Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Kommentarer | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Urang ngarti waktos karakter Israel?

Israel anu disimpen salaku hiji bangsa jeung Yahudi dikumpulkeun deui ka darat.

Isarelflaggor.

Ayeuna kami euweuh kudu ngadagoan Yahudi bakal balik deui ka nagarana maranéhanana, eta janten kanyataanana a 70 taun ka tukang.


Av Holger Nilsson
tisdag, 15 oktober 2019 11:52
Gästblogg

Urang ngarti naon ieu hartina?

Lamun kami henteu ngartos ieu, eta hartina urang bakal ditampik di pamahaman kecap prophetic. Ieu bisa disada dramatis, tapi bisa sabenerna ditembongkeun dina jalan ieu.

Ku kituna didieu urang hartosna. Ayeuna geus lumangsung 70 taun terakhir ieu jadi jelas prophesied yén maranéhanana anu baca prophecies Alkitabiah sateuacanna geus sadar yen ieu bakal kajadian.

Di dieu kami ngan bakal masihan sababaraha conto preachers Kristen dina periode waktu ningal kecap prophetic.

Dina 1600, cicing John Owens, saha éta hiji pamimpin garéja Inggris sarta theologian. Aya di waktos nu teu mangrupa glimmer harepan yén Yahudi bisa balik deui ka nagarana maranéhanana. Sanajan ieu diprediksi John Owens kieu:

"The Yahudi kudu dikumpulkeun ti bagéan bumi tempat nu sumebar, sarta dibawa balik ka tanah air maranéhanana."

The panulis Protestan Paul Glegenhauver wrote ieu 1655: "A balik permanén urang Yahudi ka taneuh maranéhanana geus Nagri ditugaskeun ka aranjeunna ku Alloh ngaliwatan janji taya ka Ibrahim, Ishak jeung Yakub."

Urang bakal nyandak sababaraha conto ti sabudeureun saratus taun. August Hedstrom masihan dina 1912 diterbitkeun bukuna Studi dina prophecies.

Dina eta manéhna nulis: "Tungtungna, aya bewara yen Uti Turki Kakaisaran baris dina waktu éta aya hiji kaayaan bebas bebas, nyaéta Nagara Yahudi, atanapi naon eta bakal disebut".

The Denmark menteri C. Skovgaard-Petersen nulis buku Tanda na kali, eta ieu diterbitkeun 1919th

Dina buku panulis méré ekspresi pikeun sateuacan Yesus mulih, jadi urang Yahudi bakal balik di nagara-Na. Manéhna nulis ieu:

"Tapi bisi wae eta kudu dianggap salaku kabeneran Alkitabiah, yen urang Israil geus dikumpulkeun di nagara maranéhanana jeung nu dina vårbrytning spiritual sateuacan Gusti asalna. Hurup teu kaeusi, urang Yahudi geus henteu acan datang kana ngilikan Palestina ".

Saterusna wrote Skovgaard-Petersen: "kituna Urang bisa ngaharepkeun yén Yahudi kudu saméméh balikna Yesus Kristus sarta balik deui ka nagarana-Na."

Ayeuna kami euweuh kudu ngadagoan Yahudi bakal balik deui ka nagarana maranéhanana, eta janten kanyataanana a 70 taun ka tukang.

Naon ayeuna kumaha ogé datang ngadeukeutan anu yen Isa iraha wae bisa datang deui, lantaran kaayaan prophetic dasar pikeun ieu geus kaeusi. Urang sadar ieu sareng nyandak konsékuansi tina eta?


Publicerades tisdag, 15 oktober 2019 11:52:34 +0200 i kategorin och i ämnena:


0 kommentarer


Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 21 februari 2020 23:48
Jag och barnen har mycket att göra i helgen. Be att vi ska få allt gjort plus hinna vila och ha roligt/mysigt!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper Creeper

↑ Upp