Surfar nu: 660 www.apg29.nu


Solna tingsrätt dömde efter sharia

Solna tingsrätt dömde efter sharia

Bild: Expressen. 

UPPDATERAT! En muslimsk kvinnlig nämndeman påverkade Solna tingsrätt att frikänna en muslimsk man för misshandel efter den islamska sharialagen och inte efter svensk lag.

Den muslimska kvinnliga nämndemannen och centerpartistiske lokalpolitikern Ebtisam Aldebe  är nu uppmärksammad i media efter en felaktig dom i Solna tingsrätt. (Aldebes man är också en känd islamist i Sverige.) En make friades i Solna tingsrätt i ett misshandelsfall mot sin hustru – bland annat med hänvisning till att mannen kom från en "finare familj", detta efter Aldebes påverkan.

Skulle inte polisanmält misshandeln

I domen står det även att kvinnans trovärdighet blir mindre av att kvinnan anmält misshandeln till polisen istället för att tala med mannens släktingar. Alltså att det var fel av den misshandlade kvinnan att gå till polisen! 

Två nämndemän från centerpartiet, (den ene var Aldebe), ansåg att mannen skulle frias, medan en nämndeman och rådmannen ville se en fällande dom. Eftersom man i sådana lägen dömer ut det mildaste straffet friades mannen.

Vill införa sharialag i Sverige

Den muslimska centerpartisten Ebtisam Aldebe har dessutom kandiderat till riksdagen 2014. I valet 2006 stod hon som tredjenamn på centerpartiets riksdagslista. Hon har sagt att hon tycker att svenska lagar borde anpassas till muslimer som bor i Sverige och hon vill att sharialagar ska införas i Sverige.

Aldebe har suttit som nämndeman i Migrationsdomstolen. Där ska hon nekat kristna konvertiter från Afghanistan asyl i Sverige. Totalt ska hon ha suttit med och avgjort minst 40 ärenden.

Mina vänner: Det går inte längre att förneka att det pågår en medveten islamisering i Sverige! Det enda som går stoppa det här är att vi som kristna berättar för människor om Jesus så att de får möjlighet att ta emot honom och bli frälsta! Det är när människor har Jesus som falska religioner stoppas och trängs tillbaka.


Källa:


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades måndag 5 mars 2018 12:47 | #solna tingsrätt #sharia #islam #ebtisam aldebe | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

49 kommentarer

JL Mon, 05 Mar 2018 10:27:05 +010

Vansinnet i Centern började med att flera highjackade partiet. Partiet hade en rejäl partikassa och det drog till sig människor som såg sin chans att tjäna pengar. En av de som fick pengar av Centern, är en väldigt känd röst i den kristna världen när det gäller lögner.
I vilket fall som helst, efter den partistämman gick Centern full Globalisering och islamisering. Partiet var förändrat i sin grund. Frukterna ser vi nu. Centern är idag 100% globaliserings certifierad och en röst på Centern skulle lika gärna vara på sossarna.

Svara


Kalle Mon, 05 Mar 2018 11:28:08 +010

Hon uttryckte stöd för sharia i svt redan för 10 år sedan. Att en sådan människa blir utsedd till nämndeman är bara skandalöst. Hon måste bort. Hon har även hunnit med att utvisa kristna som konverterat från islam. Ut med islamisterna!

Svara


Svenne Mon, 05 Mar 2018 12:12:02 +010

Ja, vad kan man vänta sig när de kristna inte utgör någon motvikt mot islamiseringen? Det är tid för oss att vakna ur den andliga sömnen. Islamisterna kommer in i riksdagen och får stort inflytande. Politikerna daltar med dem och omhuldar dem som om de var några slags skötebarn.

Sverige behöver en regering som går emot sådant fjäskande och daltande. Det enda partiet som har visat intentioner åt det hållet är Sverigedemokraterna.

Svara


Sofia Mon, 05 Mar 2018 12:12:42 +010

Det här är inte klokt!!

Svara


Christer Åberg Mon, 05 Mar 2018 12:45:42 +010

Svar till Kalle.

Hon har även hunnit med att utvisa kristna som konverterat från islam.

Detta ohyggliga som Kalle skriver är sant. Aldebe har suttit som nämndeman i Migrationsdomstolen. Där ska hon nekat kristna konvertiter från Afghanistan asyl i Sverige. Totalt ska hon ha suttit med och avgjort minst 40 ärenden.

https://www.apg29.nu/a/u9

https://www.apg29.nu/a/y7

Svara


JL Mon, 05 Mar 2018 13:26:03 +010

Samtidigt i en galax låångt därifrån:
https://www.dn.se/nyheter/politik/var-politik-ar-inte-hardare-tag-det-ar-rattssakerhet/
Moderaterna vill ha ett mångkultur, individualisiskt och ännu fler muslimer. Nej, rösta rätt i höst, i detta läget finns det tyvärr inga alternativ.

Svara


Bertil Rosenius Mon, 05 Mar 2018 13:32:49 +010

Svar till Kalle.

En politisk skandal för Centern - i vart fal i mina ögon, med min kristna tro. Centern är då också ute, tillsamman med det röd/gröna blocket.

Blir färre och färre kvar...

Svara


Rolf Mon, 05 Mar 2018 14:27:06 +010

OM inte vi förstår i Sverige att Islam är en erövrar-religion så har vi snart ett islamistiskt parti i riksdagen. Domstolar som dömer efter sharialagar och en fördummad allmänhet som inte vågar opponera sig av rädsla för att ses som rasistiska. Naiviteten har spridit sig i Sverige.

Svara


Sam G Ö Mon, 05 Mar 2018 14:49:22 +010

För er i Sverige finns det bara ett alternativ, att rösta på Sverigedemokraterna och att be för Sverige!

Svara


Kalle Mon, 05 Mar 2018 15:05:40 +010

Svar till Christer Åberg.

Man borde utvisa henne till Afghanistan istället.

Svara


Jessica Mon, 05 Mar 2018 15:15:24 +010

Svar till JL.

Det finns bara ETT alternativ, om inte islam ska ta över vårt land! Stefan Swärd och de 380 pastorerna hade fel!

Tyvärr lutar det åt att det blir böneutrop

i Växjö. Lokaltidningarna har skrivit om

det i flera veckor nu.

För min del blir det SD tredje gången gillt i höst!

Svara


Nisse Mon, 05 Mar 2018 15:30:26 +010

Svar till Christer Åberg.

Jag vill bara påpeka att alla kristna från Afghanistan etc inte är "konvertiter". De har flytt för att de var kristna redan i Afghanistan, Iran eller var de nu närmast kom ifrån. Att de kallas konvertiter beror på att det står i deras pass att de är muslimer. Men det står det i alla afghanska pass. Är du afghan kan du i officiella papper inte vara något annat än muslim. De gäller även om de skaffar papper från ambassaden i Stockholm, en afghan är officiellt alltid muslim och kan därmed inte hänvisa till kristen tro som asylskäl.

Dessutom är kristendomstestet de får göra för att bevisa sin tro helt oväsentligt och handlar inte mycket om kristen tro eller bibeltexterna överhuvudtaget. Däremot om kyrkohistoria och teologiska hårklyverier.

Svara


Kalle Mon, 05 Mar 2018 15:39:39 +010

Svar till Nisse.

Ja. Ett sånt kristendomstest vore att fråga den sökande vem som är dennes herre och frälsare.

Svara


Solan Mon, 05 Mar 2018 15:44:29 +010

Svar till Bertil Rosenius.

Vi får hoppas att denna händelse blir en ögonöppnare. Många fattar inte att både vår kristna frihet och våra lagar är i fara . Upptäckte det senast i går.

Fick en förvånad reaktion på något jag sa.

Låt oss kristna be om vishet hur vi ska rösta och om Jesu blods beskydd över vårt land.

En strof från en sång har tonat inom mej senaste veckan: " Jesus blod can make the vilest sinner free."

Vi får be om rening både för oss själva och för dem som är i olika ledande positioner.

Jag vet att följande känns som en utopi:

Tänk om våra folkvalda kunde börja varje sammanträde med en bön. Mycket skulle bli annorlunda då.

Svara


Bertil Rosenius Mon, 05 Mar 2018 15:55:21 +010

Svar till Rolf.

Tyvärr finns detta parti redan, även om det menar sig vara demokratiskt. Det har fått godkänt att ställa upp i riksdagsvalet i år.

Tänk nästa val - 2022 - när all muslimer som flydde hit 2015 blivit sv. medborgare - med rösträtt...

Bertil / www.upp.nu

Svara


Inge Mon, 05 Mar 2018 17:07:19 +010

Domen är i alla fall under debatt i P1. Centerpartiet i Solna överväger dessutom att utesluta dessa muslimer ur partiet.

Svara


Erik S Mon, 05 Mar 2018 17:49:09 +010

Svar till Jessica.

Ja du, S Swärd och hans 380 likasinnade är en märklig samling. Det skulle hedra dom om några stycken yttrade sig och insåg sitt misstag, men tyvärr tror jag inte dom har en såpass mental resning eller andlig resning om man så vill. Den personliga prestigen kan ju få sig en knäck då. Det är helt tyst från Swärd om dom stackars flickor/kvinnor som utsätts för sexuella trakasserier av dessa invandrare(muslimer) Varför? Många har varnat för denna utveckling i många år nu. Nu börjar det brännas på allvar. Man måste ge L Enarsson helt rätt. Landet balanserar på en brant klippavsats och kommande val blir ett ödesval.

Sossarna har ju en skriven överenskommelse med Sveriges muslimska Råd om att hjälpa till att få in muslimer i alla samhällsinstitutioner och på så många politiska poster som det går. En del börjar först nu inse faran.

Till detta kommer dom avtal som Sverige skrivit på t.ex Barcelona-avtalet och även delvis Lissabon-avtalet.

Dom kristna är ofta så blåögda och "dumsnälla" och tycker synd om alla-dom är ju flyktingar ju. Först måste dom inse att bara ett mindre antal är verkliga flyktingar. Resten är sådana som bara vill få det bra och leva på bidrag/skattepengar. Dom har inga intentioner att anpassa sig till vårt samhälle. Deras uppgift är att sprida sin religion och då är alla medel tillåtna. Vi kan nog lugnt konstatera, att snart har vi böneutrop i alla större städer. Sharia poliser är nog bara en tidsfråga också. Ingen vågar gå emot detta. Vi omhuldar också IS-krigare, som om dom vore småbarn. (I andra länder fängslas dom omedelbart p.g.a att dom är livsfarliga)

Vi ska hjälpa arma människor t.ex förföljda kristna, hem/föräldralösa gatubarn-jag vet hur illa dom far i jättestäderna i Asien och Syd America-men dessa talas det aldrig om!

Till detta kommer att man vänt sig bort från Gud. Antisemitismen ökar och vi har en utrikesminister som är en skam för landet. Med sina öppna kontakter med terrorgrupper. Hon är den enda i Västvärlden som är Persona non grata i Israel!! Vilken merit!!

Nej, kära vänner, hoppas nu många kan ställa upp i Enarssons böneupprop för detta arma land. Det behövs en grupp av bönekrigare som står upp emot den ondska som nu väller in över landet. Shalom till er!

Svara


Yvonne Mon, 05 Mar 2018 19:03:31 +010

Islam har en 1400 årig fantasi om att styra hela globen. Det inbegriper vårt land.
Svensken måste bestämma sig för om han vill leva i en demokrati eller i underkastelse.
Politiskt sett innebär islam underkastelse, och underkastelse är inget som är synonymt med demokrati. Övermänniskor och underkastelse fick vi nog av i andra världskriget.

Svara


JL Mon, 05 Mar 2018 19:11:18 +010

Svar till Erik S. Det är ganska många som väntar in valet i höst. Går det som befarat, så är det många som byter land. Men jag har väldigt svårt att tro att nån förändring kommer, en gång hjärntvättad för alltid hjärntvättad.
Islam och globalisterna har utnyttjat girigheten för att ta över landet. Det var bara att vinka med lite pengar så gick en gäng ifrån alla sunda vätskor. Sverige är nu världens mest belånade land om man ser till privatpersoner. Globalisterna har även tillgång till världens högsta skattetryck, och kan med enkla medel omlokalisera pengar ifrån kristna Svenskar till globalister och islamister. Detta känns inte bra.

Svara


Troende Mon, 05 Mar 2018 19:12:43 +010

Svar till Kalle.

INTE ALLS BRA ! KRÄV förändring nu !!

Svara


J.J. Mon, 05 Mar 2018 19:52:31 +010

I indonesien piskar man kristna för att "de brutit mot islams lagar" för något så oskyldigt som att de spelat barnspel eller visat ömhetsbetygelse öppet. Något att tänka på för de som inte har andlig urskiljning när det kommer till islams antikristliga lära.

https://www.theguardian.com/world/2018/feb/28/indonesia-christians-flogged-in-public-for-playing-banned-childrens-game

Svara


Mikael Mon, 05 Mar 2018 19:55:08 +010

Detta är mycket bedrövligt.Sverige är snart ett nytt kalifat med sharialagar.Detta sker enkelt med hjälp av demokratin och alla islamvänliga andligt blinda partier som inte inser vad Islam är för religion.

Svara


J.J. Mon, 05 Mar 2018 21:05:57 +010

Nu på Aktuellt: Ann Heberlein är emot muslimska böneutrop men "den "kristne" biskopen" (läs katolsk, för falsk ekumenik) är för muslimska böneutrop..

Svara


Katrina Mon, 05 Mar 2018 21:35:12 +010

Svar till J.J..

Ingen ska bli tvingad att lyssna på en trosbekännelse han inte tror på.

Nej, till böneutrop!

Svara


JL Mon, 05 Mar 2018 21:35:17 +010

Svar till J.J.. Stora delar av de kristna ledarna har ju uppvisat väldigt konstiga tankar när det kommer till islam. Det gäller alla olika samfund. Allt ifrån påven till frikyrkopastorer vurmar ju något fantastiskt för islam.

Svara


Bengt Mon, 05 Mar 2018 21:37:57 +010

Nja

Vurmar är kanske inte rätt ord

Men man har en för positiv och naiv syn

Svara


Bengt Mon, 05 Mar 2018 21:46:48 +010

Spelat barnspel

Vuxna får inte leka ?

Svara


Bengt Mon, 05 Mar 2018 21:48:50 +010

Nja

Jag tror nog ändå på att islamiseringen

Kan minska och avstanna

Vi får inte ge upp

Svara


Leif Boman Mon, 05 Mar 2018 21:49:39 +010

Undrar om kristna böneutrop på samma sätt skulle kunna accepteras där dessa arabiska böneivrare härstammar ifrån.. Det kanske biskopen först skulle tagit reda på, och tänkt igenom innan han talar!

Han kanske först skulle tagit lite initiativ och kontaktat arabländers överhet och bett om att svenska kristna också vill få lite lokaler hos dem, där vi med frihet och mikrofoner kunde fått ropa ut att Jesus och ingen annan är enda vägen till Gud..

Undrar om biskopen på allvar tror att detta skulle kunna blivit möjligt, att ens en liten gnutta av denna religionsfrihet finns där Växjös imamer och härstammar ifrån?

Svara


Jessica Mon, 05 Mar 2018 21:51:54 +010

Svar till Bengt.

Jag håller med JL. Vurmar är det rätta ordet. Ser man inte att Sverige håller på att islamiseras är man blind.De som inte skrev på Swärds lista betraktades som dåliga kristna, eller inte kristna alls, av en del. Det är tyst ifrån de 380 pastorerna. De borde skämmas som menade att Sd spred en myt angående islamisering.

Svara


Jessica Mon, 05 Mar 2018 21:58:37 +010

Svar till Bengt.

Snälla Bengt! Det är bra att inte ge upp, men man kan inte vara blåögd! Finns det något som tyder på att islamiseringen minskar och avstannar? Jag tycker att den eskalerar för varje dag som går. Man läser varje dag om hur den påverkar vårt land.

Svara


J.J. Mon, 05 Mar 2018 22:04:26 +010

Svar till J.J..

Biskop Modeus logik är följande: "vi ska inte predika om Herren Jesus och om korset, för människor kan ju ta illa upp. Vi ska inte överbevisa människor om synd för någon kan ju ta anstöt." Nej låt dem förgås är det biskopen indirekt säger.

Det är INTE kärlek att undanhålla människor talet om korset, att tiga om Gud och om behovet av omvändelse.

Att berätta om Herren Jesus, Guds Son det är det finaste en människa kan göra för någon annan!

Att få välja att ta emot Jesus Kristus kärleksgåva till oss, få veta att blodet Jesus utgjöt för dig och mig på Golgata kors, att det frälser den som vill tro - det borde herr biskop ropa ut på taken. Han ska ej försvara muslimska böneutrop. Han bör avgå då det är uppenbart att han ej är kallad av Gud.

De står att läsa om sådana som biskop Fredrik Modeus i Bibeln på flera ställen "och (de ska) ha ett sken av gudsfruktan men förneka dess kraft. Håll dig borta från dem! 2 Tim 3:5-6

Svara


Bengt Mon, 05 Mar 2018 22:04:42 +010

Jo det är så

Men många muslimer är trötta på islam

Och många av dom kommer till tro

Och fler lär det bli framöver

Tom somalier kan nog komma att lämna

Denna religion

Svara


Bengt Mon, 05 Mar 2018 22:05:52 +010

Vilken sorglig biskop

Svara


Bengt Mon, 05 Mar 2018 22:10:08 +010

Sen kan mycket troligt Jesus ha kommit

Tillbaka innan Sverige möjligen blivit

Helt muslimskt

Svara


Christer Åberg Mon, 05 Mar 2018 22:23:53 +010

Nyheterna på SVT2 i kväll klockan 21.00 var helt otroliga! De rapporterade visserligen om nämndemannen, men de sa inte hennes namn och så pixlade de bilden. I förbifarten förstod vi att det rörde sig om en muslimsk person, men sedan vinklade de händelsen och gjorde det till en nämndemannafråga! På det viset flyttade de fokus bort från islam. Detta handlar inte om någon nämndemannafråga utan om islam! Mycket fult gjort av nyheterna på SVT2. En medveten mörkläggning. Vi måste våga ta upp islam och säga som det är. Islam är en farlig religion! Detta ur flera aspekter.

1. Den är farlig därför att den predikar mot Jesus och hindrar människor att bli frälsta.

2. Den är totalitär och kväver människors frihet, lägger dem under sig och kuvar dem.

3. Islam är inte demokrati utan diktatur!

I samma nyhetssändning var det en debatt om böneutrop från en moské i Växjö. En biskop - en kyrkans man - som sa sig vara kristen - förspråkade i den debatten islam och propagerade i princip för muslimska böneutrop! Jag kunde riktigt se hornen på hans panna! Det är väl inte svårt att säga att "vi vill ha inte ha några muslimska böneutrop i vår stad!" Detta går inte att jämföra med kyrkklockor, utan det är på ett helt annat plan. Islam vill lägga allt och alla under sig, och bönerop från en moské är ett sådant verktyg. "Ja, men det handlar ju bara om tre minuter", kanske någon säger, men vad säger då denna någon när det plötsligt handlar om alla dagar i veckan fem gånger om dagen? (https://www.apg29.nu/a/3a7)

Jag skrev innan att islam är en farlig religion, och det finns säkert fler punkter att ta upp om det, men kom ihåg att Gud älskar muslimen. Muslimen är faktiskt offer för islams förtryck och betryck. Det finns många invandre i vårt land som har flytt från islam och de är minst sagt rädda och bekymrade när de ser islam växa fram även här. För inte så länge sedan pratade jag med en man från Syrien. Han hade inga vackra ord att säga om islam och muslimen. Men vi ska inte hata muslimen - muslimen är också ett offer - vi ska älska muslimen och ge honom det goda budskapet om Jesus Kristus. Vi kan aldrig få bukt med islam om vi inte ger muslimen och andra människor Jesus Kristus! Det är endast Jesus som kan frälsa - inte islam, för islam förnekar ju Jesus som Frälsaren - den Frälsaren som verkligen kan frälsa muslimen!

Hur är det möjligt att en muslimsk kvinna kan döma i en svensk domstol och gå emot svenska lagar? Jo, detta är möjligt på grund av att det en längre tid har varit en medveten avkristning i vårt land Sverige. Då den kristna tron, som är sanningen, har trängts undan, har lögnen kunnat framträda. Tar man inte emot sanningen som är Jesus Kristus, då tar man emot lögnen. Och denna lögn kan till exempel vara islam. Man blir förblindad om man inte tar emot sanningen, på det viset öppnar man upp för lögnen och falska religioner. Detta har nu skett i Sverige!

Vi måste på nytt predika om Jesus Kristus! Människor måste på nytt få möjlighet att ta emot Jesus Kristus så att de blir frälsta! Jesus är till för alla människor. Han är till för svenskar, han är till för utlänningar, han är till för invandrare, han är till för judar och han är till för muslimer!

Har du tagit emot Jesus och blivit frälst? Gör det nu - ta emot Jesus! Nu kan du bli frälst och få hela ditt liv förvandlat av Jesus Kristus. Han kom till jorden av kärlek till dig. Han dog för dig på korset. Hans röda blod rann för din skull. Han tog ditt straff på sig. Han dog i ditt ställe. Jesus lever idag! Han är uppstånden! Och när du tar emot honom blir du frälst och alla dina synder blir förlåtna!

Gud välsigna dig i Jesu Kristi namn!

Svara


Lena Henricson Mon, 05 Mar 2018 22:54:43 +010

Tack Christer,det var bra skrivet!

I vår församling döper vi ofta f.d. muslimer. De samlas till bibelstudium och bön varje vecka och är också med på söndagsförmiddagsgudstjänsterna. Nyligen lät en man från Iran döpa sig just innan han skulle återvända dit. Det var mycket gripande både för honom själv och för oss som var samlade i kyrkan!

Svara


Lysell Mon, 05 Mar 2018 23:11:45 +010

Du har mycket bra i dina kommentarer Christer, men om du påstår att Gud älskar Muhammedaner är du fel ute. Islam är ett nytt "correct" ord som infördes 1950 talet för att avpersonifiera Personkulten till religion. Ordet Islam finns inte i Koranen i den betydelse du lägger in i ordet. Citera inte "den gyllene regeln" heller, för den finns inte i Bibeln. Det står " Den konungsliga regeln i Jakobsbrevet 2:8 och det är den tolkningen som Swärd pastorerna mfl. vill komma ifrån.

Svara


Tomas N Mon, 05 Mar 2018 23:18:29 +010

När det gäller det politiska så är det ingenting annat än naivitet och totalt hjärnsläpp i kombination med både den dolda agenda från globalisterna och den inte så dolda agendan hos islamister.

Jag kan inte se något bevis eller resonemang för att politikerna vet vad dem gör utan de är så övertygade eller styrda av vissa doktriner som hindrar dem från att se klart.

Det är en synkronisering av Palmes vänstersocialism med internationella förtecken och ambitionen att vara världens samvete och"den svenska modellen" och den nyligen framväxande leberala marknadsglobalismen med marxistiska mål och värderingar dolda bakom marknaden som religion.

Inbyggt i detta finns en fastslagen skuldbörda hos den vite mannen(nationerna) och en fastslagen offerstatus hos alla med ickeeuropeisk bakgrund t ex muslimer.

Det är dessa fastslagna doktriner som gör att politikerna å ena sidan kämpar för en evolution mot den fulländade människan där inte krig finns och allt manligt är bortdresserat och samtidigt öppna dörren för exakt samma inslag i samhället i fråga om"patriarkatet" fast det görs från muslimer

Det är inte bara miljöpartiet som går på detta utan hela etablissemanget utom SD.

Visserligen har allt polariserats kraftigt efter 11/9 2001 och innan dess var muslimerna ett mindra störande inslag som nog inte bara beror på att de var färre.

Ett av problemen är att partierna inte är relevanta längre. Vad t e x centern står för nu kanseke de inte själva vet eller så byter dem riktning. Den credibilitet som de har från tidigare att vara för lansbygd och ett stabilt borgerligt parti någonstans i mitten är falsk.

Det är verkligen farligt när politiker inte har en vision att gå emot eller ännu värre en ihålig fantasivision utan att ta hänsyn till världens skeenden.

Jag tror varken politikerna eller globalisterna vill ha islam. Men politikerna är totalt lurade och globalisterna räknar med att utnyttja det kaos som muslimer ställer till med för att införa deras kontrollsamhälle där de har och tar kontroll över muslimer och islam.

Sedan så skulle givetvis kyrkan må bra av att släppa taget om den vänsterkristna ideologin. Det är inte så många tror jag som tänker så på djupet,men snarare är påverkade av politiken,åsiktskorridoren och skuldbördan som ligger på vita europeer

Oavsett vilket så behövs både bön och en höjd röst för att förhindra galenskap och mänskligt lidande. Man skall kunna göra detta utan att bli fientlig mot muslimer på ett sätt som går emot Jesus instruktioner

Svara


Bengt Mon, 05 Mar 2018 23:55:24 +010

Jo Gud älskar människorna

Men inte islam

Svara


Lysell Tue, 06 Mar 2018 00:30:45 +010

Bengt koppla av lite är du snäll.......

Menar du på fullt allvar att om jag dödar någon så älskar Gud mig. Han blev bara lite putt för att jag döda någon i förbifarten....... ???? Läs om Kung David.

Adjö

Svara


J.J. Tue, 06 Mar 2018 02:32:33 +010

Citat Biskop Fredrik Modeus "Allt det som prideflaggan (högmod och uppror mot den Högste) symboliserar står jag för. Jag menar att gud skapat oss olika och vi måste få uttrycka våra olikheter, säger biskop Fredrik Modéus och tillägger att det är därför han varit med i flera pridetåg."

Vad ska man säga? Hur ska en andligt blind leda andra? Hur länge ska Gud måsta dras med dessa som påstår sig älska Herren men förbryter sig mot Hans eviga rådslut?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/homosexualitet-ar-en-trend

Svara


David Ström Tue, 06 Mar 2018 03:35:33 +010

Svar till Lysell.

Det där var ju en hel bok. Jag läste så länge jag orkade tills jag förstod att barmhärtigheten saknades. Finns det några synder som Jesus inte förlåter? Det är ju han som ska döma. Om din nästa bara är en syster eller bror i tron och att en nästa inte är en främling med främmande religion, så varför gå en mil med en främling, eller ge honom din mantel eller skjorta? Jag är väl inte så avancerad. Jag tänker att min nästa är den jag möter. Oavsett vem han är. Förlåtelsen är dessutom Gudomlig. Om någon skadar mitt barn, mår jag bättre om han blir slagen sönder och samman? Vi människor vill ha rättvisa. 37 timmars samhällstjänst duger inte om främlingar har gängvåldtagit det käraste jag har, eller krossat mitt barn i ett terrordåd med en lastbil. Men vad är ånger? De ångrar sig när de blivit påkomna och sitter i häktet. men hade de ångrat sig om de inte blivit påkomna kan man undra? Ångrar du dig så kan Jesus förlåta dig. Men det ska vara en ånger som går enda in i hjärteroten. Jag har känt mig upprörd. Har för mig att en främling i Gävletrakten hade ställt till med mycket elände och misshandlat 19 eller 23 personer år 2014. Varför fick han hållas? Varför kan man inte annullera svenskt uppehållstillstånd eller medborgarskap? Det finns förfärliga människor som det vore bäst att krossa benpiporna på och släppa i havet från en helikopter. Men det vore inte kristet att göra så. Eller är det just vad det är? Ska nationen straffa syndare, eller ska Gud göra det?

Svara


Bengt Tue, 06 Mar 2018 07:26:36 +010

Ja inte hatar Gud någon människa

Men han hatar ju däremot synden

Svara


Bengt Tue, 06 Mar 2018 10:33:50 +010

Att Gud inte älskar någon människa är ett

Falskt budskap

Det är inte evangelium

Svara


Marita Tue, 06 Mar 2018 18:48:59 +010

Svar till Jessica.

Jag har suttit och lyssnat på mobbning av SD från predikstolen i en församling. Går inte dit mer !! Det var väldigt olyckligt. Usch för allt högmod !!

Svara


Bengt Tue, 06 Mar 2018 21:51:45 +010

Det var svagt och dåligt

Likaså brunnes predikan

Hon som själv har levt med en kvinna

Svara


Jessica Wed, 07 Mar 2018 10:37:45 +010

Svar till Marita.

Det är riktigt sorgligt! Man blir ledsen! Jag tänker också på hur Jimmie Åkesson blev behandlad av de andra riksdagspartierna. Det var ju mobbing i allra högsta grad. Det var ju nästan ett under att han kom tillbaks efter sin utbrändhet. Det som är allra värst, är när de som säger sig vara kristna gör som det du beskriver ifrån en predikstol. Angående det här med pastorer och Swärdlistan- Jag såg på tv från en mycket mycket känd sommarkonferens. Det var en känd sångarpastor som sjunger med sin fru. Han predikade, och tog upp det här med den stora invandringen. Han sa att min fru och jag har VALT att BARA se den här invandringen som POSITIV. Vi har valt att OMFAMNA den. Det hoppas vi att ni vill göra också!

Entusiasmen från åhörarna uteblev. Det var ingen som sa något. När Swärdlistan var på gång, var man ju nästan en ”dålig kristen” om man inte höll med. Har inte själv upplevt det, men många andra. Det fanns en del kända kristna som höjde sin röst. Tyvärr blev de ju nästan stämplade som rasister. Nu är det väldigt tyst kring Swärdlistan. Kanske flera insett att de hade fel.

Svara


AnnMarie Wed, 07 Mar 2018 11:03:33 +010

Jessica

Ja var tog de 380 pastorerna vägen?Har de lämnat landet eller likt storken stoppat huvudet i sanden?Ett är i alla fall säkert att när de skrev på denna lista hade de inte bara lagt hatten på hatthyllan utan även huvudet!

Jag tycker det är skamligt av dem att inte erkänna sitt misstag och speciellt då de också ifrågasatte frälsningen hos dem som inte höll med utan såg klart!

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 21, torsdag 23 maj 2019 kl. 01:33

Jesus söker: Desideria, Desiree!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 22 maj 2019 21:25

Bed för min fru som är vikarie att hon får jobb,hade hur mycket jobb som helst tidigare,var omtyckt på arbetsplatsen,har inte haft jobb där på ca 3 mån.Bed att herren gör under där så hon får jobb.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp