Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

The cashless konspirasi - Foreword

pamaké Cash portrayed sakumaha Orok Leutik anu teu nyaho alus sorangan.

The cashless konspirasi ku Cash Ngan.

Opat badag "cashless monster" (MasterCard, Visa, Amérika Express jeung Diners Club) geus diwenangkeun pikeun meunangkeun predominance crushing of pangmayaran Jabar urang. Eta teu ngan kontantlösheten sorangan nu geus négatip tapi ogé sistem ekonomi nu geus burit ieu.


Av CashOnly
onsdag 2 oktober 2019 18:38
Bok/följetong

Kuring ayeuna bakal nyebarkeun éta Cashless konspirasi ti "Cash Ngan" serialized dieu on Apg29. Buku bisa jadi teu jadi dumasar kana Kitab Suci jeung iman Kristen, tapi pisan metot di panempoan masarakat ekonomi global kontrol salaku Wahyu 13 ngajelaskeun.

Christer Ĺberg


Foreword

Di dieu diperlakukeun fenomena cashless kayaning kartu kiridit, pangmayaran mobile cashless sarta kamajuan ka arah implants na tato éléktronik. bukti nunjukkeun yen masa depan awak deukeut éléktronika ngaliwatan idéntifikasi jeung informasi bakal ngawula ka salaku duanana kartu kiridit, lisensi supir urang, paspor, kartu jeung saterusna. Unggal aplikasi non cashless ogé hartina paling dipikaresep yén pamaké (iwal pikeun négatip kalayan sagala téhnologi ieu) yen di hareup manéhna meunang kana pitfall cashless. Ku sabab kitu, buku nu nyoba masihan tempoan holistik lega awak deukeut éléktronika. Kontantlösheten téh tulang tonggong tina naon biasana disebut masarakat lanceukna badag.

pangmayaran cashless umum ayeuna aya kasarna dibagi ngalakonan jeung kartu kiridit boh, telepon sél atawa Internet. Mindeng éta kasus kombinasi ieu. bank saluyu téh bank Internet, bank mobile jeung bank telepon. pamakéan éta ngaronjat bank ieu nyandak sakumaha pretext pikeun ngurangan tunai di. Malah lain eta bisa jadi dipikaresep dina kontéks ieu ti kontantlöshet kajawab. Contona, ATM, tunai, angkutan tunai, bank, sarta panungtungan tapi teu saeutik kontan. Sagalana gumantung nyaéta babarengan. A trend jangka panjang geus kirang na kirang jumlah dibayar ku pilihan cashless. Ti titik cashless of view, anu pangmayaran leutik geus hiji keuneung Achilles. Mayar antara individu (peer-to-peer pangmayaran) oge beuki loba kalawan ponsel sarta hartosna lianna.

tekenan di dieu nyaeta on AS jeung Swédia ogé sawatara nagara séjén katutup dina kitab. negativity ekstrim kartu akun 'anu diperkuat ku Amérika Serikat ngabogaan leuwih dominan kartu grotesque di Jabar. Pausahaan kartu kiridit nasional luar Amérika Serikat (anu oge niatna négatip) manten malah leuwih ngaruksak basa aranjeunna tungtungna didahar nepi ku sagala buta kartu Amérika. Ieu dibikeun kalahiran pikeun globalisasi sarta dibawa ka dunya hiji hambalan ngadeukeutan ka monopolies pembayaran cashless. Di dieu, MasterCard geus kungsi posisi husus sabab langsung atanapi henteu langsung devoured duanana Eurocard (Swédia) jeung Mondex (UK).

Buku dibagi kana bagian sarta potongan rupa panjang tur eusi méré maca parobahan a teu bosen téks koheren kaleuleuwihan. Buku alternates antara dua kawat beureum utama. Ngembangkeun masarakat cashless jeung pasukan atanapi individu, utamana di Swédia jeung AS nu kapangaruhan arah cashless atanapi dilawan eta. Ieu dicampur kritik, tips for lalawanan jeung argumen ngalawan masarakat cashless jeung argumen pikeun kas. Aya loba mangpaat kalayan kontan. Aranjeunna ngawenangkeun purchases anonim nu teu traceable, teu pihak katilu anu aub na individu bisa kalawan bébas tur tanpa kontrol masihan duit unggal lianna. Kalolobaan jalma anu jujur. Tapi ngadegna cashless Ngaruwat dulur jadi lamun éta penjahat.

Kanyataan yén swasta bisnis cashless asing jeung kaayaan sarta berkah tina otoritas kudu diwenangkeun pikeun ngaganti mata uang kas pamaréntah nasional nyaeta murni perverse. Sarerea tangtu kudu ningali absurdity na downright bahaya ka sadaya dahareun jeung énergi bakal dihasilkeun sagemblengna luar tina Swédia, sarta kakawasaan eta bakal masihan ka nagara ngahasilkeun. Tapi ngaronjat kontantlöshet katempo wrongly salaku ngembangkeun séhat. Ieu dijieun ku kalolobaan ngadegna teh. The parah lamun éta ngeunaan nagara ngahasilkeun tunggal. Ngeunaan kontantlöshet urang jadi lamun Swedia dasarna geus istilah pembayaran enslaved di Amérika Serikat. Hiji trend cashless globalizing lumangsung paves cara pikeun mungkin hareup suram.

Argumen atah kaleuleuwihan anu tanpa ngabandingkeun argumen paling hackneyed keur kartu kiridit na kontantlöshet. Anjeun nepungan dina kahirupan nyata teu mikir jeung jalma calakan anu ngan ieu hiji alesan palsu demi geus disiapkeun kurban kabebasan ka hareup na ku ngagunakeun kartu kiridit. buku motargumenterar argumen atah kuat. pilihan Cashless sok tainted ku biaya kecuali sugan pikeun waktos kawates. Ieu runtah murni tur mangrupakeun diri jenis "perampokan slow". Cash boga waragad.

Cash nyaeta téhnisna mantap, merlukeun euweuh infrastruktur teknis sora desentralisasi tur aman. Sistem cashless anu utamana rawan. Pikeun ngakses surplus tunai must

saukur nyandak eta tujuh lima ratus patches lokasina di laci katilu dina kaos kaki abu of a jalma nu tangtu sarta ngaduruk poto eta sareng roko hiji torek. ranjang Kontantlöshet keur bencana pembayaran global. Misalna teu tiasa lumangsung kalayan kontan. Cash mangrupakeun kaamanan sarta kaamanan.

buku ieu dimaksudkeun salaku potongan mangrupa teka atawa mosaic anu pamustunganana nyadiakeun gambar hideung hareup sajarah, hadir sarta mungkin tina kontantlösheten. Aya "bodas" kontantlöshet. Sagalana geus hideung. Sumber dipake di dieu pikeun némbongkeun kontantlöshetens "zat hideung caang" kaasup Wikipédia, artikel koran, teletext sarta informasi gampang diakses dina Internet anu bisa gampang kapanggih sanajan tanpa rujukan pikeun jalma anu hayang nyaho leuwih. kontantlöshet literatur murni nu geus dipaké salaku sumber mangrupa buku imah kartu tina Daniel Goldberg na Linus Lars Petersson.

The sawala kas na kontantlöshet di Swedia pisan skewed ka downside di kas. Protes ngalawan kontantlöshet sarta duit tunai sadia tapi pisan kadang ti komunitas urang jeung usaha. Éta lamun hukum tangtu ngabogaan ngan hiji sisi gugatan tur euweuh pertahanan. Dina dok sits tunai. Hijina pertahanan sadia teh pangacara urang tas keur ka kantor ngadeg aya hanjelu tur jempe. Sagala pangacara mucunghul sanajan teu. Tapi meureun aya hiji pangacara saeutik bisi éta. Anjeunna meureun moal gede ti Teskedsgumman. Tapi hayu urang ngaleupaskeun pangacara saeutik ku kituna manéhna bisa dahar badag tur kandel. Hayu protes di Swedia ngalawan kontantlöshet tumuwuh kuat.

ngabandingkeun sejen nyaeta yén referendum dina kakuatan nuklir kungsi ngan geus hiji pilihan. ékspansi kuat. Leuwih ti éta, populasi henteu diidinan ngajawab malah enya atawa henteu kana ieu kusabab masarakat geus mutuskeun yén kakuatan nuklir (baca kontantlösheten) antukna bakal nyandak leuwih kabeh tanaga lianna. Jalma kudu dina kasus tunai na kontantlöshet nanaon ngomong. Tapi referendum hiji bakal janten dina hal ieu boloho. Anjeun teu bisa ngajawab kana maksa ka diktator (total kontantlöshet) atawa ngaropéa démokrasi (cash). Diktator sakuduna pernah dipilih.

Mun Uni Soviét bisa geus kungsi miharep sangkan dina komunis dunya. Ieu mildly acan geus hal Amerika Serikat jeung populasi na sempet tampi. Anjeun teu kedah maksakeun sistim pulitik sarta finansial nagara urang. Ayeuna moral. Tapi nalika AS téh rék maksa kana sesa dunya hiji cashless sarta sistem finansial nu teuing sababaraha démonstran. Ieu aya bédana pisan kana gaya komunisme dunya. Kontantlösheten teu bener ngeunaan ngabogaan kartu palastik di dompét anjeun. Ieu dasarna mangrupa hal jauh leuwih insidious na profound. Sajaba ti éta, AS kontantlöshetens raja genomruttne tanpa conto sarupa di dunya.

Banks översittaraktiga dangong nyaéta mindeng yén éta ngeunaan kematangan mimitian ngagunakeun kartu kiridit. pamaké Cash portrayed sakumaha Orok Leutik anu teu nyaho alus sorangan. Tungtungna ripen aranjeunna dina pendekatan Bank urang jeung bisa sorangan nganggo potty, nu pakait jeung kartu kiridit. Fakta jeung umum acara rasa tinimbang yén éta téh ngeunaan kematangan na rasa lalawanan jeung nolak make kartu kiridit. Ieu cukup ku analisis dasar sarta fakta kawates ngumpul pikeun manggihan yén hal sakabeh rada ngeunaan karanjingan na avarice bank '.

Malah barudak ngora pisan gaduh pilihan. Éta bisa mutuskeun keur diri naha maranéhna hayang dahar atanapi henteu lamun dahareun anu ditawarkeun. Mutuskeun lamun maranéhna rék maén jeung bola atanapi meletok. Tapi sawawa Swedia anu diwenangkeun panjangna nu teu milih tunai. kareta nu geus rada hiji lalaki dipelak kalawan suku panjang buluan nempel kaluar. Indungna kontantlöse ngantosan tanpa kasabaran dina "anak" pikeun mimiti muterkeun sareng kaulinan dangling diwangun ku bilah komposit. Wilah agul anu kartu kiridit.

Salila période tina 50 abad ka 80 abad, Swédia éta kénéh Swedia paduli naha ieu pamaréntah sosial demokratis atawa sosialis nu maréntah. Nagara tetep diimbuhan ku karaharjaan, kaamanan, neutrality jeung kamerdikaan. Lajeng sagalana mimiti meunang goréng. Kamerdikaan ngiles beuki loba, sahenteuna moal segi finansial. The globalisasi odious ogé dibawa nagara urang kana stranglehold teguh. ékonomi nu janten beuki loba cashless.

Riksbank muji trend privatisasi tapi ngan nyababkeun bencana kawas skandal Panaxia jeung helikopter perampokan. Waragad keur chockhöjdes manajemén tunai bank-milik. Aya geus jadi absurd nambahan 1200 persen. Bank terus ngawadul loudly dina mahal

manajemén sanajan maranéhna sorangan anu sakitu legana keur ngalepatkeun. Antukna, jadi cabang bank ogé cashless dina Pace frightening. Perdagangan jeung bank nu complaining loudly ngeunaan kumaha mahal pangmayaran tunai lamun dina kanyataanana, urang pamakéna ngaliwatan toppings ékonomi mayar ieu.

Ujung avgrundsdjupets handap ieu ngahontal dina pamaréntah satru. manajemén Cash dibantai ampir sakabéhna dina altar tina privatisasi. Kusabab Swédia geus lalaunan terus ngageser dina leutak handap handap nuju total musibah cashless. Hiji panalungtikan handapeun pamaréntah satru diperlakukeun ukur siklus tunai teu bener rahayat nepi ka deposit sapertos na mundur duit di bank. Sababaraha pilihan jangka panjang antara tunai jeung kartu teu sigana jadi diwenangkeun.

Pamarentah beureum-héjo saterusna katampa sagala uleman nu sami pikeun dialog tina salah sahiji wakil utama kritik ti kontantlöshet sakabéh. A menteri dibahas ku uleman ieu ka sadaya pihak kabetot. waktos ieu, malah wawakil kontantlöskritiska janten kalayan industri kaamanan sapertos na sakabéhna hasil Swedia kedah hirup. Ieu oge riksdagssak kas. Tapi sagala turnaround ngeunaan kawijakan tunai sehat sarta vigorous hanjakalna teu bisa discerned. kritikus nu ngan disebutkeun arah total kontantlöshet geus ngabuktikeun leyuran masalah nalika anjeunna nyerat nu nagara kedah nyandak deui tanggung jawab tunai di.

Sababaraha studi geus ditémbongkeun nu saloba dalapan kaluar tina sapuluh urang hoyong prosés manajemén tunai bakal nambahan. Banks Ngucapkeun konsumén ngajagaan teu asup kaakal ku nyoplokkeun tunai bari konsumén, kahareupna ampir begging nepi ka boga aranjeunna dinya. Jalma kudu di no way dicegah ngadegna cashless ti sagemblengna meuncit sistem tunai. Kalawan cashless ngadegna dimaksudkan utamina nu Riksbank, tilu bank utama, pausahaan kartu na bagian pisan badag politik, bisnis jeung media. Sajaba ti éta, sabagian urut idola pop. Kalayan bantuan ngampar, satengah-ngampar na exaggerations geus mingpin urang Swedia keur numpak hiji. Tukangeun maranéhna, diantara lain perkara, dunya finansial AS sareng bank badag sarta pausahaan kartu kiridit.

Opat badag "cashless monster" (MasterCard, Visa, Amérika Express jeung Diners Club) geus diwenangkeun pikeun meunangkeun predominance crushing of pangmayaran Jabar urang. Eta teu ngan kontantlösheten sorangan nu geus négatip tapi ogé sistem ekonomi nu geus burit ieu. Dina sababaraha sistem sosial sarta loba nagara neuteup ka salaku hal positif nu ékonomi bakal ngajalankeun amok tanpa palarangan. Ieu katempona sistem timer jajahan séhat. Ieu kedah rada bisa dibandingkeun sababaraha selebritis junkie jadi teuas nu maranéhna kadangkala teetering dina brink tina maot.

judulna buku urang sanajan henteu ngeunaan téori konspirasi. Upami anjeun hoyong pikeun ngaronjatkeun diri di téori ieu nyaéta walungan inpormasi nguap. Eta bakal janten bohong disebutkeun yen buku ieu obyektif. Ieu kacida subjektif na pribadi. Ieu anu dimaksud salaku panggero fervent pikeun perjuangan ngalawan hiji sistem finansial ngagantikeun mana kontantlösheten téh panggih. Objektivitas aya dina tempat didieu dina basa bukti lega. Ieu salah nyoba neangan mangpaat hal anu fundamentally négatip. buku ieu téh panggero pikeun grab jerami panungtungan.

Aya sababaraha alesan yén buku sumping ka jadi. Tapi alesan pangbadagna tur jerami anu peupeus deui onta urang éta nu paling sahiji bank anu henteu panjang diwenangkeun tunai di bank jeung éta cashless. Lamun mayoritas bank masih sempet diijinkeun kami pikeun mundur duit di bank sangkan miboga buku ieu teu jadi. Eta geus duanana nikmat na bermakna nulis buku. Tapi motivator hébat sejen pikeun tulisan ogé geus anger jeung hanjelu leuwih paripolah hiji tempat cashless munafik jeung simplistic. nyeratna wishes bisa informed, sarta loba alesan mere ilham hiji lalawanan longsoran kontantlöshet di Swédia.

The tren cashless jeung kamajuan tina kas nu mana kitu incredibly gancang. Ngan di ahir karya buku, hal penting lumangsung nu teu datang jeung buku. Panulis regrets ngeunaan sawatara hal penting pikeun datangna dina buku ieu. Tapi hiji ogé kedah eureun nulis di waktu luyu. Kumaha senang jeung rewarding éta nulis buku, nya eta lantaran Tujuan anu saloba mungkin maca eta.

Kontantlösheten panyakit sosial awon unprecedented dina sajarah dunya. Pinuh disambungkeun jeung utah ideologi, bisul, mukus, nanah, panon beureum sarta perdarahan internal. jalma fanatik anu hoyong nyebarkeun kontantlöshet téh kawas pagebug anu ngahimpun a GOB bener gede dina sungut lajeng nyiduh jeung beresin hiji uninfected langsung di raray. Gantina pitulung tapi nyiduh atanapi ngahaturkeun eta waits sabar kontantlöse janten thanked. Malah jalma nu bener négatip mun kontantlöshet tingali eta "salaku ditulis dina béntang" kusabab maranéhna ngarasa éta euweuh hartina mun malah coba tarung eta. buku hayang nunjukkeun yen eta bisa jeung kudu ngalawan masarakat cashless.

Buku ieu réngsé dina péngkolan di 2015/16. Ditulis kalawan kabagjaan tempat di Swédia. Buku ieu didédikasikeun ka sadaya barudak Swedia embellish hirup for geus dewasa kami. Ieu henteu ditulis pikeun barudak maca eta, tapi mun ngalakukeun hal anu dipibanda hareup a salaku jalma bébas salami mungkin.

Bisa terus.


Publicerades onsdag 2 oktober 2019 18:38:31 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet pĺ Bönesidan

mĺndag 14 oktober 2019 21:23
Ja vill rikta ett STORT TACK till dig Christer Ĺberg för denna sidan. Tack snälla att du lägger upp mina inlägg som ofta är desperata o kanske tjatiga. Det betyder mycket för mig du tar pĺ allvar.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa pĺ Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp