Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Alkitab mangka Dajjal

Dajjal ieu dipikawanoh ku tilu denials.

Dajjal.

Aya geus loba lamunan dina anu Dajjal teh nyaeta, tapi Alkitab jelas ngajelaskeun saha éta. Ngan maca saméméh!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 7 december 2019 22:49

Alkitab jelas ngajelaskeun saha Dajjal nu mangrupa

Kuring yakin yén aya kabingungan leuwih anu Dajjal kasebut. Tapi Alkitab jelas ngajelaskeun Dajjal nu nu katingali dina opat passages Alkitab ieu:

1 Yohanes 2:18. barudak Dear, ayeuna geus ahir jaman. Tur anjeun geus uninga yen Dajjal wajib datangna , sakumaha boga ogé geus loba antichrists geus datang. Ti ieu kami ngarti yén éta téh panungtungan waktu.

1 Yohanes 2:22. Saha tukang bohong teh tapi anjeunna anu denies yen Isa teh Al Masih ? Éta Dajjal anu denies Rama sarta Putra. 23. Dulur anu denies Putra boga teu Bapa. Saha confesses Putra boga Rama ogé.

1 Yohanes 4: 3. Tapi unggal roh anu teu ngaku yén Yesus Kristus anu datangna di daging teu Allah. Ieu mangrupakeun Dajjal , tina nu tos uninga ieu datang, sarta ayeuna geus di dunya.

2 Yohanes 1: 7 Pikeun loba deceivers geus Isro kaluar kana dunya, anu ngaku teu yen Yesus Kristus anu datangna di daging . Sapertos anu di deceiver jeung Dajjal .

Dajjal urang tilu denials

  1. Dajjal denies yen Isa geus di Kristus.
  2. Dajjal denies yen Isa geus Putra Allah.
  3. Dajjal denies yen Yesus Kristus geus jadi lalaki sajati.

Saha bae boga tilu denials ieu Dajjal. Ku kituna, Alkitab dina kitab suci ieu wangsit anu Dajjal kasebut.


Publicerades lördag 7 december 2019 22:49:00 +0100 i kategorin och i ämnena:


0 kommentarer



Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.