Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Promosi Hanok

Gusti dipulut anjeunna!

Hanok (Enok).

Kusabab Hanok parantos leumpang sareng Gusti, anjeunna henteu deui, kusabab Gusti ngajemput anjeunna.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 4 maj 2020 22:46
1  Mos 5:18-24: "När Jered var 162 år blev han far till Hanok. Sedan Jered hade fått Hanok levde han 800 år och fick söner och döttrar. Jereds hela ålder blev alltså 962 år. Därefter dog han. När Hanok var 65 år blev han far till Metusela. Och sedan Hanok hade fått Metusela vandrade han med Gud i 300 år och fick söner och döttrar. Hanoks hela ålder blev alltså 365 år. Sedan Hanok på detta sätt hade vandrat med Gud fanns han inte mer, ty Gud hämtade honom."

Hanoks pappa dog. Han fick alltså uppleva en helt normal död som de flesta människor. Men Hanok själv dog inte, utan Gud hämtade honom. Gud tog honom bort från jorden till sig.

Kajadian ieu mangrupikeun conto nubuat tina kebangkitan Prajanjian Anyar. Promosi ieu henteu énggal, tapi parantos dijelaskeun sacara nabi dina Perjanjian Lama. Tapi promosi ieu disumputkeun sareng rusiah munggaran diturunkeun dina Perjanjian Anyar.

1 Kor 15:51. Tuh, kuring nyarioskeun ka rusiah: Urang kedah sadayana bobo, tapi urang sadaya bakal ngajanggelek.

Éta kauninga yén Hanok leumpang sareng Gusti. Kami bakal leumpang ngahiji sareng Yesus. Upami urang nampi Yesus, kami siap nalika Anjeunna bakal nyayogikeun kami ka bumi.

Ngaliwatan iman

Hanok teu kapendak, sabab ujug-ujug anjeunna musna. Dina cara anu sami, iman ka Yesus Kristus bakal. Ujug-ujug aranjeunna bakal musna sareng anjeun moal mendakan aranjeunna, sabab aranjeunna ayeuna di bumi sareng Yesus Kristus.

Heb 11: 5. Ku iman Henok [Hanok] turun ka handap supaya anjeunna henteu ningali maot, sareng anjeunna henteu mendakan deui sabab Allah parantos sumping ka anjeunna. Kusabab sateuacan anjeunna ngajemput, anjeunna nampi nampi kasaksian yén anjeunna janten nikmat ka Gusti.

Enok (Hanok) dipercaya ka Allah, janten anjeunna ogé lungsur. Upami anjeun percanten ka Yesus sareng disalametkeun, anjeun bakal angkat sareng kéngingkeun Yesus dina hawa. Anjeun moal ditinggalkeun kaluar.

kasaksian di

Hiji hal anu pikaresepeun pikeun dicatet nyaéta sateuacan Enéng ngajemput ku Gusti, anjeunna gaduh kasaksian yén anjeunna mikaresep ka Gusti. Upami anjeun nampi Yesus sareng disimpen, anjeun gaduh kasaksian dina haté anjeun yén anakna ti Gusti. Kasaksian ieu jelas pisan dina pikiran anjeun. Teu aya ragu. Perlu dipikanyaho yén anjeun disimpen sareng milik Gusti.

1 Jn 5: 10-11. Saha anu percaya ka Putra Allah gaduh pasaksian anu aya dina manahna. Saha anu teu percanten ka Gusti parantos ngadamel anjeunna tukang bohong kusabab anjeunna henteu percanten kana kasaksian anu ku Gusti parantos kasaksian ngeunaan Putra-Na. Sareng ieu anu kasaksian: yen Allah parantos masihan kahirupan anu langgeng, sareng yen hirup aya dina Putra.

Henteu aktif

Samentawis, Hanok (Enoc) ngantosan Gusti pikeun nyandak anjeunna, anjeunna teu calik dianggurkeun, tapi hirupna dituluykeun normal. Anjeunna ngalahir putra lalaki sareng putri. Anjeunna damel di dunya ieu sareng ngawula ka Allah ku leumpang sareng anjeunna.

Perjangjian Anyar nyatakeun yén aranjeunna ngawula ka Gusti anu hirup bari aranjeunna ngadagoan Putra-Na Yesus Kristus ti surga.

1 Tes 1: 9-10. Pikeun aranjeunna nyarioskeun ka kami kumaha kami nampi sareng anjeun, sareng kumaha anjeun ngarobih ka Allah tina brahala-brahala, ngabdi ka Allah anu hirup sareng leres, sareng ngadagoan tina langit Putra-Na, anu Anjeunna dibangkitkeun tina maot, Yesus , anu nyalametkeun urang tina murka anu datang.

Ngantosan Yesus

Dina cara anu sami, urang anu iman ka Yesus kedah aktif di dunya ieu, angkat sareng ngurus kulawarga, ngiringan sareng Gusti bari ngantosan Yesus nyangking kami ka bumi.

doa

"Yesus, bantosan abdi hirup kahirupan sapopoe sareng ngalayani anjeun bari kuring ngantosan anjeun bawa kuring ka bumi. Amin."

Publicerades måndag 4 maj 2020 22:46:20 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Hjälparen den Helige Ande - Har du tagit emot honom?


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 30 maj 2020 12:18
Be att Herren ska mana på en person att ta kontakt med mig,det är oerhört viktigt att personen gör detta nu.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp