Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Världen idag

Hiji-hijina anu mawa nyaéta Yesus - Christer Åberg Dina korsi payunna Himlen TV7

Program parantos beres sareng gaduh kasaksian anu keuna pisan ngeunaan Yesus.

"Hiji-hijina hal anu dibawa nyaéta Yesus. Christer Åberg parantos ngalaman ieu ngalangkungan tantangan anu sesah dina kahirupan. Christer mangrupikeun blogger sareng panulis sareng ngalir, diantara anu sanésna, apg29.nu".


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag 3 november 2020 22:43

Ayeuna serial program "Kuring framsätet" parantos tayang dina Himlen TV7. Jalma anu mimiti diwawancara nyaéta kuring. Di dieu di luhur kuring parantos ngalebetkeun program tina Youtube.

Ngarasa Luncat pikeun nempo éta tur bagikeun ka saloba jalma sabisa. Program parantos beres sareng gaduh kasaksian anu keuna pisan ngeunaan Yesus.

Christer Åberg "Di korsi payun"

"Hiji-hijina hal anu dibawa nyaéta Yesus. Christer Åberg parantos ngalaman ieu ngalangkungan tantangan anu sesah dina kahirupan. Christer mangrupikeun blogger sareng panulis sareng ngalir, diantara anu sanésna, apg29.nu".

Dina séri "Di korsi payun", Per Åkvist ngajemput jalma anu pikaresepeun dina mobil anu ngagumbirakeun sareng ngobrol sareng aranjeunna nalika nuju ngopi.

Carita kahirupan hiji jalma tiasa masihan kanyamanan sareng kakuatan pikeun batur sakurilingna. Tuturkeun nalika tamu anu béda-béda latar nyaritakeun pangalaman aranjeunna ngeunaan Gusti. Dimana tiasa aya paguneman anu langkung santai tibatan dina korsi payun?

Mobil olahraga atanapi klasik Amérika

Host Per Åkvist nyetir puteran dina mobil olahraga atanapi klasik Amérika kalayan tamu anyar unggal minggu!

Himlen TV7 mangrupikeun saluran TV Kristen anu nekenkeunana kana ajaran Injil, penginjilan sareng program wawancara, sababaraha program anu aya sareng biblika ngeunaan Israél sareng program barudak sareng nonoman. Sadaya program boh dina basa Swédia atanapi subtitled dina basa Swédia.

Didatangan Himlen TV7

Mangga buka ramatloka Himlen TV7 urang atawa nurutan on Facebook atanapi Instagram kanggo inpormasi lengkep!

Naha anjeun hoyong nampi Yesus salaku Gusti dina kahirupan anjeun? Baca langkung seueur ku ngadatangan:

www.himlentv7.se/jesus

Hoyong ningali langkung seueur tina program ieu?

Ngarojong Himlen TV7 ku nuturkeun tautan:

www.himlentv7.se/mer


Publicerades tisdag 3 november 2020 22:43:20 +0100 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Ta emot Jesus nu


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 28 november 2020 13:20
Hjälp Herre min Jesus

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp