650 online! | Sidvisningar idag: 34 690 | Igår: 197 871 |

www.apg29.nu

Annons

Stefan Löfvens förvrängda uttalande

Gravid

- Jobbar man som barnmorska måste man kunna utföra aborter, annars får man göra något annat. Det är samma sak för präster som inte vill viga samkönade, säger Sveriges statsminister Stefan Löfven. 

Den svenska statsministern Stefan Löfven sa förra året till kyrkans tidning bland annat detta:

"Jobbar man som barnmorska måste man kunna utföra aborter, annars får man göra något annat." 

Det uttalandet kan inte vara någonting annat än inspirerat av djävulen. Jag menar att om en barnmorska inte kan klara av att förlösa barn, eller att hon riskerar att skada dem, till exempel tappa dem i golvet  då har hon ingenting i barnmorskeyrket att göra. 

Statsministern behöver bli frälst

Hur kan Sveriges statsminister förvränga begreppen på ett sådant sätt? Människor behöver verkligen Jesus för att få rätt syn på saker och ting. Statsministern behöver bli frälst. Be för honom så han av nåd får möjlighet att ta emot Jesus. 

Statsministern sa även detta skrämmande till kyrkans tidning:

"Det är samma sak för präster som inte vill viga samkönade."

Gud fogar inte samman samkönade

Om en präst följer Guds ord Bibeln då kan han inte viga samkönade. Det är verkligen inte Stefan Löfvens ord han ska följa utan det är Herren Jesu Kristi ord. 

Jesus själv säger att Gud skapade människan till man och kvinna och det var Gud som fogade samman dem.  Inte man och man eller kvinna och kvinna, för det fungerar inte. 

Och dessutom kan inte Gud välsigna ett samkönat parförhållande hur mycket en präst än försöker viga samman dem. Det kommer aldrig blir till ett. Det fungerar inte eftersom Gud inte verkar i en sådan vigsel. 

Låt prästerna vara präster

Jag tycker att Stefan Löfven ska låta prästerna sköta det som de är bäst på nämligen det andliga så kan Stefan Löfven sköta politiken. Låt prästerna vara präster! 

Om jag inte missminner mig så är faktiskt Svenska kyrkan skild från staten. Det är ingen statskyrka längre utan en frikyrka. Ändå är den så fruktansvärt socialistiskt präglad. Ja, till och med avkristnad. 

Människor behöver Jesus

Människor idag behöver verkligen Jesus Kristus, annars kommer de inte bli frälsta. Låt oss därför predikan om Jesus och frälsningen i honom så att människor får möjlighet att ta emot honom och bli frälsta. 


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 27 June 2018 20:54 | #stefan löfven #abort barnmorska #svenska kyrkan #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


37 kommentarer

Rolf

Svenska kyrkan är i dag skild från staten. Då ska inte statsministern ställa krav på vad svenska kyrkans präster ska göra, Det finns mig veterligt inget som stöder att viga samkönande i bibeln och ska vi inte följa bibeln blir det en helt ny religion än den ursprungliga. Inte heller ska staten i en demokrati styra över duktiga barnmorskors samveten dessa har knappast i flertalet fall utbildats eller velat bli barnmorska för att avbryta graviditeter.

Svara -   - 27/6-18 22:00 -


Bertil Rosenius

Löven skall bort!

Svara -   - 27/6-18 22:29 -


Bertil Rosenius

Löven skall bort!

Svara -   - 27/6-18 22:29 -


Lasse Präst

Det är sant att Svenska Kyrkan är skild från staten i formell mening men den är definitivt inte skild från dom politiska partierna som idag har större inflytande än någonsin."Skillsmässan " gav alltså inte den förväntade friheten och självständigheten som vi förväntade.

Svara -   - 27/6-18 23:10 -


Bengt

Alliansen är på ungefär samma linje när

Det gäller aborter

Och även homoäktenskap

Däremot kristna värdepartiet är bra

På så vis

Svara -   - 27/6-18 23:15 -


Niklas Jönsson

Löven börja och läs bibeln, den har du tydligen aldrig läst i förut!

Svara -   - 28/6-18 00:07 -


Bengt

Bra idé

Alla politiker borde läsa bibeln

Svara -   - 28/6-18 00:16 -


Tomas N

Man kan inte ha en fackledare som stadsminister och ledare för landet.

Socialdemokratin bar landet en gång ,men har alltid haft marxismen i sig. Här ser vi två tydliga exempel där han tveklöst ger sig in kyrkans värld utan respekt och även att kvinnokamp i form av abort är upphöjd över andra saker som t ex synen på vad ett människoliv är .

Socialdemokratin är passé och även den fackliga arbetarrörelsens kamp mot en inhemsk borgerlig överklass.

Dagens problem är av annan karaktär och kräver nya grepp och kanske nya partier

Svara -   - 28/6-18 00:30 -


kjell

Christer Åberg mina barnbarn sambor för dom hittar ingen ren person som inte smutsar ner sig med att viga samkönade, som kan viga dom, den församling som vi tillhör har tagit bort vigselrätten, då återstår att används någon präst eller profan vigsel förättare, det känns oheligt, finns det någon som har vigselrätten kvar och samtidigt kan säga nej till HBTQ och liknande.

Svara -   - 28/6-18 00:33 -


kjell

Christer Åberg mina barnbarn sambor för dom hittar ingen ren person som inte smutsar ner sig med att viga samkönade, som kan viga dom, den församling som vi tillhör har tagit bort vigselrätten, då återstår att används någon präst eller profan vigsel förättare, det känns oheligt, finns det någon som har vigselrätten kvar och samtidigt kan säga nej till HBTQ och liknande.

Svara -   - 28/6-18 00:33 -


Tobias

Svar till kjell.

Man ha en borglig vigsel och sedan gifta sig riktigt i den kyrka man tillhör. Då är man gift både juridiskt och inför gud. Vet flera aom gjort så då deras pastor inte har vigselrätt.

Svara -   - 28/6-18 02:11 -


Marita

Vi vet att socialismen är från avgrunden så vad annat kan man förvänta sig av Stefan Löven ! Han sitter inte säkert. Han är en styggelse för Herren. Nej nog blir det SD för mig.

Svara -   - 28/6-18 02:19 -


Marita

Vi vet att socialismen är från avgrunden så vad annat kan man förvänta sig av Stefan Löven ! Han sitter inte säkert. Han är en styggelse för Herren. Nej nog blir det SD för mig.

Svara -   - 28/6-18 02:19 -


Bengt

Skulle vara bra med ett solidariskt parti

Som inte var varken borgerligt eller

Socialistiskt

Svara -   - 28/6-18 08:13 -


Kalle

Det är bra att han är ärlig med sina intentioner i alla fall. Se där bröder och systrar. S hatar Gud, rösta inte på dom.

Svara -   - 28/6-18 10:38 -


Bengt

Hur många partier och politiker älskar

Gud egentligen?

Svara -   - 28/6-18 10:41 -


Gerdt Malm

Det är ju glasklart. Löfvén ska bort. Denne avgudadyrkare och hycklare ska aldrig mer komma tillbaka. Jag stöder ALLA som här har skrivit att han ska bort. Där är vi förenade. + Alla hans medarbetare typ Wahlström. Det ska bli en glädje att se dem bortryckta från makten.

Svara -   - 28/6-18 12:51 -


Bengt

Men alliansen vill jag inte heller ha

Som mest tänker på dom rika

Visserligen gör kanske sd också det

Men det är ändå bättre

Helst kristna värdepartiet

Annars kan det vara bäst att be för att

Löfvens med kompani blir frälsta

Svara -   - 28/6-18 13:22 -


Anja

Svar till Bengt.

Alla !

Svara -   - 28/6-18 15:41 -


JL

Svar till Bertil Rosenius.

Amen på det, en värre statsminister har Sverige aldrig haft. Och aldrig någonsin har så många önskat att sossarna skall bort. Valet kommer bli underbart, så många småpåvar och kommunpampar som kommer bli kickade efter valet. Helt plötsligt kommer de inte kunna suga ut folket längre.

Svara -   - 28/6-18 15:46 -


Bengt

Men alliansen är ingen lösning

Och inte bra heller

Och jag tyckte inte Reinfeldt vår bättre

Precis

Bäst vore ju om kristna värdepartiet

Fick majoritet

Vilket inte kommer att ske

Näst bäst kanske att sd får det

Svara -   - 28/6-18 16:46 -


Mikael W

.....ja, man kanske skulle lägga sin röst på Sossarna...så man får bidrag. Den där Löven är nog även trevlig...och Margot kan mycket...

Svara -   - 28/6-18 16:51 -


JL

Gå med i Hamas Mikael, då kastar Margot pengar efter dig, vi andra kan betala med världens högsta skattetryck. Fattar inte att de kan med, och vågar. Människor börjar surna till ordentligt.

Svara -   - 28/6-18 16:55 -


Mikael W

Svar till JL.

Ja, fast Hamas fick ju mindre med pengar (1,5 miljarder SEK ?), än vad all skolverksamhet får under ett år i Sverige (2,3 miljarder SEK)...... tycker du det är rättvist broder?

Svara -   - 28/6-18 17:14 -


JL

Vafalls? Så här kan vi inte ha det, öka genast upp den fredliga socialistiska kamratföreningens bidrag. Svenska barn behöver ju inte lära sig att läsa, det är förlegat.

Svara -   - 28/6-18 19:20 -


kjell

Svar till Tobias.

Men den borgerliga vigselförrättaren viger också samkönade, det är det jag menar med orent "oheligt" då håller jag med mina barnbarn, att det är ingen äkta vigsel, jag menar att vi borde strunta i byråkratin och ha vigslar i våra församlingar som följer personerna precis som dopintygen, samtidigt kan församlingarna ta strid med myndigheter för att dessa äktenskap skall godkännas utan att församlingarna tvingas viga samkönade.

Svara -   - 29/6-18 22:42 -


Lasse

Svar till Mikael W.

Hur går man med i Hamas, kan man ansöka hos Stefan eller Margot ?

Svara -   - 30/6-18 11:28 -


Mikael W

Svar till Lasse.

Hehehe.....ge mig en fin sång istället Lasse....den förra du gav mig tyckte jag jättemycket om

Förresten, vet du var man kan hitta enkla Kristna barnsånger på engelska (med bifogad text, och gärna med gitarrackord)? Finns någon bra webbsida?

Svara -   - 30/6-18 11:43 -


Lasse

https://youtu.be/ldSt523GTmc. Ska se om jag kan hitta något Mikael

Svara -   - 30/6-18 12:22 -


Lasse

https://youtu.be/JglVoN2Zzm0

Svara -   - 30/6-18 12:25 -


Niklas Jönsson

Det är inte bara statsministern som behöver bli frälst, utan alla människor på denna jorden som inte är frälsta nu behöver bli frälsta helst, finns det inte plats så gör gud plats till alla som tror på honom och älskar honom i hans himmel,när tiden här på jorden är slut.

Svara -   - 30/6-18 21:22 -


Bengt

Jo så är det verkligen

Svara -   - 30/6-18 21:36 -


Leif svensson

Därför är det viktigt att rösta ! Kasta ut denne lille anikrist ur Riksdan nu vid valet !

Han erkände Palestina 2014,bjöd in ledare därifrån till landet ! Han hade extemisten M Kaplan som bostadsminister som jämförde IS krigare som for härifrån landet ,med svenska frivilliga i finska vinterkriget 1939.Kaplan stod ju på torget 2014 vid manifestation emot Israel och skrek " vi ska befria Jerusalem,vi ska marschera emot Jerusalem"

Svara -   - 2/7-18 08:40 -


Leif svensson

Därför är det viktigt att rösta ! Kasta ut denne lille antikrist ur Riksdan nu vid valet !

Han har förbrukat sitt förtroende totalt !

Han erkände Palestina 2014,bjöd in ledare därifrån till landet ! Han hade extemisten M Kaplan som bostadsminister som jämförde IS krigare som for härifrån landet ,med svenska frivilliga i finska vinterkriget 1939.Kaplan stod ju på torget 2014 vid manifestation emot Israel och skrek " vi ska befria Jerusalem,vi ska marschera emot Jerusalem"

Svara -   - 2/7-18 08:49 -


Anders

Jag har sagt det förut: Alla politiker borde gå i söndagsskola, det är den bästa utbildningen vi haft i detta land.

Svara -   - 2/7-18 22:24 -


Bengt

Håller med dig anders

Svara -   - 3/7-18 22:02 -


Bengt

Håller med dig anders

Svara -   - 3/7-18 22:02 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Wo awọn awọn jade fun awọn cuckoo

Text ati awọn fọto nipa Reine Jönsson 

Cuckoo ni je nipa awọn ti o gbooro pipe Lark - wo jade fun awọn cuckoo

An agbalagba Meadow Lark pipe kikọ sii a cuckoo. 

Nigba ti gökägget hatched jade cuckoo ti i jade awọn talaka kekere Lark ati cuckoo oromodie ni o wa ki o si autocrats ati awọn nikan larch tọkọtaya ká ojurere. Nibẹ lẹhin, o di siwaju ati siwaju sii tougher ninu itẹ-ẹiyẹ lodi si wọn bolomo awọn obi ati wahala ni tọkọtaya nigbagbogbo pẹlu rẹ ṣagbe fun diẹ ounje.

2

Läs allt!


Igberaga awọn asia ni Gothenburg ti a ya si isalẹ fun Islam

Nancy Ajram

Aworan lati Youtube Nancy Ajram. 

Nigba ti o ti Arab gbajumọ Nancy Ajram wá si Gothenburg agesin igberaga awọn asia isalẹ. Niwon o han si 99 ogorun ninu awọn Musulumi aye!

27

Läs allt!


Nibi ni o wa ni titun awọn ọmọ wẹwẹ 'njagun ti o mu ki gbogbo nẹtiwọki lati sise

Reader Mail nipa Katty 

ya ẹṣin

Aworan: Facebook. 

Awọn wọnyi ni awọn ọmọ wẹwẹ nilo lati gbọ nipa awọn ọrọ ti Jesu le nikan ri igbagbọ ninu aye won! Ani smear gbogbo Esin igberaga pẹlu o yatọ si awọn awọ! 

7

Läs allt!


Ihinrere Missions ninu awọn Philippines ni September

Reader Mail nipa Jorgen Milton 

Nigbati mo odun mefa seyin fun igba akọkọ ṣàbẹwò Ati-eniyan ti awọn Philippines, Mo ti ko le gbagbo ni ifẹ Emi yoo gba lati awon eniyan. 

5

Läs allt!


Eniyan, o ni ko kan ẹlẹdẹ!

Ọrọìwòye nipa Katirina 

Eniyan, o ni ko kan ẹlẹdẹ!

Aworan: Aftonbladet. 

Eniyan bcrc lati elede, o gbodo je otito nitori ti o wi ninu Aftonbladet.

4

Läs allt!


A ni ṣoki sinu idanwo

Nipa Mikael Walfridsson 

Àtẹgùn ninu iyanrin

Nigba ti a ba soro nipa irora, o jẹ gan a igbaradi ati ki o kan akiyesi si wipe eyi ti awọn Iwe Ifihan asọtẹlẹ. 

5

Läs allt!


100 paati iná ni orisirisi awọn ilu - ipanilaya ẹṣẹ

Car ina ni Gothenburg

Frölunda Torg ni Gothenburg on Monday aṣalẹ. Aworan: Zagros Hama. 

Paati ṣeto lori ina ni orisirisi awọn ibiti ni Gothenburg agbegbe, sugbon tun ni Trollhättan, Lysekil ati Falkenberg. Nipa 100 paati ti a ti iná ni ekun na.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

23

Läs allt!


Idi ti gba iyawo?

Idi ti lọ lati gba iyawo?

Idi ti gba iyawo? Ṣe o lati ni ibalopo tabi ti jẹ nibẹ a tobi idi?

15

Läs allt!


Aja ni awọn package - ni lati wole ati ki o atilẹba ti o ti idanimo

Ọkan aja gba a package lati PostNord

Aworan: Aftonbladet. 

Awọn aja Chaya je kan package ni awọn mail lati England. Sugbon lati gba awọn package wà ni aja ara ní lati gba o, fi idanimọ ati ki o wole pẹlu rẹ owo ti a ti awọ pẹlu ohun inki pad.

30

Läs allt!


Enia, ti o ba ko kan o nran!

o nran

A diẹ odun seyin ni mo ri lori Aftonbladet ká ayelujara TV a ọmọ obirin ti o ro o je kan ti o nran. 

10

Läs allt!


Maa ko tan pada si Sodomu

Sodomu ati Gomorra

Loti ti a ti fipamọ lati ese ilu Sodomu nigbati o ti ni fifa nipa ogun. Ṣugbọn lẹhin Abramu ti intervened si gbà Lọọtì àti ìdílé rẹ ati awọn eniyan bi nwọn pada lọ si ilu ẹṣẹ. Ore mi: O gbọdọ tan pada si Sodomu lẹhin ti o ti a ti fipamọ. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Ọrọ ti iye ká itawe imbued pẹlu Catholic litireso

Reader Mail nipa Pelle Lindberg 

Ko si ọlọrun miran nipa Arne Imsen

Iwe "Ko si ọlọrun miran" ti ta diẹ ẹ sii ju ti mo ti lá. Ni igba akọkọ ti àtúnse ti wa ni bayi jade. 

39

Läs allt!


O ri Stephen Hawking ni apaadi ati awọn èṣu ku lori pastors

Reader Mail nipa Nils 

apaadi

Owurọ ti 15 April 2018, mo bẹrẹ, Cesar Sandova Honduras, sin Oluwa ati kẹfa. 12 Mo rí Oluwa bẹrẹ si han mi titun ohun. Ro pe Oluwa yoo tesiwaju lati fi diẹ ẹ sii ti awọn ijọba ọrun, ṣugbọn o je ko bẹ. Nigba ti Oluwa mu mi lati ara, sugbon akoko yi si ibi oró.

146

Läs allt!


Ohun nla Ẹlẹdàá ti a ni!

Gbọdọ wa ni ri! Wo yi alaragbayida fidio fifi awọn nla ati alagbara Ẹlẹdàá Ọlọrun!

3

Läs allt!


Annons


Ohun ti mu ki awọn olè?

Tjiven

"Bi o yoo ye wipe ti o ba ti ile eni mọ nigbati ni night awọn olè wá, ki o si yoo duro asitun ati ki o ko gba ẹnikẹni bu sinu ile rẹ."

8

Läs allt!


Ni imọlẹ wá awọn onibaje jade

Ni ina wá jade

A poignant, ero-si tako itan on Ọrun TV7, ni ibi ti akosemose pin wọn imọ ati ki o tele homosexuals so nipa ara wọn, nipa ayọ ati ibanuje ati aye-iyipada alabapade.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 34, onsdag 22 augusti 2018 kl. 03:56

Jesus söker: Henrietta, Henrika!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Swedish oloselu ati baba kekere ọmọ mu ni Lebanoni

Gabriel MARAWGEH 

Fun fere osu kan, Roni Doumit, a Siria Christian Swedish oloselu ati baba ti kekere ọmọ, ti a ti mu ni Lebanoni jẹ ibitiopamo. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Awọn gaju ti onibaje igbeyawo ni Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Wo awọn harrowing itan "The gaju ti onibaje igbeyawo ni Massachusetts 'lori Ọrun TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg si tun mã ṣogo nipa Jesu

Christer Åberg - The Blogger ti o nse fari nipa Jesu

Chris ni a mọ Blogger laarin mejeeji kristeni ati ti kii-kristeni ni Sweden. O si nfun Jesu ni esi si awọn ti isiyi awujo ati ti ara ẹni isoro. Hostess ni Daniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg ni Apg29 TV

Christer Åberg ni Apg29 TV.

Pẹlu awọn ọna ti mo ti ṣe lori mi yara sinu kan TV isise! Bawo ni ni wipe o ti ṣee?

2

Läs allt!


Bayi o yoo gbọ! - Apg29 nipa Christer Åberg

Bayi o yoo gbọ! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg ti ndun ati orin ati ki o sọrọ nipa Jesu ati Apg29.nu.

0

Läs allt!


Òkunkun ti awọn Igberaga

The lo ri dudu

Claphaminstitutets jabo lori Igberaga. 

Igberaga showcases ohun affirmative iwa si oògùn, sadism, irora ati panṣaga.

13

Läs allt!


A anfani irisi

Reader Mail nipa David B 

Ara-centering wà didamu preacher Jona ninu Majẹmu Lailai. O si sa asala Ọlọrun ipe, ṣugbọn yi pada ọkàn rẹ ni kẹhin lẹhin orisirisi ifaseyin. Rẹ ona abayo lati Ọlọrun je nipa lati na fun u aye re. Ṣugbọn biotilejepe o nipari ṣe ohun tí Ọlọrun paṣẹ fun u, ki rẹ iwa jẹ ara-ti dojukọ.

9

Läs allt!


Aftonbladet yanu ti igbeyawo ti wa ni awọn Euroopu ti a ọkunrin ati obinrin

Aftonbladet yanu ti igbeyawo ti wa ni awọn Euroopu ti a ọkunrin ati obinrin

Aworan: Aftonbladet.se. 

"Croatia, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia ati Macedonia ni ani je ti setumo igbeyawo bi a Euroopu ti ọkunrin ati obinrin, tabi awọn miiran orileede awqn ti idilọwọ kanna-ibalopo igbeyawo," Levin Aftonbladet ni a funfun, ẹru si.

145

Läs allt!


Lati fojusi si Jesu - Theo ati awọn ọrẹ rẹ

Lati fojusi si Jesu - Theo ati awọn ọrẹ rẹ lori Ọrun TV7.

4

Läs allt!


Sweden bomber idajọ Ọlọrun ina?

A Ják ofurufu ti bombed igbo iná ni Trängslet ni Dalarna. 

22

Läs allt!


Europe yoo gba 159 million awọn aṣikiri nipa 2025, ni ibamu si a UN Iroyin

Migrant Crisis ngbero?

Aworan: voiceofeurope.com. 

Europe yoo gba 159 million awọn aṣikiri nipa 2025. Eleyi ni fi han ni a UN Iroyin lati 2000.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 436 320 224 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 787 bloggartiklar, 87 442 kommentarer och 57 727 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp