584 online! | Sidvisningar idag: 108 127 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Solna tingsrätt dömde efter sharia

Solna tingsrätt dömde efter sharia

Bild: Expressen. 

UPPDATERAT! En muslimsk kvinnlig nämndeman påverkade Solna tingsrätt att frikänna en muslimsk man för misshandel efter den islamska sharialagen och inte efter svensk lag.

Den muslimska kvinnliga nämndemannen och centerpartistiske lokalpolitikern Ebtisam Aldebe  är nu uppmärksammad i media efter en felaktig dom i Solna tingsrätt. (Aldebes man är också en känd islamist i Sverige.) En make friades i Solna tingsrätt i ett misshandelsfall mot sin hustru – bland annat med hänvisning till att mannen kom från en "finare familj", detta efter Aldebes påverkan.

Skulle inte polisanmält misshandeln

I domen står det även att kvinnans trovärdighet blir mindre av att kvinnan anmält misshandeln till polisen istället för att tala med mannens släktingar. Alltså att det var fel av den misshandlade kvinnan att gå till polisen! 

Två nämndemän från centerpartiet, (den ene var Aldebe), ansåg att mannen skulle frias, medan en nämndeman och rådmannen ville se en fällande dom. Eftersom man i sådana lägen dömer ut det mildaste straffet friades mannen.

Vill införa sharialag i Sverige

Den muslimska centerpartisten Ebtisam Aldebe har dessutom kandiderat till riksdagen 2014. I valet 2006 stod hon som tredjenamn på centerpartiets riksdagslista. Hon har sagt att hon tycker att svenska lagar borde anpassas till muslimer som bor i Sverige och hon vill att sharialagar ska införas i Sverige.

Aldebe har suttit som nämndeman i Migrationsdomstolen. Där ska hon nekat kristna konvertiter från Afghanistan asyl i Sverige. Totalt ska hon ha suttit med och avgjort minst 40 ärenden.

Mina vänner: Det går inte längre att förneka att det pågår en medveten islamisering i Sverige! Det enda som går stoppa det här är att vi som kristna berättar för människor om Jesus så att de får möjlighet att ta emot honom och bli frälsta! Det är när människor har Jesus som falska religioner stoppas och trängs tillbaka.


Källa:


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 5 mars 2018 12:47 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


50 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Vansinnet i Centern började med att flera highjackade partiet. Partiet hade en rejäl partikassa och det drog till sig människor som såg sin chans att tjäna pengar. En av de som fick pengar av Centern, är en väldigt känd röst i den kristna världen när det gäller lögner.

I vilket fall som helst, efter den partistämman gick Centern full Globalisering och islamisering. Partiet var förändrat i sin grund. Frukterna ser vi nu. Centern är idag 100% globaliserings certifierad och en röst på Centern skulle lika gärna vara på sossarna.

Svara -   - 5/3-18 10:27 -


Anja

Usch och fy !

Svara -   - 5/3-18 11:20 -


Kalle

Hon uttryckte stöd för sharia i svt redan för 10 år sedan. Att en sådan människa blir utsedd till nämndeman är bara skandalöst. Hon måste bort. Hon har även hunnit med att utvisa kristna som konverterat från islam. Ut med islamisterna!

Svara -   - 5/3-18 11:28 -


Svenne

Ja, vad kan man vänta sig när de kristna inte utgör någon motvikt mot islamiseringen? Det är tid för oss att vakna ur den andliga sömnen. Islamisterna kommer in i riksdagen och får stort inflytande. Politikerna daltar med dem och omhuldar dem som om de var några slags skötebarn.

Sverige behöver en regering som går emot sådant fjäskande och daltande. Det enda partiet som har visat intentioner åt det hållet är Sverigedemokraterna.

Svara -   - 5/3-18 12:12 -


Sofia

Det här är inte klokt!!

Svara -   - 5/3-18 12:12 -


Christer Åberg

Svar till Kalle.

Hon har även hunnit med att utvisa kristna som konverterat från islam.

Detta ohyggliga som Kalle skriver är sant. Aldebe har suttit som nämndeman i Migrationsdomstolen. Där ska hon nekat kristna konvertiter från Afghanistan asyl i Sverige. Totalt ska hon ha suttit med och avgjort minst 40 ärenden.

https://www.apg29.nu/a/u9

https://www.apg29.nu/a/y7

Svara -   - 5/3-18 12:45 -


JL

Samtidigt i en galax låångt därifrån:

https://www.dn.se/nyheter/politik/var-politik-ar-inte-hardare-tag-det-ar-rattssakerhet/
Moderaterna vill ha ett mångkultur, individualisiskt och ännu fler muslimer. Nej, rösta rätt i höst, i detta läget finns det tyvärr inga alternativ.

Svara -   - 5/3-18 13:26 -


Bertil Rosenius

Svar till Kalle.

En politisk skandal för Centern - i vart fal i mina ögon, med min kristna tro. Centern är då också ute, tillsamman med det röd/gröna blocket.

Blir färre och färre kvar...

Svara -   - 5/3-18 13:32 -


Rolf

OM inte vi förstår i Sverige att Islam är en erövrar-religion så har vi snart ett islamistiskt parti i riksdagen. Domstolar som dömer efter sharialagar och en fördummad allmänhet som inte vågar opponera sig av rädsla för att ses som rasistiska. Naiviteten har spridit sig i Sverige.

Svara -   - 5/3-18 14:27 -


Sam G Ö

För er i Sverige finns det bara ett alternativ, att rösta på Sverigedemokraterna och att be för Sverige!

Svara -   - 5/3-18 14:49 -


Kalle

Svar till Christer Åberg.

Man borde utvisa henne till Afghanistan istället.

Svara -   - 5/3-18 15:05 -


Jessica

Svar till JL.

Det finns bara ETT alternativ, om inte islam ska ta över vårt land! Stefan Swärd och de 380 pastorerna hade fel!

Tyvärr lutar det åt att det blir böneutrop

i Växjö. Lokaltidningarna har skrivit om

det i flera veckor nu.

För min del blir det SD tredje gången gillt i höst!

Svara -   - 5/3-18 15:15 -


Nisse

Svar till Christer Åberg.

Jag vill bara påpeka att alla kristna från Afghanistan etc inte är "konvertiter". De har flytt för att de var kristna redan i Afghanistan, Iran eller var de nu närmast kom ifrån. Att de kallas konvertiter beror på att det står i deras pass att de är muslimer. Men det står det i alla afghanska pass. Är du afghan kan du i officiella papper inte vara något annat än muslim. De gäller även om de skaffar papper från ambassaden i Stockholm, en afghan är officiellt alltid muslim och kan därmed inte hänvisa till kristen tro som asylskäl.

Dessutom är kristendomstestet de får göra för att bevisa sin tro helt oväsentligt och handlar inte mycket om kristen tro eller bibeltexterna överhuvudtaget. Däremot om kyrkohistoria och teologiska hårklyverier.

Svara -   - 5/3-18 15:30 -


Kalle

Svar till Nisse.

Ja. Ett sånt kristendomstest vore att fråga den sökande vem som är dennes herre och frälsare.

Svara -   - 5/3-18 15:39 -


Solan

Svar till Bertil Rosenius.

Vi får hoppas att denna händelse blir en ögonöppnare. Många fattar inte att både vår kristna frihet och våra lagar är i fara . Upptäckte det senast i går.

Fick en förvånad reaktion på något jag sa.

Låt oss kristna be om vishet hur vi ska rösta och om Jesu blods beskydd över vårt land.

En strof från en sång har tonat inom mej senaste veckan: " Jesus blod can make the vilest sinner free."

Vi får be om rening både för oss själva och för dem som är i olika ledande positioner.

Jag vet att följande känns som en utopi:

Tänk om våra folkvalda kunde börja varje sammanträde med en bön. Mycket skulle bli annorlunda då.

Svara -   - 5/3-18 15:44 -


Bertil Rosenius

Svar till Rolf.

Tyvärr finns detta parti redan, även om det menar sig vara demokratiskt. Det har fått godkänt att ställa upp i riksdagsvalet i år.

Tänk nästa val - 2022 - när all muslimer som flydde hit 2015 blivit sv. medborgare - med rösträtt...

Bertil / www.upp.nu

Svara -   - 5/3-18 15:55 -


Inge

Domen är i alla fall under debatt i P1. Centerpartiet i Solna överväger dessutom att utesluta dessa muslimer ur partiet.

Svara -   - 5/3-18 17:07 -


Erik S

Svar till Jessica.

Ja du, S Swärd och hans 380 likasinnade är en märklig samling. Det skulle hedra dom om några stycken yttrade sig och insåg sitt misstag, men tyvärr tror jag inte dom har en såpass mental resning eller andlig resning om man så vill. Den personliga prestigen kan ju få sig en knäck då. Det är helt tyst från Swärd om dom stackars flickor/kvinnor som utsätts för sexuella trakasserier av dessa invandrare(muslimer) Varför? Många har varnat för denna utveckling i många år nu. Nu börjar det brännas på allvar. Man måste ge L Enarsson helt rätt. Landet balanserar på en brant klippavsats och kommande val blir ett ödesval.

Sossarna har ju en skriven överenskommelse med Sveriges muslimska Råd om att hjälpa till att få in muslimer i alla samhällsinstitutioner och på så många politiska poster som det går. En del börjar först nu inse faran.

Till detta kommer dom avtal som Sverige skrivit på t.ex Barcelona-avtalet och även delvis Lissabon-avtalet.

Dom kristna är ofta så blåögda och "dumsnälla" och tycker synd om alla-dom är ju flyktingar ju. Först måste dom inse att bara ett mindre antal är verkliga flyktingar. Resten är sådana som bara vill få det bra och leva på bidrag/skattepengar. Dom har inga intentioner att anpassa sig till vårt samhälle. Deras uppgift är att sprida sin religion och då är alla medel tillåtna. Vi kan nog lugnt konstatera, att snart har vi böneutrop i alla större städer. Sharia poliser är nog bara en tidsfråga också. Ingen vågar gå emot detta. Vi omhuldar också IS-krigare, som om dom vore småbarn. (I andra länder fängslas dom omedelbart p.g.a att dom är livsfarliga)

Vi ska hjälpa arma människor t.ex förföljda kristna, hem/föräldralösa gatubarn-jag vet hur illa dom far i jättestäderna i Asien och Syd America-men dessa talas det aldrig om!

Till detta kommer att man vänt sig bort från Gud. Antisemitismen ökar och vi har en utrikesminister som är en skam för landet. Med sina öppna kontakter med terrorgrupper. Hon är den enda i Västvärlden som är Persona non grata i Israel!! Vilken merit!!

Nej, kära vänner, hoppas nu många kan ställa upp i Enarssons böneupprop för detta arma land. Det behövs en grupp av bönekrigare som står upp emot den ondska som nu väller in över landet. Shalom till er!

Svara -   - 5/3-18 17:49 -


Yvonne

Islam har en 1400 årig fantasi om att styra hela globen. Det inbegriper vårt land.
Svensken måste bestämma sig för om han vill leva i en demokrati eller i underkastelse.
Politiskt sett innebär islam underkastelse, och underkastelse är inget som är synonymt med demokrati. Övermänniskor och underkastelse fick vi nog av i andra världskriget.

Svara -   - 5/3-18 19:03 -


JL

Svar till Erik S.

Det är ganska många som väntar in valet i höst. Går det som befarat, så är det många som byter land. Men jag har väldigt svårt att tro att nån förändring kommer, en gång hjärntvättad för alltid hjärntvättad.

Islam och globalisterna har utnyttjat girigheten för att ta över landet. Det var bara att vinka med lite pengar så gick en gäng ifrån alla sunda vätskor. Sverige är nu världens mest belånade land om man ser till privatpersoner. Globalisterna har även tillgång till världens högsta skattetryck, och kan med enkla medel omlokalisera pengar ifrån kristna Svenskar till globalister och islamister. Detta känns inte bra.

Svara -   - 5/3-18 19:11 -


Troende

Svar till Kalle.

INTE ALLS BRA ! KRÄV förändring nu !!

Svara -   - 5/3-18 19:12 -


J.J.

I indonesien piskar man kristna för att "de brutit mot islams lagar" för något så oskyldigt som att de spelat barnspel eller visat ömhetsbetygelse öppet. Något att tänka på för de som inte har andlig urskiljning när det kommer till islams antikristliga lära.

https://www.theguardian.com/world/2018/feb/28/indonesia-christians-flogged-in-public-for-playing-banned-childrens-game

Svara -   - 5/3-18 19:52 -


Mikael

Detta är mycket bedrövligt.Sverige är snart ett nytt kalifat med sharialagar.Detta sker enkelt med hjälp av demokratin och alla islamvänliga andligt blinda partier som inte inser vad Islam är för religion.

Svara -   - 5/3-18 19:55 -


J.J.

Nu på Aktuellt: Ann Heberlein är emot muslimska böneutrop men "den "kristne" biskopen" (läs katolsk, för falsk ekumenik) är för muslimska böneutrop..

Svara -   - 5/3-18 21:05 -


Katrina

Svar till J.J..

Ingen ska bli tvingad att lyssna på en trosbekännelse han inte tror på.

Nej, till böneutrop!

Svara -   - 5/3-18 21:35 -


JL

Svar till J.J..

Stora delar av de kristna ledarna har ju uppvisat väldigt konstiga tankar när det kommer till islam. Det gäller alla olika samfund. Allt ifrån påven till frikyrkopastorer vurmar ju något fantastiskt för islam.

Svara -   - 5/3-18 21:35 -


Bengt

Nja

Vurmar är kanske inte rätt ord

Men man har en för positiv och naiv syn

Svara -   - 5/3-18 21:37 -


Bengt

Spelat barnspel

Vuxna får inte leka ?

Svara -   - 5/3-18 21:46 -


Bengt

Nja

Jag tror nog ändå på att islamiseringen

Kan minska och avstanna

Vi får inte ge upp

Svara -   - 5/3-18 21:48 -


Leif Boman

Undrar om kristna böneutrop på samma sätt skulle kunna accepteras där dessa arabiska böneivrare härstammar ifrån.. Det kanske biskopen först skulle tagit reda på, och tänkt igenom innan han talar!

Han kanske först skulle tagit lite initiativ och kontaktat arabländers överhet och bett om att svenska kristna också vill få lite lokaler hos dem, där vi med frihet och mikrofoner kunde fått ropa ut att Jesus och ingen annan är enda vägen till Gud..

Undrar om biskopen på allvar tror att detta skulle kunna blivit möjligt, att ens en liten gnutta av denna religionsfrihet finns där Växjös imamer och härstammar ifrån?

Svara -   - 5/3-18 21:49 -


Jessica

Svar till Bengt.

Jag håller med JL. Vurmar är det rätta ordet. Ser man inte att Sverige håller på att islamiseras är man blind.De som inte skrev på Swärds lista betraktades som dåliga kristna, eller inte kristna alls, av en del. Det är tyst ifrån de 380 pastorerna. De borde skämmas som menade att Sd spred en myt angående islamisering.

Svara -   - 5/3-18 21:51 -


Jessica

Svar till Bengt.

Snälla Bengt! Det är bra att inte ge upp, men man kan inte vara blåögd! Finns det något som tyder på att islamiseringen minskar och avstannar? Jag tycker att den eskalerar för varje dag som går. Man läser varje dag om hur den påverkar vårt land.

Svara -   - 5/3-18 21:58 -


J.J.

Svar till J.J..

Biskop Modeus logik är följande: "vi ska inte predika om Herren Jesus och om korset, för människor kan ju ta illa upp. Vi ska inte överbevisa människor om synd för någon kan ju ta anstöt." Nej låt dem förgås är det biskopen indirekt säger.

Det är INTE kärlek att undanhålla människor talet om korset, att tiga om Gud och om behovet av omvändelse.

Att berätta om Herren Jesus, Guds Son det är det finaste en människa kan göra för någon annan!

Att få välja att ta emot Jesus Kristus kärleksgåva till oss, få veta att blodet Jesus utgjöt för dig och mig på Golgata kors, att det frälser den som vill tro - det borde herr biskop ropa ut på taken. Han ska ej försvara muslimska böneutrop. Han bör avgå då det är uppenbart att han ej är kallad av Gud.

De står att läsa om sådana som biskop Fredrik Modeus i Bibeln på flera ställen "och (de ska) ha ett sken av gudsfruktan men förneka dess kraft. Håll dig borta från dem! 2 Tim 3:5-6

Svara -   - 5/3-18 22:04 -


Bengt

Jo det är så

Men många muslimer är trötta på islam

Och många av dom kommer till tro

Och fler lär det bli framöver

Tom somalier kan nog komma att lämna

Denna religion

Svara -   - 5/3-18 22:04 -


Bengt

Vilken sorglig biskop

Svara -   - 5/3-18 22:05 -


Bengt

Sen kan mycket troligt Jesus ha kommit

Tillbaka innan Sverige möjligen blivit

Helt muslimskt

Svara -   - 5/3-18 22:10 -


Christer Åberg

Nyheterna på SVT2 i kväll klockan 21.00 var helt otroliga! De rapporterade visserligen om nämndemannen, men de sa inte hennes namn och så pixlade de bilden. I förbifarten förstod vi att det rörde sig om en muslimsk person, men sedan vinklade de händelsen och gjorde det till en nämndemannafråga! På det viset flyttade de fokus bort från islam. Detta handlar inte om någon nämndemannafråga utan om islam! Mycket fult gjort av nyheterna på SVT2. En medveten mörkläggning. Vi måste våga ta upp islam och säga som det är. Islam är en farlig religion! Detta ur flera aspekter.

1. Den är farlig därför att den predikar mot Jesus och hindrar människor att bli frälsta.

2. Den är totalitär och kväver människors frihet, lägger dem under sig och kuvar dem.

3. Islam är inte demokrati utan diktatur!

I samma nyhetssändning var det en debatt om böneutrop från en moské i Växjö. En biskop - en kyrkans man - som sa sig vara kristen - förspråkade i den debatten islam och propagerade i princip för muslimska böneutrop! Jag kunde riktigt se hornen på hans panna! Det är väl inte svårt att säga att "vi vill ha inte ha några muslimska böneutrop i vår stad!" Detta går inte att jämföra med kyrkklockor, utan det är på ett helt annat plan. Islam vill lägga allt och alla under sig, och bönerop från en moské är ett sådant verktyg. "Ja, men det handlar ju bara om tre minuter", kanske någon säger, men vad säger då denna någon när det plötsligt handlar om alla dagar i veckan fem gånger om dagen? (https://www.apg29.nu/a/3a7)

Jag skrev innan att islam är en farlig religion, och det finns säkert fler punkter att ta upp om det, men kom ihåg att Gud älskar muslimen. Muslimen är faktiskt offer för islams förtryck och betryck. Det finns många invandre i vårt land som har flytt från islam och de är minst sagt rädda och bekymrade när de ser islam växa fram även här. För inte så länge sedan pratade jag med en man från Syrien. Han hade inga vackra ord att säga om islam och muslimen. Men vi ska inte hata muslimen - muslimen är också ett offer - vi ska älska muslimen och ge honom det goda budskapet om Jesus Kristus. Vi kan aldrig få bukt med islam om vi inte ger muslimen och andra människor Jesus Kristus! Det är endast Jesus som kan frälsa - inte islam, för islam förnekar ju Jesus som Frälsaren - den Frälsaren som verkligen kan frälsa muslimen!

Hur är det möjligt att en muslimsk kvinna kan döma i en svensk domstol och gå emot svenska lagar? Jo, detta är möjligt på grund av att det en längre tid har varit en medveten avkristning i vårt land Sverige. Då den kristna tron, som är sanningen, har trängts undan, har lögnen kunnat framträda. Tar man inte emot sanningen som är Jesus Kristus, då tar man emot lögnen. Och denna lögn kan till exempel vara islam. Man blir förblindad om man inte tar emot sanningen, på det viset öppnar man upp för lögnen och falska religioner. Detta har nu skett i Sverige!

Vi måste på nytt predika om Jesus Kristus! Människor måste på nytt få möjlighet att ta emot Jesus Kristus så att de blir frälsta! Jesus är till för alla människor. Han är till för svenskar, han är till för utlänningar, han är till för invandrare, han är till för judar och han är till för muslimer!

Har du tagit emot Jesus och blivit frälst? Gör det nu - ta emot Jesus! Nu kan du bli frälst och få hela ditt liv förvandlat av Jesus Kristus. Han kom till jorden av kärlek till dig. Han dog för dig på korset. Hans röda blod rann för din skull. Han tog ditt straff på sig. Han dog i ditt ställe. Jesus lever idag! Han är uppstånden! Och när du tar emot honom blir du frälst och alla dina synder blir förlåtna!

Gud välsigna dig i Jesu Kristi namn!

Svara -   - 5/3-18 22:23 -


Lena Henricson

Tack Christer,det var bra skrivet!

I vår församling döper vi ofta f.d. muslimer. De samlas till bibelstudium och bön varje vecka och är också med på söndagsförmiddagsgudstjänsterna. Nyligen lät en man från Iran döpa sig just innan han skulle återvända dit. Det var mycket gripande både för honom själv och för oss som var samlade i kyrkan!

Svara -   - 5/3-18 22:54 -


Lysell

Du har mycket bra i dina kommentarer Christer, men om du påstår att Gud älskar Muhammedaner är du fel ute. Islam är ett nytt "correct" ord som infördes 1950 talet för att avpersonifiera Personkulten till religion. Ordet Islam finns inte i Koranen i den betydelse du lägger in i ordet. Citera inte "den gyllene regeln" heller, för den finns inte i Bibeln. Det står " Den konungsliga regeln i Jakobsbrevet 2:8 och det är den tolkningen som Swärd pastorerna mfl. vill komma ifrån.

Svara -   - 5/3-18 23:11 -


Tomas N

När det gäller det politiska så är det ingenting annat än naivitet och totalt hjärnsläpp i kombination med både den dolda agenda från globalisterna och den inte så dolda agendan hos islamister.

Jag kan inte se något bevis eller resonemang för att politikerna vet vad dem gör utan de är så övertygade eller styrda av vissa doktriner som hindrar dem från att se klart.

Det är en synkronisering av Palmes vänstersocialism med internationella förtecken och ambitionen att vara världens samvete och"den svenska modellen" och den nyligen framväxande leberala marknadsglobalismen med marxistiska mål och värderingar dolda bakom marknaden som religion.

Inbyggt i detta finns en fastslagen skuldbörda hos den vite mannen(nationerna) och en fastslagen offerstatus hos alla med ickeeuropeisk bakgrund t ex muslimer.

Det är dessa fastslagna doktriner som gör att politikerna å ena sidan kämpar för en evolution mot den fulländade människan där inte krig finns och allt manligt är bortdresserat och samtidigt öppna dörren för exakt samma inslag i samhället i fråga om"patriarkatet" fast det görs från muslimer

Det är inte bara miljöpartiet som går på detta utan hela etablissemanget utom SD.

Visserligen har allt polariserats kraftigt efter 11/9 2001 och innan dess var muslimerna ett mindra störande inslag som nog inte bara beror på att de var färre.

Ett av problemen är att partierna inte är relevanta längre. Vad t e x centern står för nu kanseke de inte själva vet eller så byter dem riktning. Den credibilitet som de har från tidigare att vara för lansbygd och ett stabilt borgerligt parti någonstans i mitten är falsk.

Det är verkligen farligt när politiker inte har en vision att gå emot eller ännu värre en ihålig fantasivision utan att ta hänsyn till världens skeenden.

Jag tror varken politikerna eller globalisterna vill ha islam. Men politikerna är totalt lurade och globalisterna räknar med att utnyttja det kaos som muslimer ställer till med för att införa deras kontrollsamhälle där de har och tar kontroll över muslimer och islam.

Sedan så skulle givetvis kyrkan må bra av att släppa taget om den vänsterkristna ideologin. Det är inte så många tror jag som tänker så på djupet,men snarare är påverkade av politiken,åsiktskorridoren och skuldbördan som ligger på vita europeer

Oavsett vilket så behövs både bön och en höjd röst för att förhindra galenskap och mänskligt lidande. Man skall kunna göra detta utan att bli fientlig mot muslimer på ett sätt som går emot Jesus instruktioner

Svara -   - 5/3-18 23:18 -


Bengt

Jo Gud älskar människorna

Men inte islam

Svara -   - 5/3-18 23:55 -


Lysell

Bengt koppla av lite är du snäll.......

Menar du på fullt allvar att om jag dödar någon så älskar Gud mig. Han blev bara lite putt för att jag döda någon i förbifarten....... ???? Läs om Kung David.

Adjö

Svara -   - 6/3-18 00:30 -


J.J.

Citat Biskop Fredrik Modeus "Allt det som prideflaggan (högmod och uppror mot den Högste) symboliserar står jag för. Jag menar att gud skapat oss olika och vi måste få uttrycka våra olikheter, säger biskop Fredrik Modéus och tillägger att det är därför han varit med i flera pridetåg."

Vad ska man säga? Hur ska en andligt blind leda andra? Hur länge ska Gud måsta dras med dessa som påstår sig älska Herren men förbryter sig mot Hans eviga rådslut?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/homosexualitet-ar-en-trend

Svara -   - 6/3-18 02:32 -


David Ström

Svar till Lysell.

Det där var ju en hel bok. Jag läste så länge jag orkade tills jag förstod att barmhärtigheten saknades. Finns det några synder som Jesus inte förlåter? Det är ju han som ska döma. Om din nästa bara är en syster eller bror i tron och att en nästa inte är en främling med främmande religion, så varför gå en mil med en främling, eller ge honom din mantel eller skjorta? Jag är väl inte så avancerad. Jag tänker att min nästa är den jag möter. Oavsett vem han är. Förlåtelsen är dessutom Gudomlig. Om någon skadar mitt barn, mår jag bättre om han blir slagen sönder och samman? Vi människor vill ha rättvisa. 37 timmars samhällstjänst duger inte om främlingar har gängvåldtagit det käraste jag har, eller krossat mitt barn i ett terrordåd med en lastbil. Men vad är ånger? De ångrar sig när de blivit påkomna och sitter i häktet. men hade de ångrat sig om de inte blivit påkomna kan man undra? Ångrar du dig så kan Jesus förlåta dig. Men det ska vara en ånger som går enda in i hjärteroten. Jag har känt mig upprörd. Har för mig att en främling i Gävletrakten hade ställt till med mycket elände och misshandlat 19 eller 23 personer år 2014. Varför fick han hållas? Varför kan man inte annullera svenskt uppehållstillstånd eller medborgarskap? Det finns förfärliga människor som det vore bäst att krossa benpiporna på och släppa i havet från en helikopter. Men det vore inte kristet att göra så. Eller är det just vad det är? Ska nationen straffa syndare, eller ska Gud göra det?

Svara -   - 6/3-18 03:35 -


Bengt

Ja inte hatar Gud någon människa

Men han hatar ju däremot synden

Svara -   - 6/3-18 07:26 -


Bengt

Att Gud inte älskar någon människa är ett

Falskt budskap

Det är inte evangelium

Svara -   - 6/3-18 10:33 -


Marita

Svar till Jessica.

Jag har suttit och lyssnat på mobbning av SD från predikstolen i en församling. Går inte dit mer !! Det var väldigt olyckligt. Usch för allt högmod !!

Svara -   - 6/3-18 18:48 -


Bengt

Det var svagt och dåligt

Likaså brunnes predikan

Hon som själv har levt med en kvinna

Svara -   - 6/3-18 21:51 -


Jessica

Svar till Marita.

Det är riktigt sorgligt! Man blir ledsen! Jag tänker också på hur Jimmie Åkesson blev behandlad av de andra riksdagspartierna. Det var ju mobbing i allra högsta grad. Det var ju nästan ett under att han kom tillbaks efter sin utbrändhet. Det som är allra värst, är när de som säger sig vara kristna gör som det du beskriver ifrån en predikstol. Angående det här med pastorer och Swärdlistan- Jag såg på tv från en mycket mycket känd sommarkonferens. Det var en känd sångarpastor som sjunger med sin fru. Han predikade, och tog upp det här med den stora invandringen. Han sa att min fru och jag har VALT att BARA se den här invandringen som POSITIV. Vi har valt att OMFAMNA den. Det hoppas vi att ni vill göra också!

Entusiasmen från åhörarna uteblev. Det var ingen som sa något. När Swärdlistan var på gång, var man ju nästan en ”dålig kristen” om man inte höll med. Har inte själv upplevt det, men många andra. Det fanns en del kända kristna som höjde sin röst. Tyvärr blev de ju nästan stämplade som rasister. Nu är det väldigt tyst kring Swärdlistan. Kanske flera insett att de hade fel.

Svara -   - 7/3-18 10:37 -


AnnMarie

Jessica

Ja var tog de 380 pastorerna vägen?Har de lämnat landet eller likt storken stoppat huvudet i sanden?Ett är i alla fall säkert att när de skrev på denna lista hade de inte bara lagt hatten på hatthyllan utan även huvudet!

Jag tycker det är skamligt av dem att inte erkänna sitt misstag och speciellt då de också ifrågasatte frälsningen hos dem som inte höll med utan såg klart!

Svara -   - 7/3-18 11:03 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Nenne Lindberg och Christer Åberg i Frälsningsarmén Gävle fortsättning...

0

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

2

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

18

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Annons


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 18:02

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

306

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 764 014 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 709 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp