Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

0 results

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29 med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 2 juli 2020 17:49
Be för min man som mår psykiskt och fysiskt dåligt. Be att vi kan prata ned varann igen.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp