Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Salvation

Téori konspirasi dina Apg29

Konspirasi memang aya, tapi kuring leres-leres henteu satuju kana sakongkolan konspirasi dina koméntar. Proklamasi Yesus tibatan - anjeun bakal meunang dina jangka panjang!

Téori konspirasi dina Apg29.

Kuring henteu ngira yén aya seueur konspirasi dina Apg29 dugi ka wartawan anu damel pikeun koran Sändaren nyauran kuring dinten Senén. Anjeunna hoyong terang naon anu kuring pikirkeun ngeunaan konspirasi sabab anjeunna maca yén seueur koméntar perkawis éta.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 17 november 2020 00:32

Téori konspirasi

Kuring ningali dina kolom komentar dieusian teuing ngeunaan téori konspirasi. Hasilna nyaéta jalma-jalma kirang nyarioskeun perkawis Yesus. Yesus kalangkang. Tujuanana Apg29.nu nyaéta nyaritakeun ku cara saderhana ngeunaan Yesus sareng anjeun bakal disalametkeun nalika anjeun nampi anjeunna dina iman.

Tapi sakumaha ayeuna, pesen ngeunaan Yesus katutup ku téori konspirasi ieu. Fakta mangrupikeun hiji hal, tapi tiori anu ngan ukur dikaluarkeun tina hawa ipis tanpa rujukan kana sumber anu tiasa dipercaya henteu pas di dieu dina Apg29 anu mangrupikeun halaman Yesus - halaman penginjilan.

Wartawan nyauran

Kuring henteu ngira yén aya seueur konspirasi dina Apg29 dugi ka wartawan anu damel pikeun koran Sändaren nyauran kuring dinten Senén. Anjeunna hoyong terang naon anu kuring pikirkeun ngeunaan konspirasi sabab anjeunna maca yén seueur koméntar perkawis éta.

Kuring nyoba ngajawab pananya-pananya saageungna kuring, tapi ogé usaha pikeun nyebarkeun pesen ngeunaan Yesus Kristus sacara jelas. Kuring ati-ati pisan pikeun nyaksian Yesus sareng kasalametan di anjeunna. Ieu nelepon kuring sareng tujuan situs blog. Upami henteu, kuring parantos nyalahgunakeun panggilan Gusti sareng Apg29.nu parantos leungiteun raison d'étre.

Kuring henteu terang naha kuring berhasil nyebatkeun sikep kuring ka wartawan yén éta ngeunaan Yesus, tapi anjeunna panginten ngan ukur resep konspirasi anéh anu aneh. Urang bakal ningali iraha tulisanana diterbitkeun dina majalah Sändaren.

Proklamasi ngeunaan Yesus

Konspirasi memang aya, tapi kuring leres-leres henteu satuju kana sakongkolan konspirasi dina koméntar. Proklamasi Yesus tibatan - anjeun bakal meunang dina jangka panjang!


Publicerades tisdag, 17 november 2020 00:32:16 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 27 november 2020 10:36
Jesus, när jag går in på apg29 så känner jag att den är hemsk, många kristna behandlar varandra illa. Tråkigt, dessutom hånas denna sida av icke kristna, jag kan inte klandra dem, Bed för alla. Amen!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp