Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Présidén Brasil Bolsonaro hoyong larangan idéologi gender di sakola

kudu ditangtayungan barudak sakola ti idéologi gender, nyerat Présidén Brazil Yair Bolsonaro on Twitter.

Présidén Brasil Bolsonaro hoyong larangan idéologi gender di sakola.

Gambar: Dunya kiwari.

Teu hésé ngarti naha presiden Brasil Yair Bolsonaro, kawas Présidén AS Donald Trump, pisan populer di kalangan urang Kristen. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
fredag, 20 september 2019 18:01

barudak sakola kudu ditangtayungan tina idéologi gender, Présidén Brazil, Yair Bolsonaro, cenah nempo Twitter. administrasi na bakal ngalebetkeun bil dina zat. 

"Dina raraga ngajaga barudak sakola, Kuring geus ménta Kamentrian Atikan nyiapkeun bil mun larangan idéologi gender di sakola dasar," manéhna nulis dina 3 September.

Bolsonaros twitter.

Sumber: Twitter .

simpen kulawarga

pindah aya dina garis jeung inohong Bolsonaro éta nalika anjeunna janten presiden Brazil ..

"Simkuring boga kasempetan unik dihareupeun kami keur nyieun nagara urang ... Urang nu salah urang, simpen kulawarga, hormat keur agama sarta pondasi Yahudi-Kristen urang, combating idéologi gender, ngawétkeun nilai urang," cenah, nurutkeun The Guardian.

Teu hésé ngarti naha presiden Brasil Yair Bolsonaro, kawas Présidén AS Donald Trump, pisan populerna diantara urang Kristen. Na kawas tara Amérika anak, anjeunna teu pisan populer di kalangan bunderan LGBT sarta kénca-liberals.

sakola pangalusna sadunya

Sakola Minggu teh sakola pangalusna pikeun barudak! Hayu aranjeunna indit ka sakola Minggu ambéh maranéhanana meunang ditahan Yesus - atawa rada, yen Isa meunang aranjeunna - lajeng maranéhna bakal aman tur harmonis ngaliwatan kahirupan.


Publicerades fredag, 20 september 2019 18:01:10 +0200 i kategorin Hbtq och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp