Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Världen idag

Langkung ti dalapan jalma dina rapat umum sareng acara umum dilarang

Ti 24 Nopémber, maksimal dalapan urang tiasa ilubiung dina rapat umum sareng acara umum di Swédia. Larangan éta sah pikeun opat minggu.

Konperénsi pers.

Gambar TV dina siaran tv tina konferensi pers pamaréntah.

Urang hirup dina waktos anu sesah tapi dina waktos anu sunnat. Ayeuna langkung penting tibatan kantos hirup caket ka Yesus Kristus. Upami anjeun teu acan nampi anjeunna, lakukeun ayeuna sateuacan kasép.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 16 november 2020 15:33

Pamaréntah sareng Perdana Menteri Swédia Stefan Löfven parantos ngayakeun konperénsi pers ngeunaan standar-standar anyar pikeun pandemi corona.

Bakal parah

"Kaayaan di nagara urang rada rumit, tapi ogé saderhana: Urang hirup dina jaman sidang. Bakal parah. Laksanakeun tugas anjeun, tanggel waler anjeun pikeun ngeureunkeun panyebaran inféksi," saur Stefan Löfven.

Stefan Löfven sahingga nyarios yén éta bakal parah, anu anjeunna teras-terasan sababaraha kali dina konperénsi pers.

Maksimal dalapan jalma

"Dinten ieu kuring tiasa ngumumkeun yén bakal diusulkeun yén ti 24 Nopémber maksimal dalapan urang tiasa ngahadiran rapat umum sareng acara umum. Ieu mangrupikeun tindakan anu ngaganggu pisan. Éta henteu aya bandinganna dina jaman modéren, tapi éta perlu pisan sahingga urang tiasa ngawatesan panyebaran inféksi ", saur Stefan Löfven.

Larangan ieu bakal diterapkeun sahenteuna opat minggu ti 24 Nopémber, tapi éta tiasa diperpanjang.

Narima Yesus ayeuna

Urang hirup dina waktos anu sesah tapi dina waktos anu sunnat. Ayeuna langkung penting tibatan kantos hirup caket ka Yesus Kristus. Upami anjeun teu acan nampi anjeunna, lakukeun ayeuna sateuacan kasép.

Yoh 1: 12-13. Tapi sakur anu nampi anjeunna, ka aranjeunna anjeunna masihan hak janten murangkalih Gusti, ka jalma anu percanten kana nami-Na. Jalma-jalma anu dilahirkeun, sanés ku getih, atanapi ku kersa daging, atanapi ku kahoyong saha waé, tapi ku Gusti.

Christer Åberg dina pembaruan langsung.


Publicerades måndag, 16 november 2020 15:33:51 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 27 november 2020 10:36
Jesus, när jag går in på apg29 så känner jag att den är hemsk, många kristna behandlar varandra illa. Tråkigt, dessutom hånas denna sida av icke kristna, jag kan inte klandra dem, Bed för alla. Amen!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp