Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Israel - waktu karakter badag

Urang boga hiji pamahaman ti greatest sadaya karakter waktu - Israel?

umbul Israél.

Ayeuna urang Yahudi anu balik di urut tanah air maranéhanana jeung maranéhna bakal pernah jadi kapaksa kaluar nagara. Cai mibanda Gusti jangji dina Amos 9: 14-15.


Av Holger Nilsson
måndag 7 oktober 2019 01:25
Gästblogg

Mun urang teu boga deui, éta téh teu heran lamun urang teu ngartos sadaya batur.

Sadaya tanda waktu nu nubuat Alkitab méré salaku patokan pikeun nalika urang bisa ngaharepkeun mulang Yesus lumangsung, nya éta kaayaan pangbadagna Israél jeung restorasi urang Yahudi ngumpul.

minuhan prophetic Indisputable

Aya minuhan prophetic yen geus lumangsung di generasi ayeuna hirup jeung nu geus indisputable. minuhan éta téh salaku jelas tur lengkep sakumaha bakal pituduh sahenteuna pikeun sakabéh mukmin. Urang mikir Yahudi balik deui ka darat maranéhna sakali ngeunaan 2000 taun ka pengker dipaksa jauh ti.

prestasi ieu kitu ogé-diadegkeun nu di teu kurang ti 14 kaluar tina buku Perjangjian Heubeul bisa manggihan ieu. Hal ieu dipaké di leuwih ti 60 lokasi di buku nabi.

Suratna jelas

Teu ngeunaan hitungan interpretasi, suratna jelas; Allah baris mastikeun yén urang bakal balik deui ka nagara. Éta ogé ngeunaan balik ieu lumangsung ti unggal arah.

Urang baranahan dieu ukur sababaraha passages ieu salaku conto anjeun bisa ngungkaban up na baca: 

Ayeuna urang Yahudi anu balik di urut tanah air maranéhanana jeung maranéhna bakal pernah jadi kapaksa kaluar nagara. Cai mibanda Gusti jangji dina Amos 9: 14-15:

"Kuring baris nyieun urang abdi inguan Israél. Éta wajib ngawangun kota sampah, sarta nyicingan éta. Aranjeunna baris melak kebon anggur jeung inuman anggur ti aranjeunna. Éta ogé kudu nyieun kebon sarta ngahakan bungbuahan maranéhanana. Kuring baris melak aranjeunna kana taneuh maranéhanana. Éta wajib henteu leuwih jadi uprooted ti darat Kuring geus dibikeun aranjeunna, saith Gusti Alloh anjeun. "

"The prophecies Alkitabiah keur kaeusi dina jangka waktu nu urang."

Sababaraha taun ka pengker dicutat Perdana Mentri Israél Netanyahu nubuat Alkitabiah ieu lawang upacara UN urang. Manéhna di hareup sakabeh bangsa anu dikumpulkeun aya di PBB. anjog di dunya sahingga geus uninga naon Gusti parantos dipidamel na naon Anjeunna jangji urang Yahudi.

Saatos Netanyahu dicutat petikan Alkitab dina Amos, anjeunna memproklamirkan: 

"The prophecies Alkitabiah keur kaeusi dina jangka waktu nu urang."

Nunjukkeun yen manehna bisa ngalakukeun hal eta di hareup wawakil bangsa ti PBB, sabaraha langkung kedah kieu teu diproklamasikeun dina sakabéh pulpits Kristen!


Publicerades måndag 7 oktober 2019 01:25:02 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 13 oktober 2019 22:58
Ber om helande och läkedom för min kropp så att jag kan träna ordentligt! Be att jag ska hitta bra träningsformer för min kropp samt komma i riktigt god form!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp