Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ulah hilap ngajarkeun kana online anu teu disimpen

Ayeuna yén jamaah sareng gereja-gereja nuju online dina waktos-corona, aranjeunna henteu kedah sono pesen kasalametan ngeunaan Yesus Kristus kanggo anu teu disimpen.

Média sosial.

Di jaman Alkitab, aranjeunna kaluar sareng ngawartosan di jalan sareng kuadrat. Dinten ayeuna, jalan sareng alun-alun online. Hayu urang kaluar dimana urang anu aya di jalan ayeuna sareng kuadrat: jaring. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 25 juli 2020 03:30

Inditna sadayana lebar

Saur Isa nyarios yén urang bakal kaluar ka sadaya dunya sareng ngahutbah Injil ka unggal mahluk.

Dinten, dunya online. Jalma anu online dina sababaraha forum sareng média sosial. Maka henteu salah kanggo urang ogé nyambung sareng nyarioskeun pikeun nyaritakeun ngeunaan Yesus ka jalma-jalma anu aktip di ditu.

Di jaman Alkitab, aranjeunna kaluar sareng ngawartosan di jalan sareng kuadrat. Dinten ayeuna, jalan sareng alun-alun online. Hayu urang kaluar dimana urang anu aya di jalan ayeuna sareng kuadrat: jaring.

Pesen anu paling penting

Sakali urang angkat ka jalan sareng alun-alun ayeuna, urang henteu kedah hilap pesen anu paling penting pikeun urang sasama manusa anu aya. Nyaéta Yesus Kristus sareng yén anjeun bakal disimpen nalika anjeun nampi anjeunna.

Urang kedah janten fokus pisan kana jalma-jalma anu anyar sareng anu teu disimpen. Supados urang henteu milarian anu parantos disimpen sareng ngajarkeun ka aranjeunna. Henteu, urang kedah ngahontal anu teu disimpen. Jadi hayu urang ngahutbah ka aranjeunna.

Teu murag kana perangkap

Gusti parantos nyebat kuring hiji juruutil, padahal kuring parantos terang kumaha gampangna ngarahkeun da'wahna pikeun disimpen. Hayu urang henteu najeb.

Kusabab lamun urang teu ngajarkeun kasalametan ka anu teu kabangkitan, aranjeunna moal bakal ngadangu pesen Yesus sareng aranjeunna moal ngagaduhan kasempetan disalametkeun. Kuring nyebatkeun deui: hayu urang henteu terjerumus tina henteu ngajarkeun kana anu teu disimpen tapi ngan ukur anu disimpen.

Kuring ogé tos perhatikeun yén nalika urang ngahutbah Kasalametan pesen pikeun anu teu disimpen, jalma anu parantos disimpen bakal dikuatkeun sareng tumbuh dina imanna. Aranjeunna bakal didorong dina iman nalika urang ngajarkeun pesen kasalametan anu teu disimpen dina Yesus Kristus.


Publicerades lördag, 25 juli 2020 03:30:31 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 6 augusti 2020 21:59
Jag behöver ett arbete på halvtid. Helst förmiddagar.. Jesus hjälp!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp