Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Arne Weise nyaeta maot

comforter Swedenborg na mysfarbrorn ti Donald bebek urang Natal Hawa téh maot.

Arne Weise nyaeta maot.

Gambar: Aftonbladet.

Ngeunaan Arne Weise meunang disimpen Kuring henteu weruh. Tapi inget kumaha kuciwa mah lamun kuring maca wae yén Mamang ti julaftnarna éta warga Swédia. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 25 september 2019 23:13

Hiji masalah penting

Arne Weise, saha atuh tumuwuh nepi kalayan salaku patut Natal nalika anjeunna dibere ti sakabéh urang ka sodara dina TV geus maot. Anjeunna 89 taun.

Salaku salawasna lamun batur geus maot, abdi heran dina pikiran kuring sorangan lamun anjeunna disimpen na indit ka sawarga. Ieu hiji masalah penting. 

Urang sadayana kudu Yesus, disebutkeun urang moal balik ka sawarga. Yesus geus hijina jalan dinya. Pikeun meunang ka sawarga, anjeun kedah nampi Yesus. 

Ulah ngantosan

Hirup teu jeung Yesus didieu di bumi sakumaha eta bisa jadi waktu narima anjeunna sarta disimpen di final sumanget diri menit tina mortality. Kusabab éta telat. 

Tangtu, hiji teu kudu nungguan nepi ka dina menit panungtungan hirup, anjeun gaduh euweuh jaminan yen hiji bisa nampa Yesus. 

Hiji kedah narima Yesus gancang-gancang dina kahirupan maranéhanana. Lajeng anjeunna bakal di sesa hirup na malah kana kalanggengan. 

Swédia Freeman

Ngeunaan Arne Weise meunang disimpen Kuring henteu weruh. Tapi inget kumaha kuciwa mah lamun kuring maca wae yén Mamang ti julaftnarna éta hiji warga Swédia

Kuring sedih di haté kuring kumaha misalna kapribadian TV kawentar bisa fooled kana bid'ah saperti. doktrin nu boga nganggur teu jeung iman Alkitabiah mun ngalakukeun.

Spoke kalawan malaikat, jin jeung maotna

Emanuel Swedenborg cicing 1688 - 1772 sarta éta dina 56 taun impian jeung visions of a dunya spiritual na spoke kalawan malaikat, jin jeung jalma almarhum. 

Manéhna ngaku yen Allah dibuka panon sarta anjeunna kalawan bébas bisa didatangan surga jeung naraka, sarta ngobrol jeung malaikat, setan jeung jin lianna.

Ceuk pikir anjeunna disebut ku Allah nulis doktrin sawarga, dumasar hiji Kristen dirombak. 

Salila sésana hirupna, manéhna nulis na diterbitkeun 18 karya teologis. Pangalusna dipikawanoh nyaeta surga jeung naraka ti 1758 jeung tulisan unpublished lianna.

dua

Mangga neneda keur baraya Arne Weise jeung babaturan anu grieving. Neneda yén maranéhna baris ngadéngé ngeunaan Gusti Yesus Kristus ambéh maranéhanana nampa manehna tur bisa disimpen.


Publicerades onsdag, 25 september 2019 23:13:56 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp