668 online! | Sidvisningar idag: 95 885 | Igår: 141 566 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Stödet för sossarna är störst där det brinner flest bilar

Stödet för sossarna är störst där det brinner flest bilar

Tänkvärt...

Be för människor och ge dem evangeliet så att de får chans att ta emot Jesus Kristus och bli frälsta! Jesus är deras enda räddning!


Källa: 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 11 september 2018 19:20 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


44 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kattis

Lövegärdet bor jag!

Svara -   - 11/9-18 20:55 -


Bengt

Där brinner det en hel del bilar

Svara -   - 11/9-18 21:20 -


Nisse

Likt hur det var med de gamla hednagudarna offrar vi mer och mer av våra tillgångar för att blidka dem. Och likt hur det var med de gamla hednagudarna blir de inte vänligare inställda av det.

Svara -   - 11/9-18 21:34 -


Kattis

Svar till Bengt.

Jag bor på Fänkålsgatan. Men Senapsgatan och Kummingatan och övre Lövgärdet, jag bor i Södra. Men jag här är det missions fält! Herren ledde mig nu och jag fick vittna för en i tvättstugan. Jag ber varje dag att få vara ett redskap för Gud! Jag ber för varje hushåll här ! Här är det med Äldreboendet / Servicehuset ca 1300-1400 hushåll. Jag har bott här i 22 år , det blir det till nästa gång. Jag betalar för min gamla tvåa på 61 kvadrat 4562 kr i Grundhyra, sedan får vi betala för vattnet, och den el vi förbrukar, men nätavgiften bjuder Victroria Park på. Men för september var min Totala hyra 4805 kr för 61 kvadrat. När en lägenhet är tom, så renoveras den upp och höjs med flera tusen lappar. En tvåa här ny renoverade på 61 kvadrat kostat ca 8000, och jag betalar 4800-4900 beroende på hur mycket vatten jag slösar!

Svara -   - 11/9-18 21:47 -


Kattis

Men senapsgas, och kummingatan och Övre Lövegärdet är värre när det gäller Bränna bilar Bengt , jag missade det!

Svara -   - 11/9-18 21:48 -


Kattis

Men senapsgas, och kummingatan och Övre Lövegärdet är värre när det gäller Bränna bilar Bengt , jag missade det!

Svara -   - 11/9-18 21:48 -


Mikael

Ja bilbränderna lär ju åter få fortsätta utan åtgärd med våran Svetsare vid rodret.Har man märkt hur tyst det återigen är kring dessa bilbränder och allt annat förfall också??????INGENTING görs!

ALL SKIT SOPAS UNDER MATTAN I DETTA LAND NU.ALLT SOM ÄR FEL SKA MÖRKAS SÅ ATT FÖRFALLET KAN FORTSÄTTA!!!!

INGET parti eller block kan vända denna utveckling.Möjligtvis kan SD stoppa den,men det ser mörkt ut där med.

VÄRLDEN IDAG skrev om hur över 100 000 migranter ska placeras ut dom närmsta åren i Sverige(Exlusive dom papperslösa o illegala)VI KAN INTE ENS TA HAND OM DOM VI HAR NU.Det finns ingen kontroll ,kriminaliteten flödar,no gone zoner,islamisering,områden där sharialagar praktiseras.

Gud förbarme dig över detta land

Svara -   - 11/9-18 22:02 -


Tommy

Det är tankar, att Sverige haft facit så lång tid, av andra Länder där Klassklyftorna är stora, så har det Kriminella ökat. Det hade Sverige vetskap om, både Alliansen och Socialdemokrater har ju varit vid Makten. Och jag är glad om någon går emot Girigheten, som spritt sig. Välkomnar Politik som tar hand om Sjukpensionärer funktions hindrade. De syns verken i Politik eller Journalistik. Ja undrar egentligen va Rika egentligen bråkar om för Makt, ha en till vattenskoter att åka med, ha Shopping orgier, med Dam skor i hela garderoben Medan något barn inte har en smula ens, och få åka med Skolkompisar på semester. Den Sjuke föräldern inte har något att ge. " Sa inte Jesus den som har två rockar, giver det ena paret åt den behövande. Betyder inte Jesus Ord någonting för den Fattigare, eller är det bara prat alltihop, om den svaga Jesus tar upp. De dras ner också i Kriminalitet av de förebilder, som vill ge de något, men så fel, skjuter på varandra, lär sig sälja Kokain till de rikare. Visst våldsproblematiken är inte enkel, och av det Onda .Men den här tiden verkar bara tala om Lyx, och levnad i Lyx. måste börja någonstans. Bön är alltid välkommet, A o O. Men nu måste handlande ske, Sista tiden blir ju folk egen kära o egoister också.

Svara -   - 11/9-18 22:43 -


Nisse

Svar till Tommy.

Bibeln - i den mån Bibeln alls kan användas som måttstock för hur världens barn lever - talar också om vikten av att inte ligga någon till last. Visst ska vi hjälpa fattiga, men om fattigdomen är självvald för att arbete inte känns lockande, då är det inte lika självklart längre. Det är inte lyx att inte ha lust att avstå pengar till fullt arbetsföra män som sitter och fikar, röker och grälar hela dagarna bara för att det inte lönar sig att jobba eftersom deras fruar går klädda i tält och aldrig någonsin skulle tillåtas ta ett förvärvsarbete och männens inkomster därför oavkortats skulle konfiskeras från summan av bidragen. Den passiva bidragsförsörjningen av fullt arbetsdugliga människor är ett gigantiskt moraliskt problem för Sverige, och vad mer är, den tar enorma resurser från dem som verkligen behöver.

Svara -   - 11/9-18 22:58 -


Tommy

Jag tänker att Gud också kan räkna. Bidrag, skattemedel. Jag betalar med min lilla pension Rut o Rot. Som också skulle kunna kunna kallas Bidrag till andra.. Självfallet. Kan man ju resonera som mig. En som arbeta gjorde värnplikten för Foster Landet Sverige, återgick till Arbete. Blev sedan Invalidiserad. Felet i pusselbiten då var att jag blev sjuk. Jag har sänt brev till KD sänt brev till Journalister, sänt brev till Socialdemokrater, till Vänstern .Till SVT. Om de Sjuka Handikappade Sjukpensionärer. Eftersom också SVT Diskriminering av att inte ens finnas i Politiska utfrågning, eller I Politiken. Så är jag Osynlig med många Sjuka invalidiserade. Uträkningar har gjorts att de fått mycket sämre. Jag betalade dubbelskatt, när jag såg när alla fick sänkt skatter, mina gamla vänner, som är kvar i arbetslivet har de ganska fett ställt, eftersom de får göra just göra avdrag på och bygga om kök, och dra av Piga.. Och skattesänkning, plus att deras Löner höjts o höjts. Det har med Politik. Men ja menar, skall, man då Behöva börja tänka på Elit Människan i Samhälle, som sorterar bort Sjuka och handikappet från Politiken, och Journalistiken. Jag öppnade alltid Orden bli inte Sjuk och invalidiserad mitt i Arbetslivet, och drar vi det längre, fötts icke sjuk o handikappad. Vad får vi för Samhälle då?. Visst kan man vara Rik, det är kanske inte dit jag vill komma. Utan varför har vi överhuvudtaget utesovare o uteliggare. Det är en viktig fråga, jag för min del tycker Kyrkor, kan tal om detta, hur folk fått det sämre och lever under EUs Fattigdomsgränsen, istället för löpmeter efter löpmeter i Politik o media tala om könet och Pride Parader. Och lyfter på något sätt bort denna osynliga punkt. viktiga fråga, om någon har Bostad, eller lever i ekonomisk misär och både Sjuk, tycker jag att Jesus ord, är att dela rocken om den har två Livklädnader . Det är en Skamfläck över ett så Rikt Land. Du säger ju själv, att folk bara lever på Bidrag, du lyfter på det sättet också bort de Sjuka invalidiserade, människor. När det är Pensions försäkring det heter och inte Bidrag, och STIGMATISERAR de svaga. För jag menar de är ju folk, som råkar i olyckor, eller blir sjuka i Cancer mitt i Livet. Om bara folk visste vilken Rikedom är att ha Hälsan, om man är sjuk och handikappad. Finns det ju massor av dolda handikapp. Det är inte fel och vara Rik Nisse, de får gärna vara och hela lägenheten full med Damskor. Men Varje Svensk Medborgare borde ha trygghet och Värdighet och råd till mer än bara titta på väggar hemma, om olyckan eller Sjukdom är framme. "Men det är väl sista tiden tror jag." Frank Mangs Synen är Bra."

Svara -   - 12/9-18 00:41 -


Tommy

Tänk fall bilarna också kan vara betalnins jobb. För att vinna något i Politiska spelplan . Ja menar fullt möjligt att en del brinner för betalnings jobb. Om det är smutsigt, val så skulle det kunna vara tanke kring, hur man vill Dessorgentera, för att vinna något. Det handlar ju om att nå maktens Korridorer.

Svara -   - 12/9-18 01:37 -


Tommy

Svar till Nisse.

Nisse. Medborgare lön, vore det något. Fas tre var ju inte bra, de bara utnyttjades, min bror, är helt knäckt. Och har icke ens Värdiga Skor, stora Kratrar av hål. Sänt brev om dessa till Socialsekreterare. Men händer ingenting. Alltså bön och handling, mitt handlande var brev till dem. De kunde "välja vara God hjärtans. Och giva min bror Skor och mat, men gjorde inte det. eftersom inte ens mat räcker till månaden slut utan åt skorpor och svart kaffe de sista två veckorna innan, han får en liten slant. Och så varje månad.Och Läkarvård måste han strunta i. Trots stora svarta sår skorpor på bena, som är tio centimeter stora. Bara jobbar på Fas tre. Och och allt med så slitna skor att de drar in vatten genom stora hål. Visst kan jag välja. Mina Böner fungerade inte för honom trots massa års bön, och mitt handlande av brev hjälpte icke heller. Även om Socialsekreterare fick Kunskap hur en människa hade det och led. Drar jag mer slutsatsen, att han valde att inte Se. Gud såg allt. Felet var inte bönen, inte heller mitt handlande med breven, utan felet var nog att Socialsekreteraren. Sket i det fast han hade "makten" i sin hand, om all överhet är ställd av Gud, så skulle det innebära att Gud valde så här. Men jag ser det mer som han Missbrukade sin ställning, och såg inte ens sin nästa, fast han hade det som sitt Arbete.

Svara -   - 12/9-18 02:18 -


JL

Skall man tolka detta som att det är sossar som bränner bilar?

Svara -   - 12/9-18 07:08 -


JL

Skall man tolka detta som att det är sossar som bränner bilar?

Svara -   - 12/9-18 07:08 -


Tommy

Svar till JL.

Nej.! Det vart en Groda, men Både Alliansen o Sossarna har väl inte gjort så mycket åt Järnvägen. Eller har de börjat renovera Järnvägs spåren? Och vem talar om det idag? Och Har vi minnet i bagaget, så var Moderater och Alliansen väldigt grymma mot Sjuka Handikappade samt Gamla, och Dubbelskatta dem, de brände då Chansen att hjälpa dem, när de satt hela 8 år och Cancer sjuka utförsäkrades. Bilbränder kan ju också vara beställnings jobb mer, där man tar ut Bilförsäkringen. Inte alla givetvis. " Nej! I Politiken tror jag man bränt Chanser medvetet, att prata om de Sjuka Funktions hindrade. Folk som fryser ihjäl unga som gamla.. Järnvägen. Klassklyftorna. Om tåg spårar ur, och allvarlig olycka inträffar. Då kommer vi tala om Järnvägen, då kommer vi lägga blommor o minnas händelsen. För även icke Kristna som Kristna åker tåg. Precis som Gud låter sin Sol lysa på Alla.

Svara -   - 12/9-18 08:20 -


JL

En sak är säker, utan norrlänningar och invandrare hade sossarna varit ett parti mindre än KD. De som var sossar förut, har gått vidare.

Du pratar även om välfärd och sjuka mm. Jag har själv två kroniska sjukdomar och jobbar efter bästa förmåga. Dock är jag beskattad upp över öronen, både jag och min fru jobbar och vi får knappt så vi kan köpa oss en ny bil. Skulle jag söka jobb utanför egenföretagar kretsen hade jag fått konkurrera med friska invandrare som får halva sin lön betald av bla min frus skattepengar. Fattar du hur sjukt det är? Så kom inte och tala om rättvisa. Jag utgår ifrån att vi är satta till att bli utrotade, för inte ens en hjärndöd kan bortse ifrån den orättvisa som vi mindre Svenskar blir utsatta för. Det är en klassisk divide and concure strategi. Först ger man sig på de svaga, när de svaga är borta så blir det de giriga starka. Dagligen möter jag kristna som tycker att det är jag som är en del av problemet i Sverige. De är ju bara goda. En sak skall de ha klart för sig. När jag är borta, så står de på tur.

Svara -   - 12/9-18 08:43 -


Nisse

Svar till Tommy.

Tommy, jag har aldrig antytt att sjuka inte skulle ha rätt till ersättning, tvärtom. Det jag skrev var att eftersom så många fullt arbetsföra lever på bidrag därför att de inte tycker att det lönar sig att arbeta (om de ska kunna hålla fast vid det sätt att leva som råder i deras hemländer) blir det mindre över till dem som verkligen behöver. Samma med LSS, hade det inte fifflats för miljardbelopp hade det inte varit svårt att få pengarna att räcka till dem som behöver. Att bara passivt höja skatterna utan att se över utgifterna kan bara leda till att det kraschar till slut, när allt fler drabbas av det faktum att arbete inte lönar sig.

Svara -   - 12/9-18 09:33 -


Bengt

Jo det är mycket av orättfärdig och osolidarisk politik

Politiker vet oftast inte hur det är att vara

Vanlig medelsvensson

Svara -   - 12/9-18 10:19 -


Lasse

Svara -   - 12/9-18 11:02 -


Lasse

Svar till Bengt.

Vad eller vem är en vanlig medel Svensson? :)

Svara -   - 12/9-18 11:03 -


Lasse

Svar till Tommy.

Hej Tommy jag har själv jobbat ute i spårtrafiken, skadade mig allvarligt i en plankorsningsolycka, jag får ersättning från försäkringsbolaget upp till den inkomst jag hade som oskadad, har du kollat den möjligheten? Sen är det ju givetvis om man haft en bra inkomst fram till skadan, Önskar dig allt väl och en fin dagTommy :)

Svara -   - 12/9-18 11:11 -


Mikael W

Svar till Kattis.

En tvåa här ny renoverade på 61 kvadrat kostat ca 8000, och jag betalar 4800-4900 beroende på hur mycket vatten jag slösar!

Jag skulle aldrig i livet betala 8000 kr for 61 kvm, det låter som rena rånet. En hundralapp i månaden brukar räcka för ett tak över huvudet. Varför betalar du för vatten nu när det regnar så mycket? Vatten är ju gratis.....

Svara -   - 12/9-18 11:31 -


Bengt

Vi vanliga som inte har så välbetalt jobb

Men jag heter inte Svensson själv

Svara -   - 12/9-18 11:38 -


Andreas

De är ännu mer alarmerande läste på alliansen partiledare instagram Ebba och Ulf. De har öppnat upp samtal med S och inte SD.

De som förvånar mig stort är KD och M:s svek 7/10 deras väljare kan tänkas samarbete med SD ändå hålls de ute.
Ett samarbete med S innebär mer islamesering då S får mer att säga till om i politiken. Jag undrar uppenbarligen vad som händer i KD. När KD äntligen har ett till värdekonservativt parti som står upp kristendomen så vägrar dom samarbeta. KD pratar om förnyelsearbete men de verkar vara mer tal om kulturmarxistiska yttringar som en ny feminism som Ebba sa än om försvarandet av de kristna arvet, kultur, vår region och dess värderingar. KD gör samma misstag som svenska kyrkan står inte upp för Jesu ord samt kristna självklara politiska ställningstagande. De är djupt beklagligt att se hur KD säljer sin själ till djävulen och sin ideologi för kulturmarxisterna. Blir inte förvånad om snart en ny omfattande bilbrand sker, nytt terrordåd eller någon annan allvarlig händelse drabbar Sverige. David Wilkersson hade rätt de råder apati och svenska folket sover. Ser inte politikerna vad som händer i vårt land. När du försöker muta till 6000 röster som en MO politiker fick förfrågan om de bara fick bygga en moske, eller vägra ta i hand med en kvinna eller separata tider för kvinnor och män ja då är de ett allvarligt tecken vart vi är på väg. De är endast SD som oftast tar upp dessa odemokratiskts problem som Muslimer kräver. Att då uteslutande SD ur politiken innebär ännu större problem att få bukt med dessa företeelser. Gud förbarma sig över Sverige hur länge ska svenskarna sova???

Svara -   - 12/9-18 12:40 -


Lasse

Svar till Bengt.

Vill inte vara tjatig men var går gränsen vid ett välbetalt jobb, :)

Svara -   - 12/9-18 13:11 -


Bengt

Det var en kuggfråga

Det vet jag faktiskt inte

Svara -   - 12/9-18 13:25 -


Tommy

Svar till Lasse.

Jo. Jag har kollat. Blev ju dålig för länge sedan 1991. Lång historia. Men de säger att de har bättre bostadstillägg idag, vilket är bra. Men jag har inte det. "Men kanske är frågan om man Blir sjuk eller Invalidiserad senare. För pengar minskar år från år. Det jag läste sist var av en National Ekonom och Journalist Micael Kallin . Som räknat ut med diagram och alla uträkningar. Och att med Moderaternas förslag också höja Skatten 10 Procent för dem med lägst inkomster: Kronisk Sjuka och Funktionshindrade, med Sjukersättning är enligt nya beräkningar. Att läsa den är Cirka elva tolv sidors Läsning. Och hur de fått lägre o lägre. Jag välkomnar ju varje Journalist o Politiker att Öppna sina Hjärtan på riktigt, och börja tala om dem. .Det var ren tur att jag råkade få fram Micael Kallin Rapport. För det är ju tyst överallt. Bara att någon Räknar ut Fakta siffror, ser jag som en "Välsignelse", även om siffrorna kanske lyser mörkt. Men då finns Människor än att Osynlig göra dem i Politik eller Journalistik. Jag har tittat i både Kristna Dagstidningar. Upptäckte, ja där fanns jag inte heller, trots flera års läsande, så jag sluta läsa där. Dagen .Hemmets Vän. i Världen. Sändaren. Nä. vi fanns inte där heller av röst.

Svara -   - 12/9-18 13:37 -


Lasse

Svar till Tommy.

Jesus är den som bryr sig mest om den minste,svagaste,den alla ser ner på, Han är den som en dag tar emot oss i sin kärleksfulla famn, vill bara förmedla tröst till dig i din svåra situation. Allt gott till dig tommy

Svara -   - 12/9-18 13:52 -


Lasse

Svar till Bengt.

Medelsvenssons lön: 20 500 kr i månaden. Den svenska riksmedellönen per månad är 20 500 kronor. Bäst betalda är stockholmarna - sämst betalda är smålänningarna. Statistiska Centralbyrån SCB

Svara -   - 12/9-18 13:58 -


Lasse

Svar till Bengt.

Medellön i Sverige 2018

Län Medellönen

RIKET 290 261

STOCKHOLM LÄN 339 738

HALLANDS LÄN 292 348

UPPSALA LÄN 291 558

VÄSTRA GÖTALANDS LÄN 285 383

NORRBOTTENS LÄN 282 767

VÄSTMANLANDS LÄN 280 033

JÖNKÖPINGS LÄN 276 365

VÄSTERNORRLANDS LÄN 276 294

ÖSTERGÖTLANDS LÄN 273 157

VÄSTERBOTTENS LÄN 272 204

SKÅNE LÄN 272 147

SÖDERMANLANDS LÄN 272 102

ÖREBRO LÄN 270 396

KRONOBERGS LÄN 270 201

DALARNAS LÄN 268 728

BLEKINGE LÄN 266 957

GÄVLEBORGS LÄN 266 879

KALMAR LÄN 264 449

JÄMTLANDS LÄN 260 453

VÄRMLANDS LÄN 259 424

GOTLANDS LÄN 252 572

”Sammanräknad förvärvsinkomst består av inkomst av tjänst och inkomst av näringsverksamhet. I inkomst av tjänst ingår förutom löneinkomst även inkomst från pension, sjukpenning och andra skattepliktiga ersättningar från försäkringskassan.”

– Statistiska centralbyrån (SCB)

Svara -   - 12/9-18 14:00 -


Maritha

Svar till Andreas.

Det är inte fel att ändå kunna ändra sig, men inte till vilket pris som helst.Svensken behöver en ryggrad som heter tillit.Det vi saknar är ett förtroende parti. Endast hos Gud finns det förtroende,hans ord är sant.Så fortsätt be att Gud får styra politikernasnhjärtan till det som är hans akuta nödvändiga bästa för Sverige nu.

Men ?var beredd. En regering som kanske inte ser ut som vi tror om men som är Gud iaf pga landets situation,idag,

Bara Gud vet

för Gud är rättvis och han gör som han vill.Vi behöver be att Guds vilja får ske.Hjälp politikerna i bön att hitta konstellationen. Gud hör våra böner och Ebba Ulf och Jimmy behöver bönestöd m.fl

Här har vi kristna vårt uppdrag som aldrig förr,NU,att BE

Frid vänner

Svara -   - 12/9-18 14:27 -


Nisse

Svar till Lasse.

En intressantare fråga än var gräsen för välbetald går, är hur mycket måste en förälder i en helt bidragsförsörjd fyrabarnsfamilj tjäna för att det alls ska löna sig att ta ett jobb?

Svaret lär vara minst 32800 kr/månad för att det ska gå jämnt upp, och då är ingen hänsyn tagen till att det kan innebära kostnader att ta sig till och från arbete etc.

Har man fastnat i bidragsträsket ska det alltså till ett mycket lukrativt erbjudande för att ta sig därifrån, eller en väldigt hög arbetsmoral. Att få mer i bidrag är alltså mycket intressantare än att få behålla något av sin lön för denna väljargrupp.

Svara -   - 12/9-18 14:37 -


Lasse

Svar till Nisse.

Håller med dig Nisse, ofrivilligt hamnade jag i en lustig situation p.g.a. min skada, försäkringsbolaget betalar min inkomstförlust, jag hade ett väldigt bra och välbetalt jobb åkte över hela Sverige trivdes och var tacksam över det, har alldrig haft något bidrag och tjänat väldigt bra, så det känns lustigt att bara få pengar, men hade jag inte skadat mig hade jag ju jobbat på som vanligt..

Svara -   - 12/9-18 14:46 -


Tomas N

Ja ,kanske några av dessa röster kommer från de 700 000 sms som (S) skickade på valdagen. S är ett ganska totalitärt parti ,som under vissa decennier gjorde en del nytta,men nu försöker styra med samma bullriga och förment solidariska järnhand. Invandrare och särskilt bidragsberoende och islamister tackar och tar emot, De som vill integreras och faktiskt ser det goda med Sverige tror jag tänker och röstar mera borgerligt. Arbetare är inte naturligt sätt globalister utan det tilltalar mera den finansiella och finkulturela/intellektuella klassen. Om inte den förenade internationella arbetarklassen kan lockas med revolutionära anspråk att krossa kapitalisterna förstås.

Det blir en ohelig allians mellan socialdemokrater som behöver en folkmassa som följare och islamister och andra olika socialistiska /marxistiska separatiströrelser (kurder,palestinier etc) som ser fördelen med ett samarbete. Två oärliga parter som bägge tror att de drar nytta av situationen

Mina böner just nu (och kanske några av era också) är att Löfven,S och de andra som agerar odemokratiskt skall framstå som just detta ,så att ina oriktiga och orättfärdiga regeringsbildningar blir av.

Svara -   - 12/9-18 17:59 -


Bengt

Då ligger jag precis på medel

Tack för faktan lasse

Svara -   - 12/9-18 18:28 -


Lasse

Svar till Bengt.

💝

Svara -   - 12/9-18 18:39 -


Katrina

Det är inget konstigt at folk i dessa områden röstar rött, det är många socialfall och det vill garantera sina inkomster.

Vi, här i min kommun är klart höger för nästan alla har ju jobb och kan försörja sig själv.

Svara -   - 12/9-18 21:27 -


Lasse

Svar till Bengt.

Var jobbar du? Om du vill berätta förstås 😊

Svara -   - 12/9-18 21:42 -


Eva Svensk

Tankar:De uppräknade områdena är invandrartäta.Och när de får hålla på att bränna bilar och annat så röstade de så klart på socialdemokraterna.Det var nog inte svenskarna som fick deras bilar brända.Och till råga på allt så har det blivet möjligt för de som inte har svenskt medborgarskap enligt en lag som jag inte vet vem som fastställt.?är det någon som vet något om den?Alltså en sådan lag är väl inte någon vi bör ha i Sverige.Hur kan svensken gå med på något så odemokratiskt.På lång sikt när invandringen blir ännu större så har inte vi svenskar en chans att ändra den nuvarande regerings "status.Det är väl på grund av hög invandring som socialdemokraterna fick så många röster? Hör gärna av er hur ni tänker. Må Herren gripa in till försvar till vårt älskade fosterland.Ty Han är mäktig att avsätta kungar och tillsätta kungar.Tack och lov att vi får vila i Hans nåd alla dagar.Herrens Frid

Svara -   - 13/9-18 10:51 -


Bengt

Kan vara på grund av invandringen delvis

Svara -   - 13/9-18 12:04 -


Bengt

Jag jobbar på en verkstad

Gårdar och städar bland annat

Svara -   - 13/9-18 13:30 -


Katrina

Svar till Bengt.

Råd här, om du blir sophämtare så höjer du in lön markant, man ska ha körkort och tungtfondon.

Medellönen för sophämtarna ligger på 35 000 kronor.

Svara -   - 13/9-18 14:58 -


Lasse

Svar till Bengt.

Tack för ditt svar😊 ha det gott Bengt 🙏

Svara -   - 13/9-18 15:19 -


Bengt

Jo dom tjänar riktigt bra

Ha det gott själv lasse

Svara -   - 13/9-18 17:30 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?IS-brud vill återvända till England och få sympati

IS brud

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog. Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England.

10

Läs allt!


Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

7

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

56

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

110

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

42

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, torsdag 21 februari 2019 kl. 14:44

Jesus söker: Hilding!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 676 405 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 174 bloggartiklar, 94 364 kommentarer och 62 027 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp