Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Världen idag

Alkitab mangka Dajjal

Dajjal ieu dipikawanoh ku tilu denials.

Dajjal.

Aya geus loba lamunan dina anu Dajjal teh nyaeta, tapi Alkitab jelas ngajelaskeun saha éta. Ngan maca saméméh!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 7 december 2019 22:49

Alkitab jelas ngajelaskeun saha Dajjal nu mangrupa

Kuring yakin yén aya kabingungan leuwih anu Dajjal kasebut. Tapi Alkitab jelas ngajelaskeun Dajjal nu nu katingali dina opat passages Alkitab ieu:

1 Yohanes 2:18. barudak Dear, ayeuna geus ahir jaman. Tur anjeun geus uninga yen Dajjal wajib datangna , sakumaha boga ogé geus loba antichrists geus datang. Ti ieu kami ngarti yén éta téh panungtungan waktu.

1 Yohanes 2:22. Saha tukang bohong teh tapi anjeunna anu denies yen Isa teh Al Masih ? Éta Dajjal anu denies Rama sarta Putra. 23. Dulur anu denies Putra boga teu Bapa. Saha confesses Putra boga Rama ogé.

1 Yohanes 4: 3. Tapi unggal roh anu teu ngaku yén Yesus Kristus anu datangna di daging teu Allah. Ieu mangrupakeun Dajjal , tina nu tos uninga ieu datang, sarta ayeuna geus di dunya.

2 Yohanes 1: 7 Pikeun loba deceivers geus Isro kaluar kana dunya, anu ngaku teu yen Yesus Kristus anu datangna di daging . Sapertos anu di deceiver jeung Dajjal .

Dajjal urang tilu denials

  1. Dajjal denies yen Isa geus di Kristus.
  2. Dajjal denies yen Isa geus Putra Allah.
  3. Dajjal denies yen Yesus Kristus geus jadi lalaki sajati.

Saha bae boga tilu denials ieu Dajjal. Ku kituna, Alkitab dina kitab suci ieu wangsit anu Dajjal kasebut.


Publicerades lördag 7 december 2019 22:49:00 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 25 november 2020 22:37
Herre, jag vill härmed tacka för bönesvar. Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade körkort, till mina två underbara barns stora glädje. Tack alla Ni som bad för mig - Gud hör bön!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp