Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Majelis bakal bray up dina awan papanggih Yesus dina hawa

Alkitab nyebutkeun yen urang kudu bray up dina awan. Catetan yen eta lugay. Kiblat urang téh sahingga nepi.

gareja bakal bray up dina awan papanggih Yesus dina hawa.

Kabéh kasalametan nyaeta garéja Allah di bumi bakal bray nepi ka minuhan Yesus dina hawa.

Urang kedah kituna teu kaasup dina hiji lebet ka Yerusalem, tapi urang gé bisa nyanggap up dina awan papanggih Gusti dina hawa. Nagara ieu aya di Isa nu urang ditarik nepi ka urutan nu urang wajib salawasna jadi jeung manehna.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 28 oktober 2019 19:23

1 Th 4:17. Teras we nu aya hirup jeung tetep bakal bray up bareng jeung aranjeunna dina méga papanggih PANGERAN di hawa . Sarta sangkan wajib salawasna jadi kalawan Gusti .

Katuhu: ⬆️

Alkitab nyebutkeun yen urang kudu bray up dina awan. Catetan yen eta nangtung nepi . Kiblat urang téh sahingga nepi. Lamun urang geus ditarik nepi  , urang bakal minuhan Gusti Yesus dina hawa. KJV geus ditarjamahkeun kana spasi. 

Kasalahan: ↩️

Urang kedah kituna teu kaasup dina hiji lebet ka Yerusalem, tapi urang gé bisa nyanggap up dina awan papanggih Gusti dina hawa. Nagara ieu aya di Isa nu urang ditarik nepi ka urutan nu urang wajib salawasna jadi jeung manehna.

Katuhu: ⬇️

Tapi Yesus, tujuh taun saterusna, sanggeus suka bungah bakal datang deui ka bumi anjeunna brings jamaah. Lajeng anjeunna balik ka garéja (sakabéh urang anu disimpen, saha bray nepi ka anjeunna) ka Yerusalem.

Jud 1:14. Lamun ieu oge Enoch, anak katujuh ti Adam, prophesied, nyebutkeun: Behold, PANGERAN hadir kalawan hiji parusahaan henteu kaetung sahiji wali-Na.

Dina kurung, abdi tiasa ngadamel anjeun sadar yen aya "parusahaan henteu kaetung". ku sabab kitu urang bakal loba loba disimpen bakal balik sareng Yesus!

Awan na hawa béda hal

Catetan yén "awan" jeung "hawa" sanes hal anu sarua. Lamun geus hal anu sarua, aya bakal geus dua kecap béda pikeun eta. Méga (awan) tekenan kami nepi, tapi éta dina hawa nu urang minuhan Gusti. Atawa sakumaha eta ditarjamahkeun dina "spasi" KJV.

kabeneran Alkitabiah ieu, kuring dipikaharti dina haté kuring geus lila tapi geus teu saméméhna ditempo salaku jelas sakumaha Abdi nembe ningal nalika kuring maca ayat ieu.

Trepunktslista

Urang ngalakukeun trepunktslista a meh janten langkung dibuktikeun.

  1. Ieu gé jadi bray up dina awan
  2. Urang bakal minuhan Gusti dina hawa. 
  3. Sarta sangkan wajib salawasna jadi kalawan Gusti.

Jeung titik kaopat abdi tiasa nambihan:

  1. Waktu Yesus asalna deui ka Yerusalem, anjeunna kalayan kami saméméhna geus raptured!


Publicerades måndag, 28 oktober 2019 19:23:11 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 27 oktober 2020 17:44
TACK JESUS DU HJÄLPER S I MORGON ONSDAG PÅ ETT VIKTIGT MÖTE SOM HAN SKALL VARA PÅ HOS POLISEN ATT ALLT GÅR BRA DÄR JESUS ÄR MED HONOM OCH ALL RÄDSLA ÄR BORTA ATT KAN SOVA O VARA I VILA O FRID I ALLT.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp