Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

netiquette

Jeung sababaraha netiquette dina komentar dina Apg29

Christer Åberg salaku hiji emoji.

Christer Åberg salaku hiji emoji.

Luar biasa sakumaha eta bisa disada, aya sababaraha (Catetan: sababaraha) anu terus neangan sorangan dina daptar fashion nu pernah sigana kawas robah. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 6 november 2019 19:05

netiquette

Jeung sababaraha netiquette dina komentar dina Apg29.

1️⃣ Kadangkala urang nice datang ka loggerheads dina komentar. dipepelingan nyaeta mun teu ngamimitian nyawalakeun tur muka ngalawan unggal lianna. Anjeun nulis pamadegan anjeun, mangka alus.

Aranjeunna ngubaran silih jalan rék dirawat, disebutkeun éta henteu dipaké pikeun nulis nanaon.

2️⃣ Do hal pantes dina komentar, anjeun tiasa ngalaporkeun ka kuring. Komentar yen sual deletade komentar salawasna diganjar ku cara nyokot up deletade. Apg29 pernah ngécéskeun naon pangna comment hiji deletad. Ieu kedah timer pamahaman.

3️⃣ Mun rék nyempad Apg29 atanapi ngabahas ngeunaan kuring (Christer Åberg), Anjeun bisa ngalakukeunana mana sejenna, tapi teu didieu.

4️⃣ Lamun geus dipenta dina daptar moderation sarta bakal cinta datang deui di na komentar, teras éta wungkul pikeun anjeun tetep nu alus Netiquette 🙂. 

5️⃣ megat ajaran salah tangtu teu diwenangkeun. Koméntator anu ngalakonan ieu téh deletade na pledged dina daptar moderation.

6️⃣ koméntator anu ngan mana ngalawan naon anu ditulis dina artikel bisa nyieun mana sejenna, tapi teu didieu.

7️⃣ Tangtosna, euweuh illegalities attributed.

❗️ luar biasa sakumaha eta bisa disada, aya sababaraha (Catetan: sababaraha) anu terus neangan sorangan dina daptar fashion nu pernah sigana kawas robah. 

❤️ Tapi hatur sodara anu well-behaved teras nyerat komentar bener alus ku nada asih jeung kasalametan pikeun panon! Anjeun geus nyieun iklim pisan nice on Apg29 sarta nyebarkeun hiji Haruman éndah!

Bönesidan  🙏

✔️ aturan ieu tangtosna bönesidan teuing. Tapi jadi sadar yen aya hiji bönesida tur euweuh kaca obrolanana atawa "halaman printer". Sagala hal anu teu doa atanapi deletas tacksägelseämnen.

✔️ teu nunjuk kaluar urang ku ngaran ngaran lengkep, sarta ieu manglaku ka tulisan anjeun.

✔️ Klagoböner, solat dendam sarta hatböner téh écés moal wilujeng sumping.

✔️ Mangga gaduh kasalametan panon anjeun nalika anjeun ngirim di bönämnen.

📝  Reader Surat

Upami Anjeun gaduh hal ngomong ngeunaan rests yén dina prinsip Christian jadi punten nyerat kami hiji maca e-mail! email kudu sahenteuna 300 kecap tapi preferably 500 atawa leuwih. Mere kasaksian ngeunaan Yesus, kasalametan, baptis, baptisan dina Roh, solat diwaler jeung leumpang kalayan Yesus. Ieu diperlukeun dina jangka waktu ieu kami cicing di!

Anjeun tiasa  e-mail langsung ka Apg29 atanapi nyitak maca e-mail di ieu formulir .

💡 Inget

Inget yen maca surelek tur komentar gaduh pendapat sorangan. Lamun geus ditulis hiji pamadegan yén kuring ulah babagi, anjeun moal bisa ngalepatkeun abdi keur eta! "Kasalahan ku pergaulan" ( pakaitna hutang ) teu kaasup dieu!

Ieu ogé lumaku pikeun artikel sareng video nu teu dijieun ku kuring, atawa mun kuring wawancara batur di studio abdi yen abdi ulah babagi pamadegan sarua jeung.

😃

Tapi kumaha bungah Kami nu sarta loba batur didatangan blog abdi situs Apg29 tur katingal di rupa siaran live abdi!

Bagikeun aranjeunna senang jeung jadi loba batur yén éta téh humanly mungkin!

Alhamdulilah nu abundantly tur mibanda bener alus!

Christer Åberg



Publicerades onsdag 6 november 2019 19:05:44 +0100 i kategorin och i ämnena:


3 kommentarer


x
Sven Thomsson
torsdag 7 november 2019 11:38

Guds frid, Christer!
Tack för dina förmanande ord. Hoppas att dessa - "några få" som du skriver som pucklar på varandra bättrar sig. Då blir det mycket trevligare på den här sidan.
Likaså de få som ständigt befinner sig i modereringskön.

Svara

x
Andy Svensson
torsdag 7 november 2019 12:44

Guds frid Broder Christer

Bra saker du tar upp och att förhålla sig till.

Svara

x
Lena Henricson
torsdag 7 november 2019 15:15

👍 Dessutom lyckades du ju hitta en bild som liknar dig rätt bra. 👌 🙂

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 18 november 2019 02:16
Gode Gud möt mej ! Jag måste bli fri.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp