Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Datangna ka Yesus deui

Naon leungit, anjeun tiasa nyokot deui. Datangna ka Yesus tur diuk di suku-Na.

Yesus.

Lamun anjeun meunang disimpen na reconciled ka Alloh, éta ngeunaan tumuwuh hubungan sareng Yesus. Kahirupan Kristen henteu hiji hirup otomatis. Deui jeung maneh, éta rék datang ka Yesus, tetep mibanda anjeunna.


Av David Billström
fredag, 27 mars 2020 01:36

Datangna ka Yesus deui

Waktu Yesus walked bumi, anjeun bakal nempo deui jeung deui kumaha urang sempet kahirupan maranéhanana robah. Tembok dihampura, healed, nyetél, lega sarta wanti. Tapi nyandak hiji hal sarta anu yén jalma sual sumping ka Yesus. Dina patepungan jeung Yesus, nanaon bisa kajadian. Tapi Yesus teu ngudag jalma, anjeunna nyaéta panggero. Manéhna nyebutkeun - "Kita Hayu ka abdi".

Pasamoan munggaran

Lamun anjeun datang ka Yesus pikeun kahiji kalinya manéhna reconciles Anjeun sareng Allah.

"Sarta manéhna (Yesus) nyaeta kurban atoning kanggo dosa-dosa urang, sarta henteu ngan keur ours tapi ogé pikeun sakabeh dunya." 1 Yohanes. 2: 2

Vänd dig i ditt hjärta bort från synden och säg till Jesus att befria dig från din syndaskuld och hjälpa dig att inte falla för syndens frestelser. Att bli försonad med Gud är alltså inget som bara ramlar över en människa. Det handlar om att komma till Jesus, att gensvara på hans kallelse.

Ingen autopilot

När man blivit frälst och försonad med Gud så handlar det om att odla relationen med Jesus. Det kristna livet är inte ett automatiserat liv. Om och om igen så handlar det om att komma till Jesus, att förbli hos honom.

Har Jesus somnat?

"Men han själv låg i aktern och sov på en dyna. Då väckte de honom och sa till honom: Mästare, bryr du dig inte om att vi går under?" Mark. 4:38

Dina salah sahiji titik kami indit Yesus tur kapal murid-murid. Aya badai on danau, tapi Yesus éta saré dina parahu. Karasaeun jiga nu leungit kontak sareng Yesus? Anjeunna teu ditinggalkeun anjeun. Tapi sugan anjeunna saeutik bosen anjeun leuwih atawa kirang poho anjeunna. Hubungan anjeun mungkin geus "fallen saré"?

Cinta munggaran

"Tapi kuring boga ieu ngalawan anjeun, nu geus forsaken cinta munggaran anjeun." Up. 2: 4

Naon leungit, anjeun tiasa nyokot deui. Datangna ka Yesus tur diuk di suku-Na. Hayu teu kabeh tugas atanapi temptations ieu dunya datangna antara anjeun jeung Yesus. Tetep deukeut ka anjeunna anu haté geus pounding jadi niatna pikeun anjeun. Anjeunna nyaéta panggero Anjeun tur hayang ngayakeun mun puncak hirup urang atanapi setbacks kedah ngahalangan anjeunna.

Yesus geus alus pisan. Anjeunna pantes sagala cinta primér sarta konstanta urang jeung perhatian, alatan anjeunna nyaéta nu manéhna. Datang ka Yesus.


Publicerades fredag, 27 mars 2020 01:36:22 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Kraften i den Helige Ande - Del 2


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 2 juni 2020 20:17
Be för mig och min familj. Herren vet vad det gäller. Hjälp oss gode Gud!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp