Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Nyoba pembunuhan Donald Trump

tasters Trump murag gering ujug-ujug sanggeus diracun.

Usaha anu dilakukeun pikeun racun Presiden AS ka Donald Trump.

Gambar: infowars.com.

Dokter kapanggih hiji taster racun nu hésé pisan ngadeteksi na boga gejala telat.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 19 november 2019 11:23

Présidén AS Donald Trump dilongok rumah sakit unannounced dimana sababaraha sampel dicandak tina anjeunna sanggeus tasters na awal gancang karacunan.

Dokter kapanggih hiji taster racun nu hésé pisan ngadeteksi na boga gejala telat.

Sirah kang Oki anu maker perhatian Presiden urang

Salila administrasi Clinton, diangkat kang Oki sirah di "makers dahareun Présidén," nurutkeun urut kang Oki White House Walter Scheib.

Narikna, Scheib ngomong yén sakapeung jalan safest ngawula dahareun présidén téh jadi "ngan buka toko jeung warung di momen panungtungan." Bisa ngajelaskeun penchant Trump urang keur dahareun gancang.

usaha karacunan séjén

Sumber di White House geus ngomong ka Alex Santang anu aya geus usaha karacunan lianna ngalawan présidén sateuacan.

Dina sajarahna, waktos delaying nikah populer di kalangan murderers kusabab pangabisa maranéhna pikeun nungkulan makers dahareun jeung tés kimiawi séjén dilakukeun dina dahareun sateuacan eta didahar.

présidén teu némbongkeun sagala tanda luar keur gering, tapi éta, kumaha oge, runtuyan tés on anjeunna salaku pacegahan a.


sumber

Sumber White House: Trump dijieun mangga buka rumah sakit teu kaduga mun test keur karacunan ngahaja.  nguji dahareun munggaran bergegas ka rumah sakit, sarta dokter yakin aya paparan pikeun racun waktu-nyangsang


Publicerades tisdag, 19 november 2019 11:23:15 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 30 mars 2020 18:14
Bed för mig som har stora problem med fruktan som styrt mitt liv under en längre tid att det bryts. Har förmodligen fått tankebyggnader av negativt slag också. Som behöver brytas. Tack om ni ber

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp