Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

mom mah geus nyangkut

buku endah Stefan Hallman urang!

Kuring nganjurkeun "mom abdi geus stung" ku Stefan Hallman. Ieu mangrupakeun kasaksian agung naon Isa tiasa ngalakukeun pikeun manusa.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 21 september 2019 01:40

"Ibu tos nyangkut" téh kumaha Stefan tumuwuh nepi di alcoholics kalawan loba tarung, eusian, narajang sarta nalika Yesus disimpen anjeunna.

Ieu mangrupakeun buku anu pohara kuat anu moal ninggalkeun saha acuh.

Ti eusi

Apan di imah, mimiti ku indung lumpat jauh ti imah. Manehna ngajak beus ka handap ka kota nginum. Ieu sangkan ngadawuh: ". Mum geus nyangkut"

Kuring hated pamadegan kecap. Kuring terang naon eta dimaksudkan nalika Pa sumping imah ... mémori tina pamandangan katurunan, jeung cries nekat sahiji indung, nalika manehna iklas dina sudut nersparkad sarta beulah.

Mun Pa sumping imah jeung mom mah dicium alkohol sahenteuna, manéhna indit berserk.

Sagalana bakal ngamimitian lamun kuring meunang ngarep ti sakola. Lajeng Kuring ngarasa katuhu dina kuring ngeunaan mom mah nyandak bir a. Kuring éta salaku peka dinya aya salaku knarkhund a. Mun manehna kungsi ngan dicokot sababaraha sips dipaké I tumaros atoh.

Pa éta sami, anjeunna sensed hal éta amiss geuwat, sarta geura-giru mimiti naraka deui.

Kuring teu wani balik, Kuring ngarasa yén kuring kungsi ngajaga mom mah jeung tilu ilaing mah ngora.

Ayeuna mimiti bentang Iblis. Anjeunna bisa Clap! Keur dirina sareng fist katutup katuhu dina nyanghareupan sakumaha getih spurted tina irung nya, manéhna indit ka lanté kalayan kacilakaan sarta anjeunna dimimitian najong nya.

Endah kasaksian tina naon tiasa ngalakukeun Yesus

Kuring nganjurkeun "mom abdi geus stung" ku Stefan Hallman. Ieu mangrupakeun kasaksian agung naon Isa tiasa ngalakukeun pikeun manusa.

Geus diantara hal séjén geus serialized dina koran Christian sobat The imah urang.

Buku oge cocog sakumaha evangelisationsbok a.


Publicerades lördag, 21 september 2019 01:40:49 +0200 i kategorin Böcker och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp