Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Världen idag

Serangan téroris Muslim di genep tempat di Wina

Seueur anu maot sareng luka dilaporkeun. Salah sahiji téroris ogé parantos ngabeledugkeun bom bunuh diri.

Dina pidéo ieu, saurang pembunuh katingali némbakan.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 2 november 2020 23:47

Henteu seueur dinten ka pengker, serangan teroris Muslim anu pikasieuneun lumangsung di garéja Katolik di Nice .

Di Avignon, 250 km ti Nice, saurang lalaki Muslim ditembak maot saatos serangan péso ngalawan sababaraha pulisi.

Serangan téroris Muslim di Wina

Dinten ayeuna, aya serangan teroris Muslim langkung jauh . Ayeuna di Wina di genep tempat. Seueur anu maot sareng luka dilaporkeun.

Patugas pulisi anu ngajagi tempat ibadah di kota parantos ditembak sareng cilaka anu ngancam kahirupan. Hiji palaku kedah maot sareng salah sahiji kedah di jalankeun. Salah sahiji téroris ogé parantos ngabeledugkeun bom bunuh diri.

Serangan lumangsung nalika nyerat. Sababaraha anu maot. Seueur anu cilaka parah sareng seueur anu nampi perawatan rumah sakit .

Serangan ieu diklasifikasikeun salaku serangan teroris sareng dipercaya dilakukeun ku sababaraha pembunuh.

Ngan Yesus anu tiasa nyalametkeun sareng nganteurkeun

Nalika serangan teroris di Nice sareng Avignon lumangsung, kuring nyerat:

Jalma-jalma bener-bener butuh kana Al Masih Al-Masih. Maka bakal aya tungtungna kabencian, rajapati sareng kekerasan. Ngan Yesus anu tiasa nyalametkeun sareng nyalametkeun sareng ngahampura dosa manusa!

Kuring nyarios pernyataan éta dinten ayeuna ogé.


Publicerades måndag 2 november 2020 23:47:32 +0100 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 25 november 2020 22:37
Herre, jag vill härmed tacka för bönesvar. Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade körkort, till mina två underbara barns stora glädje. Tack alla Ni som bad för mig - Gud hör bön!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp