Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Sanctification lumangsung dina pengikut iber Yesus

Sanctification jeung kasalametan atanapi leresan, teu sami.

Katresna dina Creek.

Kasalametan atanapi leresan, lumangsung kadua urang ngahurungkeun ka Yesus, sarta anjeunna ngalir kana hate urang. Sanctification kumaha oge, mangrupakeun prosés lifelong, dimana kami leumpang ku Yesus maturing salaku urang jeung Kristen, Yesus tiasa beuki loba katingali dina tur ngaliwatan kahirupan urang, sedengkeun dunya jeung daging anu jadi kirang guiding gaya dina kahirupan urang.


Av Emma
onsdag 4 december 2019 19:47

Kecap sanctification duanana tina Perjanjian Old Ibrani "Kadas" na di nt kecap Yunani "hagiasmós", kitu nu sanctification kecap separation ti dunya na nya "sumanget". hartosna kieu pemisahan ti mana éta téh unholy na profan, sarta yén tinimbang mahluk set eta pikeun nama Pangeran sarta eta nu milik Anjeunna.

Sanctification jeung kasalametan atanapi leresan, teu sami.

Kasalametan atanapi leresan, lumangsung kadua urang ngahurungkeun ka Yesus, sarta anjeunna ngalir kana hate urang. Sanctification kumaha oge, mangrupakeun prosés lifelong, dimana kami leumpang ku Yesus maturing salaku urang jeung Kristen, Yesus tiasa beuki loba katingali dina tur ngaliwatan kahirupan urang, sedengkeun dunya jeung daging anu jadi kirang guiding gaya dina kahirupan urang.

John ngajadikeun hiji pedaran naon dunya istilah nyaéta pikeun 1 Yohanes 2: 15-16

" Cinta teu dunya, ngayakeun hal anu di dunya. Mun saha mikanyaah dunya teu cinta Rama di anjeunna. Pikeun sakabéh anu aya dina dunya, daging jeung kahayang tina panon jeung sombong nu hirup alus, teu ti Rama tapi ti dunya. "

Dina Galata 5: 16-21 Paul speaks ngeunaan karya daging, anu Kuring ogé bakal datangna dina kaayaan dunya istilah na nya "roh" Paul nyebutkeun kieu: fornication, uncleanness, lasciviousness, idolatry, sorcery, enmity, alatan masalah, jealousy, outbursts ku amarah, quarrels, schisms, heresies, niat jahat, mabok, debauchery. Raket jeung pangajaran Kitab Suci ngeunaan sanctification, sakumaha Alkitab speaks ngeunaan maranéhanana anu geus katampa Yesus Kristus janten Jurusalamet pribadi maranéhanana jeung Gusti, jalma nu suci: Rum 1: 7 "... maraneh tercinta Allah, nya disebut jadi wali," 1 Korinta 1: 2 "ka garéja Allah di Corinth, maranéhanana sanctified Kristus Yesus, aranjeunna disebut janten wali ... Epesus 1: 4" sakumaha anjeunna saméméh pondasi dunya geus dipilih kami di anjeunna yén urang bakal jadi suci tur teu salah sateuacan anjeunna ".

Alkitab speaks di sababaraha tempat ngeunaan prosés sanctification lumangsung.

1 Tesalonika 5:23 nyebutkeun , "May Allah karapihan dirina sanctify Anjeun tos rengse ..." 2 Tesalonika 2:13 nyebutkeun "... ngaliwatan sanctification Roh jeung kapercayaan ngeunaan bebeneran", Ibrani 2:11 speaks Yesus anu sanctifies jeung jalma anu hallowed. Kecap sanctify kami: John 17:17 "Sanctify aranjeunna dina bebeneran; Kecap anjeun bebeneran".

pangagem ngajadikeun dirina sadia pikeun karya sanctification dina kahirupan maranéhanana: 1 Tesalonika 4: 7,8.

Simkuring moal membela dosa dina kahirupan urang! tapi lamun Roh Suci ngarah ka karunya urang teu, urang ngaku sateuacan Gusti, lajeng Allah baris ngahampura urang jeung cleanse kami tina sagala amal saleh. 1 Yohanes 1: 9

Urang disebut ka kahirupan kasucian

" Gusti teu disebut urang uncleanness, tapi ka kahirupan kasucian. Ku sabab eta ayeuna rejects teu teu nampik lalaki tapi Allah, anu geus dibikeun Anjeun Roh Suci-Na. " 1 Th 4: 7, 8

Dina Roma 6:19 nyorong urang nanya anggota kami di layanan tina amal saleh, sanctification, sarta 2 Korinta 7: 1 exhorts kami ka godliness perfecting kasucian.

Jigana sieun leres Allah nyaeta kakuatan anu kuat dina nyawa mukmin neangan kasucian dina kahirupan maranéhanana. Naon atuh hayang niatna ngantebkeun!

Dina lampu tina kasucian Allah geus dilahirkeun a sieun leres Allah éta.

Anjeunna pantes hormat, subordination, ta'at, hate urang syukur hina tur adoration.

Ieu penting pisan teu balik ngalawan tur malire lamun Roh Suci nempokeun urang hal dina Word, nalika Gusti shines on hal dimana manehna hayang nempo parobahan dina kahirupan urang. Nalika Alloh nyebutkeun; Ieu teu pleasing ka abdi, yen kuring rék ngeureunkeun ku, upami di kali kitu, ngan malire deui, atawa pikir, teu jadi bahaya, jadi distressing ka Roh Suci Allah. "Teu ngungun Roh Suci Allah, saha nu geus ditarima salaku segel keur poe panebusan." Epesus 4:30.

Lamun lila mun anjeun malire Gusti nunjuk kaluar, anu kirang aranjeunna ngarasa jadi low-konci sora Roh di salah sahiji urang batin, salah janten "blunted". Anjeunna speaks mindeng quietly jero urang.

Kuring gé masihan conto tina kahirupan kuring sorangan. Baheula kuring kokotéténgan teuing mindeng dina TV. Kuring éta lajeng pangalaman pisan jelas lamun kuring nempo dina sababaraha program TV, boh kamana nya ieu teuing profanity atawa ngandung sagala hal najis, kumaha Roh Suci dina kuring direspon sarta jadi distressed. Bisa jadi contona hal seru program cop acara atanapi drama mah kapanggih metot, sarta sakumaha Abdi kokotéténgan on. Nalika eta diliwatan lila, sarta kuring pernah dipaliré warning Roh Suci, sarta terus ningali kana program a misalna, jadi kuring teu katimu euweuh sakumaha jelas tantangan low-konci Roh Suci urang. Kuring nempo aya deui carana manehna jadi distressed.

Naon anu kajadian? Muhun, naon anu lumangsung éta yén haté kuring ieu keur blunted dina hubungan jeung kasucian Allah! sora sumanget urang dina eta hal husus sempet ampir pareum. appallingly

Ayeuna eta bakal saeutik pisan nempoan televisi. Pikir urang sadayana gaduh wewengkon anu Roh Allah nunjukkeun yén teu mangga anjeunna, sarta dimana urang kudu tobat.

Pitulung dina prosés sanctification téh aya. Urang nyaho cukup ka sadaya sabaraha kali urang ngusahakeun, dina usaha sorangan pikeun jadi leuwih "alim" Kristen sanctified, tapi kumaha urang kalah ka ngalakukeun ieu. Simkuring hilap, atanapi teu terang kumaha carana Alloh ngabantuan kami dina prosés sanctification.

Dina Ezekiel 11:19, 20, urang baca

" Kuring bakal mere eta salah haté, sarta sumanget anyar Kuring baris nempatkeun dina aranjeunna. Kuring baris nyokot jauh jantung stony kaluar daging maranéhanana sarta masihan eta haté daging, éta maranéhna bakal leumpang di katetepan kuring, sarta tetep nurut abdi, sarta ngalakukeun aranjeunna. Aranjeunna bakal jalma kuring, sarta kuring bakal Alloh maranéhna "

sarta di Ibrani 8:10 kami maca jangji sarua. Galata 5:16 "Kumaha abdi hoyong sebutkeun ieu: Walk dina Roh, anjeun moal bisa nafsu tina daging," na ayat 25 ". Lamun urang cicing ku Roh, hayu urang ogé leumpang di Roh"

Ieu Tapi keur kuring pribadi jelas diucapkeun ka abdi dina kahayang ieu janten langkung kawas bogoh jeung tempo, éta kecap Yesus dina Yohanes 15. Di dieu Yesus speaks dirina salaku Vine leres / nu Vine leres. Manéhna nyebutkeun yén éta téh ukur ngaliwatan éta kami abide Anjeunna saha Vine, buah bakal tumuwuh. Anjeunna nyebutkeun yen ku förblivandet di Vine bakal Cabang (vi) ka tega buah euyeub. Yesus oge nyebutkeun dina ayat 5 "... tanpa kuring maraneh teu becus".

cabang tiasa kakuatan teu sorangan atawa usaha squeeze buah sagala.

Buah tumuwuh.

Karya Roh ngeunaan rahmat di urang, éta téh lumangsung dina Komunitas Yesus dirina.

Jigana yén geutah-mere kahirupan ti Vine, nu ngahasilkeun buah, anggur, Jigana tiasa nyarios ka gambar ti Roh Suci, hirup vibrant Na.

Buah Roh disebutkeun dina Galata 5:22. Catetan yén buah Roh , nu ieu munculna. Taya ngahargaan mana anu ka cabang nu ngasuh buah. Tapi cabang patuh dina Vine nu ngalakukeun meh bisa tumuwuh buah.

Simkuring oge ningali dina Kitab Suci yén lalaki disimpen moal bisa hirup ku cara hiji hayang, sarta teu malire naon Roh Allah ngaliwatan Firman speaks ka urang. Urang disebut ku Yesus keur discipleship "Sarta manéhna disebut jalma jeung murid-murid na ngomong ka aranjeunna: Upami lalaki wae bakal datangna saatos abdi, mugi Gusti mungkir dirina jeung nyandak up cross sarta nuturkeun kuring." Ditandaan 8:34.

Nutup ku kecap ti Pilipi 4: 8, nu geus jadi jadi hirup pikeun kuring

" Baraya Sumawona (jeung sadulur), sadayana anu bener tur dignified, ngan, murni, naon anu denok, jeung estimasi, enya, sadayana nu disebut kahadean tur pantes pujian, pikir dina hal ieu."

tambahan kuring: hirup pikeun hal ieu, nyarita hal ieu.


Publicerades onsdag 4 december 2019 19:47:01 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 7 april 2020 18:58
Tack till er alla som ber för Kerstin att hon överlever operationen imorrn och blir fri cancern. Tack Jesus för att du är med och håller dina händer över henne och alla sjuka. Jesus är vår läkare.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp