Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

0 results

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 7 december 2019 17:31
Tack Jesus att du hjälper oss i vår nöd!Nu vill jag känna din frid. Ber att du tar bort min oro.Ge mig kraft att klara av alla uppgifter som ligger framför!Ge min man fysisk o psykisk styrka idag.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp