620 online! | Sidvisningar idag: 36 053 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Stefan Löfvens förvrängda uttalande

Gravid

- Jobbar man som barnmorska måste man kunna utföra aborter, annars får man göra något annat. Det är samma sak för präster som inte vill viga samkönade, säger Sveriges statsminister Stefan Löfven. 

Den svenska statsministern Stefan Löfven sa förra året till kyrkans tidning bland annat detta:

"Jobbar man som barnmorska måste man kunna utföra aborter, annars får man göra något annat." 

Det uttalandet kan inte vara någonting annat än inspirerat av djävulen. Jag menar att om en barnmorska inte kan klara av att förlösa barn, eller att hon riskerar att skada dem, till exempel tappa dem i golvet  då har hon ingenting i barnmorskeyrket att göra. 

Statsministern behöver bli frälst

Hur kan Sveriges statsminister förvränga begreppen på ett sådant sätt? Människor behöver verkligen Jesus för att få rätt syn på saker och ting. Statsministern behöver bli frälst. Be för honom så han av nåd får möjlighet att ta emot Jesus. 

Statsministern sa även detta skrämmande till kyrkans tidning:

"Det är samma sak för präster som inte vill viga samkönade."

Gud fogar inte samman samkönade

Om en präst följer Guds ord Bibeln då kan han inte viga samkönade. Det är verkligen inte Stefan Löfvens ord han ska följa utan det är Herren Jesu Kristi ord. 

Jesus själv säger att Gud skapade människan till man och kvinna och det var Gud som fogade samman dem.  Inte man och man eller kvinna och kvinna, för det fungerar inte. 

Och dessutom kan inte Gud välsigna ett samkönat parförhållande hur mycket en präst än försöker viga samman dem. Det kommer aldrig blir till ett. Det fungerar inte eftersom Gud inte verkar i en sådan vigsel. 

Låt prästerna vara präster

Jag tycker att Stefan Löfven ska låta prästerna sköta det som de är bäst på nämligen det andliga så kan Stefan Löfven sköta politiken. Låt prästerna vara präster! 

Om jag inte missminner mig så är faktiskt Svenska kyrkan skild från staten. Det är ingen statskyrka längre utan en frikyrka. Ändå är den så fruktansvärt socialistiskt präglad. Ja, till och med avkristnad. 

Människor behöver Jesus

Människor idag behöver verkligen Jesus Kristus, annars kommer de inte bli frälsta. Låt oss därför predikan om Jesus och frälsningen i honom så att människor får möjlighet att ta emot honom och bli frälsta. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 27 June 2018 20:54 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


37 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Rolf

Svenska kyrkan är i dag skild från staten. Då ska inte statsministern ställa krav på vad svenska kyrkans präster ska göra, Det finns mig veterligt inget som stöder att viga samkönande i bibeln och ska vi inte följa bibeln blir det en helt ny religion än den ursprungliga. Inte heller ska staten i en demokrati styra över duktiga barnmorskors samveten dessa har knappast i flertalet fall utbildats eller velat bli barnmorska för att avbryta graviditeter.

Svara -   - 27/6-18 22:00 -


Bertil Rosenius

Löven skall bort!

Svara -   - 27/6-18 22:29 -


Bertil Rosenius

Löven skall bort!

Svara -   - 27/6-18 22:29 -


Lasse Präst

Det är sant att Svenska Kyrkan är skild från staten i formell mening men den är definitivt inte skild från dom politiska partierna som idag har större inflytande än någonsin."Skillsmässan " gav alltså inte den förväntade friheten och självständigheten som vi förväntade.

Svara -   - 27/6-18 23:10 -


Bengt

Alliansen är på ungefär samma linje när

Det gäller aborter

Och även homoäktenskap

Däremot kristna värdepartiet är bra

På så vis

Svara -   - 27/6-18 23:15 -


Niklas Jönsson

Löven börja och läs bibeln, den har du tydligen aldrig läst i förut!

Svara -   - 28/6-18 00:07 -


Bengt

Bra idé

Alla politiker borde läsa bibeln

Svara -   - 28/6-18 00:16 -


Tomas N

Man kan inte ha en fackledare som stadsminister och ledare för landet.

Socialdemokratin bar landet en gång ,men har alltid haft marxismen i sig. Här ser vi två tydliga exempel där han tveklöst ger sig in kyrkans värld utan respekt och även att kvinnokamp i form av abort är upphöjd över andra saker som t ex synen på vad ett människoliv är .

Socialdemokratin är passé och även den fackliga arbetarrörelsens kamp mot en inhemsk borgerlig överklass.

Dagens problem är av annan karaktär och kräver nya grepp och kanske nya partier

Svara -   - 28/6-18 00:30 -


kjell

Christer Åberg mina barnbarn sambor för dom hittar ingen ren person som inte smutsar ner sig med att viga samkönade, som kan viga dom, den församling som vi tillhör har tagit bort vigselrätten, då återstår att används någon präst eller profan vigsel förättare, det känns oheligt, finns det någon som har vigselrätten kvar och samtidigt kan säga nej till HBTQ och liknande.

Svara -   - 28/6-18 00:33 -


kjell

Christer Åberg mina barnbarn sambor för dom hittar ingen ren person som inte smutsar ner sig med att viga samkönade, som kan viga dom, den församling som vi tillhör har tagit bort vigselrätten, då återstår att används någon präst eller profan vigsel förättare, det känns oheligt, finns det någon som har vigselrätten kvar och samtidigt kan säga nej till HBTQ och liknande.

Svara -   - 28/6-18 00:33 -


Tobias

Svar till kjell.

Man ha en borglig vigsel och sedan gifta sig riktigt i den kyrka man tillhör. Då är man gift både juridiskt och inför gud. Vet flera aom gjort så då deras pastor inte har vigselrätt.

Svara -   - 28/6-18 02:11 -


Marita

Vi vet att socialismen är från avgrunden så vad annat kan man förvänta sig av Stefan Löven ! Han sitter inte säkert. Han är en styggelse för Herren. Nej nog blir det SD för mig.

Svara -   - 28/6-18 02:19 -


Marita

Vi vet att socialismen är från avgrunden så vad annat kan man förvänta sig av Stefan Löven ! Han sitter inte säkert. Han är en styggelse för Herren. Nej nog blir det SD för mig.

Svara -   - 28/6-18 02:19 -


Bengt

Skulle vara bra med ett solidariskt parti

Som inte var varken borgerligt eller

Socialistiskt

Svara -   - 28/6-18 08:13 -


Kalle

Det är bra att han är ärlig med sina intentioner i alla fall. Se där bröder och systrar. S hatar Gud, rösta inte på dom.

Svara -   - 28/6-18 10:38 -


Bengt

Hur många partier och politiker älskar

Gud egentligen?

Svara -   - 28/6-18 10:41 -


Gerdt Malm

Det är ju glasklart. Löfvén ska bort. Denne avgudadyrkare och hycklare ska aldrig mer komma tillbaka. Jag stöder ALLA som här har skrivit att han ska bort. Där är vi förenade. + Alla hans medarbetare typ Wahlström. Det ska bli en glädje att se dem bortryckta från makten.

Svara -   - 28/6-18 12:51 -


Bengt

Men alliansen vill jag inte heller ha

Som mest tänker på dom rika

Visserligen gör kanske sd också det

Men det är ändå bättre

Helst kristna värdepartiet

Annars kan det vara bäst att be för att

Löfvens med kompani blir frälsta

Svara -   - 28/6-18 13:22 -


Anja

Svar till Bengt.

Alla !

Svara -   - 28/6-18 15:41 -


JL

Svar till Bertil Rosenius.

Amen på det, en värre statsminister har Sverige aldrig haft. Och aldrig någonsin har så många önskat att sossarna skall bort. Valet kommer bli underbart, så många småpåvar och kommunpampar som kommer bli kickade efter valet. Helt plötsligt kommer de inte kunna suga ut folket längre.

Svara -   - 28/6-18 15:46 -


Bengt

Men alliansen är ingen lösning

Och inte bra heller

Och jag tyckte inte Reinfeldt vår bättre

Precis

Bäst vore ju om kristna värdepartiet

Fick majoritet

Vilket inte kommer att ske

Näst bäst kanske att sd får det

Svara -   - 28/6-18 16:46 -


Mikael W

.....ja, man kanske skulle lägga sin röst på Sossarna...så man får bidrag. Den där Löven är nog även trevlig...och Margot kan mycket...

Svara -   - 28/6-18 16:51 -


JL

Gå med i Hamas Mikael, då kastar Margot pengar efter dig, vi andra kan betala med världens högsta skattetryck. Fattar inte att de kan med, och vågar. Människor börjar surna till ordentligt.

Svara -   - 28/6-18 16:55 -


Mikael W

Svar till JL.

Ja, fast Hamas fick ju mindre med pengar (1,5 miljarder SEK ?), än vad all skolverksamhet får under ett år i Sverige (2,3 miljarder SEK)...... tycker du det är rättvist broder?

Svara -   - 28/6-18 17:14 -


JL

Vafalls? Så här kan vi inte ha det, öka genast upp den fredliga socialistiska kamratföreningens bidrag. Svenska barn behöver ju inte lära sig att läsa, det är förlegat.

Svara -   - 28/6-18 19:20 -


kjell

Svar till Tobias.

Men den borgerliga vigselförrättaren viger också samkönade, det är det jag menar med orent "oheligt" då håller jag med mina barnbarn, att det är ingen äkta vigsel, jag menar att vi borde strunta i byråkratin och ha vigslar i våra församlingar som följer personerna precis som dopintygen, samtidigt kan församlingarna ta strid med myndigheter för att dessa äktenskap skall godkännas utan att församlingarna tvingas viga samkönade.

Svara -   - 29/6-18 22:42 -


Lasse

Svar till Mikael W.

Hur går man med i Hamas, kan man ansöka hos Stefan eller Margot ?

Svara -   - 30/6-18 11:28 -


Mikael W

Svar till Lasse.

Hehehe.....ge mig en fin sång istället Lasse....den förra du gav mig tyckte jag jättemycket om

Förresten, vet du var man kan hitta enkla Kristna barnsånger på engelska (med bifogad text, och gärna med gitarrackord)? Finns någon bra webbsida?

Svara -   - 30/6-18 11:43 -


Lasse

https://youtu.be/ldSt523GTmc. Ska se om jag kan hitta något Mikael

Svara -   - 30/6-18 12:22 -


Lasse

https://youtu.be/JglVoN2Zzm0

Svara -   - 30/6-18 12:25 -


Niklas Jönsson

Det är inte bara statsministern som behöver bli frälst, utan alla människor på denna jorden som inte är frälsta nu behöver bli frälsta helst, finns det inte plats så gör gud plats till alla som tror på honom och älskar honom i hans himmel,när tiden här på jorden är slut.

Svara -   - 30/6-18 21:22 -


Bengt

Jo så är det verkligen

Svara -   - 30/6-18 21:36 -


Leif svensson

Därför är det viktigt att rösta ! Kasta ut denne lille anikrist ur Riksdan nu vid valet !

Han erkände Palestina 2014,bjöd in ledare därifrån till landet ! Han hade extemisten M Kaplan som bostadsminister som jämförde IS krigare som for härifrån landet ,med svenska frivilliga i finska vinterkriget 1939.Kaplan stod ju på torget 2014 vid manifestation emot Israel och skrek " vi ska befria Jerusalem,vi ska marschera emot Jerusalem"

Svara -   - 2/7-18 08:40 -


Leif svensson

Därför är det viktigt att rösta ! Kasta ut denne lille antikrist ur Riksdan nu vid valet !

Han har förbrukat sitt förtroende totalt !

Han erkände Palestina 2014,bjöd in ledare därifrån till landet ! Han hade extemisten M Kaplan som bostadsminister som jämförde IS krigare som for härifrån landet ,med svenska frivilliga i finska vinterkriget 1939.Kaplan stod ju på torget 2014 vid manifestation emot Israel och skrek " vi ska befria Jerusalem,vi ska marschera emot Jerusalem"

Svara -   - 2/7-18 08:49 -


Anders

Jag har sagt det förut: Alla politiker borde gå i söndagsskola, det är den bästa utbildningen vi haft i detta land.

Svara -   - 2/7-18 22:24 -


Bengt

Håller med dig anders

Svara -   - 3/7-18 22:02 -


Bengt

Håller med dig anders

Svara -   - 3/7-18 22:02 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australia mọ Jerusalemu bi Israeli ká olu

Australia mọ Jerusalemu bi Israeli ká olu

Aworan: sverigesradio.se. 

Nipa Holger Nilsson Australia bayi da Jerusalemu bi Israeli ká olu.

4

Läs allt!


44 ku ni shootings ki jina odun yi ni Sweden

Pidtol

Ki jina odun yi nibẹ ti ti 44 buburu shootings ni Sweden. Awọn gba lati odun to koja pẹlu 43 okú ni awọn ogun. 

7

Läs allt!


Church amudani distorts Bible ore to onibaje ibasepo

gayäktenskap

Awọn titun ijo gede distorts Bible itan lati ni ilopọ ni awọn apakan lori igbeyawo. Ti won so wipe ore lãrin Dafidi ati Jonatani ati Rutu ati Naomi nipa onibaje ibasepo.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Le a ye awọn ami?

awọn ami

Nipa Mikael Walfridsson Nipa ti keko awọn ami ti awọn igba, a le jẹ awọn nipa, ti a gbe ni ojo iwaju Ipari. Ohun ti ki o si ni awọn ti ohun kikọ silẹ ti o jẹ pataki fun wa lati mo ati ki o lero awọn igba ti a gbé ni? 

11

Läs allt!


Ṣe o agbodo lati ro?

Reader Mail nipa David B 

1

Läs allt!


AI - Oríkĕ itetisi - awọn asotele ti Bibeli 2000 odun seyin

Reader Mail nipa Nils 

AI - Oríkĕ oye

O ti wa ni bayi ṣẹlẹ ni breakneck iyara jẹ AI, Oríkĕ ofofo (Oríkĕ itetisi), ati ti tẹlẹ ni idagbasoke soro ki o si lerongba roboti. Levin ko yi lati idẹruba, sugbon ti a le mọ bi o jina o 2.000 odun seyin Bibeli ti anro imo idagbasoke ti ti, ki a ni eto lati fihan awọn akoko!

19

Läs allt!


UN treacherous pact ti a fọwọsi lana

UN ijira adehun gba free Iṣilọ

Photo: Free akoko. 

Lana ti a fọwọsi Iṣilọ Pact ti awọn United Nations eyi ti, ni opo, ṣii àgbegbe wọn fun free Iṣilọ. Sugbon bi awọn Nobel àse bori lana mọ itan àìdá UN guide ninu awọn media ariwo.

43

Läs allt!


A iran ti awọn ik eso ti awọn igi ti imo

igi ti imo

Reader Mail nipa Nils

Eleyi le dun Gbat, ṣugbọn yi ni Lágbára Contemporary Time Awọn kikọ a ka nipa ni yi iran ati ninu Bibeli, ati ki o gbọdọ ṣe wa si ọtun lati tumo Time!

12

Läs allt!


Kàn, kàn a!

Cross reconciles eniyan ati Olorun

Reader Mail nipa David B Laiseaniani, mobs ń kígbe pé: Kàn, kàn!, Awọn ọmọ ẹyìn Jésù ati ohun ti Jesu dúró fun. Won yoo ki o si padanu re idi ti won ko ba ko mọ ti won ti wa ni ibon ara wọn ni ẹsẹ.

11

Läs allt!


Islam tan jade pẹlu iranlọwọ ti awọn Swedish Ìjọ

Christer Åberg lọ nipasẹ diẹ ninu awọn ti agbegbe awọn iroyin. Nibẹ ni ko si iyemeji ti a ti wa ni ngbe ni kẹhin ọjọ nigba ti o ba ya diẹ ninu awọn ti awọn wọnyi iroyin.

52

Läs allt!


doomsday People

Nipa Holger Nilsson 

doomsday People

Pẹlu awọn loke ikosile, ọkan le pe gbogbo awon ti o ro wipe akoko jẹ sunmọ ati pe ki o gba awọn gaju ti o.

32

Läs allt!


Awọn mẹta ọrun ninu Bibeli

Awọn mẹta ọrun ninu Bibeli

Ni akọkọ ẹsẹ ti Bibeli ti o ti sọ ninu atilẹba ọrọ tí Ọlọrun dá ọrun ati aiye. Ọlọrun dá ọrun diẹ ẹ sii.

1

Läs allt!


Sweden owo-free laarin meta si marun years - àsọtẹlẹ Bíbélì ṣẹ

cashless

"Sweden yoo jasi jẹ awọn 'cashless' laarin meta si marun odun", wipe Igbakeji Gomina Cecilia Skingsley ni a ifowopamọ apero ni London.

24

Läs allt!


Jesu ti de ati ki o yoo wá lẹẹkansi

F.

A ti wa ni nduro fun Jesu 'keji bọ, ko ni akọkọ. Ki o si yi dide yoo ko ni le fun gun. Sugbon nigba ti Jesu ba pada si awọn paṣan, o si yoo ni pẹlu nkan ti o wà ko ni igba akọkọ ti o wá. Ǹjẹ o mọ ohun ti o le jẹ fun ohunkohun?

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Lọgan ti o ti fipamọ, nigbagbogbo ti o ti fipamọ?

Reader Mail nipa Nils

Kalvanistpstorn Aguntan John Loopez won fun Oluwa lati ri bi eke yi ẹkọ ni.

52

Läs allt!


Ìṣẹlẹ ni Alaska - Jesu asolete wa otito

Ìṣẹlẹ ni Alaska - Jesu asolete wa otito

Photo: kiakia. 

Alaska ti a ti lu nipa meji gan lagbara iwariri. Lọ daradara nigba ti o ti so a ajalu pajawiri. Jesu sọrọ ti o tobi iwariri lati ṣẹlẹ. Jẹ ki a gbadura fun nigba ti lu.

12

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Asotele ti awọn igbasoke ati awọn nju Nla

Rocket

Bibeli ti nsọtẹlẹ ti ti akoko kan yoo awọn Igbasoke ya ibi ati awọn ti o ti fipamọ lọ sinu iyẹwu nigba ti idanwo jẹ ni ilọsiwaju lori awọn Earth.

3

Läs allt!


O ti wa ni npe pẹlu kan chandelier

Amanda, 34, ti wa ni npe fún un chandelier

Photo: kiakia. 

Amanda Liberty wa ni npe to a chandelier ti o "fẹràn lati fi ẹnu ki o si cuddle pẹlu."

17

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 04:02

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Christian TV awọn ikanni ni Sweden

Christian TV ni Sweden

Nibẹ ni o wa ọpọlọpọ awọn ti o dara Swedish Christian TV awọn ikanni ni Sweden. Mejeeji nrin lori satẹlaiti, USB ati oju-iwe ayelujara! O awọn akojọ ti gbogbo awọn ikanni.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ko si lati jẹ ki ninu awọn dudu

Reader Mail nipa Sigvard idà 

Light ninu òkunkun

Ni mi noya iṣẹ sí Ọlọrun ki o si, ti o ti nipa diẹ to ṣe pataki ipo ibi ti awọn mejeeji ara mi ati ọkàn mi wà ninu ewu. Iku irokeke lati Neo-Nazis nitori ti mo duro si oke ati awọn pamọ asasala, gan sunmo si tẹle ki o si sexkriminalitetens òkunkun nipasẹ monitoring igba, besvärjd ati laya to ẹmí Mubahila ti occultists.

74

Läs allt!


69-odun-atijọ fẹ lati yi awọn ọjọ ori to 49

69-odun-atijọ fẹ lati yi awọn ọjọ ori to 49

Aworan: Day. 

Awọn 69-odun-atijọ Emile Ratelband ni Netherlands fẹ lati gba won ofin ori Lile ti 49 years.

13

Läs allt!


"Jesu Kristi ti o ti fipamọ mi lati 27 years ti ilopọ"

Dafidi lagbara ẹrí ti bi o ni o ti fipamọ ati ti o ti fipamọ nipa Jesu ti 27 years ti ilopọ. Swedish ọrọ. 

- orukọ mi ni David, Emi ni 44 ọdun atijọ, ki o si yi ni a ẹrí ti bi Jesu ti o ti fipamọ mi láti ẹni ogún-ọdún meje ilopọ. Mo sọ ti ife.

11

Läs allt!


Troendedöparna iná, rì o bẹ

Ọpọlọpọ awọn ni o wa awon ti o ti jiya inunibini, ewon ati ki o pa ti o ti nṣe awọn Bibeli onigbagbo-baptismu nipa immersion.

14

Läs allt!


Ìrìbọmi: Nibo, nigbati ati bi

Baptismu ni okun

Nibi ti mo ti fi fun ọ diẹ ninu awọn ko o Ìwé Mímọ on baptisi a ṣe, nigbati o ti wa ni ṣe ati bi.

4

Läs allt!


Ni awọn Olorun ti Bibeli kanna bi awọn Koran ká ọlọrun?

"Awon ti o beere lati nifẹ, ola ati ki o sin Ọlọrun, ma ko ni o daju pe won ko ba ko fẹ, ola ati ijosin Jesu."

5

Läs allt!


O si iyawo ẹlẹya Hatsune Miku

Iyawo rẹ ẹlẹya

Akihiko Kondo dani a puppet version of ẹlẹya Hatsune Miku ti o ti o ni iyawo. Aworan Orisun: Facebook.

A 35-odun-atijọ eniyan ni Japan ti iyawo a hologrom. Awọn igbeyawo na 160.000 crowns. A omolankidi o nsoju awọn obinrin kọmputa eto.

19

Läs allt!


Ọrun TV7 yà ni Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin ati Christer Åberg

TV nse Ruben Agnarsson, oludasile ati Aare Martti Ojares, ikanni faili Daniela Persin ati Christer Åberg.

Mo ti a ti pe lati awọn Christian tẹlifisiọnu ikanni Ọrun TV7 ká isise šiši ni Uppsala.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jesu meteta aye-itan gun

Reader Mail nipa Nils 

Jesu meteta aye-itan gun, Ọlọrun ebun si gbogbo awọn enia ti aye. Pe Jesu Kristi ṣe nípasẹ rẹ Ètùtù je ohun mura meteta Ìṣẹgun! Awọn ipenija wà 3 o yatọ si awọn agbegbe ti O niwaju Ọlọrun awọn adajọ adajo ati ki o to: Awọn ẹmí aye gbọdọ win.

5

Läs allt!


Alapin ilẹ jẹ unscriptural

Alapin ilẹ jẹ unscriptural

Ti o ba ka Bibeli, o le ri kedere wipe aiye yika. Ti o ba ti aiye ni ko yika ki o si Jesu yoo ti ya daradara ro nigba ti o wi pe o jẹ mejeji ọjọ ati oru lori Earth, nigbati o mu ile gbogbo awọn ti o ti fipamọ si ọrun.

23

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 569 321 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 327 kommentarer och 60 511 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp