Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Yesus geus nelepon maneh

program hirup Christer Åberg urang 29 menit ti studio ka imah di Meadow


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag 6 oktober 2019 20:16

Publicerades söndag 6 oktober 2019 20:16:04 +0200 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 23 oktober 2019 11:46
Tfn skrev ju fel där nyss. Skulle ju inte stå messenger utan smärta. Om du vill rätta till det Christer! Den byter ord när jag sänder iväg

Senaste kommentarer

Christina Staberg: Hologrambiblar till Nordkorea

Sven Thomsson: Lotteri i församlingen

Christina Staberg: Lotteri i församlingen

Lena Henricson: Jesu dop

Jeanette Berglind: Dessan på äventyr

Lenny: Jesu dop

SA: Cookies - Kakor

Lena Henricson : Jesu dop

Lena Henricson : Jesu dop

Christer Åberg: Jesu dop

Niklas: Skyll inte på världen om den inte vill predika om Jesus

Sandra: Jesu dop

Lena Henricson : Skyll inte på världen om den inte vill predika om Jesus

Tudelu: Jesu dop

Christer Åberg: Cookies - Kakor

SA: Cookies - Kakor

Alf: Vandra i ljuset

Christer Åberg: Hallmans avstängda från YouTube

Lars-Göran Rönnberg: Hallmans avstängda från YouTube

Roger T. W.: Så blev Sackeus frälst


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp