DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik  | Christer Åberg | TV | Halaman do'a | Patarosan  | Kotak tulisan | Ngobrol | Email Pamaca | Tulis | Média | Inpo | milarian

Peneliti datangna dipilampah breathtaking kiamat

Ayeuna para élmuwan geus kapanggih anceman nyata jutaan jalma di bumi.

Peneliti datangna kalawan breathtaking pesen kiamat.

Layar dumping of Aftonbladet.

Eta urang Thwaites glacier, nu ngeunaan, éta disebut oge "kiamat glacier". Ieu téh mangrupa glaciers pangpentingna sarta paling rentan di Bumi, éta bisa kiwari jadi retak na tibalik kana laut.


Av Holger Nilsson
lördag 8 februari 2020 21:48

A anceman nyata jutaan jalma di bumi

Ayeuna para élmuwan geus kapanggih anceman nyata jutaan jalma di bumi. Antara séjén ngalaporkeun Aftonbladet on 8 Pébruari dina anceman caket, tingali dump layar luhur.

Ayeuna anceman a glacier buta nu retak - kalawan rising sharply tingkat laut salaku hasilna. - Ieu bener, bener macet, nyebutkeun glaciologist Daud Holland ka Washington Post.

"Glacier Doom"

Eta urang Thwaites glacier, nu ngeunaan, éta disebut oge "kiamat glacier". Ieu téh mangrupa glaciers pangpentingna sarta paling rentan di Bumi, éta bisa kiwari jadi retak na tibalik kana laut.

És lambar téh sababaraha ratus méter jero tur manjang leuwih jembar ampir sakumaha ageung sakumaha satengah Swédia.

"Ieu bakal ngahasilkeun ratusan jutaan jalma bakal risiko ningali imahna keur dikumbah jauh".

Jalma moal bisa ngalakukeun

Eta oge leres yen ieu téh euweuh urang tiasa ngalakukeun ngeunaan ayeuna nyokot tempat di sabudeureun glacier teh, nya eta daya teu upaya.

Naon Yesus diantara hal séjén, ngabejaan ngeunaan waktu nalika Na mulang téh ka:

"Bumi bakal bangsa bakal di anguish na perplexity; laut jeung lambak roaring". Lukas. 21:25.

view Ieu naon urang meunang laporan.


Publicerades lördag 8 februari 2020 21:48:04 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

ANNONS:Salvation

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


Dagens datum

V 08, fredag 26 februari 2021 kl 10:18

Dagens namn

Torgny, Torkel

Dagens bibelord

“Så uppenbarades Guds kärlek till oss: han sände sin enfödde Son till världen för att vi skulle leva genom honom.” (1 John 4:9)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Torgny och Torkel. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 25 februari 2021 16:47
Jesus? Det jag behöver vara? Jesus? Jesus? Jesus? Jesus? Jesus? ockso mamma behöver/Tack o lov?

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp