Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

gambar Alam jeung langit.

Keur dilahirkeun kana Karajaan Allah

→ Keur warga sawarga ngarupakeun hal alus pisan. 


Mary Hallman.

Aula urang ngalarang tina YouTube

→ pasangan pendeta Stefan sarta Mary Hallman geus ngalarang tina YouTube.


Babak Bumi.

semesta dijieun ku kecap Allah

→ Aranjeunna malire kanyataan yén dina sagala kali yen urang geus dipercaya yén bumi téh buleud. Malah Alkitab speaks tina bumi buleud!


Isarelflaggor.

Urang ngarti waktos karakter Israel?

→ Israel anu disimpen salaku hiji bangsa jeung Yahudi dikumpulkeun deui ka darat.


Kartu Bank na komputer.

pretend Banks

→ disebut Ica bank teu bank nyata, sarta pernah bakal boh. Sami mana keur Coop tara.


Flashes sahiji kota.

balik deui Yesus saméméh tribulation nu

→ Di Suka bungah nu, Yesus asalna pikeun garéja-Na sabot datang di ahir tribulation, manéhna hadir kalawan jamaah-Na.


Domba. 

The Good Shepherd di nagara Tutup

→ Hal ieu teh mutlak paling nyeri ieu, kumaha bisa anjeunna kantos ninggalkeun angon?


Rocket peluncuran.

Yesus mulih dina 1 jeung 2 Thess

→ Geus aya bab kahiji tempat Paul nyebutkeun ajaran dasar Roh Suci atanapi tobat Majelis, sakumaha anjeunna nyebutkeun dina waktos anu sareng naon bakal harepan jamaah jeung frékuénsi ékspéktasi, nyaéta balik deui Yesus.


Bumi jeung ISS.

Kapercayaan dina Bumi datar téh unscriptural

→ Pamanggih yén garéja di Abad Pertengahan dipercaya yén bumi ieu datar téh bohong ti evolutionists


Hadiah Peace Nobel 2019 nepi Abiy Ahmed.

Perdana Mentri Ethiopian Ahmed Abiy, taat Kristen, Nobel Peace Prize 2019

→ Perdana Mentri Étiopia urang Ahmed Abiy nampa Hadiah Peace nu Nobel dina 2019 pikeun achieving karapihan jeung direngsekeun konflik jeung sabudeureunana Éritréa.


ATM umum na ATM

→ Bagian opat tina buku The cashless konspirasi ku Cash Ngan.


Internét ngakuna.

Anjeun teu kudu eupan trolls

→ Trolls hayang nyegah jalma ti keur disimpen jadi kituna anjeun pernah kedah eupan aranjeunna.


Gadis sareng waluh.

Lebaran - a wengi pinuh ku setan

→ Fakta ngeunaan Lebaran. Lebaran aya sia aya leuwih ti hiji custom pagan heubeul teu saurang ogé kedah kalibet dina, sahenteuna sadaya Kristen. Pupusna na jahat anu Maha Agung.


Sistem perbankan Swedia

→ Bagian tilu buku The cashless konspirasi ku Cash Ngan.


pendeta nanya.

The pendeta doa serius éta teu lucu

→ Koran dinten teh tuh nu senang nu pendeta nu maca telepon bari anjeunna sholat.


Naraka.

Lalaki anu indit ka Gasibu

→ Di sawarga, aya consolation. Ieu mangrupakeun tempat solace na refreshment. Tapi apan mangrupakeun tempat siksa.


Yesus geus nelepon maneh

→ program hirup Christer Åberg urang 29 menit ti studio ka imah di Meadow


pendeta nanya.

Pendeta doa serius éta teu lucu

→ Koran dinten teh tuh nu senang nu pendeta nu maca telepon bari anjeunna sholat.


umbul Israél.

Israel - waktu karakter badag

→ Urang boga hiji pamahaman ti greatest sadaya karakter waktu - Israel?


Vattenfall.

Kasaksian: Kumaha carana abdi ngalaman baptisan Roh Suci

→ Abdi émut cenah, "ku baptisan Roh pikeun meunangkeun kakuatan."


kartu kiridit. 

Kontantlöshetens "jaman baheula" jeung sajarah pangheubeulna

→ Ti buku The cashless konspirasi. Dina rasa modern, ide jengkar ka purchases cashless umum taun 1949.


Tujuh léngkah dina jalur iman

→ Hambalan munggaran anjeun dina jalur iman.


The cashless konspirasi ku Cash Ngan.

The cashless konspirasi - Foreword

→ pamaké Cash portrayed sakumaha Orok Leutik anu teu nyaho alus sorangan.


Greta Thunberg di PBB.

Taya, Greta teu Dajjal

→ Kuring geus hiji email maca ieu dikirim ka kuring mana nu nulis keajaiban naha aktivis lingkungan 16 taun heubeul Greta Thunberg nyaeta Dajjal.


Tilu crosses dina panon.

Difokuskeun Yesus

→ Naon meunang dina da'wah ngeunaan kawijakan sosial, Agenda 2030 sarta dina iklim? 


The Center Partéi hayang larangan sunat ibadah.

Sunatan anu tina euweuh pamakéan

→ Sunatan teu tiasa masihan kalahiran ka anjeun deui, tapi tiasa Yesus Kristus. 


Waktu Yesus dibawa ka imah jalma anu iman di anjeunna, maranéhna balik instan.

transformasi Uppryckandets

→ Jelema nu geus maot Kristus bakal kaluar tina kuburan maranéhanana di gusti nu. Aranjeunna bakal robah jeung urang hirup.


Malle Lindberg ngeusi 90 taun 29 Séptémber 2019.

Malle Lindberg ngeusi 90 taun

→ Tempo gambar unik sarta video kalayan Malle Lindberg!


Dajjal - 666th

Manéhna nyekel Dajjal deui

→ Naon eta anu nyepeng deui Dajjal, ku kituna manéhna teu bisa muncul dina panggung dunya dugi waktos ieu katuhu?


Aftonbladet placard September 28 1994.

pamajikan kuring ngumbara atawa kalayan Éstonia

→ Ieu salah sahiji anu pang panasaran Allah ngawujud, sabab Kuring geus kantos ngaliwatan.


Kasaksian: Kumaha carana abdi ieu disimpen

Kasaksian: Kumaha carana abdi ieu disimpen

→  Hiji poé kuring sadar yen PANGERAN geus sabenerna risen jeung Tien Juara Calvary. 


Christer Åberg dina program 29 menit.

Masihan Swedia Yesus

→ 29 menit ku Christer Aberg


Moal lami deui, Yesus bakal dipulut kami anu yakin. Na eta bisa lumangsung iraha wae iraha waktuna asalna.

Yesus bakal meunang urang ka sawarga

→ Moal lami deui, Yesus bakal dipulut kami anu yakin. Na eta bisa lumangsung iraha wae iraha waktuna asalna.


Yesus - manusa guarantor

Yesus - manusa guarantor

→ Yesus ngadeg surety pikeun sakabeh manusa.


jantung kudu ngeunteung Yesus.

jantung kudu ngeunteung Yesus

→ dunya perlu Kristen anu hate nu ngaduruk jeung eunteung anu ngagambarkeun Yesus Kristus.


Islam hayang nyokot alih di Swedia

Islam hayang nyokot alih di Swedia

→ Aya perang spiritual pikeun nagara urang antara Kristen jeung Islam.


Arne Weise nyaeta maot.

Arne Weise nyaeta maot

→ comforter Swedenborg na mysfarbrorn ti Donald bebek urang Natal Hawa téh maot.


Yesus geus hijina Jurusalamet

→ Christer Åberg urang siaran live 29 menit.


Bikangna di Walanda dilaksanakeun dibereskeun di euthanasia.

Bikangna di Walanda dilaksanakeun dibereskeun di euthanasia

→ Ayeuna tabib diusahakeun di pangadilan tur ngabukti dina applåders cheers di rohang pangadilan teh.


Mun rék saksi ka Yesus on Apg29?

→ Nepikeun kasaksian anjeun, ditulis, video atawa file audio.


Christer Åberg kalawan ukulele di program hirup 29 menit.

Rescued ti laut dosa

→ program hirup Christer Åberg urang 29 menit di mana manéhna sings, muterkeun nu ukelele jeung ngawangkong ngeunaan Yesus.


Ku kituna kuring dibaptis di Roh

→ Christer Åberg ngabejaan tina siaran live nya kumaha anjeunna janten Roh Christening


Usum mimiti: A nagara dilahirkeun di nyeri

Usum mimiti di Surga TV7: A nagara dilahirkeun di nyeri

→ "Lamun urang Israil geus Holocaust moal kajadian."


Hiji mojang maké jilbab a - dijilbab nyaéta syahadat Islam

jilbab téh syahadat Islam

→ The dijilbab na garments mere kasaksian anu sipatna muslim.


Lamun bakal Yesus? - Holger Nilsson

→ Holger Nilsson presents buku anyar na "Nalika Dupi Yesus?" sarta ceramah dina subjek.


David Wilkerson ngeunaan gerakan iman.

David Wilkerson ngeunaan gerakan iman

→ "A pendeta ngomong, Éta geus Isro jadi jauh, nu hiji poe, hiji evangelist ngaradeg sarta ngomong, kuring geus narima wahyu ti Gusti, nya éta waktu ngamimitian worshiping Mary. Bakal balik titik dimana".


Nalayan tahan baki.

Teu Kristen henteu counterweight ngalawan jahat di masarakat?

→ Penguasa geus kapaksa nutup bui, komo bui RIVA, jalma geus kolot ku Yesus robah kahirupan maranéhanana.


Christer Åberg dina 29 menit ngabejaan ngeunaan baptisan Na.

Ku kituna kuring dibaptis

→ Christer Åberg ceramah ngeunaan kumaha dinya éta nalika anjeunna dibaptis


Sanctification téh jadi leuwih kawas Yesus!

Naon sanctification?

→ Sanctification téh jadi leuwih kawas Yesus!


Présidén Brasil Bolsonaro hoyong larangan idéologi gender di sakola.

Présidén Brasil Bolsonaro hoyong larangan idéologi gender di sakola

→ kudu ditangtayungan barudak sakola ti idéologi gender, nyerat Présidén Brazil Yair Bolsonaro on Twitter.


Stephen Aula urang buku indung abdi parantos musna.

mom mah geus nyangkut

buku endah Stefan Hallman urang!


Christer Åberg.

A mimiti anyar pikeun Apg29

Dina jangka waktu nu keur ulang 18 kuring mimiti lengkep dina situs populér!


Christer Åberg dina webcast 29 menit.

Ku kituna kuring ieu disimpen

kasaksian Christer Åberg ngeunaan kumaha Isa disimpen anjeunna.


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 18 oktober 2019 15:58
Gode Gud! tala till mig 🙏🏼

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp