DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik  | Christer Åberg | TV | Halaman do'a | Patarosan  | Kotak tulisan | Ngobrol | Email Pamaca | Tulis | Média | Inpo | milarian

Bikangna di Walanda dilaksanakeun dibereskeun di euthanasia

Ayeuna tabib diusahakeun di pangadilan tur ngabukti dina applåders cheers di rohang pangadilan teh.

Bikangna di Walanda dilaksanakeun dibereskeun di euthanasia.

A 74 taun heubeul awéwé Satpol PP Alzheimer di Walanda dilaksanakeun di tempat ku baraya tur meunang "euthanasia" handapeun duress tilu taun ka tukang.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 25 september 2019 16:28

tanggungan dibereskeun diayakeun

awéwé Satpol PP A Alzheimer-lami 74-taun urang keur lumangsung handap ku baraya tur meunang "euthanasia" handapeun duress di Walanda tilu taun ka tukang. Bari dokter masihan nu suntik bisa nepi ka tiwasna éta kulawarga kabogohna dibereskeun nya. 

Ayeuna tabib diusahakeun di pangadilan tur ngabukti dina applåders cheers di rohang pangadilan teh. 

Dianggap geus acted leres

hakim ngumumkeun yén dokter geus dibébaskeun sarta dianggap geus acted neuleu. Pangadilan percaya yén kahayang pikeun maot teu perlu dikonfirmasi dina pasien kalayan pikun parna.

awéwé éta tangtu miboga sababaraha taun saméméhna ménta euthanasia, tinimbang tungtung nepi di imah asuhan, tapi manehna oge kungsi di kali séjén ngomong yén manéhna hayang hirup dina. 

"Kasus mangka anceman yen legalizing ditulungan bunuh diri penah mun individu jeung masarakat salaku sakabeh", nyebutkeun Andreas Thonhauser, spokesperson pikeun Alliance defending Merdika International.

6126 urang ngagaduhan nu "euthanasia" di Walanda 2018th taun ka tukang

"Euthanasia" témbong aya harepan

Kuring geus ngomong, pihakna sateuacan na bakal nyebutkeun deui: Kami moal masihan jalma nu "euthanasia" tanpa bantuan pangan. Urang kedah ngabantu jalma hirup - teu "ngabantu" aranjeunna ka maot.

Pikeun euthanasia estu euweuh pitulung. Ieu tungtungna, sangar uih na teu boga harepan. "Euthanasia" téh teu bisa balik, tapi hirup hartina aya harepan, hartina jeung amanat.

Bantuan kadaharan pangalusna

Kahirupan pitulung pangalusna anu bisa masihan jalma téh Yesus Kristus. Urang bisaeun aranjeunna ngeunaan Yesus ambéh maranéhanana boga kasempetan pikeun nampa Anjeunna sarta disimpen. Tuluy maranehna bener meunang nyawa. Sumuhun, aranjeunna lajeng bakal boga hirup langgeng leres.

John 3:15 . ka dulur anu percaya ka Anjeunna [Yesus] teu kedah binasa, tapi meunang hirup langgeng.

Yohanes 3:16 . Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén anjeunna masihan na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng.

John 3:36 . Sakur anu percaya ka Putra [Isa] boga hirup langgeng, tapi anjeunna anu believeth moal Putra teu kudu tingali kahirupan, pikeun murka Allah tetep aya dina anjeunna.

Urang hirup dina jangka waktu anu lamun leuwih penting batan kantos yén kami ngabejaan ngeunaan Yesus ka jalma ambéh maranéhanana bakal tiasa nampi anjeunna sarta disimpen. 

Jalma kudu harepan, sarta yén harepan aya dina Yesus Kristus!


Publicerades onsdag, 25 september 2019 16:28:18 +0200 i kategorin och i ämnena:

ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


Dagens datum

V 09, måndag 1 mars 2021 kl 20:13

Dagens namn

29 februari (ingen namnsdag)Skottdagen

Dagens bibelord

“Vem har jag i himlen utom dig? Och har jag dig, söker jag inget på jorden. När min kropp och mitt hjärta ger upp, är Gud mitt hjärtas klippa och min lott för evigt.” (Psalm 73:25-26)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också 29 februari (ingen namnsdag)Skottdagen. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 1 mars 2021 09:48
Bed till gud att ja får pengar från försäkringskassan,dom menar ja är frisk fast ja är utbränd,bed att ja även får pengar från försäkringsbolag för min dotter som är sjuk.tack för era förböner.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp