Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Anjeun teu kudu eupan trolls

Trolls hayang nyegah jalma ti keur disimpen jadi kituna anjeun pernah kedah eupan aranjeunna.

Internét ngakuna.

Ku kituna aya hiji agenda balik kabiasaan maranéhanana. Kituna ngubaran kuring pernah komentar jalma nu kuring nyangka anu ajaib. Kuring mere eta jadi euweuh dahareun.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 9 oktober 2019 23:17

Naon téh "magic"?

A ngakuna di internet téh hiji jalma anu ngan hayang ngancurkeun na ngabahas barang rusak dina komentar. Anjeun teu bisa ngabales jalma anu boga tujuan kitu. 

Nalika kuring dimimitian blog Apg29 jadi diusahakeun sababaraha Kristen ngabales trolls ieu, tapi sanggeus bari maranéhanana éta henteu. Ieu Tujuan goblin, nyandak waktos masarakat sarta ban aranjeunna kaluar ambéh maranéhanana ngeureunkeun nepi méré up. 

waktos maling

Trolls nyaéta maling waktu, maranéhna rék nyingsieunan na Ngajempékeun kami. Ku kituna aya hiji agenda balik kabiasaan maranéhanana. Kituna ngubaran kuring pernah komentar jalma nu kuring nyangka anu ajaib. Kuring mere eta jadi euweuh dahareun. 


Ieu Tujuan goblin, nyandak waktos masarakat sarta ban aranjeunna kaluar ambéh maranéhanana ngeureunkeun nepi méré up. 


teu bisa ngajawab 

Hal ieu biasana moal ngajawab kalawan batur anu miboga kabiasaan ngakuna sabab maksud téh teu nyieun konsensus tanpa hanjelu tina jalma ngakuna ngajawab ngalawan.

Biasana kuring deletar komentar sapertos nalika kuring manggihan aranjeunna keur teu komentar kedah nourish batur sangkan nu sawala bakal soar. Dina kasus luar biasa, Kuring geus dileupaskeun ngaliwatan komentar sapertos ningali dimana babakan cenah, jeung lagu tangtu, salawasna kaluar. 

Hiji conto ngakuna

Hiji conto misalna aya sababaraha komentar kana artikel "Tempo, Kuring keur ngalakukeun hal nu anyar" nu kuring wrote keur Taun Anyar. Kuring kudu boga deletat comment heula langsung tapi milih teu ngalakukeun kitu. Jeung kitu eta dikembangkeun jadi éta adat nalika méré suluh trolls. 

Komentar derailed tur salempang topik artikel supados teu suratna anjog. Ieu Tujuan goblin, ngancurkeun pesen artikel kalawan loba komentar gunana. Kuring ngantep komentar nangtung pikeun némbongkeun kumaha gélo kawas kieu tiasa lamun teu nolak "dina pucukna teh" langsung. Anjeun kudu pernah eupan trolls. 

Hiji email ngakuna

Conto tina komentar kana artikel anu henteu sakumaha dahsyat jadi eta kadang tiasa. Tapi bakal masihan anjeun conto: Abdi ngagaduhan hiji email ti jalma meunangkeun janten Kristen sarta sakumaha arrogantly blows up dina pangaweruh hébat nya ku Kitab Suci. Persis kitu jalma ieu wrote:

"Kuring teu narima newsletter ti APG29 dina taun. Dupi Gusti Allah Israil ngancurkeun Småland jeung sakabeh urang Kristen devils nu seeming dinya."

Tangtu, kuring henteu ngajawab mail sakumaha eta sagemblengna gunana. Kuring kungsi lajeng ngan ngagaduhan malah beuki e-surat jeung kitu kuring leungit waktu jeung usaha jelema anu teu boga pikiran pikeun ngaganti. 

trolls kalaparan

Kuring diajar mimiti di blogging abdi yen bakal nyandak up waktos ka surelek tur komentar sapertos. Anjeun teu kudu eupan trolls! Gantina, anjeun kudu ninggalkeun nanaon ieu hal supados trolls ahirna janten starved ambéh maranéhanana bisa nyadar yén maranéhna kudu tobat ka Yesus Kristus sarta jadi disimpen!


Tujuan Apg29 nyaeta nyadiakeun manéh tina Yesus Kristus ka urang ambéh maranéhanana bakal tiasa nampi anjeunna sarta disimpen. Euweuh bisa ngeureunkeun ieu. Trolls hayang nyegah jalma ti keur disimpen jadi kituna anjeun pernah kedah eupan aranjeunna.


Kuring atawa ulah ngawalon surelek atanapi komentar ti urang nu boga isu nangtang. Aranjeunna teu pilari jawaban lantaran gaduh patarosan jujur, tapi ukur rék tanda tanya. Ngabales surelek atanapi komentar sapertos, anjeun ngan bakal meunang hiji katuhu jeung patarosan, lajeng sejen lajeng sejen ... Ulah eupan trolls!

Ulah eupan trolls

Tujuan Apg29 nyaeta nyadiakeun manéh tina Yesus Kristus ka urang ambéh maranéhanana bakal tiasa nampi anjeunna sarta disimpen. Euweuh bisa ngeureunkeun ieu. Trolls hayang nyegah jalma ti keur disimpen jadi kituna anjeun pernah kedah eupan aranjeunna.


sumber:


Publicerades onsdag 9 oktober 2019 23:17:36 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 15 oktober 2019 14:35
Gode Gud hjälp mig! Bilen står på verkstad, gör så att det inte blir så dyrt med att laga den. Jag är ju is torr behov av den, men har så dåligt ställt med ekonomin!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp