Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ascension Enoch urang

Ieu kawas kalawan Enoch. "Anjeun ningal anjeunna anjeunna henteu leuwih." Anjeunna ngan ngiles tanpa renik a.

Ascension Enoch urang

Ieu kawas kalawan Enoch. "Anjeun ningal anjeunna anjeunna henteu leuwih." Anjeunna ngan ngiles tanpa renik a. Ku kituna eta bakal nalika Yesus retrieves kulawargana tina bumi. kénca hijina bakal aya bewara nu urang anu ujug-ujug musna.


Av Sven Thomsson
tisdag, 29 oktober 2019 17:49
Läsarmejl

Wandered dina komuni sareng Allah

Enoch, anak katujuh ti Adam éta saurang lalaki anu walked di ukhuwah jeung Allah. hirupna éta sakabéh pikeun will Gusti urang. Urang baca ngeunaan anjeunna dina KJV, Ibrani. 11: 5:

"Ku iman Enoch dicandak ku kituna manéhna henteu kedah tingali maot, sarta kapanggih manehna teu leuwih kusabab Gusti kungsi dicokot anjeunna. Pikeun saméméh anjeunna dicandak, manéhna kasaksian yén anjeunna pleased Allah. "

Enoch teu maot

The Abel taqwa, sakumaha kacatet dina ayat saméméhna ieu ditelasan ku lanceukna Cain tur maot pikeun iman maranéhanana. Tapi Enoch teu maot pisan.

Dina nuBibeln nyebutkeun, "Anjeun teu bisa manggihan anjeunna," sarta dina tarjamah 1917: "aranjeunna ningal anjeunna henteu leuwih."

Nu teu manggihan Enoch, atanapi teu anjeunna kudu hartosna yén maranéhanana pilari anjeunna, tapi tanpa sukses. Anjeunna sarta tetep leungit.

suka bungah

Lamun suka bungah dina kajadian, hiji riungan henteu kaetung jalma pikeun ngabasmi ngaleungit ti bumi. Éta riungan kasalametan yen Isa geus dicokot. Bakal aya rusuh di bumi. Kavling jalma bakal sono kulawarga maranéhanana. Jalma anu geus ditinggalkeun baris milarian frantically pikeun leuwih maranéhanana dipikacinta.

Tapi maranéhna moal manggihan aranjeunna. Aranjeunna baris ceurik terus ucapkeun "Dimana kolot mah?", "Dimana barudak kuring?", "Dimana ilaing mah?" Dimana babaturan kuring? "

Ieu kawas kalawan Enoch. "Anjeun ningal anjeunna anjeunna henteu leuwih." Anjeunna ngan ngiles tanpa renik a. Ku kituna eta bakal nalika Yesus retrieves kulawargana tina bumi. kénca hijina bakal aya bewara nu urang anu ujug-ujug musna.

Loba teu siap

Loba jalma moal bisa siap lamun suka bungah dina lumangsung, atawa slumbering, professing Kristen. Aranjeunna boga pamikiran yen solat indungna sarta hirup taqwa Rama urang bisa ngabantu aranjeunna ka sawarga. Atawa nu ieu cukup janten umumna agama, jenis sarta alus tur ngalakukeun sakumaha pangalusna maranéhna bisa.

Urang baca yén ieu "ku iman Enoch dicandak." Pikeun balik kalawan Yesus retrieves kulawargana ti bumi kudu boga iman nu tinggal di Kristus. Anjeun kudu nampi Anjeunna janten Jurusalamet maranéhanana. Enoch ieu ngangkat sabab anjeunna "walked di ukhuwah sareng Allah," sarta "anu anjeunna pleased Allah."

tilu himmelsefärder 

Alkitab speaks tina tilu journeys langit: Ascension Enoch urang, Ascension Nabi Elias urang, sarta Ascension Yesus. Urang anu kagolong kana throng ditebus ogé bakal ngalakukeun Ascension, Yesus fetches kami liwat suka bungah dina. 


Publicerades tisdag, 29 oktober 2019 17:49:12 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 26 oktober 2020 09:44
Be att Gud är med mig och omsluter mig den 27/10, klockan 11:00 och den 28/10, klockan 09:00. Gud vet allt! Be att Gud leder och lägger de rätta orden i min mun. Det har med jobb och rehab att göra.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp