Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Nasional Poé Solat ngumumkeun ku Présidén Donald Trump

alesan nya éta ngahemat Amérika ti virus Corona.

Nasional Poé Solat ngumumkeun ku Présidén Donald Trump

Naon pamingpin kaayaan sejen atanapi politikus anu daék jadi hina di Swedia?


Av Nils
söndag, 15 mars 2020 01:52

Uninga malem ieu, 14 Maret ti syafaat Konférénsi Solnahallen kaasup Lars Enarsson, éta Presiden America urang, Donald Trump announces Poé Nasional Solat di isukan AS, 15 Maret!

alesan nya éta ngahemat Amérika ti virus Corona.

Hal ieu dumasar kana kecap dua Krön.7; 14 sarta Jabur 91st

2 Krön.7; 14 "Lamun urang abdi anu disebut ku ngaran abdi, wajib hina diri, sarta neneda, sarta neangan beungeut abdi jeung ngahurungkeun tina cara jahat maranéhanana, mangka abdi bakal ngadenge ti sawarga sarta bakal ngahampura dosa maranéhanana sarta bakal dudung (penyembuhan ) taneuh maranéhanana. "

Alkitab kagunaan ayat sami bönerörelsen di Swedia jeung Lars Enarsson ayeuna geus jalan pikeun leuwih dua taun, sarta neneda pikeun revival di Swedia jeung wewengkon Countries.

Naon pamingpin kaayaan sejen atanapi politikus anu daék jadi hina di Swedia?

sumber

Donald Trump Minggu ngumumkeun Nasional Poé Solat: 'Urang Dupi A Nagara Éta Geus kokotéténgan ka Allah di Times Kawas ieu'


Publicerades söndag, 15 mars 2020 01:52:28 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 23 oktober 2020 02:58
Allt jag gör blir fel. Allt jag tar i bryts ner. Känner mej övergiven. Hittar inte gud. Varför skulle gud ens ge mej ett liv?

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp