Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Världen idag

Peneliti datangna dipilampah breathtaking kiamat

Ayeuna para élmuwan geus kapanggih anceman nyata jutaan jalma di bumi.

Peneliti datangna kalawan breathtaking pesen kiamat.

Layar dumping of Aftonbladet.

Eta urang Thwaites glacier, nu ngeunaan, éta disebut oge "kiamat glacier". Ieu téh mangrupa glaciers pangpentingna sarta paling rentan di Bumi, éta bisa kiwari jadi retak na tibalik kana laut.


Av Holger Nilsson
lördag 8 februari 2020 21:48

A anceman nyata jutaan jalma di bumi

Ayeuna para élmuwan geus kapanggih anceman nyata jutaan jalma di bumi. Antara séjén ngalaporkeun Aftonbladet on 8 Pébruari dina anceman caket, tingali dump layar luhur.

Ayeuna anceman a glacier buta nu retak - kalawan rising sharply tingkat laut salaku hasilna. - Ieu bener, bener macet, nyebutkeun glaciologist Daud Holland ka Washington Post.

"Glacier Doom"

Eta urang Thwaites glacier, nu ngeunaan, éta disebut oge "kiamat glacier". Ieu téh mangrupa glaciers pangpentingna sarta paling rentan di Bumi, éta bisa kiwari jadi retak na tibalik kana laut.

És lambar téh sababaraha ratus méter jero tur manjang leuwih jembar ampir sakumaha ageung sakumaha satengah Swédia.

"Ieu bakal ngahasilkeun ratusan jutaan jalma bakal risiko ningali imahna keur dikumbah jauh".

Jalma moal bisa ngalakukeun

Eta oge leres yen ieu téh euweuh urang tiasa ngalakukeun ngeunaan ayeuna nyokot tempat di sabudeureun glacier teh, nya eta daya teu upaya.

Naon Yesus diantara hal séjén, ngabejaan ngeunaan waktu nalika Na mulang téh ka:

"Bumi bakal bangsa bakal di anguish na perplexity; laut jeung lambak roaring". Lukas. 21:25.

view Ieu naon urang meunang laporan.


Publicerades lördag 8 februari 2020 21:48:04 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 4 december 2020 03:19
Bed för oss som familj. Vi har varit och är utsatta för en person som sänder besvärjelser och förbannelser. Detta har hållit på länge. Vi visste det inte förrän i år. Bed att den personen vänder om.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp