575 online! | Sidvisningar idag: 75 826 | Igår: 132 077 |

www.apg29.nu

Sétan trampled sirah

Reader Mail dening David B 

Gusti Yesus wis trampled mudhun sirah setan kang

" Banjur Gusti Allah ngandika marang si ula: Amarga kowe wis rampung iki, sampeyan bakal diipat-ipati ing ngarep kabeh sapi, lan ndhuwur saben kéwan ing ara-ara. Ing padharan sampeyan bakal lunga lan mangan bumi kabeh dina urip Paduka. Aku bakal sijine memungsuhan antarane kowe lan wong wadon, lan antarane turunira lan wiji. Panjenenganipun bakal ngremuk sirah, lan sampeyan bakal ngremuk wong ing hak kang. "Genesis 1. 3: 14-15

Hak sawise tiba saka wong ing Taman, supaya Gusti Allah ngandika ing wangsit (prediksi) sing ula (Iblis) sirah bakal söndertrampas. ngadeg utama kanggo daya / panguwasa. Wiwit, setan ing njaga marang " kang " sing bakal siji dina teka kanggo nglebur sirahe. Banjur teka dina nalika Gusti Yesus Kristus lair ing donya iki.

" Wiwit anak padha oleh panduman saka daging lan getih, kang uga piyambak uga bagéan saka padha, kanggo sing mati bakal nggawe wong lemes sing wis mati ing daya, sing, setan, lan ngirim menyang ing wedi pati wis tundhuk perbudakan kabeh sing urip. "Ibrani. 2: 14-15

ula bakal cokotan " wong " in hak. Sing persis apa kedaden nalika Gusti Yésus séda ing kayu salib. Dening kang mati, Gusti Yésus ing lemes setan. Nanging kapandeng kaya asor ana ing kasunyatan kamenangan. A ageng, nanging hard-entuk kamenangan. Gusti Yesus menang kamenangan iki kanggo sampeyan lan kula. Kita bisa dadi free saka wedi daya. Doctors wedi lan njaluk wong supaya pada nglakoni apa jero mudhun arep kanggo apa. Iblis migunakake wedi (asring wedi sandhangan agama) kanggo ngapusi, kontrol lan pasukan. Gusti Yesus disabetake wedi (wekasanipun katon wedi pati) senjata metu saka tangan setan kang. Liwat Gusti Yésus, kita kudu ora wedi apa maneh, malah ora pati. Gusti Yesus mundhut dosa kita lan paukuman ing kayu salib. We saiki bisa lumaku free.

"Ing iki katresnan, ora kita tresna marang Gusti Allah nanging Allah kang wis nresnani kita lan wis ngutus Kang Putra dadi propitiation kanggo dosa kita ... Gusti Allah iku katresnan," 1 John. 4:10, 16

"Ana rasa wedi, katresnan, nanging katresnan kang sampurna nundhung wedi, amarga wedi wis apa karo paukuman, lan sapa wedi iku ora sampurna katresnané. Kita padha tresna iku (Allah) amarga Dhisike tresna marang kita. "1 ​​John. 4: 18-19

Kabeh wis disiapake kanggo sampeyan lan kula kanggo nuduhake. Iblis wis dikalahaké lan utang dosa wis mbayar.

Yesus wungu saka ing antarane wong mati ing dina katelu lan ngandika: " Aku iki wus mati, lah aku urip ing salawas-lawasé." Up. 1:18 lan

" Aku diwenehi kabeh panguwasa ing swarga lan ing bumi." Matt. 28:18

Sampeyan bisa nemu kasunyatan kamenangan getih-tuku iki kanggo sampeyan, dening pitados ing Gusti Yesus.

" Sapa sing pretyaya marang Gusti Yésus (Yesus) ora bakal kawirangan." Rom. 10:11

Gusti Yesus tresna sampeyan karo katresnan buktiaken dening getih ditundhung saka vena karo panganiaya, amarga saka dosa-dosa kita.

Tresna buktiaken, tresna dadi kuwat lan manis. Sampeyan saiki bisa ngaso aman ing tangan Gusti Yesus. Iman / dateng ing Gusti Yesus.

Gusti Allah mberkahi kowé.


David B

Reader Mail


---
Note: Reader Mail, artikel lan komentar ditulis dening wong liya saka kula, ( Christer Åberg, ngedegaken apg29 ), uga duwe panemu sing aku ora tansah nuduhake. artikel sing umum gak peduli.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 5 May 2018 12:38 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


2 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lasse

Underbart skrivit David. Jeremia 32:27 💝☝

Svara -   - 5/5-18 15:45 -


Lena Henricson

Tack underbare JESUS! Hjälp oss att leva,vila och vandra i din dyrköpta seger! 🌹 🙏 💕

Svara -   - 5/5-18 16:39 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



Bakal Annie Lööf Perdhana Mentri?

Bakal Annie Lööf Perdhana Mentri?

Gambar: vn.se. 

Dadi pimpinan Center Party Annie Lööf diundang kanggo patemon Bilderberg ing 2017 dheweke bakal dadi Swedia Perdana Menteri sabanjuré?

6

Läs allt!


girl 8 taun-lawas seda ing wengi wedding

girl 8 taun-lawas seda ing wengi wedding

A girl 8-year-old Muslim seda ing wengi pesta ing Yaman! 

16

Läs allt!


Ing godhong tiba - bakal ana sing kawentar saiki?

Ing godhong wis tiba

Stefan Löfven ana esuk iki milih metu minangka perdhana mentri. Apa jaman saiki, lan apa mengkono ing Swedia? Bakal wong nguripake kanggo Gusti Allah? Bakal ana sing kawentar?

34

Läs allt!


Ing bayangan - Part Kawen

mripat

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe, ing antarane bab liyane babagan acara gawe kaget aku tau marang dheweke apa kedaden nalika aku ana ing tengah sekolah. Kabeh iku bener, nanging sawetara jeneng wong wis diganti utawa ora jenenge. 

6

Läs allt!


urip Single

urip Single

Nanging yen padha ora bisa manggon avhållsamt bakal padha omah-omah, amarga iku luwih apik kanggo omah-omah tinimbang ngangah-angah karo kepinginan.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

26

Läs allt!


Ing bayangan - Part rolas

Christer Åberg karo kucing farm

Sinau mangsa ngageti serial my bayangan. Ing bagean iki, aku dadi loro dijupuk, dijupuk lan sinudukaken.

8

Läs allt!


Iku unscriptural ndedonga kanggo bangsa ing donya ing Yerusalem

Iku unscriptural ndedonga kanggo bangsa ing donya ing Israel

Gambar: World iki. 

4,000 pemimpin pandonga wis padha ing Yerusalem ing Israel kanggo ndedonga kanggo bangsa ing donya. Muni apik, nanging mung siji snag: Iku rampung unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Aku ora mbetahaken Juruwilujeng, utawa Kristus

Ing video ngageti iki ngandika mantan Presiden Barack Obama sing aku ora perlu Juruwilujeng, utawa Kristus, nanging mung jujur ​​apa wong hard.

26

Läs allt!


Perang ing Suriah

perang

We kathah kanggo pirembagan bab Perang Dunya, nanging mbok menawa Kuvaitkriget nalika Amerika Serikat bebarengan karo akèh negara nyerang Irak. Sawisé iku, wis ana perang liyane kayata Perang Donya II kang nomer ing Suriah, aku ora ngerti. Punika papat utawa malah kalima?

1

Läs allt!


Rong jinis pengangkatan

Ing video cendhak, aku pirembagan bab sing ana rong jinis pengangkatan.

3

Läs allt!


kanak-kanak aku tau - Girl, diselani sawetara sepuluh

anak Kristen Åberg

Kula Foster tuwane farm lay loro mil saka Ljungby kanggo Halmstad ing Annerstad. Ana sawetara désa cilik watara. Skeen, Skäckarp, Stackarp lan Torpa ngendi kita tindak sekolah. 

7

Läs allt!


iman Kristen Radical biaya buron

Reader Mail dening Sigvard Sword 

iman Kristen Radical biaya buron

Ngucapake bab jero kanggo Kristen amarga saka iman sing kuya. Ing sawetara negara, budaya, tradisi lan konteks punika buron saka Kristen wedi. 

58

Läs allt!


Sampeyan kudu padha kalairake maneh

lair maneh

"Aja gumun, déné Aku ngandika sampeyan kudu dilairké sepisan menèh." Yohanes 3: 7

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Dalai Lama palsu ing media

Dalai Lama palsu ing media

Image: cached version Google GP-artikel. 

Wingi diterbitake ing sawetara koran artikel TT endi Dalai Lama sanget pengungsi Eropah kanggo bali ngarep. Saiki koran Dagens News lan GP dibusak artikel. Nanging, padha nerbitaké sawijining artikel anyar kang Dalai Lama katon hyllare saka EU!

86

Läs allt!


Annons


Aja nggepok kanggo bickering politik

Lan sing disimpen: Aja nggepok kanggo sakpolitiskt bickering! sadulur Kristen sing rebutan bagéyan karo saben liyane. Lan njaluk duka yen padha milih iku lan iki lan sing. Apa tulisan iki? 

67

Läs allt!


Apa sampeyan saya sibuk?

Miturut Holger Nilsson 

Apa sampeyan saya sibuk?

Soko sing anduwèni dhampak gedhé ing gesang kasukman kanggo tansah terus kanggo soko.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, onsdag 26 september 2018 kl. 12:42

Jesus söker: Enar, Einar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


World Evangelist bisa njejeri saka Inggris amarga saka mbantah saka Dewan Muslim

World Evangelist bisa njejeri saka Inggris amarga saka mbantah saka Dewan Muslim

Gambar: Day. 

putra Billy Graham kang Franklin Graham bisa njejeri saka Inggris amarga saka Dewan Muslim negara kang panjaluk sing pamaréntah mungkasi wong saka ngandika ing kampanye Evangelistic Kristen.

18

Läs allt!


Senaste kommentarer


kanak-kanak aku tau - Girl, diselani part wolung

Ingemar Johansson lan Christer Åberg

pawitan care iki ora ngarep Kristen. Manawa, tuwane Foster sandi wis nikah ing gréja, padha uga wis dikonfirmasi, nanging padha ora Kristen. 

11

Läs allt!


acara aneh ing Pemilu 2018

Komentar dening Erik S 

Pilihan 2018

Ya, misale jek ora luwih, bener. Saperangan uga wis kacarita kedadosan saka loro panitia lan EU. Liyane sing makalah kertu suoro ilang ing akeh panggonan - wong protes ngangkat wong-wong mau munggah - supaya amplop karo ballots sijine mati ing Jajak Pendapat tumpukan, ing sawetara panggonan padha wis di buwang ing lantai.

33

Läs allt!


Pemilu Swedish punika pemilu paling undemocratic minangka pengamat Pemilu saka misi OSCE wis katon

Christer Åberg Pemilihan 2018 - pengungsi mutusaké pilihan

"Ing samubarang pengamatan Pemilu aku wis, aku wis tau ndeleng Pemilu minangka undemocratic minangka Swedish. Iku adoh saka Eropah standar."

19

Läs allt!


Pemilu Swedish iku liwat ...

Reader Mail dening Bertil Rosenius 

Ana ing wayah sore, dina sawise Pemilu, lan kita kabeh kudu ngomong kita wis digawe pilihan kita - sapunika. Mungkin kita bakal kudu rauh nggawe pilihan anyar, utawa mengko, ing krisis pemerintah biasa. Kahanan privasi Swedish punika maximally boten mesthi!

2

Läs allt!


Sing pemenang Pemilu nyata?

Reader Mail dening Nils

Nalika ing pilihan pungkasan sawise kabeh debat lan dinten pemilu iku liwat, lan mriyang pemilihan settles terus perang kanggo daya. Wekasanipun, iku apa iku kabeh bab, sing bakal duwe daya kanggo mengku Kratoning Swedia? 

67

Läs allt!


Adolf Hitler langganan saluran Youtube sandi

Adolf Hitler langganan sandi Youtube Channel

Youtube Channel Apg29.nu saiki wis 957 pelanggan, lan ingkang pungkasan, Adolf Hitler miwiti kanggo langganan!Langganan sampeyan banget:  Youtube saluran Apg29.Nu

6

Läs allt!


kanak-kanak aku tau - Girl, part diselani pitu

Christer Åberg ing werna

Sing cah lanang sabanjuré Tony lawang ora anak apik. Awal ing kanak-kanak kita, kang wiwit usil lan push kula mudhun. Ya, iku pocapan bullying, ora mung supaya disebut-irritant umum. 

9

Läs allt!


analisis Pemilu Christer Åberg kang kanggo pemilihan September 9, 2018

Christer Åberg - analisis Pemilu 2018

Saiki iku mung sawetara jam ngiwa nalika Jajak Pendapat ditutup lan votes supaya dietung. Punika analisis Pemilu Christer Åberg kang pisanan diterbitaké ing 14:16 September 9, 2018 ing blog Situs Apg29.nu.

16

Läs allt!


Urip! Pemilihan party wengi karo Christer Åberg 20.00-24.00

Iki bakal dadi wengi katelu Pemilu sing bakal unik! Aku bakal sing, muter lan pirembagan bab Gusti Yésus lan carane disimpen, ndedonga kanggo Pemilu lan kanggo kabeh pemimpin partai lan politikus, lan kanggo kabeh sing milih lan ora milih! Share! Share! Share!

0

Läs allt!


Sétan kang alat - Margit Sandemo

Miturut Holger Nilsson 

Sétan kang alat - Margit Sandemo

Iku bisa uga muni hard kanggo nulis sing wong iku alat Iblis - nanging sapa iku bab ngraga piyambak sing. jeneng iku Margaret Sandemo.

14

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 442 002 563 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 895 bloggartiklar, 89 802 kommentarer och 58 499 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp