Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Henteu aya nanaon tapi Knutby

Kusabab urang sibuk sareng asli, urang henteu kedah masihan kakuatan sareng tanaga anu salah. 

Anu paling dibaca dina tulisan dinten Minggu 28 Juni 2020.

Artikel anu paling dibaca dina dinten Minggu, 28 Juni 2020. Gambar: Dinten.

Perdebatan hungkul bakal ngahasilkeun seueur kabingungan sareng tanda tanya tibatan poin seru. Sabalikna, urang kedah nempatkeun énergi sareng énergi ka masihan dunya Yesus Kristus.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 28 juni 2020 12:04

Debat tulisan ngeunaan Knutby

Poé koran poéan Kristen ngandung seueur tulisan sareng artikel debat ngeunaan naon anu kajantenan di Knutby sareng alesan ieu.

Artikel anu paling dibaca "ayeuna" mangrupikeun artikel debat ngeunaan Knutby anu ditulis ku sababaraha panulis.

Langkung kabingungan

Tapi naha salah kedah nempatkeun tanaga sareng énergi pikeun ieu? Perdebatan hungkul bakal ngahasilkeun seueur kabingungan sareng tanda tanya tibatan poin seru.

Sabalikna, urang kedah nempatkeun énergi sareng énergi ka masihan dunya Yesus Kristus.

Leres

Kusabab urang sibuk sareng asli, urang henteu kedah masihan kakuatan sareng tanaga anu salah.

Urang ngan ukur tiasa kaleungitan sareng henteu aya tanda tanya bakal dilereskeun upami urang sibuk sareng naon anu teu disebut.


Publicerades söndag, 28 juni 2020 12:04:26 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29 med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 4 juli 2020 18:13
Bed att Jesus helar våran vovve så hon får leva i flera år till det står i Bibeln att både människor och djur hjälper Herren så det får vi tro på. Psalm 36:7. Tack alla som ber.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp