Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

David Wilkerson ngeunaan gerakan iman

"A pendeta ngomong, Éta geus Isro jadi jauh, nu hiji poe, hiji evangelist ngaradeg sarta ngomong, kuring geus narima wahyu ti Gusti, nya éta waktu ngamimitian worshiping Mary. Bakal balik titik dimana".

David Wilkerson ngeunaan gerakan iman.

"Ieu salah sahiji humiliations greatest Yesus Kristus latihan saprak Kristus Injil perverted ieu racunan jumlahna -.. Malah di Cina, Afrika jeung di sakuliah dunya Ieu mangrupa Injil Amérika nimukeun tur nyebarkeun ku evangelists Amérika euyeub tur pastor Beunghar.! "


Av Mr Svensson - David Wilkerson
söndag, 22 september 2019 01:21
Läsarmejl

Simkuring nyandak deui sangkan anjeun ngartos severity nu lamun geus teu acan rengse kitu. Kami bersyukur yen Allah disimpen kuring ti pamikiran palsu ka proklamasi jeung kuring ngaku salaku dosa sanggeus narima pangajaran palsu. 

Anjeun ngungun leuwih naon eta Sigana mah di Swedia dinten diantara jalma Allah? Dimana omongan ngeunaan suka bungah tina panganten awewe? Kadangkala kacida sigana nu mayoritas Kristen anu leuwih difokuskeun dina Dajjal menonjol ti Yesus anu baris datang deui! 

Anjeun siap pikeun Yesus datang? Omongan tina Palang, nalika anjeun ngadéngé panganyarna, 1886? 

Ayeuna anjeun meunang hiji bacaan saeutik ngeunaan Daud Wilkerson naon manéhna nulis ngeunaan pergerakan iman.

Rapat anu dihina

Aslina Inggris judul -The reproach tina Majelis Solemn

ku Daud Wilkerson

Zephaniah 3: 18- Jalma anu sorrowful keur solemn aranjeunna wajib kuring ngumpulkeun, maranéhanana anu tina thee, mun saha beungbeurat humiliation. (1917) 

Ieu nubuat dual of Zephaniah. Éta kudu ngalakukeun jeung barudak Israél tapi ogé mibanda Sion spiritual (anu mangrupa garéja Isa Al Masih dina poé panungtungan). Anu mimiti, anjeunna speaks ka urang Yahudi - yen Allah bakal mawa babarengan nu sumebar - tapi anjeunna mung bakal mawa deui jalma anu ngalaman patah hati keur kaayaan henteu resep Israél - anjeunna bakal apal kabeh anu bore humiliation nu - sagala hal dahsyat éta nuluykeun ka Allah imah. Pikeun jalma anu dibawa beungbeurat, cenah; "Kuring baris ngumpulkeun anjeun." Anjeunna masihan aranjeunna janji hébat

nubuat ieu ogé kajawab ka garéja Isa Al Masih dina poé panungtungan. Dina Perjanjian Old, barudak urang Israil anu disebut salametan hiji tujuh poe. Dina dinten kadalapan - disebut assembly solemn. Ieu lajeng yén maranéhna patepung ngumpul - nempatkeun sagalana sejenna kumisan jeung difokuskeun worshiping na praising Rama sawarga maranéhanana. Kitab Suci nyebutkeun: "Di dinten kadalapan nu wajib boga assembly solemn". kempelan salametan ieu ngagambarkeun Perjanjian Old, Allah dipisahkeun gareja perlu minuhan Gusti.

Ieu gereja ti Yesus Kristus dina poé panungtungan. Numutkeun Zephaniah, imah Allah di poé panungtungan bisa dihina. Kecap Ibrani didieu hartina "éra jeung aib". Ieu bakal éra na dishonor imah Allah. Simkuring teu ngawangkong ngeunaan Murtad, garéja modern liberal - Gusti nyebutkeun yen dina poe kiamat, Anjeunna baris nungkulan gareja. Bisa neneda keur maranehna, tapi urang teu kudu runtah lawon urang dinya anu teu Majelis nyata.

Allah pilari hiji jalma anu rék milu sedih jeung ceurik keur humiliation nu tumuwuh Garéja Isa Al Masih dina dinten ieu. Kuring ngawangkong ngeunaan garéja anu lahir di Pentecost. Kuring ngawangkong ngeunaan garéja anu ngalahir ka Paulus jeung modél pangajaran rasul '. Jamaah nu lahir di kabeneran Yesus Kristus jeung aturan. gareja dilahirkeun-deui sahandapeun serangan. Rapat mangrupa humbled.

Eta geus prophesied yen dina jangka waktu ieu humiliation, éra jeung infamy, Allah baris ngangkat up a remnant suci anu bakal milu sedih jeung ceurik leuwih polusi ieu - Allah baris boga remnant yén moal diuk idly ku bari sagala ieu nyerang DPRD Kab. Alloh nyebutkeun: "Kuring baris boga jalma anu moal jadi eusi pikeun hirup hiji hirup alus tur ignoring nu quacks jeung duit mad nabi palsu datangna kana imah Allah sarta ngancurkeun sagalana."

Allah baris ngumpulkeun hiji jalma anu ngungun leuwih kieu - lamun bener cinta TUHAN na cinta garéja-Na, anjeun moal bisa nempo naon anu lumangsung dinten (jeung kuring bakal nyebut humiliations ieu ku ngaran). Lamun sanggeus dédéngéan naon atuh kudu nyebutkeun ngeunaan humiliations ieu, bisa leumpang asal ti garéja jeung nyebutkeun, "Kuring nempel naon anu ditulis dina Mateus 18, Gerbang apan teu wajib nangtung nepi ka Majelis, abdi moal salempang ngeunaan abdi, Gusti boga sagalana dina kontrol.

Teu cukup. Gusti migunakeun jalma. Gusti migunakeun jalma pikeun ngalakukeun karyana. Anjeunna henteu ngirimkeun malaikat. Malaikat ceurik leuwih dinya, tapi Allah henteu make malaikat keur ngalengkepan tujuanana. Anjeunna migunakeun lalaki jeung awewe jeung hate pegat jeung burdens -. Judgment nyaeta di panto, Yesus. Poé PANGERAN geus deukeut.

Bangun sesepuh. Bangun pastor. Bangun angon.

Nempo di gareja. Meunangkeun hal nu Rye. Ngagem eta. Naha urang bakal nyandak on beungbeurat tina humiliation Solemn Majelis? Joel ngomong, "sabab siki goréng geus dipelak.

A Injil diajarkeun yen meunang sagalana dina tetempoan ka wither. Sagalana geus héjo sarta ketuhanan tur murni wither. si cikal keur urang ruttet- anu sarimi ngadéngé kecap Allah murni tapi aya euweuh jukut. gerombolan nu geus ditinggalkeun jeung lapar. Walungan garing kaluar. Hiji seuneu aneh ieu devouring nu pastor. Ezekiel nyebutkeun yen angon anu trampling handap widang alus jeung dahar anu pangalusna pikeun diri. Naon hal paling ngerakeun lumangsung di Garéja Yesus Kristus kiwari?

Ieu salah sahiji humiliations greatest Yesus Kristus latihan saprak Kristus. Injil perverted ieu racunan jumlahna - malah di Cina, Afrika jeung di sakuliah dunya. Ieu mangrupa Injil Amérika nimukeun tur nyebarkeun ku evangelists Amérika euyeub tur pastor. Jegud!

Ayeuna damel atuh appalled nu kitu loba urang bisa ngadéngé pita sarta ningali video nu kaluar tina konferensi kamakmuran ieu tanpa nangis leuwih aranjeunna. racun ieu nyebarkeun sakuliah dunya. Cuba nyaéta rék muka, sarta aranjeunna hayang pisan meunang di palih hiji waktos sareng kasuksésan maranéhna injil jeung ngabejaan aranjeunna, "Anjeun geus goréng pikeun cukup lila, Allah hayang sakabeh Cubans kedah euyeub."

minggu ieu kuring nampa hiji pita vidéo nu kacatet dina rapat Kenneth Copeland urang. Kuring listened ka spiker tur janten dumbfounded. Babaturan baca Perjanjian Anyar, anjeun bakal manggihan yén Rasul Paulus adzab kaluar jalma anu aranjeunna percaya éta rasul palsu. Anjeunna warned sarta anjeunna diucapkan ngaran maranéhanana. Kuring ngabejaan ka maneh yen lamun ngadangukeun naon kuring nyebutkeun ka anjeun, tapi mun milu sedih, lajeng anjeun buta. Anjeun buta sacara rohani. Anjeun boga hate teuas. A haté ku armor teuas sabudeureun supados Injil murni moal bisa tembus eta. Anjeun geus jadi jadi jenuh kalayan Injil henteu saimbang ieu nu henteu dina pikiran katuhu Anjeun. Anjeun teu bisa ngahutbah bebeneran. Anjeun teu bisa némbongkeun éta nanaon di tulisan sabab boga hiji armor leuwih hate maranéhanana. hate teuas.

Sababaraha anjeun moal nampi eta. Lamun geus diasupkeun jiwa anjeun kalawan Copeland atanapi kaset Hagin urang, anjeun moal resep naon ngadangu. Babaturan, Kami angon a, abdi geus disebut ku Allah. Kuring geus dibikeun garéja ieu jangji. Salami urang nangtung di rostrum kieu, urang ningali srigala dina pakean domba urang nu sumping ka maok para teh, urang kedah ngaradeg na kasurupan. Ieu nepi ka maneh mun hal ngeunaan eta. Kuring diuk minggu ieu sareng listened ka spiker a di konferensi sarta kuring ieu ngajempolan jeung menyakiti. marabahaya A lord urang sumping leuwih kuring. Éta naha kuring ngahutbah pesen ieu. Milu sedih leuwih eta.

Kuring cutatan Kecap keur kecap naon ieu bae. Speaker boro bisa nyarita rengse kusabab sakabeh jalma anu sumping ka teras nahan duit di kantong maranéhanana. Pasalna maranéhna ngalakukeun nu mangrupakeun doktrin anyar nu geus kaluar sarta ngomong, "mun rék jadi rahayu, jadi Anjeun kudu neangan nu evangelist paling rahayu atawa pendeta bisa manggihan sabab anjeunna boga pisan meunang loba anjeunna anu saeutik, sanajan kumaha anjeunna boga bakal dicokot ti anjeunna. Lamun manggihan kasuksésan da'wah paling rahayu sarta méré duit manehna, jeung anjeun bakal jadi rahayu. Beuki rahayu anjeunna téh, lamun masihan pamadegan anu paling rahayu - "éta kawas skéma piramida. Mun lalaki ieu nya di dunya sekuler, maranéhna bakal mungkas nepi di jail. schemes piramida. Hiji saha luhur jeung nu sigana jadi paling suci, sarta anu spoke loudest. Ratusan jalma sumping nepi dugi kantong na anu boneka. Sinners nyebutkeun, "ieu téh Injil bébas? Uang? "

Ngadangukeun naon ieu bae. spiker teh bangun sarta ngomong, ngeunaan hiji randa miskin anu nampa bantuan sosial méré Anjeun 5 dollar, jadi anjeun kudu nyandak eta, Nabi Elias nyandak kadaharan panungtungan nu randa urang. Anjeun nu anointed, anjeun pantes éta, nyandak eta. "Ceuk The spiker sarua," Kuring cicing dina imah 1.000 suku pasagi. Kuring baris ngawangun hiji badag ayeuna. Hiji nu Raja Suleman bakal bangga. Kuring mayar ngan 15.000 dollar AS pikeun anjing. Anjeun ningali cingcin megah on ramo kuring mah, nembe di Jamaika sareng nu mayar 32.000 dollar AS pikeun eta. Kuring rék terang yen lamun urang dimana kuring cicing ngajalankeun kaliwat agam abdi tur tingal kuring Rolls-Royce di driveway, ngarah nyaho yén aya hiji Allah di sawarga. "

Ngawartosan, nya manéh? Ngawartosan, ceurik teu leuwih eta?

Salah sahiji narasumber ngadeg nepi na ngadawuh, "Kami geus dijieun covenant kalayan Brother Copeland nu leuwih taun saterusna, taya urang sangsara sapoé tunggal. Kami teu kudu ngarasa hiji momen discouragement. Urang moal meunang gering atawa butuh hal. Urang kedah ngarasakeun sagala berkah. Urang nampik sagala sangsara, kabeh nyeri, kabeh masalah finansial. " keur disada alus lamun aya di luhur.

Ieu naon paling grieves kuring. Ieu nu diajarkeun. "The Roh Suci teu bisa dituang kaluar kana Anjeun dugi anjeun dina aliran duit. Sateuacan anjeun suksés tiasa Roh Suci teu ngalakukeun nanaon. "

Pikirkeun hal! Kumaha carana sangkan ieu mangaruhan anjeun? Naon ngajadikeun eta dina sumanget lamun ningali jalma miskin anu hirup tina leungeun kana sungut, sarta ujug-ujug manéhna nyebutkeun, "neangan duit" jeung jalma ngajalankeun kawas gélo jeung nalika maranéhna ngajalankeun, maranehna nyebutkeun urang "urang ngaku kabeungharan teh".

Saterusna kuring ningali jalma ngorondang kawas oray kaluar tina samet maranéhanana sarta onto lantai. Kuring neuteup Evangelist ngaradeg na ngaheos kawas oray jeung jalma ragrag madhab. Babaturan, kumaha bade kana?

The Humiliation of högtidsförsamligen! Nabi disebut aranjeunna "anjing Irakus, watchmen ungodly". Babaturan, lamun kagungan manah Allah marabahaya Gusti urang bakal nu ceurik kaluar kalawan Yesaya sipatna watchmen buta, goblog, anjing belet, saré, asih sare, anjing Irakus anu pernah bisa boga cukup.

"Kuring boga 1.000 méter pasagi tapi bakal ngajual eta, sarta kuring baris ngawangun hiji imah anu Raja Suleman bisa hirup in-" Ka pernah meunang cukup. Cenah, "angon nu teu bisa ngarti, dulur anu pilari nya, nanaon meunang kaperluan sorangan patepung. Yermia luput euweuh kecap. Cenah, "jalma abdi téh kawas domba leungit. angon maranéhna geus disababkeun aranjeunna keur buka sesat "Anjeun nyebutkeun," pendeta, anjeun boga hak pikeun nyarita kitu niatna ngeunaan subjék ieu "Lamun pikir Aku seukeut, lajeng maca Ezekiel 34:.. 1-10.

Anjeun butuh 50 juta ti randa jeung mundut anjing keur SEK 150 000. Anjeun butuh pangsiun ti randa jeung goréng, jeung anjeun ngabejaan aranjeunna yen aranjeunna teu boga cukup iman - lantaran aranjeunna henteu suksés. Anjeun nyokot wol tina domba. Anjeun teu pilari jiwa, néangan duit. "The angon fatten diri jeung teu para éta, ku kituna, Anjeun angon, ngadangu kecap Gusti. Kituna saith nu Anjeun Gusti Alloh, tingali Kami ngalawan angon, sarta kuring baris repay para tina leungeun, sarta maranéhna bakal ngeureunkeun pikeun kadaharan gerombolan nu. aranjeunna atawa kedah fatten sorangan deui, pikeun abdi bakal nganteurkeun para tina sungut maranéhna, sarta maranéhna moal deui jadi daging maranéhanana. "

Kuring bakal leupas dina gerombolan huntu lalaki ieu. Alloh nulungan urang.

Bréh, distorting nu ti Roh Suci rahayu. Ieu teh humiliation awon. Eta bakal nyieun urang digolongkeun kana rupa urang. Cara nu Roh Suci bakal menyimpang ka sakabeh dunya.

Ieu sedih dicatet yén aya kitu saeutik discernment ditinggalkeun di garéja jeung diantara loba pastor na pamingpin garéja. Aranjeunna ulah malah teu terang lamun Roh Suci geus menyimpang atanapi blasphemed. Aya rébuan Kristen anu buka kampanye revival jeung ningali hal anu sipatna yakin asalna tina Roh Suci, tapi maranéhna teu nyaho naon maranéhna narima. Aranjeunna Clap! Leungeun maranéhna sarta muji ka Gusti lamun lalaki hiji nangtung dina platform jeung blaspheming na misrepresenting Roh Suci, jeung maranéhna moal nyaho ngeunaan eta.

pecahan sakabéh Charismatic, kaasup gerakan Amérika Pentecostal, torn eta ku revivals palsu. Sadaya sorts mahluk lumangsung - hal anyar ampir unggal minggu. Pamingpin teu nyaho naha akur atawa kutukan éta. Aranjeunna teu nyaho naon anu kudu dipigawé. Simkuring meunang hurup tina ratusan pastor ti sakuliah dunya. Aranjeunna menta. "Naon katuhu na naon salah?" Dimana pamingpin? Dimana batur anu bisa pituduh kami?.

Babaturan, kumaha urang tingali lumangsung dinten di naon nu disebut revivals na naon anu lumangsung dina Roh Suci, urang teu bisa neangan jadi dadasar pikeun naskah. Sagala hal anu urang teu bisa neangan dina Kitab Suci kudu ditolak. Tos rengse dugi ka!

Kuring ceurik nalika kuring ningali video ieu nu urang anu ngirim kuring ti sakuliah nagara. Sakabéh jamaah kaluar kontrol, ragrag di lantai, ketawa hysterically, staggering sabudeureun kawas drunkards, twisting kawas oray, howling kawas beasts liar. Simkuring gaduh evangelists anu lugay na blows dina urang keur meunang aranjeunna turun, sabab lamun Roh Suci anu embodied di anjeunna. Casts jaket brand na di urang jeung nyebutkeun éta "leungeun Gusti urang."

A Injil anyar geus kakara datang ka Amérika. Babaturan, éta kasar jeung atah, tapi ngabejaan anjeun. Lamun anjeun ninggalkeun parameter Kecap, nalika anjeun ngomong: "Ieu hal anyar, Allah lakukeun hal anyar? Kuring teu ngarti éta, teu aya tulisan, tapi kuring teu hayang nolak Roh Suci. "

Babaturan, upami teu di Alkitab, urang kedah nolak eta. Panganyarna téh nu teu bisa asup ka Karajaan Allah lamun teu resep anak saeutik. Jalma datang diasah di diapers ambéh maranéhanana bisa nyieun kaperluan maranéhanana salila rapat. Ieu téh mangrupa panganyarna. Babaturan, dimana eta bakal mungkas?

A pendeta ngadawuh: "Éta geus Isro jadi jauh, nu hiji poe, hiji evangelist ngaradeg sarta ngomong, kuring geus narima wahyu ti Gusti, nya éta waktu ngamimitian worshiping Mary." Bakal balik titik dimana.

evangelist sejen nyaéta panggero dirina Suci Pocong palayan bar. Manéhna nyebutkeun, "Kita Hayu ka bar jeung inuman ti Roh Suci." Aranjeunna nelepon deui ka inuman anu anggur anyar. Kuring ngadéngé kecap nabi urang ringing di Ceuli kuring, "dinten Gusti urang téh ka dieu, prevails jahat, ceurik antara pangadilan jeung altar. Nempatkeun dina karung baju. Dibereskeun tur ngungun pikeun jalma fallen ".

Yesus bakal datang. Massa kénéh unreached. Nalika kuring ningali Kristen buka naon maranéhna nelepon ka Roh Kudus bar, staggering kawas lalaki drunken, bakal kecap Joel urang ka abdi jelas, "bangun, anjeun mabok, tur ceurik, kabeh sing saha inuman anggur anyar lantaran widang panén perishes".

Jiwa rébu maot, jadi naon anu anjeun ketawa di? Yén Roh Suci kudu dianggo madhab di bumi. Anjeun kudu bisa nyandak eta ka tempat paling abject na vile. Anjeun kudu bisa nyandak eta ka nagara miskin. Anjeun kudu nyandak eta ka dregs sahiji manusa, sarta eta kedah dianggo dinya. Eta teu bisa dianggo ukur di Amérika euyeub. Ieu boga pagawean madhab di bumi.

Kuring tangtangan urang ieu nyandak Injil maranéhna ketawa kana Balkan ayeuna. Buka pangungsian di mana awéwé nangis lantaran lalaki maranéhanana geus makéna. putri maranéhna geus diperkosa. barudak maranéhanana anu lapar. Aranjeunna geus leungit imahna, jadi menta ka buka palang - The Roh Suci hayang aranjeunna seuri. Ieu disebut revival datang ka Madiun Square Taman panas ieu. Lamun bisa Aksara, anjeun mawa beungbeurat tina assembly solemn, kumaha anjeun bakal daék nyandak up doktrin kitu.

Hayu atuh ngabejaan Anjeun saha nu ketawa. Dunya. The kapir ungodly. Eta geus jadi tontonan a. Dina waktu sangkan deukeut jeung datang Kristus lamun gereja ti Yesus Kristus kudu trapped di pacilingan rusiah sholat. Lamun kedah ceurik keur leungit teh. Nalika eta bakal boga kahayang pikeun forsake sadayana tur turutan Yesus. Nalika kantos bil dollar kudu disebutkeun. Dewa Amérika. The avgudadyrkandet Amérika. Dunya ningali madness ieu sareng anjeun terang naon maranéhna pikir - yén Roh Suci geus ringmaster a. Ieu mangrupakeun sirkus charismatic.

Kuring teu paduli naon urang pikir deui. Kuring teu paduli naha urang teu hayang newsletter nu deui. I ngeunaan miara jiwa maranéhanana jeung kanyataan yén sangkan loba nu dilolongan. Kuring boga hiji kawajiban saméméh Allah nangtung méméh jamaah nu Anjeunna geus disebut kuring ngawula, sarta ngingetkeun Anjeun tur nyebutkeun yén reproaches ieu ka garéja solemn, sarta Alkitab nyebutkeun yén anjeun bakal milu sedih leuwih eta. Sesepuh baris nyadiakeun. Gereja, anu pendeta, anu pagawé, anu Evangelists. Urang kudu sholat handap strongholds ieu.

Tungtungna, anu reproach of belittling demoralization DPRD Kab. Woe ka jalma anu nelepon jahat alus na jahat alus - yén nyaéta panggero gelap keur lampu jeung cahaya pikeun gelap. Anu ngajadikeun eta pait amis tur amis pait. (Jer 23:15). Kuring geus katempo hal dahsyat dina nabi. Aranjeunna bunuh zinah, maranéhna leumpang di bathil, anu bukti leungeun jahat tur euweuh balik ti nu jahat.

Kuring narima surat minggu ieu ti awéwé Christian ngamuk. Manehna ngomong, "Salaki kuring, anu nyebut dirina Kristen, mangrupakeun pamuter hébat, anjeunna muterkeun keur jutaan." Manehna ngomong, "Kuring geus jadi hariwang ngeunaan bahaya sarta parusahaan yen manehna boga". Teu sangka, "kuring nanya manehna indit ka si pendeta".

Manehna ngomong, "Lanceukna Wilkerson, anjeun teu nyaho naon anu lumangsung, Aku jadi ambek, menyakiti jeung bingung. Kuring dikirim judi salaki multi-juta urang ti pendeta urang. "

Cenah, "Kuring geus searched nu Kitab Suci ti 1 Kajadian ka Wahyu, jeung Abdi teu tiasa manggihan nanaon dina Kitab Suci yen nyarita ngalawan judi. Kuring ningali aya dosa di eta, jadi kudu senang. "Anjeunna ngabéwarakeun," kumaha bisa mangrupa lalaki Alloh ngomong hal saperti ka salaki kuring? "

Ieu kahayang ceuk Yermia, "pastor ngabuktikeun evildoers leungeun jeung salah teu kabukti deui ti wickedness-Na." Anjeunna ngécéskeun naon pangna maranéhna geus belittled demoralization Majelis na naha maranéhna nelepon jahat alus na jahat alus tur pait amis tur amis pait.

Cenah, "nabi geus komitmen zinah, sareng leumpang di bathil". Saha anu boga dosa hirupna moal nangtung nepi na nyarita ngeunaan dosa di camp di. Anjeunna yakin tina zinah sorangan, dosa sorangan jeung pikiran jahat na sorangan.

Kuring teu tarik wae pagawé di nagara nu leuwih sisir a. Mayoritas seuneu pagawé pikeun Allah. Aya pagawé ngora anu keur dimurnikeun dina umur jahat ieu. Kuring geus patepung loba di antarana jeung Abdi alhamdulillah keur maranehna. Malah di kota ieu, Kuring geus patepung sababaraha preachers paling taqwa Kuring geus patepung di sakabéh kahirupan abdi.

Skor tina pagawé kalawan kuring ngarasa duka jeung maranéhna keur néangan sarta ngantosan voices nu bisa nembongkeun naon jahat. "Lamun maranéhna geus ngadeg di pangadilan mah ngagaduhan jalma kuring ngadéngé kecap kuring - lamun maranéhna sempet diucapkeun naon di haté kuring. Mun aranjeunna pernah diucapkeun ti pikiran Allah, aranjeunna bakal tos jalma jauh ti cara jahat maranéhanana jeung amal jahat maranéhanana. "

Anjeun tiasa ningali lamun lalaki hiji weruh Gusti Alloh nyebutkeun ngeunaan sejen, "Kuring teu dikirim aranjeunna, abdi teu diucapkeun ka maranehna, maranéhna nyarita kaluar imajinasi sorangan. Kaluar tina jahat dina hate maranéhanana.

"Éta nyarita visions tina haté sorangan, kuring henteu ngirimkeun aranjeunna. Kuring geus teu diucapkeun ka maranehna. Maranéhanana ngomong ka jalma anu nganggap hina kuring, 'ceuk The Gusti, Anjeun kudu gaduh karapihan,' sarta maranéhanana ngomong ka dulur anu walks sanggeus haténa sorangan sarta fantasies sorangan 'euweuh jahat bakal datangna kana anjeun.' " The reproach ka assembly solemn bakal ngenes greatest pikeun sakabéh jalma anu cinta Kristus na Garéja-Na. Ieu bakal ngenes greatest dina hate maranéhanana - nu reproach tina ngaranna sarta jamaah-Na. Nangis leuwih Majelis kaayaan. Lamun anjeun butuh stand, sarta mun anjeun nyandak beungbeurat Gusti urang ka anjeun, ngaliwatan solat jeung puasa. Unggal anak Allah kudu neneda yén sakabéh nu aya bray dina ieu bisa dibébaskeun. Ulah noel deui, ulah balik deukeut ka dinya, lamun buka aya kaluar ti ngarasa panasaran, éta bakal ensnare nuhun eta banding ka sadaya nu aya di daging.

Dugi ka terang cara nungkulan daging anjeun dina Roh Suci, jadi tetep jauh ti eta. Yermia ngomong, "The Gusti Alloh anjeun dina satengahing anjeun kuat. Anjeunna bakal simpen, Anjeunna bakal bingah leuwih anjeun kalawan nyanyi. Anjeunna bakal beristirahat asih-Na. Anjeunna bakal bingah leuwih anjeun kalawan nyanyi ".

Naha? Kusabab anjeunna geus kapanggih hiji jalma anu ngungun leuwih naon grieves haté-Na. Mawa burdens anjeunna mawa, anu reproach of Township formal.

Ieu bakal "cinta bubu". Anjeun bakal ngadéngé. "Urang cinta sarerea. Henteu masalah naon ngahutbah. Henteu masalah lamun aya suksés. Henteu masalah naon Injil anjeun - atawa nanaon sejenna. Hayu urang masihan silih a nangkeup badag. "Kumaha dua bisa leumpang babarengan tanpa agreeing. Kumaha anjeun bisa leumpang kalawan eta anjeun teu satuju sareng nu mangrupa kabiasaan unbiblical, teu bisa. Ieu mangrupakeun bubu cinta. Maranéhanana ngomong, "teu nangtoskeun saha."

Nu teu naon nyebutkeun Alkitab. Eta nyebutkeun yen urang wajib nangtoskeun éta judgment taqwa. Reproach na tegoran jeung kasabaran. Kuring teu nangtung dina piring sabun, Kuring nangtung dina batu a. Alloh téh rék ngahemat anjeun, Ward.

Naon riches Allah ka Yesus Kristus? karapihan Allah, hikmah Allah, Al Masih-Na, sagala rupa nu aya dina Al-Masih nyaeta ours.

Babaturan, Waspada! Lalajo kaluar!

Geus I sieun anjeun? Anjeun siap nyandak on beungbeurat Gusti. Anjeun teu bisa ngalakukeun hal eta dina daging Anjeun sorangan. Hurungkeun diri sareng Allah.

waktos geus datang ka nelepon hiji assembly solemn. Upami Anjeun gaduh salah sahiji kaset ieu atanapi buku, ngalungkeun aranjeunna kaluar ti imah anjeun. Ulah mere eta jauh, ngaduruk aranjeunna. Lamun batur Ujang anjeun gabung rapat ieu, teras nyebutkeun, "Hapunten, abdi teu hoyong jadi starved tina kecap tur kuring teu daék manah ka tegalan jeung wither. Abdi hoyong kecap murni ti PANGERAN yen diwenangkeun kuring tumuwuh. Kuring teu hayang sagala pesen nu banding ka daging abdi, atanapi nu nyieun karanjingan dina haté abdi ".

Gusti nyadiakeun kalayan naon urang kudu jeung manéhna teu keajaiban, tapi manéhna teu deui di jalan sorangan. Teu ku misappropriating na misusing Kitab Suci.

Abraham teu pilari jero taneuh, manehna nyawang pikeun kotana anu diwangun sarta dijieun ku Allah.



Publicerades söndag, 22 september 2019 01:21:09 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp