Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Islam hayang nyokot alih di Swedia

Aya perang spiritual pikeun nagara urang antara Kristen jeung Islam.

Islam hayang nyokot alih di Swedia

Aya loba Islam di taun panganyarna di nagara urang geus dipilih jalur Kristen, jauh ti hatred sarta kekerasan. Yén teh sisi positif mahluk, sedengkeun anceman Islamist naek.


Av Holger Nilsson
onsdag, 25 september 2019 19:20
Gästblogg

Integrasi - a ngaluarkeun konci

Anjog politikus ayeuna ngawangkong ngeunaan integrasi nu mangrupakeun masalah krusial. Jelas eta tiasa boro tiasa nyarios.

Jelas, éta teu jadi pinter nyandak enteng hiji masalah krusial. Naon tiasa kami ngalakukeun ngeunaan masalah serius ieu? Jawaban hanjelu téh "teu pisan" atawa "ampir euweuh".

Alesan keur pesimis ieu naon a élmuwan, Professor Ruud Koopman menyimpulkan. Anjeunna boga leuwih 20 taun nalungtik integrasi sarta asimilasi diantara Islam di Eropa.

Dina koran Norwegia Dokumén bisa maca naon manehna datang nepi ka. kacindekan nya eta: Islam ngamungkinkeun teu reconciled kalawan démokrasi sarta masyarakat Kulon. Éta undoubtedly harder mun ngahijikeun ummat Islam ti grup lianna imigran dina masyarakat Kulon.

Geus aya 2013 Koopman diterbitkeun laporan kalawan ngalengkepan survéy nunjukeun yen dua per tilu jalma muslim surveyed yakin yén aturan agama nu leuwih penting ti batan hukum nagara aranjeunna hirup di.

Taya masarakat Kulon geus junun integral tina Muslim. Ku kituna, éta mangrupa ilusi nu Swedia bakal ngahontal naon henteu nagara sejen geus hasil.

Ieu alatan ngeunaan hiji budaya béda, agama, sarta mindset yen konflik jeung masarakat Swedia.

Hiji leyuran kitu, sarta yén nyaéta nalika kaum muslimin bakal ngarobah kana iman Kristen. Aya loba conto jalma anu geus nyokot hambalan ieu, nu pangalusna geus junun ngahijikeun kana masarakat.

Sanajan ieu, pilih Board Migrasi masih keur ngaluarkeun seueur ieu Islam Kristen, bari jumlah badag - jalma anu teu hayang ngahijikeun - tetep. Ieu bisa ngabuktikeun jadi kasalahan dahsyat!

Islam hayang nyokot alih di Swedia

Lamun meta pikeun judulna kitu maca artikel ieu sareng ningali conto naon anu lumangsung di nagara urang.

Soheila Fors ngabogaan fl utet dramatis, manehna lahir di Iran jeung sumping engké mun Swédia. Dinten baé Kristen steadfast sarta boga pangalaman ngeunaan duanana islam iman Kristen. Dina artikel di The World Dinten manehna ngabejaan urang ngeunaan hiji acara:

"Hal éta lumangsung di alun nalika kuring kungsi caucus jeung manehna sumping ka adu kuring. jilbab linggih sampurna, kawas seuri disdainful. Ku kituna dimimitian dina paguneman anu henteu paguneman tanpa dédéngéan a. Lamun manehna mah teu meunang di mana waé, ieu waktu keur ngancem: Urang geus datang ka dieu nyandak leuwih. salah No kedah kudu diajar Swedia, dulur kedah nyarita Arab. Lamun urang gaduh kakuatan, oge bakal kapaksa ngagem jilbab.

panggero nu masihan rasa goréng dina sungut abdi sabab Kuring geus patepung jadi loba kawas jadi kabogohna loba kali. Éta sapi diktator agama nu salawasna disada sami, boh di taun 1980 Iran dina 2020 urang Swédia. "

Maka kami bakal méré gambar beda Swédia, nyaéta tina Hjällbo, hiji suburb of Gothenburg. Dunya Dinten mere gambar tina naon anu lumangsung lamun tilu Kristen evangelized di alun.

Lajeng aya guy ti geng jeung nyebutkeun: ". Geus tilu menit nyandak anjeun ti dieu, atanapi abdi gé némbak anjeun"

kajadian lumangsung salila Ramadan sarta gang ogé dikedalkeun yen "Kabéh gancang di dieu. Urang Islam. Urang ulah rék di dieu. "

Komentar di handap anu uttered kecap muslim: ". Urang ulah rék di dieu" "Urang geus datang ka dieu nyandak leuwih" na

Ieu nunjukeun yen aya perang spiritual pikeun nagara urang antara Kristen jeung Islam. Ieu ayeuna waktos tinggi keur Kristen jeung politikus keur bangun sarta nyandak acara ieu serius. 

The Islamists nu ngaronjatkeun di Swedia

salah No kudu mikir yen Swédia nyaéta sudut dijagi tina dunya pangaruh Islamists. A laporan SAPO nembongkeun kanaékan seukeut tina Islamists di Swédia.

Dina TV, teletext sarta sababaraha media sejenna bisa jadi 11 Juni nyandak bagian tina angka alarming FBI urang dina Jumlah Islamists di Swédia.

Fredrik Hallström, timbalan kapala counterterrorism nu nyebutkeun: "Urang téh rusuh ngeunaan tumuwuhna teh". Hal ieu ogé ngomong dina laporan: "otoritas The ayeuna jalan karasa numbu ka Jumlah Islamists radikal di Swedia ngaronjat sharply dina taun panganyarna, ti ratusan nepi rébuan. Dina Méi, geus boga genep Islamists nonjol geus ditahan ".

Aya ayeuna rébuan (!) Islamists di Swédia. Salah sahiji ieu bisa disebut mangrupakeun hiji ancaman potensial pikeun kaamanan nagara urang. Ieu meureun ukur hitungan waktu saméméh bisa dimimitian ningali Islamists radikal meta sagala cara.

Aya geus ngaronjat seukeut dina jumlah muslim di Swedia dina taun panganyarna.

Di hudang ieu ogé nuturkeun kanaékan seukeut dina Islam. The Islamists daék ngalakukeun nanaon dina nami aqidah agama maranéhanana, kaasup niupan up dina hawa pikeun maéhan batur.

Dina Juni, Service Kaamanan pikeun ngaluarkeun dua imams (!), Saha geus aktif dina masjid. anggota lianna lingkungan Islamist radikal ogé geus ditahan ku Service Kaamanan.

Ahli Muslim biasa kedah urang cinta sarta coba meunang pikeun Yesus. cinta Yesus ngajadikeun hiji Muslim ka pengikut asih Yesus tinimbang jadi Islamists.

Aya loba Islam di taun panganyarna di nagara urang geus dipilih jalur Kristen, jauh ti hatred sarta kekerasan. Yén teh sisi positif mahluk, sedengkeun anceman Islamist naek.

Lamun keur maca ieu Muslim anjeun kudu nyaho yen anjeun dipikacinta ku Alloh. Kituna lakonan hal nu sarua salaku jadi loba sejen tur buka nepi ka pesen cinta.



Publicerades onsdag, 25 september 2019 19:20:39 +0200 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp