Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Yesus bakal meunang urang ka sawarga

Moal lami deui, Yesus bakal dipulut kami anu yakin. Na eta bisa lumangsung iraha wae iraha waktuna asalna.

Moal lami deui, Yesus bakal dipulut kami anu yakin. Na eta bisa lumangsung iraha wae iraha waktuna asalna.

Yesus ieu bakal datang deui tur meunangkeun urang ka dirina geus diproklamasikeun dina sakabéh umur - kantos ti kali Alkitabiah - sangkan éta nanaon anyar. Pikeun abad, mu'min kudu kanyamanan di pesen éndah ieu.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 26 september 2019 18:13

Kuring pernah ngalaman hiji mamang naon kajadian nalika Yesus bakal dipulut kami anu percanten ka anjeunna. Anjeunna geus jelas cenah, contona, dina Yohanes surah 14 na ayat 3 :

Jeung lamun kuring indit jauh nyiapkeun tempat pikeun anjeun, kuring baris datangna deui nyandak anjeun sorangan, yén anjeun ogé bisa jadi tempat Kami.

1. Yesus indit jauh nyiapkeun tempat pikeun kami. Dimana? - di langit!

2. Kusabab Yesus bakal datang deui tur meunangkeun urang keur urang teuing kedah dimana manehna nyaeta. Dimana Yesus ayeuna? - Dina Surga! Anjeunna lajeng bakal meunang urang ka sawarga.

Yesus ngajarkeun bebeneran

Ieu aya masalah ngartos. Ieu ngan ayeuna di waktu engké anu sabagian tos diserang pesen ieu sareng nyauran eta bid'ah a. Tapi Yesus ngajarkeun anu kabeneran tur euweuh bid'ah. 

Éta, rada, jalma anu balik ngalawan ieu nu proclaims bid'ah sarta sow kabingungan dina mu'min tur mere ilham ka sieun jeung sieun isukan. 

Diproklamasikeun dina sakabéh umur

Yesus ieu bakal datang deui tur meunangkeun urang ka dirina geus diproklamasikeun dina sakabéh umur - kantos ti kali Alkitabiah - sangkan éta nanaon anyar. Pikeun abad, mu'min kudu kanyamanan di pesen éndah ieu.

1 tesis 4: 15-17 . Pikeun ieu kami ngabejaan ka maneh ku kecap Gusti, nu urang nu hirup tur tetep ka datang ti Gusti, euweuh kudu datang saméméh maranéhanana anu geus fallen saré.

16. Sangkan PANGERAN nyalira wajib turun ti sawarga ku ngagorowok commanding, jeung sora tina archangel jeung ku panggero gusti Alloh, sareng mimiti ti maot Kristus bakal naek.

17. Teras we nu aya hirup jeung tetep bakal bray up bareng jeung aranjeunna dina awan papanggih Gusti dina hawa. Sarta sangkan wajib salawasna jadi kalawan Gusti.

18. Ku sabab eta ajak karana kalawan ieu kecap .

lagu hébat

Loba lagu geus ditulis yén urang masih nyanyi kiwari yén Yesus bakal meunang kami imah. lagu hébat nu masihan urang iman jeung miharep nu urang wajib pas jadi aya. Contona, lagu ieu:

Abdi teu tiasa ragu

1. Dina méga Sawarga, Yesus bakal datangna, sarta anjeunna jangji baris meunang wali na: pikeun tanda duanana yén manéhna téh deukeut, sarta kami ngalih ka langit.

Ngajalankeun: Abdi teu tiasa ragu yén Yesus meuli abdi, sabab roh na anjeunna geus ngaranna atuh, abdi gaduh postpartum ngaliwatan getih, sarta jangji tina pusaka di sawarga.

2. Sarta bumi, saksi Allah pinter, Jeung nurut Gusti urang, aranjeunna hasten, teu sésana, Dina lemahna jauh jeung wewengkon poek, aranjeunna némbongkeun jalan ka sawarga.

3. Jeung panongton ngumpulkeun sabudeureun bumi, pas euweuh deui tempat di tabél, éta asalna hurrying on vädjobanan, Éta urang bisa meunang ka sawarga.

4. Éta brightens geus, ayeuna approaching poé, enya, geura-giru, isukan jam panungtungan struck, sarta jaman Suharto geus diasah di baju kawinan, Lajeng éta balik ka imah ka sawarga. 

Sven Manfred Linder

Naha urang Kristen dinten ieu hadé?

Urang nempo yén Kristen geus ditembangkeun kawas lagu ieu sateuacan, bakal kami salaku urang Kristen kiwari "nyaho hadé" jeung ninggalkeun ieu hoppens na consolation pesen? Taya, ngaleupaskeun!

Moal lami deui, Yesus bakal dipulut kami anu yakin. Na eta bisa lumangsung iraha wae iraha waktuna asalna.


Publicerades torsdag, 26 september 2019 18:13:31 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp