Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Cookies - cookies

Apg29 migunakeun cookies.

Cookies.

Ku surfing teh Apg29 tur nganggo fitur na, Anjeun satuju kana pamakéan cookies.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 22 oktober 2019 10:21

Cookies - cookies

Apg29 migunakeun cookies. Cookies di Swédia. Éta pikeun kaca ka dianggo oge jeung pikeun pangalaman pamaké hadé. 

Diantara hal séjén, cookies dina bentuk komentar ka anjeun lokal sangkan bisa ngahemat ngaran anjeun sarta e-mail sangkan anjeun teu eusian eta unggal waktos Anjeun nulis komentar. surelek sareng ngaran (atawa landihan) disimpen dina database nu aya écés teu umum. Cookies nu ogé dipaké pikeun statistik Google.

Cookies téh nyaéta payil leutik nu disimpen lokal dina komputer Anjeun. Teu kueh bisa dahar. ;) Anjeun bisa nyetél panyungsi anjeun kumaha rék file ieu pagawean, naha rék aranjeunna atanapi henteu. Pareuman lengkep alat salaku eta mangrupakeun résiko anu kacana teu bisa dipake saperti dimaksudkeun.

tim

Hukum di Electronic Communications dirobah 1 Juli 2011. Sataun saméméhna, pamaréntah sumping jeung saran anu data ngan bisa Disalin ti na disimpen dina parabot terminal kalawan idin pamaké - geus, pamaké kudu informed ngeunaan maksud cookies.

Méméh ieu rada cukup ngan ngawartosan pamakéna inpormasi yen boh dikumpulkeun ti atanapi disimpen dina komputer maranéhanana - kalawan hukum cookie, masih nepi ka Bab 6. § 18 teu cukup nepi ka ngan ngawartosan pamakéna, ayeuna pamakéna ogé satuju yen informasi nu Disalin ti atanapi disimpen dina alat maranéhanana. Cookie hukum GSM dirancang pikeun ngangkat kasadaran naon disimpen dina komputer salah urang.

Ku surfing teh Apg29 tur nganggo fitur na, Anjeun satuju kana pamakéan cookies.

info Banner

Anjeun tiasa klik kaluar info banner handap ngeunaan cookies, klik "Kuring ngarti" na nuluykeun surfing teh Apg29.

Mangga wartosan kuring lamun gaduh patarosan di ieu atawa nulis di komentar di handap.

Hatur nuhun pikeun ngadatangan blog situs Apg29.Nu!


Publicerades tisdag, 22 oktober 2019 10:21:22 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29 med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 2 juli 2020 17:49
Be för min man som mår psykiskt och fysiskt dåligt. Be att vi kan prata ned varann igen.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp