728 online! | Sidvisningar idag: 69 229 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Socialdemokraternas islamistiska draksådd

Läsarmejl av LeifA 

Googla på denna rubrik så förstår du att Sverige säljs ut.

Socialdemokratin är kristendomens motpol.

För övrigt så är det censur när det gäller radioandakter, det får inte förkunnas något som har med evangelium att göra men islam censureras inte.

Har funderat på varför det har tystnat med kristna sånger på gator och torg nu när många säger att missionsfältet har kommit hit till Sverige.

Vi behöver gå ut nu medans tid är och det går, skörden är mogen men arbetarna få. 

Må vi bedja att vi blir villiga att gå på Jesu befallning och lägga  våra viktiga hobbies på hyllan ett tag och gå in i vår kammare och söka Herren.


LeifA

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg tisdag 3 juli 2018 13:38 | #läsarmejl #leifa #aocialdemokraterna #islam | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


13 kommentarer

JL

Jag hörde att någon satt upp ett kors i trakterna av Jönköping. Kommunen skulle polisanmäla detta som hets emot folkgrupp. Så illa är det.

Svara -   - 3/7-18 15:12 -


Karin

Svar till JL.

OJ! Hets mot folkgrupp?? MEN, vad skrämmande!! Såå sorgligt!! Folk är verkligen blinda idag. :(

Svara -   - 3/7-18 15:51 -


Bengt

Hemskt

Upp med korsen

Svara -   - 3/7-18 21:56 -


Marita

Socialismen är Antikrist ande och likaså Islam. Inte undra på att dom backar upp varann. Det värsta är att denna ande dras in i våra församlingar. Som tyskarna brukar säga : die dumme schweden ! Om islamiseringen går för långt i detta land så har vi ju Finland och flytta till.

Svara -   - 3/7-18 22:40 -


Bengt

Eller Norge

Svara -   - 3/7-18 23:06 -


Niklas Jönsson

Svar till JL. Ja man häpnar när hör att kommunen hotar med eller tänker att genomföra en polis anmälan om hets mot folkgrupp mot en kristen samling, hur har vårt fina land Sverige egentligen blivit, en stilla undran?

Svara -   - 4/7-18 00:25 -


Niklas Jönsson

Svar till Bengt.

till Bengt:Ja överallt så folk fattar vilken religion som enbart gäller i vårt land, och passar det inte så åk då tillbaka dit ni kom ifrån.

Svara -   - 4/7-18 00:29 -


Niklas Jönsson

Dom skulle kunna haft det som en mötes plats för ofrälsta människor det vill säga korsen som sattes upp, att kunna frälsa människor och tala om för människor som aldrig har hört talas om Jesus vem han är för till kyrkorna går ju inte folk som aldrig har hört talas om Jesus hur många gånger vi än väntar på att det ska ske när vi sitter i våra kyrkor och drömmer och hoppas,så kommer det aldrig att ske.

Svara -   - 4/7-18 00:39 -


Nisse

Missionsfältet kommer hit till oss? Missionsfältet har funnits här flera decennier! Det största "onådda folket" i Sverige är inte flyktingarna, inte de "utsatta" i Rinkeby, Rosengård och Råslätt, det största onådda folket i Sverige är vanliga Svenssons i villor, radhus och bostadsrätter, de med jobb och familj och bil och chorizo på utegrillen, alla dessa som har det så bra att de inte inser sitt behov av Jesus. Inse det. Ska man behöva gå förlorad bara för att man har ordnade förhållanden? För i församlingen talas bara om att nå ut till flyktingar, invandrare, tiggare och missbrukare.

Svara -   - 4/7-18 11:05 -


Bengt

Du kan ha rätt nisse

Svara -   - 4/7-18 14:13 -


Mikael W

....svårare för Svensson att komma till himlen, än för en kamel att gå genom en liten trång port....ungefär så står det i bibelen (Mats bok)

Svara -   - 4/7-18 15:01 -


Nisse

Svar till Mikael W.

Så vi ska bara ge upp när det gäller svenskarna, menar du? För det står ju faktiskt inte liten trång port, det står nålsöga. Och därmed är det omöjligt.

Varifrån kommer denna fatalistiska uppgivenhet när det gäller svenska folket? Varför är främlingen viktigare än dina kollegor och grannar? Jesus gick till rika såväl som fattiga.

Svara -   - 5/7-18 09:08 -


Leif Boman

Svar till Nisse.

Du har så rätt Nisse! Det är ofta lättare att bry sig om andra långt borta och på detta sätt känna sig rättfärdig och duktig, än att kämpa i din närhet för då behöver man ofta inte ta tag i problemen personligen.

Så är det tyvärr många ggr mitt ibland oss. Givetvis är svensken och människorna här absolut lika viktiga att nå som den fattige främlingen ute i världen. Jona är ett bra exempel på just detta!

(Jona 4:5‭-‬11) Jona gick ut ur staden och satte sig öster om den. Där gjorde han sig en hydda och satt i skuggan under den för att se hur det skulle gå med staden. Och Herren Gud lät en ricinbuske skjuta upp över Jona, för att den skulle ge skugga åt hans huvud och befria honom från hans missmod. Jona var mycket glad över ricinbusken. Men dagen därpå, när morgonrodnaden gick upp, sände Gud maskar som angrep ricinbusken, så att den torkade bort. När sedan solen hade gått upp, sände Gud en brännande östanvind, och solen gassade på Jonas huvud så att han blev helt utmattad. Då önskade han sig döden och sade: "Jag vill hellre dö än leva." Men Gud sade till Jona: "Har du rätt att vara arg för ricinbuskens skull?" Han svarade: "Ja, jag har rätt att vara arg, ända till döds." Då sade Herren : "Du ömmar för ricinbusken som du inte har haft någon möda med och inte har dragit upp och som kom till på en natt och förgicks efter en natt. Och jag skulle inte ömma för Nineve, den stora staden, där det finns mer än 120 000 människor som inte kan skilja mellan höger och vänster, dessutom en mängd djur!"

Svensken är lika viktig för Gud som Nineves befolkning var. Jona hade lite problem med kärleken till detta folk pga olika anledningar, men Gud ville deras frälsning, Guds hjärta vill svenskens och dina grannars frälsning lika mycket som andra folks.

Jesu Kristi frid...

Svara -   - 5/7-18 10:28 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Konungen har fört mig in i sina kammare

Christer Åbergs livesändning från Facebook: Konungen har fört mig in i sina kammare. Bland annat om uppryckandet i Höga Visan och att samlag inte är att jämföra med en vigsel.

0

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

3

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

11

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

27

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Annons


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 07:53

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 501 947 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 702 bloggartiklar, 85 406 kommentarer och 57 056 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp