Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Teu Alkitabiah ka imam awéwé

- Jeung teu lalaki boh!

Imam di parade.

The covenant anyar (Perjanjian Anyar) salaku imam anu covenant Old kagungan dinten na. Bisa balik ka Allah di na liwat Yesus Kristus! 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 11 januari 2020 15:52

panutan

Aya jalma anu ngalawan imam awéwé sarta percaya yén éta unscriptural. Tapi kanyataan téh nya éta salaku unbiblical ku imam jalu.

The covenant anyar (Perjanjian Anyar) salaku imam anu covenant Old kagungan dinten na. Maranéhanana panutan pikeun Imam Agung upcoming - Imam Agung Yesus Kristus.

Kabéh mukmin anu imam

Leuwih ti éta, kiwari sagala imam anu disimpen sarta percaya ka Yesus. Kabéh urang gaduh kontak sareng Allah liwat iman ka Yesus Kristus. Henteu ngan grup pilih leutik disebut imam dina covenant heubeul.

1 Pt 2: 9. Tapi anjeun generasi dipilih, a priesthood karajaan, bangsa suci, anu jalma aneh; yen maraneh kedah ngumumkeun amal éndah nya ku anjeunna anu disebut anjeun kaluar tina gelap kana lampu na alus pisan.

Kituna deui, janten fokus salah dina nyawalakeun keur jeung lawan imam awéwé. sawala téh sakuduna dituju dimimitian ku lamun éta pisan Alkitabiah kalayan jenis pendeta anu di garéja Swedia misalna teu sahenteuna dina Katolik.

Bisa balik langsung ka Alloh

Urang ulah ayeuna wae imam earthly salaku perantara keur meunang ka Allah. Bisa balik ka Allah di na liwat Yesus Kristus! Anjeunna dibuka cara hirup nu anyar ngaliwatan cross of Calvary.

Ibrani 10:19. Kumaha tiasa kami, Dulur-dulur, ngabogaan boldness nuliskeun kana holiest ku getih Yesus, 20 ku cara anyar jeung hirup anu anjeunna dibuka pikeun urang ngaliwatan jilbab, éta téh ngomong, daging na;

Ayeuna saha bisa narima Yesus tur disimpen na anak Allah. Ulah rék sobat dear narima Yesus tur disimpen lamun masih geus henteu dipigawé deui?


Publicerades lördag, 11 januari 2020 15:52:44 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Strandmöte med Christer Åberg - Apg29.nu


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 14 augusti 2020 18:34
Har akut huvudvärk och illamående hela dagen, troligen från artros i nacken. Jag blev helad en gång, tack Jesus och förebedjare !

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp