Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg Ny! | Kommentarer | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Yesus - manusa guarantor

Yesus ngadeg surety pikeun sakabeh manusa.

Yesus - manusa guarantor

Yesus ngadeg surety pikeun sakabeh manusa. Wijaksana Raja Suleman bisa ngaliwatan wahyu prophetic paribasa ngaduga naon anu lumangsung kalawan baju Yesus, ratusan taun saméméh éta lumangsung.


Av Sven Thomsson
torsdag, 26 september 2019 16:39
Läsarmejl

Yesus janten guarantor kami

Lalaki pernah bisa mayar hutang maranéhanana dosa. Tapi Yesus janten guarantor urang sareng nu mayar loba beungbeurat hutang manusa. Eta teu bisa dibayar ku perak atawa emas, tapi Yesus éta harga pas anjeunna mayar eta kalawan getih adi-Na.

Urang cutatan Kitab Suci a ti Matt.27: 35

"Jeung lamun maranéhna sempet disalib anjeunna, aranjeunna dibagi up baju na ku casting kavling"

Dina tarjamahan séjén berbunyi: "prajurit dicoo dadu mun ditilik baju na," na acan sejen "jarami ubar keur maranehna." Acara ieu ogé disebutkeun dina Mark.15: 24 sarta Lukas. 23:34.

Acara baju Yesus anu diprediksi

Tapi sadayana pamiarsa Alkitab bisa jadi teu nyaho yén acara baju Yesus anu ogé diprediksi dina Perjanjian Old. Raja Suleman, anu éta Nabi nyerat ngeunaan ieu dina paribasa. 20:16:

"Candak ka pésta manéhna, sabab anjeunna geus Isro surety pikeun sejen, sarta jangji lamun manehna boga demi strangers".

Jeung "alien" hartina pagans tinggi probabilitas, Yahudi, jeung sakabeh bangsa, memang, sakabéhna hasil manusa fallen - kayaning mun jeung maneh mah, anu dibawa ka kasalahan dosa. Dina Prov. 27:13: nyebutkeun:

"Candak ka pésta manéhna, sabab anjeunna geus Isro surety pikeun sejen, sarta jangji ka nalika anjeunna, demi nu awéwé aneh urang".

tanggung jawab beurat ti jalma anu jumeneng surety

Dina kali Perjanjian Old, sarta dina waktu Yesus rested hiji tanggung jawab pisan beurat jalma anu nangtung surety pikeun utang-sarat pribadi. guarantor kahiji kudu mayar hutang debtor urang. Tapi lamun debtor teu bisa mayar éta kawajiban ka guarantor urang pikeun ngalakukeunana. Aya ieu malah diwenangkeun diwenangkeun nyandak baju di jangji.

Ieu gé kasampak di Kitab Suci sejen salaku conto naon anu lumangsung salaku surety keur batur. Prov. 22: 26-27

"Kudu moal salah sahiji jalma anu nyerang leungeun, jalma anu nangtung surety keur injeuman. Teu resep maneh, nu kedah nyandak jauh ranjang tempat anjeun, lamun nganggur mayar kalayan? "

Komo ranjang, dimana utang-burdened nu dipaké pikeun saré éta creditor nu hak nyandak jangji ka.

Yesus ngadeg surety pikeun sakabeh manusa. Wijaksana Raja Suleman bisa ngaliwatan wahyu prophetic paribasa ngaduga naon anu lumangsung kalawan baju Yesus, ratusan taun saméméh éta lumangsung.

Mimitina mah ieu custom di Israel yén prajurit kapaksa nyandak baju disalib. Éta mah ngan saukur nyandak baju Yesus ', tapi ogé garong baju nu disalib. tunic Yesus ieu anyaman dina hiji sapotong tur teu boga seams. Naha teu serdadu teu luh dinya, tapi tuang kavling keur eta ningali saha eta bisa milik (Jn. 19:25).

Kaeusi nubuat dina unggal jéntré

Serdadu terang yén nu ieu nongkrong di cross teu tangtu kudu ngagem nu leuwih lengkep. Sanajan aranjeunna henteu terang yen ku ngabagikeun baju Yesus sarta méré jauh jaket, dina unggal jéntré patepung PS. 22:19.

Salaku Adam mimitina murag kana dosa tur diusir ti paradise, Allah eweh baju, ku kituna manéhna bisa nyumputkeun nakedness Na. Nalika Adam panungtungan (Yesus) maot pikeun dosa-dosa urang sarta jadi musibat pikeun kami, anjeunna undressed.



Publicerades torsdag, 26 september 2019 16:39:32 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:


1 kommentarer


x
P. Andersson
torsdag, 26 september 2019 17:10

Det är det ytliga vi ser som styr oss i vår tid. Bara Jesus kan väcka livet inom oss så att vi blir starka att stå emot djävulen. Gud ser rakt in i våra hjärtan. När människor tar emot Herren så förändras livet inifrån på ett sätt ingen penning kan göra.

Jesus Kristus är vår frälsare!

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 19 januari 2020 04:28
Peter är nu sökt av Gud Bed för honom Tack 🙏

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Mer info hur du kan stödja finner du här!

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp