Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Aula urang ngalarang tina YouTube

pasangan pendeta Stefan sarta Mary Hallman geus ngalarang tina YouTube.

Mary Hallman.

Mary Hallman ti hiji siaran live tadi kaasup YouTube.

The pastor kawentar Stefan sarta kanal YouTube Mary Hallman urang geus Cicing turun ku YouTube alatan "terus-terusan atawa parna pelanggaran kawijakan prohibiting ucapan hate YouTube urang".


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 17 oktober 2019 23:38

"Kajahatan ngalawan kawijakan maranéhna"

pasangan pendeta Stefan sarta Mary Hallman geus dikirim live ti studio di Myresjöfönster duanana on Facebook jeung YouTube. Tapi kiwari channel YouTube maranéhna geus dihapus ti parusahaan Google-dipiboga dina grounds yén maranéhna geus dijieun "terus-terusan atawa parna pelanggaran kawijakan maranéhanana prohibiting ucapan hate"

Pastor yakin yén ieu téh bohong sabab cinta sagala jalma, aranjeunna ngahutbah Injil sarta brings di sakabeh program pemirsa kasempetan pikeun nampa Yesus.

The email ti YouTube


Kintun lamun shutdown sakumaha Youtube dikirim ka Aula urang.

Dina surelek nu Stefan Hallman ngagaduhan eta oge nyebutkeun yen anjeunna "teu tiasa muka, possessing atawa nyieun sagala rekening YouTube séjén" . Gantung bakal sahingga salamina sarta sakuliah dunya. Nyoba buka channel maranéhanana patepung ku téks ieu:


Nyobian pikeun nempo video nu tetep study dina web, éta Sigana mah ieu:


Stefan Hallman nyebutkeun on Facebook :

"Kami ngajempolan jeung pisan hanjelu nu channel YouTube kami kalawan 461 palanggan anu ditutup salawasna."

kawijakan strengthened

Saluran bakal ngalarang tina YouTube, kami geus maca sarta uninga sababaraha kali saprak maranéhna strengthened maranéhna kawijakan . Bakal aya duanana Kristen jeung non-Kristen. Nu anyar mah maca nu channel Christian sejen geus ditutup. Hiji saluran nu kuring diréaksikeun ngalawan tur teu satuju sareng sagalana.

Kuring ogé geus kadéngé nu 200 saluran Muslim geus ditutup handap. Aranjeunna geus ngajalankeun ISIS propaganda sareng nu sanesna.

Kuring ogé geus kadéngé nu Youtube baris jadi malah leuwih stringent sangkan bisa ngaharepkeun langkung closures. Di dieu duanana Kristen jeung non-Kristen sangsara.

dangong kuring

Pribadi, Kuring geus mutuskeun yén kuring bakal blogging jeung pamakéan média sosial salami mungkin mawa pesen ti Yesus Kristus. Ieu geus dangong kuring ti mimiti jadi atuh dina ramatloka ka situs blog taun 2007.

Kuring ogé mutuskeun yén kuring gé lengket Yesus ku kituna masarakat meunang kasempetan pikeun nampa Anjeunna sarta disimpen. Ulah meunang aub kalawan jadi loba hal lianna, nu bisa duanana jelas tur résiko bisa euweuh ngahontal pesen Yesus. 


Publicerades torsdag, 17 oktober 2019 23:38:55 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


6 juni och Corona


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 6 juni 2020 12:01
Be för en trasig relation, Gud vet. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp