Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Adolf Hitler kungsi jadi vegetarian

Preschool rék "simpen iklim" ku sakabeh barudak dahar vegetarian.

Dahareun anu asup lempeng.

Teu sangka ngeunaan ieu kalawan Adolf Hitler nalika kuring maca yen aya hiji TK di Swedia kalér anu hoyong "simpen iklim" ku sakabeh barudak dahar vegetarian. Naon anu lumangsung?


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 26 oktober 2019 16:10

Adolf Hitler kungsi jadi vegetarian

"Sababaraha daging ieu mah, kusabab Hitler éta vegetarian a. Dahareun ieu alus, sae pisan, tapi urang pernah bisa ngarasakeun eta."

Ieu ngécéskeun salah sahiji Hitler provsmakerska Margot Wölk anu cageur Perang Dunya II. Dina masakan Hitler urang éta sayuran, saos, masakan mie jeung bungbuahan aheng.

Hitler rencana dahareun keur perang

Aya beda pendapat naha Hitler éta vegetarian a. Meureun ieu kusabab alesan kaséhatan alatan manéhna masalah sareng lambung na.

Pikeun nulis Joseph Goebbels dina diary-Na, April 26 1942:

"A bagian considerable tina paguneman urang devoted pamimpin kana sual vegetarian. Anjeunna beuki yakin ti kantos nu dahar daging anu ngabahayakeun ka manusa. Tangtu, anjeunna terang yen dina mangsa perang moal bisa ngarobah suplai kadaharan urang dasarna. Tapi sanggeus perang, anjeunna intends nungkulan masalah ieu. Meureun manéhna katuhu. "

Teu sangka ngeunaan ieu kalawan Adolf Hitler nalika kuring maca yen aya hiji TK di Swedia kalér anu hoyong "simpen iklim" ku sakabeh barudak dahar vegetarian . Naon anu lumangsung?

Kabéh dahareun dimurnikeun

Dina Kitab Suci anjeun meunang dahar sagala jinis kadaharan. Aya larangan. Aya meureun euweuh masalah keur iklim atawa jenis kadaharan urang dahar, tapi aya cukup masalah séjén. Ku jalan kitu, cleanse awak anjeun sakabéh dahareun nu nyebutkeun Yesus dirina.

Tandaan 7:18. Lajeng anjeunna nyarios [Isa] ka aranjeunna: Dupi anjeun ogé jadi foolish? Anjeun moal ngarti yén euweuh nu datang ti luar kana anjeunna tiasa defile anjeunna? 19. Sangkan teu balik kana haténa tapi kana beuteung, ngaliwatan nu sagala dahareun jadi dimurnikeun sarta boga tungtung alam na.

Hiji hal anu penting

Leuwih ti éta, éta ogé resep di Alkitab:

Tindakan 15:28. Pikeun Roh Suci jeung kami geus mutuskeun teu iklas kana Anjeun beungbeurat henteu gede iwal ieu diperlukeun:

29. Éta kudu abstain tina naon anu berkurban ka brahala, sarta tina getih, sarta tina daging sato strangled ti immorality seksual. Lamun taliti konsultasi nuhun ieu anu anjeun lakukeun ka katuhu. Pamitan.

alesan diri abdi resep ieu ngeunaan naon mangpaat jeung sia: Dahar sagalana di moderation eta bakal meureun euweuh masalah.

Naon kanyamanan ieu mere urang. Simkuring teu meunang aub kalawan loba hukum na kadali bisa disimpen. Ngan aya hiji hal anu penting jeung nu narima Yesus tur disimpen. 

Kuring sakali maca ngeunaan dokter anu nginum dua liter jus wortel sapoé sabab bakal jadi mangpaat. Anjeunna maot di Sirosis ati na teu bisa nélépon ka jadi loba jus wortel unggal poe.

propaganda

Ieu mibanda iklim sigana hiji ngajauhan ngadalikeun urang. Jenis hiji agenda estu balik? Geus ka tungtungna tiasa nempatkeun Dajjal on tahta?

Anjeun teu perlu jadi sieun naon tuang, jeung teu kedah gaduh nurani goréng. Tuang jeung ngarasa alus. Ulah turun keur propaganda nu asalna di cara pikeun ngatur tur kadalikeun hirup anjeun. propaganda sapertos ieu jadi beuki loba dibuktikeun dina waktu anu ayeuna urang hirup di. Ieu tanda tina kali.

Hijina hal anu pangpentingna sarta signifikan dina kahirupan anjeun nu nampa Yesus Kristus sarta disimpen!

Roma 14:17. Pikeun Karajaan Allah henteu dahareun jeung inuman tapi bener jeung perdamaian jeung kabagjaan dina Roh Suci.


Publicerades lördag, 26 oktober 2019 16:10:39 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 15 juli 2020 12:45
Gode Gud jag lever ej rätt. Be att Herren gör mig stark mot frestelser. Att ej följa "livets herre " ger mig ångest. Synden är min fiende ,Väg led mig. Käre Jesus hjälp mig

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp