Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Langit, awan, panonpoé.

Naékna Yesus ngabuktikeun yén anjeunna Gusti

→ Kitab Suci nyarioskeun yén Isa anu dicandak ka sawarga téh Gusti!


Gempa Kiruna mangrupikeun tanda waktu?

Gempa Kiruna mangrupikeun tanda waktu?

→ Éta gempa panggedéna anu kantos kacatet di Swédia.


Hanok (Enok).

Promosi Hanok

→ Gusti dipulut anjeunna!


Ramalan Alkitab.

PANGERAN ngumumkeun yén ahir sareng kacilakaan bakal datang

→ Dina Ezekiel bab 7, Gusti ngadedik ka Ezekiel sareng nyarioskeun waktos anu poék sareng bencana anu bakal datang. Kacilakaan anu lengkep unik, sareng nyalira dina jinisna.


Diktator Korea Utara Kim Jong-Un gering serius.

Diktator Korea Utara Kim Jong-Un gering serius

→ Anjeunna dilaporkeun gering sanggeus bedah.


Mahluk luar angkasa.

Makhluk angkasa ngungsi di bumi kusabab virus corona

→ Sababaraha téori konspirasi ayeuna maju dina réngking pandémik korona. 


Disalametkeun tina putusan

Disalametkeun tina putusan

→ Salami salami waktos jamaah langgeng di bumi, sih panawaran. Ayeuna saha tiasa sumping ka Yesus sareng disalametkeun!


Manuk, panonpoé. 

Ningali manéhna datang!

→ Tapi tingali anjeunna bakal Juru Salamet urang Yesus Kristus kawinan Domba ngadagoan urang!


Coronavirus sareng hiji lalaki dina jandela.

Tempat virus Corona aya dina daptar tilar dunya

→ Tempat naon virus korona paling sapuluh dina daptar maotna luhur taun ieu?


Jalma anu boga panon prihatin sareng topéng pameunteu.

Yesus teu nangtoskeun teu saurang ogé

→ Kukituna, pandémik korona henteu mangrupikeun hukuman gusti Allah.


Nabi sareng Corona.

Nabi sareng Corona

→ Ayeuna, hayu urang ningal naon nabi-nabi Perjanjian Anyar pikeun peran sareng tugas Alkitab.


Ramalan David Wilkerson ngeunaan Corona Pandémik 1986.

Ramalan David Wilkerson ngeunaan Corona Pandémik 1986

→ Kuring ningali wabah anu bakal datang di dunya. sareng bar, gereja sareng pamaréntahan ditutup. 


Ubar na porno surfing ngaronjatkeun pandemic Corona. 

Ubar na porno surfing ngaronjatkeun pandemic Corona

→ isolasi nu enforced ngabalukarkeun akibat hébat dina loba jalma 


Pamaréntah requests kakuatan leuwih eureun virus.

virus Corona: Pamaréntah requesting kakuatan leuwih

→ Ieu bener bahaya! Dupi ieu hambalan kahiji arah diktator a?


Antara 100 000 sarta 240 000 maotna di Amérika Serikat?

→ Tapi Cina boga kirang korban?


Adam-waktu méméh sawarga langgeng.

Adam-waktu méméh sawarga langgeng

Israel använder Bibelns riktlinjer för att skydda sig mot coronaviruset.

Israel använder Bibelns riktlinjer för att skydda sig mot coronaviruset

→ Ingen nation på jorden har kommit nära de åtgärder Israel införde för att skydda sig själv!


Mantau Society of lagu coronavirus

Mantau Society of lagu coronavirus

→ Dina lagu coronavirus kami jelas ningali kumaha kadali na panjagaan masarakat Alkitabiah ieu diwangun.


Rodney Howard-Browne.

The da'wah Rodney Howard-Browne bisa dihukum panjara pikeun kejahatan ngalawan hukum Corona

→ Resiko keur dihukum nepi ka 60 poé di panjara sarta denda $ 500.


Life.Church Online. 

Jalma nu disimpen di kali Corona

→ 15000 jalma disimpen dina rapat online.


Garéja Mormon.

Prophesied John Paul Jackson of coronavirus sarta pandemic global?

→ Simkuring sababaraha taun ka kaliwat pikeun manggihan hal nu sarupa jeung naon we nu ngalaman ayeuna. 


Corona: Jérman Nazi manusa resurrected.

Corona: Jérman Nazi umat manusa anu resurrected

→ Aya jelema nu serius dipercaya yén Jérman Nazi manusa pernah bakal datang deui. Tapi kiwari di ieu nempokeun kali Corona sakali deui sirah awon na!


Yesus.

Datangna ka Yesus deui

→ Naon leungit, anjeun tiasa nyokot deui. Datangna ka Yesus tur diuk di suku-Na.


balik deui Yesus - hijina kasalametan manusa urang.

balik deui Yesus - hijina kasalametan manusa urang

→ Barina ogé 300 kecap Yesus 'datang kahiji anu kaeusi, kuduna nu teu sadayana prophecies ngeunaan balik nyokot tempat-Na? 


Cacad nyanyi Hatur nuhun Gusti pikeun sakabéh berkah anjeun dina kuring!

Cacad nyanyi Hatur nuhun Gusti pikeun sakabéh berkah anjeun dina kuring!

→ A video pisan tearful jeung noel! Hiji lalaki nyanyi ditumpurkeun na hatur PANGERAN pikeun sakabéh berkah na!


Asterix jeung lomba badag.

Prophesies Asterix dina 2017 ngeunaan coronavirus?

→ Dina buku komik Asterix jeung lomba badag ti 2017 dipikawanoh salaku salah sahiji kontestan kanggo coronavirus nu.


Nasional Poé Solat ngumumkeun ku Présidén Donald Trump

Nasional Poé Solat ngumumkeun ku Présidén Donald Trump

→ alesan nya éta ngahemat Amérika ti virus Corona.


Corona - pandemic.

Corona: A maot - Pandemic - Bondowoso ageung dilarang

→ virus Corona ayeuna digolongkeun kana pandemic a, koleksi leuwih 500 dilarang, nu hartosna yén gereja oge sangsara.


Gusti henteu disebut Allah.

Gusti henteu disebut Allah

→ Allah teu Allah Alkitab ieu wangsit ogé dina sahadat Muslim.


Max von Sydow dina The Man ti Nasaret.

Max von Sydow maot - dicoo Yesus di George Stevens lalaki ti Nasaret

→ film téh paling pilem bibel dina mahal kantos dihasilkeun.


Cross.

Yesus mangrupakeun lalaki nyata

→ Isa teh lalaki nyata. Kuat ngaliwatan humility na cinta-Na.


The harlot jeung gunana.

The hébat janggol of Harald Gustafsson

→ Ieu téh mangrupa garéja fallen nu dihasilkeun dina gambar ieu - dina Kristen palsu.


lowers pamaréntah gajih coronavirus lagu.

Anu ngabalukarkeun di Corona-kaayaan sieun wangsit

→ pamaréntah hayang gajih cut!


Coronaviruset rensar luften.

Coronaviruset rensar luften

→ I östra och centrala Kina har kvävedioxid från fabriker, kraftverk och fordonstrafik, minskat med mellan 10 och 30 procent.


Bensinpumphandtag.

Corona sänker bensinen

→ Bensinpriset blev 30 öre billigare idag.


Gusti ngirimkeun euweuh judgments.

Gusti ngirimkeun euweuh judgments

→ Gantina, anjeunna dikirim Yesus jeung Roh Suci ka bumi urang!


virus Corona.

lethality virus Corona 'nyaeta exaggerated

→ Kalolobaan jalma anu kainféksi ngamekarkeun gejala nu hampang tina tiis umum, muriang jeung gejala engapan, sarta cageur rada gancang.


Paging.

Paging on Apg29

→ Dupi aya peryogi?


Coronavirus - masker.

lethality virus Corona '

→ Jelema nu geus maot dina Cina geus miboga hiji umur rata-rata 79 taun.


Éta Alloh atanapi koran Dagen kontrol anu? - ngeunaan bönekonferensen di Solna.

Éta Alloh atanapi koran Dagen kontrol anu? - Ngeunaan bönekonferensen nagara Nordik nelepon bari di Solna

→ Kuring meunang pensive, nalika eta lumangsung, pikeun eta nyapukeun kumisan kaki anjeun dina sagalana saacanna kuring dianggap salaku diucapkan minangka lamun eta "sumping ti Allah."


Coronaviruset – en kommande global pandemi?

Coronaviruset – en kommande global pandemi?

→ Men varför händer allt detta just nu, och är det ett tidstecken som pekar på att vi är på väg mot vedermödans tid?


Aftonbladet om Marie och Joels död.

Aftonbladet om Marie och Joels död

→ "Jag säger att mamma är i himlen"


The kabin tina sato.

Ku kituna kuring nepikeun pondok greenscreenen jeung sato

→ Batur ditanya lamun anjing kuring, teu, ayeuna teh dijieun kalayan layar héjo!


Peneliti datangna kalawan breathtaking pesen kiamat.

Peneliti datangna dipilampah breathtaking kiamat

→ Ayeuna para élmuwan geus kapanggih anceman nyata jutaan jalma di bumi.


Swédia Amérika Armand Duplantis nyandak catetan dunya di kolong kutub di 6 méter sarta 17 séntiméter.

Armand Duplantis nyandak catetan dunya di kolong kutub di 6 méter sarta 17 sentimeter

→ Tapi harepan urang nu percanten ka Yesus anu loba nu leuwih gede!


En djurgrav i Axamo utanför Jönköping.

Kommer alla krokodiler, ormar, flugor, spindlar, lejon, tigrar, elefanter, hajar, och fiskar till himlen?

→ Vårt logiska förstånd begriper illa kvickt att detta kan inte vara riktigt.


Hiji cingcin baramaen.

Hiji cingcin baramaen

→ Anjeun ngantep diri jadi fooled na deceived? 


Hacker.

Hacker usaha on Apg29

→ Eta geus Hacking ngulang usaha on Apg29 sakumaha injections SQL.


virus Corona.

virus Corona: 252 geus pulih

→ Kabéh anu jadi gering teu maot!


Sveriges uppgång och nedgång.

Sveriges uppgång och nedgång - Del 2

→ Man kan tala om att vi har upplevt både Sveriges uppgång och nedgång.


townscape

"Ukuran ieu heaped"

→ Kumaha Allah lamun ukuran nu keur heaped di Swedia?


Budha Monks di laut.

ajaran jeung agama Buddha urang teu bisa nyimpen biarawan Budha di Myanmar

→ "Kuring janten lemah sarta lemah, murag pingsan na ditinggalkeun awak sarta maot."


Evangelist.

Vi stänger in i våra kyrkor medan folket som behöver Jesus går förbi utanför

→ Man låser in sig i kyrkorna och ber om en väckelse som aldrig kommer. Man har hållit på med detta i hela min frälsningstid. 


Hiji awéwé sarta Yesus Obrolan ku ogé hiji.

Lamun terang ari kurnia Allah mah

→ Loba jalma kiwari hirup dina total jahiliah ngeunaan Allah sareng hirup anu Anjeunna nawaran.


The Beunghar Man and Lasarus.

Lalaki di naraka

→ Baca ieu sareng ningali ogé-dijieun pilem ngeunaan carita Yesus tina lalaki euyeub tur Lasarus. carita teu ngabandingkeun. Bener kajadian.


Imam di parade.

Teu Alkitabiah ka imam awéwé

→ - Jeung teu lalaki boh!


The Ten nurut.

Naon anu lumangsung nepi ka awakna Musa urang?

→ Tapi naon anu lumangsung nepi ka awakna Musa urang sateuacan eta dikurebkeun? Kitab Suci nyebutkeun nanaon tentang eta? 


Holger Nilsson na Christer Åberg.

Holger Nilsson ceramah kalawan Christer Åberg tina konflik Amérika Serikat - Iran

→ Bakal aya janten perang dunya katilu ayeuna?


nulis itching

nulis itching

→ Di dieu anjeun bisa ngabahas ngeunaan sagalana dina panonpoe, atawa ngan nulis kami!


Evangelist jeung Kitab Suci.

Lamun hayang ngobrol ngeunaan Yesus jeung cara disimpen?

→ Naha ieu dina Apg29 atawa ngamimitian blog kasalametan sorangan!


Perang hébat antara AS jeung Iran? 

Bakal perang hébat antara AS jeung Iran?

→ The serangan rokét AS bisa ngakibatkeun perang utama di Wétan Tengah, nyebutkeun Rouzbeh Parsi, ahli Wétan Tengah di UI.


Gadis maca bibel. 

Nu Alkitab atuh milih?

→ KJV atawa Prabu James Alkitab dina Swedia?


raising leungeun

Teu Alkitab disebutkeun yen urang kudu melu leungeun anjeun sarta nutup panon anjeun nalika urang sholat?

→ Atawa aya cara paling umum anu kami ménta unbiblical?


Sun, manuk. 

19 derajat January 2, 2020 di Norwégia

→ Global warming hiji alesan, nurutkeun peneliti. 


Kumaha saur anjeun ngeunaan Apg29?

→ Ku kituna didieu dina dinten panungtungan, Abdi hoyong terang naon mikir Apg29.nu?


The bom téroris di 2019

→ 336 Bom di 2019 di Swedia. Sabaraha sahijina anu dilumangsungkeun ku teroris? 


awéwé Islam di hareupeun a lawang jandela caang.

Kasusah Kristen di Nigeria

→ Alesan anu Kristen anu persecuted dina penindasan Islamist Nigeria urang.


Gosta Karlsson - The taun panungtungan

Prophetically pikeun 2020: The sawatara warsih pamungkas - Gösta Karlsson

→ pangajaran Prophetic of Gösta Karlsson


Mobile - waktos urang, Pak.

Mobile - waktos lord kami

→ Kiwari éta waktu bade difokuskeun kasakit nasional nu anyar.


A tawanan dina maot ditembak tengah bari sapuluh séjén dipancung.

Kristen dipancung on Poé Natal

→ Morden ngabuktikeun sakali deui yen urang Kristen aya grup paling persecuted. 


Anjeun meunang ka sawarga lamun bunuh diri?

Anjeun meunang ka sawarga lamun bunuh diri?

→ Norwegia Putri Martha-Louise urang urut salaki Ari Behn boga diri committed dina yuswa 47.


Alkitab teu matak baca salaku buku hukum tapi sakumaha nådebok a.

Yesus kaeusi Hukum

→ Urang keur ngalengkepan eta? 


Siki dandelion

Adina Zipporah jeung visi Rachael ngeunaan suka bungah

→ "Kunaon anjeun, naha buru maneh ulah evangelism? Teu Dupi anjeun ningali? Aya henteu anu leuwih waktos!"


Danielle Jibril.

Dinyana mun nabi palsu

→ Awas duduluran ti urang legalistic sipatna palsu na prophesies palsu.


kliping koran ngeunaan Yitzhak Kaduri.

Nubuat: "Salaku pamilu di Israil, tapi henteu pamaréntah kabentuk deukeut datang tina Al Masih"

→ Kumaha kaayaan kiwari di Israél.


Patung Lusia.

Lusia - fiend Suharto

→ Kabeneran ngeunaan Lusia.


Hatur nuhun rojongan anjeun!

Anjeun ngarojong Apg29?

→ Teras Anjeun tiasa ngalakukeun kitu di dieu.


Mangga wartosan Christer Åberg.

Christer Åberg

→ Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring!


The outlaw.

henteu patuh hukum éta

→ Hayu salah euweuh nipu anjeun sagala cara.


Tekanan ti pasukan demonic nyaeta realitas hiji.

Tekanan ti pasukan demonic nyaeta realitas hiji

→ Ayeuna abdi hoyong tega saksi kana awon Kuring geus ngalaman dina watesan tekanan ti pasukan demonic.


Mountaineering.

Anjeun bakal disimpen

→ Lamun anjeun narima Yesus jadi kajadian nu hiji keajaiban. Eta bakal disimpen - eta hartina disimpen.


Dajjal.

Alkitab mangka Dajjal

→ Dajjal ieu dipikawanoh ku tilu denials.


Reinhard Boonke ngahutbah di Afrika.

pati dunya Evangelist Reinhard Bonnke urang

→ Jutaan dilongok rapat sarta jalma anu salawasna disimpen.


Cerai.

Ebba Busch Thor bénten

→ Tiasa Kristen jadi béda? 


Weightlifters.

beungbeurat teu Hormat

→ Jelas ogé sagala manggihan yén sieun, jeung sieun anu salah sahiji musuh hardest jeung kami?


Katresna dina Creek.

Sanctification lumangsung dina pengikut iber Yesus

→ Sanctification jeung kasalametan atanapi leresan, teu sami.


Panik di warung kosong.

Kolot outraged - Santa Claus teu aya!

→ "Urang anu ngajempolan!"


Demonstration mot koranen i Norge.

Koranen brändes och kastades i soptunnan

→ I Norge brändes en koran och två kastades i soptunnan under ett torgmöte.


Hiji awéwé anu listens.

Batur anu listens jeung biruang

→ Kuring bakal mikir panutan lami abdi Kristus anu aya dina mangsa taun mimiti kuring salaku Kristen. Aranjeunna masihan abdi nasehat sarta kanyamanan, tapi ogé reprimanded.


Christer Åberg dina 29 menit.

Yesus kalahiran - naon mujijat

→ Christer Åberg ceramah ngeunaan kalahiran Yesus jeung nyanyi na maén dina 29 menit.


Meuntas dina batu di laut na sunrise a.

Leresan ku rahmat liwat iman ka Yesus Kristus

→ Lalaki teu bisa nyieun sorangan taqwa.


Screenshot tina sexrubriker Day.

dinten sexrubriker

→ Mana koran anjeun gaduh sexrubriker ieu?


Olof Amkoff, anu tebih katuhu tina gambar jeung Donald Appelfeldt ka kénca abdi. Pendeta Thomas Scull katempo kalayan Ruby pamajikanana tur barudak maranéhanana: Sarah, Elizabeth jeung Tomasi.

Dina memori hiji pendeta macul di Kuba

→ Cuba urang garéja tumuwuh!


Awéwé jeung anak.

Kedah di nunda dihoyongkeun pati?

→ Atuh dihukum ku pati sakumaha pikaresepeun?


Pentecostal Garéja di Tannåker.

Christer Åberg di Tannåker pertengahan 90an

→ Anu am I dina gambar?


Paus elevates Mary.

Sholat mun Mary nyaeta unbiblical

→ Garéja Katolik pisan tebih tina segi élévasi Maryam jeung ku kituna ogé tebih ti naon nyebutkeun Alkitab ngeunaan dirina.


Katumbiri leuwih jalan a.

Isa Al Masih, mung harepan urang, tumiba lalaki jeung rencana Allah kasalametan

→ Geus aya 1 Kajadian 3, urang tingali kumaha rencana Allah dimimitian nyandak bentuk.


Yesus boga buuk panjang atawa pondok?

Alkitab nyebutkeun yen Yesus boga bulu pondok?

→ Mindeng digambarkeun Yesus kalawan buuk panjang, tapi éta bener ngeunaan Kitab Suci?


Usaha anu dilakukeun pikeun racun Presiden AS ka Donald Trump.

Nyoba pembunuhan Donald Trump

→ tasters Trump murag gering ujug-ujug sanggeus diracun.


Ti manger ka cross - pilem munggaran sadunya ngeunaan Yesus.

Tempo pilem munggaran sadunya ngeunaan Yesus

→ Ieu hiji-hijina pilem nu lengkep kacatet dina loka Alkitabiah!


Judgment atawa rahmat?

Hoyong judgment atawa rahmat? 

→ Ieu sih kurnia anu ngaheéat euweuh judgment. 


imah ancur.

Gusti hayang euweuh kasusah

→ Kagungan Allah geus yen urang bakal sangsara kasusah, mangka bakal geus meureun geus jadi gaganti 1 Timoteus 2: 2.


Yesus nulis dina pasir.

Naon Yesus wrote di pasir?

→ Anjeun nimu jawaban matak!


buku barudak ngeunaan yoga

→ Yoga nyokot sakola jeung TK.


Fri. Repbojorna exploded. 

bener Kristus urang datang ka anjeun

→ Dengekeun dieu! Liwat iman ka Yesus Kristus kami taqwa. 


pil

baku Romadhon

→ Romadhon geus dumasar enkripsi, sertipikat digital sarta tanda tangan digital (pakait tanda tangan di purchases kartu biasa).


cikal mustard.

Iman tina siki mustard

→ Kumaha urang tiasa ilubiung dina leuwih kapercayaan, badag jeung iman kuat? 


KJV.

KJV

→ KJV kiwari boga ramatloka sorangan: bibelonline.se


Christer Åberg salaku hiji emoji.

netiquette

→ Jeung sababaraha netiquette dina komentar dina Apg29


Domba.

sasatoan Alkitab

→ Dina Kitab Suci, aya loba sato.


Disimpen na gratis.

Dinten aya revival panglegana

→ Saban poé, ngeunaan 780 000 urang pikeun iman ka Yesus!


Review: No dewa sejen

→ Christer Åberg reviewing Per-Arne Imsens buku kawentar No dewa lianna.


Walungan, greenery na gunung.

Walungan jeung sumber iman

→ Bahan Alkitabiah ieu prophetically / Roh Suci muatan jadi niatna pikeun hate urang, "kedah" gurgle sarta bulu di huluna urang naek.


The jangkung nu bisa geus crumbled

→ Perkara teu sabaraha euyeub batur nyaeta jadi "owns" anjeunna ngan hiji gudang tempat saeutik henteu resep dina sistem komputer.


Ta emot Jesus.

Då du tar emot Jesus blir du frälst

→ När blir man frälst? - Då man tar emot Jesus!


pendeta Pentecostal dirobah - kiwari ninggalkeun malah Garéja Katolik.

Urut Pentecostal pendeta Michael Karlendal ninggalkeun Garéja Katolik

→ Anjeunna dirobah moal kusabab dmana Alkitabiah, tapi alesan sajarah. Geus kieu kudu lampu warning ngahurungkeun beureum.


Barudak chased ku zombies di kota jurig tina Orebro

Clerk The: Lebaran geus festival pangbadagna kami

→ A maot "salametan" nu utamana mangaruhan barudak.


Ascension Enoch urang

Ascension Enoch urang

→ Ieu kawas kalawan Enoch. "Anjeun ningal anjeunna anjeunna henteu leuwih." Anjeunna ngan ngiles tanpa renik a.


Anders Gärdeborn na buku Mästerdirigentens jalan.

Bakal Yesus 2036?

→ Tapi lamun Yesus bener datang deui dina 2036 ku kituna geus suka bungah Alkitabiah lumangsung 2029th


Dahareun anu asup lempeng.

Adolf Hitler kungsi jadi vegetarian

→ Preschool rék "simpen iklim" ku sakabeh barudak dahar vegetarian.


gareja bakal bray up dina awan papanggih Yesus dina hawa.

Majelis bakal bray up dina awan papanggih Yesus dina hawa

→ Alkitab nyebutkeun yen urang kudu bray up dina awan. Catetan yen eta lugay. Kiblat urang téh sahingga nepi.


Sverigebön. 

Gabung bönekedjan nu

→ minggu ieu diperlukeun nyembah! 


hukuman pati pikeun homoseks di Uganda.

hukuman pati pikeun homoseks nyaeta unscriptural

→ Aranjeunna ngalakukeun ieu jeung rujukan kana iman Kristen. Tapi tangtu ieu téh sagemblengna unbiblical.


IS-pamimpin maot urang.

pupusna Abu Bakar Al-Baghdadi urang - janten IS parah ayeuna?

→ pamimpin teror of IS geus ditelasan dina razia AS. Al-Baghdadi éta hiji PhD di sajarah Islam dipicu kutang bunuh diri na, killing dirina jeung tilu barudak na.


Jerusalem.

Den profetiska staden Jerusalem

→ Varje kristen borde se på Jerusalem utifrån ett profetiskt perspektiv.


Hiji lalaki jeung leungeun kabuka ngalawan hiji Panonpoé Tilelep.

Alkitab nyebutkeun kudu narima Yesus

→ Sakabéh ayat ieu nembongkeun yén anjeun kedah nampi Isa bisa disimpen!


kayak bikang.

kana Land

→ tujuan nyaeta nagara sawarga, urang di sumanget urang bisa glimpsed dina jarak. 


Élmuwan. 

Dokter documenting nu healings Yesus

→ Kuring geus dikumpulkeun loba healings documented ku dokter anu geus taliti researched sadayana ieu!


Cinta hurup.

Pikeun kulawarga tercinta kuring jeung babaturan

→ Teu percaya mahluk luar angkasa sumping sarta nyandak urang. Teu leres.


Ulah ngalepatkeun dunya lamun teu hoyong ngahutbah ngeunaan Yesus

→ Éta tugas Kristen ka evangelize dunya - moal dunya!


Cookies.

Cookies - cookies

→ Apg29 migunakeun cookies.


gambar Alam jeung langit.

Keur dilahirkeun kana Karajaan Allah

→ Keur warga sawarga ngarupakeun hal alus pisan. 


Mary Hallman.

Aula urang ngalarang tina YouTube

→ pasangan pendeta Stefan sarta Mary Hallman geus ngalarang tina YouTube.


Babak Bumi.

semesta dijieun ku kecap Allah

→ Aranjeunna malire kanyataan yén dina sagala kali yen urang geus dipercaya yén bumi téh buleud. Malah Alkitab speaks tina bumi buleud!


Isarelflaggor.

Urang ngarti waktos karakter Israel?

→ Israel anu disimpen salaku hiji bangsa jeung Yahudi dikumpulkeun deui ka darat.


Kartu Bank na komputer.

pretend Banks

→ disebut Ica bank teu bank nyata, sarta pernah bakal boh. Sami mana keur Coop tara.


Flashes sahiji kota.

balik deui Yesus saméméh tribulation nu

→ Di Suka bungah nu, Yesus asalna pikeun garéja-Na sabot datang di ahir tribulation, manéhna hadir kalawan jamaah-Na.


Domba. 

The Good Shepherd di nagara Tutup

→ Hal ieu teh mutlak paling nyeri ieu, kumaha bisa anjeunna kantos ninggalkeun angon?


Rocket peluncuran.

Yesus mulih dina 1 jeung 2 Thess

→ Geus aya bab kahiji tempat Paul nyebutkeun ajaran dasar Roh Suci atanapi tobat Majelis, sakumaha anjeunna nyebutkeun dina waktos anu sareng naon bakal harepan jamaah jeung frékuénsi ékspéktasi, nyaéta balik deui Yesus.


Bumi jeung ISS.

Kapercayaan dina Bumi datar téh unscriptural

→ Pamanggih yén garéja di Abad Pertengahan dipercaya yén bumi ieu datar téh bohong ti evolutionists


Hadiah Peace Nobel 2019 nepi Abiy Ahmed.

Perdana Mentri Ethiopian Ahmed Abiy, taat Kristen, Nobel Peace Prize 2019

→ Perdana Mentri Étiopia urang Ahmed Abiy nampa Hadiah Peace nu Nobel dina 2019 pikeun achieving karapihan jeung direngsekeun konflik jeung sabudeureunana Éritréa.


ATM umum na ATM

→ Bagian opat tina buku The cashless konspirasi ku Cash Ngan.


Internét ngakuna.

Anjeun teu kudu eupan trolls

→ Trolls hayang nyegah jalma ti keur disimpen jadi kituna anjeun pernah kedah eupan aranjeunna.


Gadis sareng waluh.

Lebaran - a wengi pinuh ku setan

→ Fakta ngeunaan Lebaran. Lebaran aya sia aya leuwih ti hiji custom pagan heubeul teu saurang ogé kedah kalibet dina, sahenteuna sadaya Kristen. Pupusna na jahat anu Maha Agung.


Sistem perbankan Swedia

→ Bagian tilu buku The cashless konspirasi ku Cash Ngan.


pendeta nanya.

The pendeta doa serius éta teu lucu

→ Koran dinten teh tuh nu senang nu pendeta nu maca telepon bari anjeunna sholat.


Naraka.

Lalaki anu indit ka Gasibu

→ Di sawarga, aya consolation. Ieu mangrupakeun tempat solace na refreshment. Tapi apan mangrupakeun tempat siksa.


Yesus geus nelepon maneh

→ program hirup Christer Åberg urang 29 menit ti studio ka imah di Meadow


pendeta nanya.

Pendeta doa serius éta teu lucu

→ Koran dinten teh tuh nu senang nu pendeta nu maca telepon bari anjeunna sholat.


umbul Israél.

Israel - waktu karakter badag

→ Urang boga hiji pamahaman ti greatest sadaya karakter waktu - Israel?


Vattenfall.

Kasaksian: Kumaha carana abdi ngalaman baptisan Roh Suci

→ Abdi émut cenah, "ku baptisan Roh pikeun meunangkeun kakuatan."


kartu kiridit. 

Kontantlöshetens "jaman baheula" jeung sajarah pangheubeulna

→ Ti buku The cashless konspirasi. Dina rasa modern, ide jengkar ka purchases cashless umum taun 1949.


Tujuh léngkah dina jalur iman

→ Hambalan munggaran anjeun dina jalur iman.


The cashless konspirasi ku Cash Ngan.

The cashless konspirasi - Foreword

→ pamaké Cash portrayed sakumaha Orok Leutik anu teu nyaho alus sorangan.


Greta Thunberg di PBB.

Taya, Greta teu Dajjal

→ Kuring geus hiji email maca ieu dikirim ka kuring mana nu nulis keajaiban naha aktivis lingkungan 16 taun heubeul Greta Thunberg nyaeta Dajjal.


Tilu crosses dina panon.

Difokuskeun Yesus

→ Naon meunang dina da'wah ngeunaan kawijakan sosial, Agenda 2030 sarta dina iklim? 


The Center Partéi hayang larangan sunat ibadah.

Sunatan anu tina euweuh pamakéan

→ Sunatan teu tiasa masihan kalahiran ka anjeun deui, tapi tiasa Yesus Kristus. 


Waktu Yesus dibawa ka imah jalma anu iman di anjeunna, maranéhna balik instan.

transformasi Uppryckandets

→ Jelema nu geus maot Kristus bakal kaluar tina kuburan maranéhanana di gusti nu. Aranjeunna bakal robah jeung urang hirup.


Malle Lindberg ngeusi 90 taun 29 Séptémber 2019.

Malle Lindberg ngeusi 90 taun

→ Tempo gambar unik sarta video kalayan Malle Lindberg!


Dajjal - 666th

Manéhna nyekel Dajjal deui

→ Naon eta anu nyepeng deui Dajjal, ku kituna manéhna teu bisa muncul dina panggung dunya dugi waktos ieu katuhu?


Aftonbladet placard September 28 1994.

pamajikan kuring ngumbara atawa kalayan Éstonia

→ Ieu salah sahiji anu pang panasaran Allah ngawujud, sabab Kuring geus kantos ngaliwatan.


Kasaksian: Kumaha carana abdi ieu disimpen

Kasaksian: Kumaha carana abdi ieu disimpen

→  Hiji poé kuring sadar yen PANGERAN geus sabenerna risen jeung Tien Juara Calvary. 


Christer Åberg dina program 29 menit.

Masihan Swedia Yesus

→ 29 menit ku Christer Aberg


Yesus - manusa guarantor

Yesus - manusa guarantor

→ Yesus ngadeg surety pikeun sakabeh manusa.


jantung kudu ngeunteung Yesus.

jantung kudu ngeunteung Yesus

→ dunya perlu Kristen anu hate nu ngaduruk jeung eunteung anu ngagambarkeun Yesus Kristus.


Islam hayang nyokot alih di Swedia

Islam hayang nyokot alih di Swedia

→ Aya perang spiritual pikeun nagara urang antara Kristen jeung Islam.


Arne Weise nyaeta maot.

Arne Weise nyaeta maot

→ comforter Swedenborg na mysfarbrorn ti Donald bebek urang Natal Hawa téh maot.


Yesus geus hijina Jurusalamet

→ Christer Åberg urang siaran live 29 menit.


Bikangna di Walanda dilaksanakeun dibereskeun di euthanasia.

Bikangna di Walanda dilaksanakeun dibereskeun di euthanasia

→ Ayeuna tabib diusahakeun di pangadilan tur ngabukti dina applåders cheers di rohang pangadilan teh.


Mun rék saksi ka Yesus on Apg29?

→ Nepikeun kasaksian anjeun, ditulis, video atawa file audio.


Christer Åberg kalawan ukulele di program hirup 29 menit.

Rescued ti laut dosa

→ program hirup Christer Åberg urang 29 menit di mana manéhna sings, muterkeun nu ukelele jeung ngawangkong ngeunaan Yesus.


Ku kituna kuring dibaptis di Roh

→ Christer Åberg ngabejaan tina siaran live nya kumaha anjeunna janten Roh Christening


Usum mimiti: A nagara dilahirkeun di nyeri

Usum mimiti di Surga TV7: A nagara dilahirkeun di nyeri

→ "Lamun urang Israil geus Holocaust moal kajadian."


Hiji mojang maké jilbab a - dijilbab nyaéta syahadat Islam

jilbab téh syahadat Islam

→ The dijilbab na garments mere kasaksian anu sipatna muslim.


Lamun bakal Yesus? - Holger Nilsson

→ Holger Nilsson presents buku anyar na "Nalika Dupi Yesus?" sarta ceramah dina subjek.


David Wilkerson ngeunaan gerakan iman.

David Wilkerson ngeunaan gerakan iman

→ "A pendeta ngomong, Éta geus Isro jadi jauh, nu hiji poe, hiji evangelist ngaradeg sarta ngomong, kuring geus narima wahyu ti Gusti, nya éta waktu ngamimitian worshiping Mary. Bakal balik titik dimana".


Nalayan tahan baki.

Teu Kristen henteu counterweight ngalawan jahat di masarakat?

→ Penguasa geus kapaksa nutup bui, komo bui RIVA, jalma geus kolot ku Yesus robah kahirupan maranéhanana.


Christer Åberg dina 29 menit ngabejaan ngeunaan baptisan Na.

Ku kituna kuring dibaptis

→ Christer Åberg ceramah ngeunaan kumaha dinya éta nalika anjeunna dibaptis


Sanctification téh jadi leuwih kawas Yesus!

Naon sanctification?

→ Sanctification téh jadi leuwih kawas Yesus!


Présidén Brasil Bolsonaro hoyong larangan idéologi gender di sakola.

Présidén Brasil Bolsonaro hoyong larangan idéologi gender di sakola

→ kudu ditangtayungan barudak sakola ti idéologi gender, nyerat Présidén Brazil Yair Bolsonaro on Twitter.


Stephen Aula urang buku indung abdi parantos musna.

mom mah geus nyangkut

buku endah Stefan Hallman urang!


Christer Åberg.

A mimiti anyar pikeun Apg29

Dina jangka waktu nu keur ulang 18 kuring mimiti lengkep dina situs populér!


Christer Åberg dina webcast 29 menit.

Ku kituna kuring ieu disimpen

kasaksian Christer Åberg ngeunaan kumaha Isa disimpen anjeunna.


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Rapport från min coronasjukdom - Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 6 juni 2020 12:01
Be för en trasig relation, Gud vet. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp