Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

jantung kudu ngeunteung Yesus

dunya perlu Kristen anu hate nu ngaduruk jeung eunteung anu ngagambarkeun Yesus Kristus.

jantung kudu ngeunteung Yesus.

Kapan ieu mah imah, kuring ningali sorangan dina eunteung jeung nyebutkeun, "Dupi moal I katingal anjeun méméh?". Aya lajeng aya tetempoan éndah, anjeun nyaho, eusian gering sakumaha Abdi éta. Dinten nyaéta gambar eunteung teu sami, ayeuna maneh ngarasa bagja mun milik Yesus Kristus sarta janten barudak na, sanajan kalawan flaws sarta faults.


Av Mr Svensson
torsdag, 26 september 2019 13:24
Läsarmejl

Dupi anjeun katempo diri dina eunteung tina saminggu?

Babagi téh alam Kristen. Anjeunna anu mikanyaah hayang masihan naon anjeunna boga. Kuring bade nanya lamun geus katempo diri dina eunteung tina saminggu? Sugan anjeun mikir dzat dzat jadi heubeul kuring jadi, Nämen jadi loba wrinkles Kuring geus narima kusabab mail Andy urang, atawa Anjeun bisa ngajalajah, oh oh kuring narima prettier unggal dintenna Alloh mikanyaah kuring!

kambuh

cerminan urang téh bener metot? Pikeun ampir 15 taun ka tukang mah kungsi kambuh jeung nginum pisan alkohol sarta jadi nerbrottad tina opat penjaga na dua pulisi anu nanya kumaha damang? Muhun ieu mah jadi alus kalawan Andy anu tadi, nurutkeun dokter anu digarap kaluar ampir 4 per sarébu dina awak, nyaeta, résiko karacunan alkohol fatal, sadaya ieu dina Poé Natal!

Kuring kungsi didahar pisan rödbetsallad na ham dina Morgan, sobat, ieu sareng saha inebriated. Urang ngalaman Isro ka tempat pikeun pihak na aya I blacked kaluar jeung teu apal naon anu kuring rengse, sakabéh ngadadak kuring kudu opat penjaga na dua aparat kapulisian anu wrestled kuring handap dina lantai.

Kalawan jadi loba alkohol dina awak ngarah dikirim kuring ngeusian sél nu kuring hanjakalna spyde handap kalawan beetroot Salad. Kuring jadi isin lamun maranéhna bakal ngirim kuring imah, nerspydd na sabuk nu sabudeureun beuheung abdi, sarta tanpa kaos kaki, abdi ninggalkeun stasiun pulisi. Ieu sahenteuna 20 derajat.

cerminan kuring

Kapan ieu mah imah, kuring ningali sorangan dina eunteung jeung nyebutkeun, "Dupi moal I katingal anjeun méméh?". Aya lajeng aya tetempoan éndah, anjeun nyaho, eusian gering sakumaha Abdi éta.

Dinten nyaéta gambar eunteung teu sami, ayeuna maneh ngarasa bagja mun milik Yesus Kristus sarta janten barudak na, sanajan kalawan flaws sarta faults.

Ngaduruk hate nu geus gambar eunteung Yesus

Urang kudu leuwih cinta Allah ka jalma urang papanggih! Pikir sabaraha kecap urang gaduh, tapi urang kudu cinta tatangga urang? Dunya shakes kaluar kahariwang sarta eta bakal malah leuwih goreng ti naon urang tingali ayeuna. dunya perlu Kristen anu hate nu ngaduruk jeung eunteung anu ngagambarkeun Yesus Kristus.

Ayeuna abdi tiasa ningali sorangan dina eunteung

Eunteung gambar, kuring kungsi kasampak sanggeus kuring disebut eusian babak kalawan Morgan éta teu pikaresepeun, Kuring ngarasa jadi macet afterward. Ayeuna abdi tiasa ningali sorangan dina eunteung jeung aya kuring ningali hiji ditebus ganteng disimpen lalaki heubeul 51 taun. Sumuhun, Kuring teu resep sagala batur, éta geus ngabareuhan kapanggih sadayana mail abdi? Tapi naon ieu mun jeung maneh mah kitu dipikacinta ku jalan Yesus Kristus. 


Publicerades torsdag, 26 september 2019 13:24:28 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp