Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Manéhna nyekel Dajjal deui

Naon eta anu nyepeng deui Dajjal, ku kituna manéhna teu bisa muncul dina panggung dunya dugi waktos ieu katuhu?

Dajjal - 666th

Dajjal aktip, tapi sakumaha baé, manéhna teu bisa muncul di dunya dugi "hiji anu nyepeng anjeunna deui" geus procured jauh. 


Av Sven Thomsson
lördag, 28 september 2019 14:30
Läsarmejl

Sistim ieu, nu misteri of lawlessness bakal iraha waktuna nu geus bringing lalaki dosa, Dajjal jeung kakuatan. Ieu aktif geus di waktu anu rasul. Aya geus loba antichrists.

Misteri of iniquity, nu Dajjal ieu geus gawe dina dinten Paul urang. Éta sabalikna diametrical tina "rusiah Godliness" (1 Tim. 3:16), nu Kristus. 

Aya lawasniya sumanget di dunya anu dibédakeun sorangan ngaliwatan hal nu henteu patuh ka Allah. Ieu hadir dina bentuk rusiah, teu sagemblengna atra. 

Dina 2Th. 2: 3 disebutna "putra perdition" jahat. Anjeunna baé sarua salaku Dajjal.

Lalaki ti lawlessness

Paul nyaéta panggero manehna teh lalaki tina lawlessness (2 Thess 2:. 8), hartina "lalaki dosa". Ieu mangrupa ekspresi karakter jahat-Na. 

Lawlessness didieu hartina leuwih ti anarki dina rasa sosial jeung politik. Karajaan Dajjal urang teu dicirikeun ku anarki, tanpa diktator lengkep.

Dajjal aktip, tapi sakumaha baé, manéhna teu bisa muncul di dunya dugi "hiji anu nyepeng anjeunna deui" geus procured jauh. 

Manéhna nyekel deui

Naon eta anu nyepeng deui Dajjal, ku kituna manéhna teu bisa muncul dina panggung dunya dugi waktos ieu katuhu? Di Yunani aslina nyebutkeun ho tinimbang eta. Ho nyaeta maskulin, anu kapribadian saurang lalaki urang.

Sababaraha tanda petik tina téks aslina: "Monon ho katéchon Arti HEOS ek Mesu genetai". Ieu hartina "hiji anu kiwari nyepeng eta deui, dugi kaluar tina jalan, anjeunna bisa jadi". 

Baé urang disebut dieu téh paling dipikaresep Roh Suci. Anu hirup dina hate jalma nu kagolong kana throng ditebus. 

Saatos brudeskarans suka bungah

Nalika panganten awewe teh geus bray up ti bumi, aya nganggur ngeureunkeun Dajjal dictatorial kakuasaan di bumi.

Excerpt tina buku abdi "balik Yesus '."



Publicerades lördag, 28 september 2019 14:30:48 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp