Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Max von Sydow maot - dicoo Yesus di George Stevens lalaki ti Nasaret

film téh paling pilem bibel dina mahal kantos dihasilkeun.

karir Hollywood nyandak kaluar dina pertengahan ka 60 urang nalika Max von Sydow sapuk maén peran Yesus di George Stevens lalaki ti Nasaret.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 9 mars 2020 20:06

Horor pilem The Exorcist

Max von Sydow dipikanyaho pikeun kalungguhan di film kayaning Ingmar Bergman urang " The Katujuh Seal ", " The hijrah " jeung pilem horor " The Exorcist ".

Manéhna ngabogaan matak solid balik anjeunna jeung salah sahiji kalungguhan panungtungan, anjeunna dilayanan dina " Game of Thrones " salaku Gagak Tilu-eyed jeung " Star Wars: The Force Awakens " salaku Lor San Tekka.

Yesus dicoo

karir Hollywood nyandak kaluar dina pertengahan ka 60 urang nalika Max von Sydow sapuk maén peran Yesus di George Stevens ' The lalaki ti Nasaret . "

film téh paling pilem bibel dina mahal kantos dihasilkeun. Sanajan eta flopped duanana hadirin jeung kritik ieu bieu pikeun lima Oscars tapi won nanaon.

Pernah ngagaduhan hiji Oscar

Max von Sydow pernah narima sagala Oscar di dunya pilem - sarta anjeunna ngan bieu dua kali.

Anjeunna lami 90 taun.


Publicerades måndag 9 mars 2020 20:06:54 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 3 april 2020 23:10
Be för David som har det svårt pga autism och ADD. Be för föräldrarna att de ska orka och att familjen får möta jesus.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp