Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Hacker usaha on Apg29

Eta geus Hacking ngulang usaha on Apg29 sakumaha injections SQL.

Hacker.

Alesan keur hacker ngadadak nyerang Kuring henteu weruh, tapi kuring heran lamun ieu alatan artikel ieu: Franklin Graham homophobic atanapi hiji evangelist?


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag 6 februari 2020 09:08

injections SQL

Kamari kuring meunang hiji email ti parusahaan hosting abdi dimana aranjeunna ngumumkeun yén nagara éta dijieun usaha hacker dina loka blog Apg29.nui bentuk SQL injections .

"Urang geus kapanggih yén fungsi dina kaca apg29.nu dipaké dina usaha pikeun ngalaksanakeun SQL suntik mangtaun aksés administrasi di sisi".

Alesan?

Kuring Cicing turun momen fungsi salaku aranjeunna diusahakeun ngamangpaatkeun tur cleaned databés of malware Apg29 geus dipigawé pikeun waktu ieu.

Alesan keur hacker ngadadak nyerang Kuring henteu weruh, tapi kuring heran lamun ieu alatan artikel ieu: Franklin Graham homophobic atanapi hiji evangelist?


Publicerades torsdag 6 februari 2020 09:08:40 +0100 i kategorin och i ämnena:


0 kommentarer



Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.