Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Difokuskeun Yesus

Naon meunang dina da'wah ngeunaan kawijakan sosial, Agenda 2030 sarta dina iklim? 

Tilu crosses dina panon.

Anjeun panjang pikeun Yesus Kristus bakal datangna deui? Nyaéta haté anjeun leuwih difokuskeun kana masalah didieu di bumi éta masalah iklim tur Agenda 2030?


Av Mr Svensson
tisdag 1 oktober 2019 13:16
Läsarmejl

Urang hirup kiwari dina dunya dimana urang tingali urang hirup di kahariwang. Jeung lamun kuring maca Kitab Suci, éta nyebutkeun: 

"Aksara mun némbongkeun diri dina panonpoé jeung bulan jeung béntang, sarta di bumi kedah bangsa bakal di anguish na perplexity; laut jeung lambak Jalma bakal hoshosan kalawan sieun di antisipasi kumaha bakal tumiba dunya, pikeun kakuatan langit bakal shaken.. mangka anjeun kudu ningali Putra manusa datang dina awan kalawan kakuatan nu Maha Suci hébat. Tapi lamun kieu dimimitian lumangsung, teras ngalempengkeun up na angkat huluna anjeun, pikeun deliverance anjeun approaching ". Lukas 21: 25-28. 

Difokuskeun iklim?

Urang papanggih poé ieu, jalma anu boga kahariwang leuwih naon anu lumangsung nepi ka iklim kami, sarta dimana kami bisa ngumumkeun Injil henteu on Agenda 2030 atawa kawijakan iklim. Kami teu kedah fokus dina lingkungan, Agenda 2030, atawa kawijakan sosial, tapi fokus urang téh ngabogaan panon anjeun dina Yesus Kristus na na datang. Naon meunang dina da'wah ngeunaan kawijakan sosial, Agenda 2030 sarta dina iklim? 

Simkuring salaku urang Kristen teu kakurangan tina kahariwang salaku barudak di dunya. Kelimpahan jantung muara speaks sering nyarios. Anjeun panjang pikeun Yesus Kristus bakal datangna deui? Nyaéta haté anjeun leuwih difokuskeun kana masalah didieu di bumi éta masalah iklim tur Agenda 2030? Yesus ngadawuh: 

"Tapi Waspada tina timbangan hate anjeun kalawan carousing, mabok jeung anxieties tina hirup anu sapoe dumadakan sanggeus anjeun sakumaha snare a, keur eta bakal mangaruhan sakabeh anu cicing sakuliah bumi. Kudu terus ngahudangkeun jeung neneda for geus putus kabur sadaya nu bakal lumangsung sarta keur nangtung saméméh Putra Manusa. " 

Gantina ngawangkong ngeunaan masalah sosial, masalah iklim jeung saterusna, cikan ngahutbah ngeunaan Karajaan Sawarga. Hiji poé, Yesus Kristus bakal datang deui tur meunang Suharto leres na anjeun siap pikeun sapoe? Atawa éta nu gaduh leuwih fokus kana saha Dajjal? 

Kawinan sawarga

Kuring lila janten dina perkawinan sawarga, sarta fokus abdi anjeun bakal dinten nalika jalan Yesus Kristus bakal nyokot Suharto na! Bangun, anjeun anu bobo geura-giru jadi bakal Yesus Kristus Raja Kings deui. Di dieu di tungtungna, sababaraha passages Alkitab maca na ponder.

Kitab Suci:

2 Pettrusbrevet 3: 3-4 Di luhur sagala, anjeun bakal inget yen di poé panungtungan scoffers baris, dipandu ku kahayang sorangan jeung anu bohongan maneh na miwarang: "Naon ngeunaan janji na datang? founding urang geus maot, tur sagalana geus jadi eta geus saprak kreasi dunya ".

1 Tesalonika 5: 2-3 pikeun anjeun terang kacida alusna éta dinten Gusti asalna salaku maling di peuting. Ngan lamun urang nyebutkeun, "Sagala aya damai na aman," lajeng musibah jadi ujug-ujug jadi ngilu kuli lamun awéwé bakal masihan kalahiran, sarta maranéhna moal bakal kabur.

Mateus 24: 29-30 Langsung sanggeus tribulation jalma poé wajib panonpoé jadi darkened, sarta bulan moal masihan lampu na. Béntang baris turun ti sawarga sarta kakuatan langit jadi shaken. Lajeng wajib Putra Manusa karakter muncul di langit, lajeng bakal sagala suku bumi milu sedih, sarta aranjeunna wajib ningali Putra Manusa datang dina awan Sawarga kalawan kakuatan Nu Maha Suci hébat.

2 Timoteus 3: 1-5 apal ieu ogé, anu dina poé panungtungan, jaman hese. Lajeng urang baris nganggap ngan sorangan jeung duit; maranehna jadi sombong, takabur, insolent, henteu patuh ka kolot, henteu ngahatur nuhun, jahat, tanpa cinta, unforgiving, pinuh ku slanderous, unrestrained, pangperangan, teu keur alus, khianat, gagabah sarta sombong. Aranjeunna cinta pleasures leuwih ti Allah. Aranjeunna ngalaksanakeun amal shaleh salaku masker tapi denying kakuatan na. Tetep jauh ti maranéhna.

Daniel 12: 4 Tapi anjeun, Daniel, kudu tetep kecap sarta ngégél buku nepi ka kali tungtungna. Loba bakal, sarta pangaweruh wajib nambahan. "

Lukas 21: 25-26 bakal tanda dina panonpoé jeung bulan jeung béntang, sarta bumi bakal ka kapir jadi di anguish na perplexity; laut jeung lambak roaring. Jalma bakal maot tina kaayaan sieun di antisipasi kumaha datang kana dunya, pikeun kakuatan langit bakal shaken.

Mateus 24: 42-44 Watch kituna, pikeun maraneh nyaho teu naon jam Gusti anjeun doth datangna. Aya anjeun bakal ngarti yén lamun nu boga imah terang dina naon wanci wengi maling datang, anjeunna bakal tetep jagjag tur tetep anjeunna ti megatkeun kana imah. Kitu maraneh oge kudu siap, kusabab mun anjeun sahenteuna nyangka eta, nalika Putra Manusa cometh.

Mateus 24: 23-24 Lamun maraneh aya ngawartoskeun: Anjeun teh Al Masih, atanapi aya; yakin eta henteu! saviors palsu sarta nabi palsu bakal nedunan tanda hébat sarta keajaiban nipu, lamun mungkin pisan milih.

1 Yohanes 2:18 barudak abdi, ieu panungtungan waktu. Geus uninga yen Dajjal wajib datangna, sanajan ayeuna loba antichrists geus datang. Ti ieu kami ngarti yén éta téh panungtungan waktu.



Publicerades tisdag 1 oktober 2019 13:16:50 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp