Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Världen idag

netiquette

Jeung sababaraha netiquette dina komentar dina Apg29

Christer Åberg salaku hiji emoji.

Christer Åberg salaku hiji emoji.

Luar biasa sakumaha eta bisa disada, aya sababaraha (Catetan: sababaraha) anu terus neangan sorangan dina daptar fashion nu pernah sigana kawas robah. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 6 november 2019 19:05

netiquette

Jeung sababaraha netiquette dina komentar dina Apg29.

1️⃣ Kadangkala urang nice datang ka loggerheads dina komentar. dipepelingan nyaeta mun teu ngamimitian nyawalakeun tur muka ngalawan unggal lianna. Anjeun nulis pamadegan anjeun, mangka alus.

Aranjeunna ngubaran silih jalan rék dirawat, disebutkeun éta henteu dipaké pikeun nulis nanaon.

2️⃣ Do hal pantes dina komentar, anjeun tiasa ngalaporkeun ka kuring. Komentar yen sual deletade komentar salawasna diganjar ku cara nyokot up deletade. Apg29 pernah ngécéskeun naon pangna comment hiji deletad. Ieu kedah timer pamahaman.

3️⃣ Mun rék nyempad Apg29 atanapi ngabahas ngeunaan kuring (Christer Åberg), Anjeun bisa ngalakukeunana mana sejenna, tapi teu didieu.

4️⃣ Lamun geus dipenta dina daptar moderation sarta bakal cinta datang deui di na komentar, teras éta wungkul pikeun anjeun tetep nu alus Netiquette 🙂. 

5️⃣ megat ajaran salah tangtu teu diwenangkeun. Koméntator anu ngalakonan ieu téh deletade na pledged dina daptar moderation.

6️⃣ koméntator anu ngan mana ngalawan naon anu ditulis dina artikel bisa nyieun mana sejenna, tapi teu didieu.

7️⃣ Tangtosna, euweuh illegalities attributed.

❗️ luar biasa sakumaha eta bisa disada, aya sababaraha (Catetan: sababaraha) anu terus neangan sorangan dina daptar fashion nu pernah sigana kawas robah. 

❤️ Tapi hatur sodara anu well-behaved teras nyerat komentar bener alus ku nada asih jeung kasalametan pikeun panon! Anjeun geus nyieun iklim pisan nice on Apg29 sarta nyebarkeun hiji Haruman éndah!

Bönesidan  🙏

✔️ aturan ieu tangtosna bönesidan teuing. Tapi jadi sadar yen aya hiji bönesida tur euweuh kaca obrolanana atawa "halaman printer". Sagala hal anu teu doa atanapi deletas tacksägelseämnen.

✔️ teu nunjuk kaluar urang ku ngaran ngaran lengkep, sarta ieu manglaku ka tulisan anjeun.

✔️ Klagoböner, solat dendam sarta hatböner téh écés moal wilujeng sumping.

✔️ Mangga gaduh kasalametan panon anjeun nalika anjeun ngirim di bönämnen.

📝  Reader Surat

Upami Anjeun gaduh hal ngomong ngeunaan rests yén dina prinsip Christian jadi punten nyerat kami hiji maca e-mail! email kudu sahenteuna 300 kecap tapi preferably 500 atawa leuwih. Mere kasaksian ngeunaan Yesus, kasalametan, baptis, baptisan dina Roh, solat diwaler jeung leumpang kalayan Yesus. Ieu diperlukeun dina jangka waktu ieu kami cicing di!

Anjeun tiasa  e-mail langsung ka Apg29 atanapi nyitak maca e-mail di ieu formulir .

💡 Inget

Inget yen maca surelek tur komentar gaduh pendapat sorangan. Lamun geus ditulis hiji pamadegan yén kuring ulah babagi, anjeun moal bisa ngalepatkeun abdi keur eta! "Kasalahan ku pergaulan" ( pakaitna hutang ) teu kaasup dieu!

Ieu ogé lumaku pikeun artikel sareng video nu teu dijieun ku kuring, atawa mun kuring wawancara batur di studio abdi yen abdi ulah babagi pamadegan sarua jeung.

😃

Tapi kumaha bungah Kami nu sarta loba batur didatangan blog abdi situs Apg29 tur katingal di rupa siaran live abdi!

Bagikeun aranjeunna senang jeung jadi loba batur yén éta téh humanly mungkin!

Alhamdulilah nu abundantly tur mibanda bener alus!

Christer Åberg



Publicerades onsdag 6 november 2019 19:05:44 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 28 november 2020 13:20
Hjälp Herre min Jesus

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp