Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

dinten sexrubriker

Mana koran anjeun gaduh sexrubriker ieu?

Screenshot tina sexrubriker Day.

Photo: Ngaranna Majalah urang geus ngungkabkeun dina artikel.

Expressen na Aftonbladet dua koran nu biasana nujul ka kelamin dina sababaraha artikel na, tapi yakin eta atanapi henteu, judul ieu henteu ti salah sahiji majalah ieu.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 23 november 2019 14:54

Ordfynderi

"Kumaha lamun hiji nun mibanda kelamin?"

"Urang kudu neruskeun gaduh sex lamun euweuh kami hayang?"

Hiji bakal mikir yén aya Aftonbladet na koran Expressen anu geus ditulis headline ieu na artikel, teu, éta sabenerna koran Christian Day. Mangkana saeutik kuring ordfynderi "Dinten sexrubriker".

Jadi leuwih museur

jalma Naon kedah aya Yesus Kristus, anu koran teh dinten The kudu leuwih fokus kana méré. Lajeng aya meureun bakal urutan malah dina hal séjén.


Publicerades lördag, 23 november 2019 14:54:17 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte - Christer Åberg - live


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 11 augusti 2020 03:08
Ber för helande. Även för sonen. Ekonomiskt under så jag kan behålla huset.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp