Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Kommentarer | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Peneliti datangna dipilampah breathtaking kiamat

Ayeuna para élmuwan geus kapanggih anceman nyata jutaan jalma di bumi.

Peneliti datangna kalawan breathtaking pesen kiamat.

Layar dumping of Aftonbladet.

Eta urang Thwaites glacier, nu ngeunaan, éta disebut oge "kiamat glacier". Ieu téh mangrupa glaciers pangpentingna sarta paling rentan di Bumi, éta bisa kiwari jadi retak na tibalik kana laut.


Av Holger Nilsson
lördag 8 februari 2020 21:48

A anceman nyata jutaan jalma di bumi

Ayeuna para élmuwan geus kapanggih anceman nyata jutaan jalma di bumi. Antara séjén ngalaporkeun Aftonbladet on 8 Pébruari dina anceman caket, tingali dump layar luhur.

Ayeuna anceman a glacier buta nu retak - kalawan rising sharply tingkat laut salaku hasilna. - Ieu bener, bener macet, nyebutkeun glaciologist Daud Holland ka Washington Post.

"Glacier Doom"

Eta urang Thwaites glacier, nu ngeunaan, éta disebut oge "kiamat glacier". Ieu téh mangrupa glaciers pangpentingna sarta paling rentan di Bumi, éta bisa kiwari jadi retak na tibalik kana laut.

És lambar téh sababaraha ratus méter jero tur manjang leuwih jembar ampir sakumaha ageung sakumaha satengah Swédia.

"Ieu bakal ngahasilkeun ratusan jutaan jalma bakal risiko ningali imahna keur dikumbah jauh".

Jalma moal bisa ngalakukeun

Eta oge leres yen ieu téh euweuh urang tiasa ngalakukeun ngeunaan ayeuna nyokot tempat di sabudeureun glacier teh, nya eta daya teu upaya.

Naon Yesus diantara hal séjén, ngabejaan ngeunaan waktu nalika Na mulang téh ka:

"Bumi bakal bangsa bakal di anguish na perplexity; laut jeung lambak roaring". Lukas. 21:25.

view Ieu naon urang meunang laporan.


Publicerades lördag 8 februari 2020 21:48:04 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:


0 kommentarer



Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.