Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

henteu patuh hukum éta

Hayu salah euweuh nipu anjeun sagala cara.

The outlaw.

Anu datang téh karya Iblis sarta dipigawé ku gaya hébat, jeung bohong sagala tanda na keajaiban, sarta kalawan sagala seductions bener diantara maranéhanana anu perishing, sabab narima sanes cinta kaleresan, éta maranéhna bisa disimpen.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 10 december 2019 01:45

Hiji rusiah dipedar

Behold, abdi ngabejaan Anjeun misteri hiji: Kami teu wajib kabeh sare [paeh], tapi urang kudu sagala bisa robah, Dina momen, dina sakotéap panon, dina gusti panungtungan. Pikeun gusti nu wajib disada jeung maot bakal diangkat incorruptible, sarta kami bakal robah.

Ulah jadi goblog

Tapi bakal henteu, Dulur-dulur, anu maraneh kudu goblog ngeunaan maranéhanana anu geus fallen saré [maot], nu teu kudu ngungun salaku batur nu teu boga harepan [éta henteu disimpen]. Pikeun lamun urang yakin yén Yesus pupus sarta rose deui, kitu ogé Allah baris mawa jalma anu geus fallen saré Yesus kalawan Anjeunna.

Pikeun ieu kami ngabejaan ka maneh ku kecap Gusti, nu urang nu hirup tur tetep ka datang ti Gusti, euweuh kudu datang saméméh maranéhanana anu geus fallen saré [maot]. Pikeun Gusti nyalira wajib turun ti sawarga ku ngagorowok commanding, jeung sora tina archangel jeung ku panggero gusti Alloh, sareng mimiti ti maot Kristus bakal naek.

Teras we nu aya hirup jeung tetep bakal bray up bareng jeung aranjeunna dina awan papanggih Gusti dina hawa. Sarta sangkan wajib salawasna jadi kalawan Gusti.

Kituna ajak karana kalawan kecap ieu.

Kali na musim

Tapi lamun jaman jeung musim, baraya, aya teu kudu nulis ka anjeun. Keur anjeun terang kacida alusna éta dinten Gusti asalna salaku maling di peuting. Kituna, nalika aranjeunna ngomong, Peace jeung kaamanan, teras asalna downfall aranjeunna dumadakan kawas födslosmärtan of a awéwé rék masihan kalahiran, sarta maranéhna moal bakal kabur.

Tapi maraneh, Dulur-dulur, henteu di gelap, poe anu sakuduna nyusul anjeun sakumaha maling hiji. Anjeun sadaya barudak cahaya jeung barudak ti dinten. Simkuring teu kagolong kana wengi, atawa gelap.

Kituna hayu urang teu sare kawas batur, tapi hayu urang nonton na jadi sober. Pikeun maranéhanana anu bobo, aranjeunna bobo peuting, sarta jalma anu aya drunken anu drunken dina peuting.

Tapi kami milik poé kedah sober, diasah di iman jeung cinta breastplate, harepan kasalametan salaku helm a. Allah henteu nunjuk urang ka murka, tapi pikeun ménta kasalametan ngaliwatan Gusti urang Yesus Kristus, anu maot keur urang ku kituna urang, naha urang lalajo atawa sare, mun hirup jeung manehna.

Ku alatan éta, kanyamanan antargugusna, ogé jeung uppbygg sejen, anjeun ogé ngalakukeun.

Ulah leungit kasabaran

Tapi kami nanya, baraya, ngeunaan Gusti urang Yesus Kristus jeung gathering urang babarengan ka Anjeunna, nu henteu jadi gancang, kalah sirah sarta janten mamang, ngayakeun ku roh atawa ku kecap, atawa ku hurup naon, sabab anu dikirim ti urang salaku sanajan dinten Kristus éta dina leungeun.

Hayu salah euweuh nipu anjeun sagala cara. Pikeun dinten anu bakal moal, iwal runtah mangrupakeun [bade narjamahkeun "miang"] geus kungsi dijieun, sarta lalaki dosa, putra perdition, geus ngungkabkeun, anu mangrupa lawan na exalts dirina luhur kabeh nu disebut Allah atawa disembah, supaya anjeunna sits handap di Bait Allah sakumaha Allah, sarta ngaklaim janten Allah.

Teu inget yen kuring bébéja nu ieu, basa kuring masih sareng anjeun? Tur ayeuna anjeun terang naon nyegah ku kituna manéhna bisa mimiti jadi wangsit dina jangka waktu nu sorangan. Keur misteri of lawlessness geus jam gawé, tapi ngan nepi ka manéhna nu kiwari hinders dihapus. Lajeng wajib hiji henteu patuh hukum ieu wangsit, anjeunna saha Gusti baris maéhan kalawan sumanget sungut sarta ngancurkeun ku balik katingali.

Anu datang téh karya Iblis sarta dipigawé ku gaya hébat, jeung bohong sagala tanda na keajaiban, sarta kalawan sagala seductions bener diantara maranéhanana anu perishing, sabab narima sanes cinta kaleresan, éta maranéhna bisa disimpen.

Jeung alesan ieu Allah bakal dikirim aranjeunna delusion kuat, yen aranjeunna kedah percanten bohong teh, nu maranéhanana kudu judged, sakabeh jalma anu teu percaya kaleresan tapi geus miboga pelesir maranéhanana di bener.

1 Cor 15: 51-52, 1 Th 4: 13-18, 1 Th 5: 1-11, 2 Th 2: 1-12


Publicerades tisdag, 10 december 2019 01:45:42 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 2 april 2020 06:30
Jag är så trött på att min älskade inte har balans med sömn mat arbete. Jesus ta bort negativiteten och kom med glädje. Tack!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp