Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Taya, Greta teu Dajjal

Kuring geus hiji email maca ieu dikirim ka kuring mana nu nulis keajaiban naha aktivis lingkungan 16 taun heubeul Greta Thunberg nyaeta Dajjal.

Greta Thunberg di PBB.

Gambar: allas.se.

Kuring maca baheula dinten di koran dinten anu batur dibandingkeun gerakan iklim kalayan gerakan revival. Tapi éta gerakan revival meunang harepan, nu teu meunang dina gerakan iklim. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 30 september 2019 21:31

Kuring geus hiji email maca ieu dikirim ka kuring mana nu nulis keajaiban naha aktivis lingkungan 16 taun heubeul Greta Thunberg nyaeta Dajjal. Pikeun sual eta abdi tiasa ngajawab geura: 

"No, Greta Thunberg teu Dajjal". 

Greta téh awéwé hiji. Alkitab nyebutkeun yen Dajjal anu lalaki hiji, jadi lamunan ragrag langsung. Teu konsisten jeung Kitab Suci. 

2 Thes 2: 3 . Hayu salah euweuh nipu anjeun sagala cara. Pikeun dinten anu bakal moal, iwal runtah geus kungsi dijieun, sarta lalaki dosa, perdition putra [ie lalaki hiji], geus ngungkabkeun.

Salah teu kudu nyempad

Tangtu kuring nyebarkeun euweuh email maca. Di sagigireun eusi mejlets nyaeta unscriptural, abdi oge bakal lynched. Jeung hal panungtungan nyaéta aneh. Éta tétéla teu nyempad ka Greta Thunberg. 

Kuring baca eta hiji palatih sepakbola anu ceuk hal bodo nya ayeuna perlu  dipecat . Yakin, ieu basa pantes, tapi anjeun ngartos naon atuh hartina. Saméméhna, kuring geus katempo klip tina televisi Amérika, abdi percanten eta éta, dimana eta dikritik gadis 16 taun heubeul anu langsung bébéja kaluar ku lalaki sejen jeung kecap: 

"Kumaha wani maneh nyempad anak, anjeun anu lalaki dipelak?!"

Manehna teh teu ukur anak, tapi manehna oge boga tilu diagnoses, nu kuring samemehna geus maca dina Wikipedia , tapi ayeuna eta ngan nyebutkeun yén Aisyah kungsi "depresi parna sarta parasaan ngalaman tina futility," na nya 2018 mutuskeun "guna tinimbang ragrag deui kana depresi, balik kana aksi ".

Lamun nyempad Greta bisa dituduh criticizing anak gering. Ku cara kieu eta geus dieureunkeun sagala bentuk kritik ngalawan gerakan sabudeureun Greta Thunberg.

pasukan kaayaan

Tangtu teu manehna anu geus dipigawé yén Aisyah geus jadi jadi ogé dipikawanoh, tapi éta pasukan bokomliggande jeung kapentingan ékonomi. 

Kuring teu nyempad Greta, manéhna nyaéta anak - sarta mahluk manusa adi - anu peryogi Yesus Kristus. Naon I kapangaruhan parah ku kapentingan jeung pasukan kaayaan. Pertama kali kuring nempo Greta Thunberg, abdi éta geuwat kesel. 

Lajeng Greta teu jadi jadi badag sarta acan I diréaksikeun kitu. Éta aneh nu sagala média anu balik sarta cocog nepi ka dirina. Jeung alesan anu sakuduna tiap ngarti yén aya hal amiss. 

Malah abdi putri heubeul 13 taun, saha Greta on Instagram , panginten nya ucapan PBB éta palsu , sarta manehna ka kuring rada spontaneously ka abdi sateuacan Kuring kungsi waktu ngomong nanaon.

Ku kituna maranéhanana balik Greta Thunberg éta pinter basa aranjeunna geus dikirim dirina kaluar sabab ngan teu bisa nyempad anak gering!

Jeung manéhna dina luhureun sagalana pikeun meunang Hadiah Peace nu Nobel kedah, paling ngarti yén éta téh palsu. Saméméhna Wapres jeung aktivis iklim Al Gore, nampi pangajén pikeun hiji dokumenter anjeunna digawe. Kuring geus maca yén prediksi dina pilem na anu ngampar teu datang bener

Dina kaayaan kawas ieu maneh nyebutkeun yén anjeun ukur gaduh sapuluh taun nu keur ngahemat pangeusina. Sami nyebutkeun Greta jeung barudak sejenna nya urut geus ngadawuh hal anu sarua. Jeung ieu salila kira  20 - 30 taun ka pengker !

Bumi moal balik di handapeun

Bumi moal balik leuwih sapuluh taun - moal 20 atawa 30 taun. Ku kituna sakabeh nabi tina doom nu hadir kalawan pesen sapertos anu bogus. Kahiji, Yesus kudu datang deui, sarta anjeunna bakal mulang ka Yerusalem di bumi ieu! 

Lamun taneuh geus Isro sahandapeun, mangka Yesus euweuh lahan pikeun balik deui ka. Kituna, urang ngarti yén jenis ieu prophecies kiamat téh palsu. 

Tapi sanggeus Yesus geus lawasniya di bumi keur sarébu taun sanggeus na balik, mangka bakal langit anyar jeung bumi anyar! Tapi bakal aya euweuh karuksakan - dinya bakal rebirth a.

Batur malah geus ditulis dina majalah Garéja ka Greta Thunberg mangrupakeun nabi . Taya, manéhna teu nabi. Lamun manehna masih bakal jadi nabi - lajeng anjeunna mangrupakeun salah sahiji palsu. A prophesies nabi harepan ka Yesus Kristus teu pesen sapertos Greta dost anu tanpa harepan tur kasalametan. 

Alkitab nyebutkeun:

Paribasa 23:18: Pasti maneh sakumaha ka hareup, sarta harepan anjeun moal janten pikeun naught.

Yermia 29: 1: Kuring nyaho rencana kuring boga keur anjeun, nyebutkeun Gusti, pikiran karapihan teu jahat, méré anjeun hareup jeung harepan hiji.

Paribasa 24:14: Jadi mangrupa pangaweruh jeung hikmah pikeun jiwa anjeun. Lamun manggihan éta, anjeun kudu kahareup, sarta harepan anjeun moal janten pikeun naught.

Yermia 31: 1: Aya harepan pikeun masa depan anjeun, nyebutkeun Gusti. barudak anjeun bakal balik deui ka nagarana maranéhanana.

Taya, Greta teu Dajjal

Kuring maca baheula dinten di koran dinten anu batur dibandingkeun gerakan iklim kalayan gerakan revival . Tapi dina gerakan revival Christian gaduh Yesus di pusat pikeun meunangkeun harepan, nu teu meunang dina gerakan iklim. 

Tapi gerakan iklim geus jadi agama. Kuring kapanggih hiji video dina YouTube dijudulan: " Héjo Revival | The ageman iklim anyar ". tipi panggero Lars Bern Swebb malah Greta Thunberg urang gerak iklim pikeun kultus kiamat . Dina sekte, urang terang yen urang dijilid jeung downtrodden, tapi Isa Al Masih, urang nu ngatur gratis.

Mun urang balik deui ka awal artikel ieu, tangtu, teu Greta Thunberg Dajjal. Aya, maca surelek printer teuing. Dina email teh anjeunna lifts kayaning nepi ka Greta ngaran tukang nyaéta 666 sarta yén warna kasebut kawas héjo Islam. 

Tapi di sisi séjén bisa gerak lingkungan janten bagian tina peluncuran Dajjal. Aya gaya kuat balik gerakan lingkungan global nu bisa ngahasilkeun datang Dajjal anu dina tahta. gerakan hawa teu sagemblengna polos. Dina sakabeh ieu urang tiasa abused tur janten pawns dina kaulinan sinis.

Distorsi ti hartos Orde

Kuring ogé bakal nyebut ngeunaan kumaha carana masihan kecap harti béda. Sakapeung mah maca nu Greta "pendidikan jurus" lamun aya geus pertanyaan tina jurus sakola. Pikeun kumaha manehna bisa mogok sakola di nagara sejen, kayaning Amérika Serikat? 

Atawa sebut wae nu "neunggeul" atawa "jurus iklim". Teu a sual sababaraha panarajangan, tapi demonstrasi jeung propaganda. Anjeun kedah nyauran hal keur naon éta. Tapi cara kieu aranjeunna sow ideu sarta konsép dina pikiran jalma urang pangaruh aranjeunna dina arah nu tangtu. 

Tanya Greta Thunberg sarta neneda keur sakabeh jalma séjén anu boga harepan. Neneda nu evangelists jeung pagawé séjén Gusti bakal dikirim ka aranjeunna ambéh maranéhanana ngadéngé pesen glorious Gusti Yesus Kristus ambéh maranéhanana nampa manehna tur disimpen!

Mateus 9:38 . Kituna neneda PANGERAN pikeun ngirim kaluar pagawe kana panen-Na.

Kuring ogé maca wae nu wakil Kristen, abdi percanten eta éta imam hiji, ceuk yén masalah pangpentingna kami boga kiwari mangrupakeun iklim atawa lingkungan. No, teu isu utama. Isu utama nyaeta jalma kudu narima Yesus tur disimpen.


Publicerades måndag, 30 september 2019 21:31:16 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp