Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Yesus - manusa guarantor

Yesus ngadeg surety pikeun sakabeh manusa.

Yesus - manusa guarantor

Yesus ngadeg surety pikeun sakabeh manusa. Wijaksana Raja Suleman bisa ngaliwatan wahyu prophetic paribasa ngaduga naon anu lumangsung kalawan baju Yesus, ratusan taun saméméh éta lumangsung.


Av Sven Thomsson
torsdag, 26 september 2019 16:39
Läsarmejl

Yesus janten guarantor kami

Lalaki pernah bisa mayar hutang maranéhanana dosa. Tapi Yesus janten guarantor urang sareng nu mayar loba beungbeurat hutang manusa. Eta teu bisa dibayar ku perak atawa emas, tapi Yesus éta harga pas anjeunna mayar eta kalawan getih adi-Na.

Urang cutatan Kitab Suci a ti Matt.27: 35

"Jeung lamun maranéhna sempet disalib anjeunna, aranjeunna dibagi up baju na ku casting kavling"

Dina tarjamahan séjén berbunyi: "prajurit dicoo dadu mun ditilik baju na," na acan sejen "jarami ubar keur maranehna." Acara ieu ogé disebutkeun dina Mark.15: 24 sarta Lukas. 23:34.

Acara baju Yesus anu diprediksi

Tapi sadayana pamiarsa Alkitab bisa jadi teu nyaho yén acara baju Yesus anu ogé diprediksi dina Perjanjian Old. Raja Suleman, anu éta Nabi nyerat ngeunaan ieu dina paribasa. 20:16:

"Candak ka pésta manéhna, sabab anjeunna geus Isro surety pikeun sejen, sarta jangji lamun manehna boga demi strangers".

Jeung "alien" hartina pagans tinggi probabilitas, Yahudi, jeung sakabeh bangsa, memang, sakabéhna hasil manusa fallen - kayaning mun jeung maneh mah, anu dibawa ka kasalahan dosa. Dina Prov. 27:13: nyebutkeun:

"Candak ka pésta manéhna, sabab anjeunna geus Isro surety pikeun sejen, sarta jangji ka nalika anjeunna, demi nu awéwé aneh urang".

tanggung jawab beurat ti jalma anu jumeneng surety

Dina kali Perjanjian Old, sarta dina waktu Yesus rested hiji tanggung jawab pisan beurat jalma anu nangtung surety pikeun utang-sarat pribadi. guarantor kahiji kudu mayar hutang debtor urang. Tapi lamun debtor teu bisa mayar éta kawajiban ka guarantor urang pikeun ngalakukeunana. Aya ieu malah diwenangkeun diwenangkeun nyandak baju di jangji.

Ieu gé kasampak di Kitab Suci sejen salaku conto naon anu lumangsung salaku surety keur batur. Prov. 22: 26-27

"Kudu moal salah sahiji jalma anu nyerang leungeun, jalma anu nangtung surety keur injeuman. Teu resep maneh, nu kedah nyandak jauh ranjang tempat anjeun, lamun nganggur mayar kalayan? "

Komo ranjang, dimana utang-burdened nu dipaké pikeun saré éta creditor nu hak nyandak jangji ka.

Yesus ngadeg surety pikeun sakabeh manusa. Wijaksana Raja Suleman bisa ngaliwatan wahyu prophetic paribasa ngaduga naon anu lumangsung kalawan baju Yesus, ratusan taun saméméh éta lumangsung.

Mimitina mah ieu custom di Israel yén prajurit kapaksa nyandak baju disalib. Éta mah ngan saukur nyandak baju Yesus ', tapi ogé garong baju nu disalib. tunic Yesus ieu anyaman dina hiji sapotong tur teu boga seams. Naha teu serdadu teu luh dinya, tapi tuang kavling keur eta ningali saha eta bisa milik (Jn. 19:25).

Kaeusi nubuat dina unggal jéntré

Serdadu terang yén nu ieu nongkrong di cross teu tangtu kudu ngagem nu leuwih lengkep. Sanajan aranjeunna henteu terang yen ku ngabagikeun baju Yesus sarta méré jauh jaket, dina unggal jéntré patepung PS. 22:19.

Salaku Adam mimitina murag kana dosa tur diusir ti paradise, Allah eweh baju, ku kituna manéhna bisa nyumputkeun nakedness Na. Nalika Adam panungtungan (Yesus) maot pikeun dosa-dosa urang sarta jadi musibat pikeun kami, anjeunna undressed.



Publicerades torsdag, 26 september 2019 16:39:32 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp