Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Mobile - waktos lord kami

Kiwari éta waktu bade difokuskeun kasakit nasional nu anyar.

Mobile - waktos urang, Pak.

Loba teuing jalma geus jadi budak jeung handphone sarta dikawasa sarta maréntah ku eta, nalika kudu cara sejen sabudeureun, tur ieu téh gering.


Av Holger Nilsson
lördag, 28 december 2019 14:27

Kiwari éta waktu bade difokuskeun kasakit nasional nu anyar.

Keur naon urang pikir mangrupa pamakéan histeris tina handphone.

Ieu mungkin nu loba ngaréaksikeun mun nu kami nelepon sindrom ieu kasakit, tapi éta dina cara teu hiji kaleuleuwihan.

tinggal nyambung

nyatana yén handphone ngamungkinkeun urang bisa terus disambungkeun, internetan tur hirup dina dunya cyber kalayan sagala rupa nu ngakibatkeun. Sajauh ieu mangrupa asset, tapi aya downside a: loba teu bisa ngawatesan pamakéan ponsel.

Gantina bisa jadi alat pikeun mempermudah pamaké, éta geus jadi master of loba nyawa. Loba teuing jalma geus jadi budak jeung handphone sarta dikawasa sarta maréntah ku eta, nalika kudu cara sejen sabudeureun, tur ieu téh gering.

Sababaraha taun ka pengker ieu digolongkeun alatan gering méntal, disebutna kecanduan Internet. Ieu "diagnosis" ieu diterbitkeun dina Amérika Journal of Psyhiatry taun 2008.

Saprak harita, jumlah jalma anu diasupkeun salila gumantungna ieu geus ngaronjat tremendously.

Kumaha eta manifests sorangan

Kumaha manifests sorangan nalika dugaan panyakit? Muhun, anjeun terus ngarasa yén anjeun kudu make telepon. Ieu mah boro hiji kaleuleuwihan. Aya sababaraha studi anu mastikeun ieu.

The News dilaporkeun yén pamaké handphone rata-rata pindah telepon maranéhanana 2.600 (!) Times sapoé. Bisa jadi teuas nyandak di. Tapi oge naon link nyebutkeun:

Wayang kulit

Sedengkeun pikeun jalma ngora, aya ogé inpo kana dipakéna ponsel peuting. Aya teu kurang ti 43% sahingga diantara jalma ngora antara 18-24 taun aya di 73% anu lalajo telepon di tengah peuting. Ieu, nurutkeun panalungtikan utama Deloitte urang.

Sigana mah, ieu ngabahayakeun teu keur sanggup bersantai peuting tur meunangkeun sare diperlukeun. Dina waktu anu singget, éta bakal mangaruhan jalma nu négatip sarta dina jangka panjang bisa dianggap yén éta téh langsung ngabahayakeun.

data sejenna nembongkeun yen kids ngora téh online 6 jam per dinten, sarta rumaja sakuliah 9 jam!

Naon anu ditinggalkeun waktu disposable, nalika jaman keur sakola na kulem deducted? Naon kahirupan ieu? Sumuhun, cara tina wasting waktu maranéhanana - budak leutik jeung rumaja.

Urang moal bisa budak

Ieu teu dimaksudkan janten budak mun hal, atawa anu béda ngabahayakeun kaséhatan urang. Pikeun Christian, ieu kudu dibikeun, sarta guideline pikeun hirup. Ieu penting pisan ngurus jeung ngatur waktu leres.

Ieu ngeunaan belanja waktos kalawan PANGERAN sarta ngantep Anjeunna jadi Tuhan hirup - teu telepon atawa lain nanaon nu bakal ngaganggu.


Publicerades lördag, 28 december 2019 14:27:58 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 29 mars 2020 01:18
Behöver bli fri från sug efter snus. Har slutat för en tid sedan men har haft uppehåll på över 10 år tidigare men suget har pockat på. Be att jag blir helt fri. Tack Jesus välsigna bedjarna.

Senaste kommentarer

Lasse : Gör dig själv inget ont i coronatider

Emma : Gör dig själv inget ont i coronatider

Lasse : Gör dig själv inget ont i coronatider

Lasse : Gör dig själv inget ont i coronatider

Lasse : Gör dig själv inget ont i coronatider

Emma : Gör dig själv inget ont i coronatider

Susse: Covid-19 och proportionerna

Lasse : Gör dig själv inget ont i coronatider

Mikael W: Covid-19 och proportionerna

Susse: ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

Jonathan: ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

Lasse : ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

Lasse : ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

Lasse : ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

Nils: Grunderna av Kristi lära

Susse: ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

Susse: ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

Susse: ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

Lasse : ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”

Lasse : ”Men som tur är så dödar den ju i princip bara gamla människor. Det får vi vara ganska tacksamma för.”


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp